אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב את האמת זו לא ממש תצפית, כי אני נוסע באוטו כל יום אז למי שלא הבין, אני מוכר את האוטו כל הפרטים: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=10041
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לכבוד יום העצמאות - שאלה קטנה לי אליכם: האם אתם חושבים שהדגל של מדינתנו הענוגה והחסודה הולם אותה ??? לדעתי: אממממ... ממשלתנו הראשונה התעקשה בעבר על כחול לבן.... למה ??? למה רק כחול לבן ??? למה אי אפשר להוסיף איזה פס כתום נחמד לתפארת ממלכת ישראל ? למה ליצג את המדינה עם דגל כל כך........חד גוני ??? סוף סוף יש מדינה אז הדגל חייב להיות כל כך......לא צבעוני ??? זאת דעתי בכל אופן.....
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
תחרות מכוניות! 1 2
מאת carsima_men- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברה! למישהו אולי בא לערוך איזה תחרות מכוניות נגיד בראשון(אפשר גם במקום אחר).. התחרות תהיה למטרות כייך בלבד ולא על כסף.... סתם בשביל לבדוק מה יש לכם מתחת למנוע מעוניינים הגיבו בקשה
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
http://www2.mazdausa.com/MusaWeb/rx8/xmen/rx8_xmen_flash.jsp יש שם דברים נחמדים, אפשר לבנות מכונית משלכם (mutation station) לכל המאבזרים למינינם, תוכלו לשים את כל מה שרציתם וגם מה שלא עם האוטו.
הודעה אחרונה מאת boomer, -
לאן נעלמה התחרות
מאת RS6- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
"תנו כותרת" של שלומי??? מי זכה?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 1 תגובות
- 962 צפיות
לחבר שמתנחל (בתוך הקו הירוק) בנגב דרוש ציוד שיתכן שנמצא ברשותכם ועומד כאבן שאין לה הופכין....... דרוש: טרקטור עם כף בכל מצב - אנו נשפץ אותו....... גנרטור חילופי של 2-6 KVA בנזין/דיזל ......בכל מצב - אנו נשפץ אותו....... תאי שמש ליצור חשמל מקרר סיביר או כל מקרר שעובד על חשמל/גז מיכלי מים משאבות סוללות שונות רשתות צל אוהל בדואי וכל ציוד שנראה לכם שיעזור הודעות על מציאת פרט מתאים ישירות אלי למייל או באיסיקיו או אפילו לטלפון בתודה ארז אפס חמש אחת שש ארבע שתיים שבע שש ארבע
הודעה אחרונה מאת RedR, -
מישהו מכיר את התוכנה הזו להורדת קבצים מהאתרים שלהם? האם היא מזיקה למחשב?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
פלייסטיישן 2 1 2
מאת beresford- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני עומד לרכוש (או יותר נכון הולכים לקנות לי) סוני פלייסטיישן 2, וממה שהבנתי הוא קורא dvd. השאלה אם zone 1 zone 2 או multizone. תודה, גיא
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יודע מהיא העלות של הנפקת מדבקות? נניח 200 מדבקות.
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שימו לב מה ראו עיניי בפורום "הונדה" !! מסתבר שהכוכב(י) מצא מקום חדש להציק, אבל אבוי - הוא יורד על יפניות !! דני G.
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב אז הזוכים לפעם הקודמת : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=9652&highlight= Ariel די פשוט... הברז כיבוי פשוט רצה להשתין על הכלב שברח לתוך הרכב... AXNOAMGT מה?...רציתי למלות מים נסו לתת כותרת לזה : אני אנסה ראשון: הפתרון החדש לאחיזה טובה יותר (במקום ספוילר)
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זה מה שנקרא חרא של מכונית:
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
מצב העצומה.
