אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2029,00.html
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום קראתי בעיתון וגיליתי שאני יכול להצביע בבחירות שנערכות בעוד 12 יום בי-ם...(מגיל 17 ומעלה...) עכשיו יש כל כך הרבה מועמדים - ככה שאין לי מושג !!! מישהו מכיר איזה אתר או משהו שאני יוכל לקרא קצת על המועמדים ועל מה הם מתכוונים לעשות אם הם יבחרו, כדי שאני יוכל לנסות להחליט במי לבחור ?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לכל אלה שעוברים ברמזור אדום. יכול להיות שהבעיה היא בהבחנה בצבעים: להלן המבחן: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html באמצע הדף ישנה קטגוריה בשם "בריאות+" שם תראו לינק נוסף לבדיקת עיוורון צבעים בהצלחה לכולם!!! מי שלא הצליח במבחן נא לפנות למשרד הרישוי (שם כבר יטפלו בכם)
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 36 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש אנשים ממש משועממים: http://www2.b3ta.com/motorbikes/
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בוקר, אשקלון, תחנת דלק... עומד רכב מתדלק ( GMC SAFARI ), מגיע בחור מוציא את המשאבה, מצית ומתחיל לאיים. ( המשאבה עדיין פועלת וכל הדלק נשפך על הרצפה, אוטו... ) ואז זורק את המשאבה ובורח. כולם היו בהלם. באו שוטרים, חקרו, צילמו, עשו פוזות והלכו. כך עובר בוקר באשקלון
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
תראו אותו עבריין שם: ליאור ברוך עבירה: חניה באדום לבן מה יש לו להגיד לטענתו: בהמשך... צלם: לא אני צלם: Nick אזהרה בימים אלו משוטט ברחובות "שוטר הפורום", עם מצלמה, הוא יתעד כל עבירה ועבירה שכל אחד מכם יעשה. ראו הוזרהתם!
הודעה אחרונה מאת Syoma, -
- 22 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני לא יודע כמה מיושבי פורום זה מצאו את עצמם בסצנה הבאה: יוצאים מהקולנוע אחרי "מהיר ועצבני".המוזיקה מהסרט עוד מפמפמת באוזניים. כולם חונים לפני הקולנוע. מעל 50 מכוניות משופרות- כבוד. מניעים.מחממים. שמים את הפסקול שנקנה לפני הסרט ב"סופרזאוס" - ו... קקה. מה זה?!? במקום הארד קור עם נטיות לניו מטאל וראפ בסגנון EASTCOAST מקבלים ראפ נחנחי כזה בסגנון פאף דדי... שלא נדע מצרות איזה קקה. איפה WATCH YOUR BACK?? איפה נעימת הנושא שברקע כשהוא עושה את הרייס נגד עצמו (ומפסיד)?? איפה המוזיקה שוין דיזל שם באר אקס 7 לפני הרייס?? חוזרים הביתה, מחכים שבוע לסרט בדי וי די, רואים עוד פעם ומתעצבנים מכמויות האדרנלין שהפסקול נוטף בסרט לעומת כמויות הדבש שהוא נוטף על דיסק. עצבים!!! ואז משוטט…
המרת קבצים
מאת Noybee- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע איך אפשר להמיר קבצי מוסיקה מדיסק קנוי, לפורמט MP3? יש לי כמה תוכנות שפשוט לא מוכנות להמיר...
