Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקה איזוסטאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חובבי הספורט בכלל, והספורט האתגרי בפרט.

האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את האיזוסטאר גם באבקה,

או רק בבקבוקים של ליטר :?:

ואם אפשר באבקה, אז איפה קונים :?:

פורסם

ניתן להשיג משקה דומה באבקה...

לא איזוסטר ....

לא זכור לי השם... בעבר היה לי...

אבל אני כבר אומר לך, טעם מגעיללללל... ולא עוזר בכלום!

פורסם

בטח שיש באבקה!

אני אישית מישתמש בזה וזה לא רע, עוזר דווקה,

אני מרגיש הבדל כי אני עובד בעומסיי אימון מאוד מאוד גבוהים וארוכים,

האיזוסטאר מקל על העבודה.

בכל סופר יש (סופר סנטר, היפר נטו, כל אלה, קל להסיג)

יש בתפוז ולימון. :D

פורסם
בטח שיש באבקה!

אני אישית מישתמש בזה וזה לא רע, עוזר דווקה,

אני מרגיש הבדל כי אני עובד בעומסיי אימון מאוד מאוד גבוהים וארוכים,

האיזוסטאר מקל על העבודה.

בכל סופר יש (סופר סנטר, היפר נטו, כל אלה, קל להסיג)

יש בתפוז ולימון. :D

כמה עולה :?:

ולכמה ליטר משקה זה מספיק :?:

פורסם

לא עוזר בכלום??? אני נאלץ לומר שטויות!!!

אנשים חושבים שמשקה אנרגיה פתאום יהפוך אותם לסוסי מרוץ ואם הם ייקחו שלוק של איזוסטאר זה איכשהו ישפר להם את התוצאות בעשר דקות לפחות.

זאת לא הכוונה של איזוסטאר.

המטרה של המשקאות האלה זה להכניס לך סוכר לדם(סוכר=פחמימות) ובכך לגרום לגוף לא לשרוף את החלבונים שלו ואת השרירים שלו אלא את הפחמימות שאתה נותן לו, ובכך לתת לגוף עוד אנרגיה להמשיך(פחמימות=אנרגיה).

משקה כזה מומלץ לקחת אחרי שעה שעה וחצי של פעילות מאומצת, וזה מכיוון שאחרי זמן כזה מאגרי הפחמימות בגוף נגמרות והגוף מתחיל לשרוף שריר, הפחמימות נותנות לגוף עוד אנרגיה זמינה בכדי לשרוף וזה גם מסייע קצת בכושר מכיוון שכאשר אתה שורף שריר אתה מתאמץ הרבה יותר.

תלם, שלא יודע למה הוא מתאמץ כ"כ להסביר למה כן עוזרים משקאות אנרגיה... :roll:

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

אם כבר יש שרשור כזה, מה הספורט שלכם?

אני רץ, עושה בסביבות ה-70 ק"מ בשבוע.

מתאמן לצבא ולמרוצים- בעתיד.

2 אימוני הפוגות, 2 אימוני סיבולת וריצה ארוכה אחת.

יש עוד מטורפים לריצה כמוני?

פורסם

תלם צודק!

אבל לא בדיוק סוכרים...

סוכרים זה פחמימות פשוטות שנישרפות מהר, יש אותן במשקה הזה,

אבל יש בו גם פחמימות מורכבות שמיתפרקות אחריי יותר זמן.

מומלץ לישתות גם ליפניי האימון וגם במהלכו.

ברור שהוא לא יושפר את התוצאות, זה לא סטרואידים או משהו,

זו תוספת אנרגייה לשריפה במהלך האימון.

פורסם

למען הדיוק פחמימות מורכבות יפורקו ע"י הגוף בכל מקרה לפחמימות פשוטות ככה שזה לא כ"כ משנה אחרי הכל.

איזוסטאר זה חרטא.

מיליון מחקרים הוכיחו שגוף האדם יספוג הכי מהר מים פשוטים ולא אף משקה איזוטוני, לא איזוסטאר ולא בטיח.

עדיף לכם כבר לשים את הכסף הזה על האוטו! :D

ישנם דרכים אחרות להזין את הגוף בחומרים שלהם הוא נזקק וזאת בהתאם למטרה שאותה אנו מנסים להשיג.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

בוא נשתה תוספים, אולי K44???

:D:D

אין ספק שמשהו יקרה בתוכנו :shock:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

איזורסטאר הוא משקה איזוטוני , משמע , ריכוז המלחים בו זהה להה לריכוז המלחים בדם מה שגורם לספיגה טובה יותר של הנוזלים והמלחים לגוף .