מאת feint- 0 תגובות
- 694 צפיות
אנשים יקרים. לפי הבדיקה שערכתי כעת, ישנם 1261 חתימות בעצומה. ואם נחסיר את כל החתימות החוזרות תחת אותו שם + שמות בדויים למינהם הייתי אומר שהמספר יקטן בכ-50 חתימות. כנראה באמת שאנחנו מתלוננים המון אך עושים מעט, וזה עצוב. אני לא יודע בדיוק מתי רוני התחיל עם זה אבל אני יכול לשאר שבערך כלפני חודש שזה אומר כ-8 חתימות ליום!!! זה כלום! זה זניח!! האם באמת מגיע לנו לזחול על הכביש? האם עלינו להמשיך להיות קופת המדינה? לא מספיק המיסים הגבוהים? לא מספיק המצב הכלכלי הקשה? האם נאלץ לנצח להסתכל על מדינות רחוקות ורק לייחל שיום אחד גם פה יהיה? אנא מכם, התאמצו! זה למענכם ולמען כולנו! עשו את המאמץ. החתימו את בני המשפחה שהשותפים למחשבה, הפיצו בפורומים, ידעו את חבריכם, נסו ליצו…
הודעה אחרונה מאת feint, -
דקה 88 ישראל 1 קפריסין 0 וואליד בדיר עוד דקה!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
יום הולדת שמח לגיא S 1 2
מאת Shays-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
מזל טוב יא תוספתן אה והתוספתן בן 19 שי
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
היום בערוץ 5 בשעה 15:00 שידורים של הקראוטיה טרופי!!
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מכירים את הבדיחה על הקיבוצניק שמגיע העירה, נכנס למונית (אז היו בעיקר מרסדס עם הכוכב) שואל את הנהג מה זה כי אין כוכב בטרקטור והנהג אומר : זה כוונת, אני דורס אנשים וזה בשביל לכוון" בינתיים חוצה את הכביש דמות והנהג מאיץ לקראתה והנהג "מפספס מאוד קרוב" ואז......... הקיבוצניק ברפלקס מהיר פותח את הדלת ו"מוריד את הדמות" הנהג בשוק ואומר לו אדיוט מה עשית? אמר לו הקיבוציק: אני אדיוט? אתה פספסת.........
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למה אתר מועדון PSI לא עובד? האם המועדון עדיין קיים?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמיד חלמתם להיכנס בערבים ? משחקון נחמד, ואפילו קצת מאתגר... אני נתקעתי - לא זוכר איפה זה מכה... ( ירדן,לא? ) http://uploads.newgrounds.com/49000/49928_payback.swf תיהנו, הראל.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצחיק לראות איך אנשים מגוננים על עצמם, מפחד להראות ערסים (אל תיפגעו... ) דרך אגב אריאל, מה הבעיה בהונדה האצ'בק? ככה ההיתם כותבים פה פעם, ואותי כבר צינזרו אחרי שקיללתי עבריינים? שערוריה (מדובר על רצף של חרמנים שכתבו על הסטייה שלהם - ישבן) רק אתמול צינזרו לי תמונה של ישבנים פה! מה זה? מדינת משטרה? כמה ציטוטים שאספתי ממכם: אמממ אוהב מזרחית ואני לא ערס נוהג על נעליי נייק (מיכה) איזה סט מקפיץ של TIESTO, ולפעמים בא לי לשיר "אני קם לי בבוקר שותה כוס קפה עם סיגריה..." (גם אני לא ערס... ) (לירן A) סגנון מוזיקה.. בעיקר דאנס, אלקטרוני (לא בסיגנון של הערסים!), שירים עבריים לפעמים בסיגנון של מוניקה סקס וכאלה... (איציק למברוזו) ואגב - …
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתם יודעים איך נראיתי? ככה:
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
- 1 תגובות
- 919 צפיות
(הידיעה נלקחה מHWZone) סדרת מחשבי ה VPR Matrix הניידים לא מוכרת לרובנו בעיקר מכיוון שמדובר במותג פרטי של רשת Best-Buy הנמכר רק בחנויות הרשת בארה"ב, ובין השאר גם מכיוון שרוב המחשבים מסדרה זו לא הצליחו להתבלט מעל ומעבר. אך לא כך עם הספינת הדגל החדשה של הסדרה - ה 200A5 . מחשב ה 200A5 מוגדר בתור מחשב יוקרה, ולא רק המחיר העומד על 2400 דולרים מצביע על כך, אלא גם המפרט המרשים במיוחד של המחשב, ואף חשוב מכך - העובדה שעיצוב המחשב המחשב תוכנן על ידי לא אחרת מאשר יצרנית מכוניות היוקרה Porsche. ואכן העיצוב של ה 200A5 הוא מדהים בלשון המעטה. גם המפרט לא מאכזב וכולל מעבד P4 M במהירות 2.0GHz, לא פחות מ 512MB של זכרון DDR וכונן קשיח של 40GB . בנוסף ניתן למצאו במפרט גם כרטיס מס…
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
תודה לאיתי
מאת בטאמן 16V- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא. איתי לא כותב בפורום הזה. אבל אני רוצה להודות לו. כנראה בגללו אני יותר בחיים משהייתי בלעדיו, ועוד כותב כאן. אתמול הייתי בצבא כשב-01:10 קיבלתי שיחת טלפון מחטיבת המבצעים, כשבצידו השני של הקו שאלה "מכיר פיצוץ ברח' הרברט סמואל, סמוך לשגרירות האמריקנית?" ידעתי. מייק'ס. אין מקום אחר יותר צפוף ויותר חי בימי שלישי בערב על הטיילת. שלשום לקחתי את החברה שלי לראות איפה אני מנגן בימי שלישי, כשאין לי משמרת. פספסנו אותו ב-30 שעות בערך. איתי לא זכר שאני מנגן שם, וכשהוא עשה לוח משמרות הוא שיבץ אותי ביום שלישי. לא היה לי כוח להתווכח. מזלי, אני מניח. הכרתי את ינאי, את דומ, וכנראה שגם את רן, לפחות בפנים. ואלו רק החבר'ה שלא נשארו בחיים. יכלתי להיות שם. לא הי…
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב שלי סוף סוף על הכביש, אמנם חצי מהחיזוקים והשיפורים עדיין בדרכם מארצות נוכריות, אבל ממחר בבוקר אני בתוך מכונת ה V8 שלי.... יש מפגש איפשהו בקרוב של אנשי הפורום? אני אשמח לפגוש את כל הוירטואלים שכאן במציאות. ליאור.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 6 תגובות
- 979 צפיות
לפני כחצי שעה ראיתי בשורה הרצה שבערוץ 10 שמחר שום אירגון לא שובת. שם היה כתוב שמחר הכל יתנהל כרגיל ואם הם לא יגיעו לפשרה עד צאת יום העצמאות אז ההסתדרות עוד פעם תשבית את כל המשק. ...סתם לידע כללי...
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב, אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל אני חייב לשתף אותכם בשטויות שחברים שולחים לי, http://dok.co.il/funny/clip/tit3.swf אם זה לא מתאים לפורום - המנהל ימחק, ואני מצטער מראש. הראל.
הודעה אחרונה מאת boomer, -
פתיחות עם משטרה 1 2 3
מאת Alfa147- 31 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אם אני עושה פתיחות עם משטרה, אבל לא עובר את המהירות המותרת, המשטרה יכולה לעשות לי משהו?
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בטוח אני עוברת... כן, אני בטוח עוברת... אה?! אני לא! מצטער על השובנסטיות אבל זה מה שקיבלתי בדואר...
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפשתי קצת על מצלמות דיגיטליות ומצאתי את האתר המעולה הזה שמכיל ביקורות על המון מצלמות. ביקורות ממש מעמיקות וגם יש תמונות לדוגמא מכל אחת מהמצלמות פשוט צריך לבחור בתפריט שמצד שמאל כשאתה בתוך ביקורת. http://www.steves-digicams.com/hardware_reviews.html אני מצרף שתי תמונות של שתי מצלמות שונות ששקלתי לקנות אחת מהן. הראשונה זו HP620 שיש לה 2 מגה פיקסל. והשניה HP720 שיש לה 3 מגה פיקסל. למה התמונה ב620 טובה יותר? HP620: HP720:
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בקרואטיה טרופי! מחר הזינוק. בהצלחה.. יהיו עידכונים באתר שלי
הודעה אחרונה מאת Sprint,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 903 אורחים (הצג רשימה מלאה)