איזוטוני משמע מאוזן ... או שווה בריכוז ... (אחח ... שיעורי ביולוגיה , איפה הם היום !! )

שתייה של איזוסטאר תתרום לספיגה טובה יותר של מלחים ונוזלים לגוף ... לא תקבלו מזה שום כח או SUPER POWERS פשוט הגוף יקבל את מה שהוא צריך על מנת לתפקד טוב .

(ואלה היו 60 שניות על משקה איזוטוני ) :idea:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
למען הדיוק פחמימות מורכבות יפורקו ע"י הגוף בכל מקרה לפחמימות פשוטות ככה שזה לא כ"כ משנה אחרי הכל.

איזוסטאר זה חרטא.

מיליון מחקרים הוכיחו שגוף האדם יספוג הכי מהר מים פשוטים ולא אף משקה איזוטוני, לא איזוסטאר ולא בטיח.

עדיף לכם כבר לשים את הכסף הזה על האוטו! :D

ישנם דרכים אחרות להזין את הגוף בחומרים שלהם הוא נזקק וזאת בהתאם למטרה שאותה אנו מנסים להשיג.

רק שאלה קטנה: איפה בדיוק ראית את המחקרים האלה?

כי זה שטויות...

:roll: אין קשר בין מים ובין האיזוסטאר.

איזוסטאר נועד לתת לגוף את הפחמימות שלו בכדי שיוכל להעניק לגוף אנרגיה.

במים אין שום פחמימות ואין להן קשר לאנרגיה, אלא רק נועדו לשמור על הנוזלים בגוף ולסייע למחזור הדם.

לבחור ששאל את השאלה הראשונית אני הייתי ממליץ לך על ג'ל. הרבה יותר נוח לקחת איתך מאשר איזוסטאר.

פורסם

לא עוזר בכלום??? אני נאלץ לומר שטויות!!!

אנשים חושבים שמשקה אנרגיה פתאום יהפוך אותם לסוסי מרוץ ואם הם ייקחו שלוק של איזוסטאר זה איכשהו ישפר להם את התוצאות בעשר דקות לפחות.

זאת לא הכוונה של איזוסטאר.

המטרה של המשקאות האלה זה להכניס לך סוכר לדם(סוכר=פחמימות) ובכך לגרום לגוף לא לשרוף את החלבונים שלו ואת השרירים שלו אלא את הפחמימות שאתה נותן לו, ובכך לתת לגוף עוד אנרגיה להמשיך(פחמימות=אנרגיה).

משקה כזה מומלץ לקחת אחרי שעה שעה וחצי של פעילות מאומצת, וזה מכיוון שאחרי זמן כזה מאגרי הפחמימות בגוף נגמרות והגוף מתחיל לשרוף שריר, הפחמימות נותנות לגוף עוד אנרגיה זמינה בכדי לשרוף וזה גם מסייע קצת בכושר מכיוון שכאשר אתה שורף שריר אתה מתאמץ הרבה יותר.

תלם, שלא יודע למה הוא מתאמץ כ"כ להסביר למה כן עוזרים משקאות אנרגיה... :roll:

פול שטויות....

מה זאת אומרת שורף את השריר ?

הגוף לא שורף רקמות שריר...

כי אם הוא היה...בוא נגיד שהיית....איך נגיד....קצת נכה אחרי אימון ספורט....

ומאגר הפחמימות בגוף שלך רחוק מלהגמר

ואם התכוונת לכאב בשרירים אחרי אימון ("...שורף את השריר...")

מדובר בחומצה לקטית שנוצרת עקב תהליך תסיסה בשריר.

פשוט כאשר מתעמלים - השרירים דורשים כמות גדולה של חמצן על מנת לבצע תהליך נשימה תאית - עכשיו שמתאמנים הרבה - השרירים לעיתים לא מקבלים מספיק חמצן - ככה שבמקום לבצע נשימה תאית (בנוכחות חמצן) התאים עוברים לתהליך של תסיסה (אנאירובי - ללא חמצן) על מנת להפיק אנרגיה - והחסרון בזה הוא שתוצר הלואי של התהליך הוא חומצה לקטית\חומצת חלב - אותה חומצה שנמצאת בחלב שהחמיץ. והחומצה הזאת היא שמכווצת את השרירים - והם לא נשרפים או משהו....כמו שציינת...

• תוכן חדש...