-
- אחראי פורום
- 66 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
חוץ מניידות משטרה (נכון, יש כאן כאלה שגם מהם לא מפחדים), לאיזה מכונית לדעתכם יש פרונט שנראה הכי מרשים כשהוא מתקרב אליכם במראה האחורית? אתמול למשל, באיילון, ניבט אלי לפתע במראה פרצופה פעור הפה של פורשה קאיין טורבו, הדבר הזה נראה כמו היפופוטם על סטרואידים:
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בבקשה תעזרו לי זה לא מופיע במפות באינטרנט.. אני צריך להגיע לאוהלו היום בלילה (על הכינרת בחלק התחתון שלה- הדרומי) אני יוצא מהוד השרון = גהה.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
"היה זה יום שטוף שמש,הרשתי לעצמי לצאת,בניגוד להוראות שלהם. כמובן שחבשתי כובע ומרחתי מקדם הגנה700,000,000 UV טיילתי לי ברחובות העיר ותמיד הייתה לי הרגשה שמישהו צופה בי. באחד מפינות הרחוב ראיתי ראש מבצבץ,הראש הזה היה מוכר. הוא לא שם לב שראיתי אותו. הפנתי אליו את עייני שוב ויכלתי הפעם להבחין ברעמת התלתלים הזהובים שלו. ידעתי שאני חייב לבצע איזו שהיא פעולה כדי להתחמק ממנו,מבלי שיבחין. החלתי את דרכי בדרך לרכב שהמועדון הכריח אותי לרכוש,פיז'ו 106 GTI בצבע שרשרת זהב בוכרית. בעודי עושה את דרכי בדרך לרכב לא יכולתי שלא להבחין בו,ליצן רחוב שעשה ג'אגלינג אך עייניו אינם היו בכדורים הצבעוניים. כן זה היה הוא "הזרזיר". הזרזיר היה מנכ"ל של חברה מתחרה של גניכט אק…
- 0 תגובות
- 617 צפיות
מיוחד בשבילכם!! שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 46 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
- אמר רוני (האשכנזי להחריד !! ) כאן נדרשת התערבותה של משטרת האשכנזיות בראשותו של ישי !!! רוני , לפי ראות עיני עברת על סעיף 5723\3-ד' לחוק יסוד האשכנזי וחירותו , אמרת בפומבי והשתמשת בקללה אשר אינה תואמת את בני מינך (האשכנזים !!) , אני , בתור אשכנזי (וואנה-בי) מדווח בזאת לאחראי עלי , ישי , שישלול ממך את תעודת האשכנזי שלך לאלתר !!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דרך הגב הפיאט ברבה שבתמונה היא שלי מצולם במצלמה דיגיטלית: http://www.pbase.com/brava/tuning_photoshop http://www.pbase.com/brava/root משהו מגניב ביותר אני מכין כל מיני דברים דרך התוכנה
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני אישית אהבתי מאוד http://www.maidmarian.com/carrara.htm גם הגרפיקה מצויינת אשמח לתגובות שיסכימו איתי
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
- 2 תגובות
- 827 צפיות
לאוטו היה כמה צבעים מדבקות של WARN ו RIGGER משהו מפלצתי כאילו היא מחובר מ17 מכוניות יש לה 2 אגזוזים בלי שום קשר אחד לשני שניהם צבועים בצהוב אבל לכל אחד קוטר שונה יש לה גלגל על הגג ממש אבל ממש מכוערת לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהיא מהירה לאללה מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 4 תגובות
- 908 צפיות
קיים משחק מאוד משעשע ברחבי הקאזה, ואני מקדיש אותו ל- RS6 היקר. המשחק נקרא sven bomwollen : המטרה: לזי*ן כמה שיותר כבשים וכמה שיותר מהר, להביא אותן לאורגזמה, ולהתחמק מהאיכר המניאק ומהכלב הרוצח שלו, שמפוצצים אותך מכות כשהם תופסים אותך.
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לכל המעוניין : תשודר בשעה 14:00 היום תוכנית כבת שעה על האימפרזה בערוץ "אגו" ... צפוי להיות מעניין ביותר !!! צפייה מהנה ... נ.ב לכל מי שראה את ההודעה מאוחר מדי , סביר להניח שיהיה שידור חוזר ... רק לבדוק מתי . עידו.
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נו הפירסומת עם האישה שמתחילה לחקות את הגבר ברכבת. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
אקשן יום שבת 1 2 3
מאת RedR- 33 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם , שמעתי פה מספר אנשים שאומרים שאני מתנחל בלאי ובדוגרי הם צודקים , אני גר 5 דקות מראש העין , 20 דקות מחוף הים וכו' ... אכן מתנחל בלאי , אבל ... יום שבת הזה כמה חברה צעירים וחמודים לשעבר ( 18, 20 ) החליטו לשנות את המצב וביקרו בישוב היפה שלי , " שערי תקווה " , מי שקרא חדשות יודע מה שקרה שם ... למרות היותי ג'ובניק גאה בעבר עשיתי טירונות קרבית ושהחלו חילופי האש ישר התחמשתי נכנסתי לרכב והגעתי לארוע , שהגעתי היינו כחמישה אנשים ( אנשי מילואים וכיתת כוננות ) במקום נגד מחבלים הנמצאים מאיתנו כ - 15 מטר ומנסים להכנס לאחד הבתים ... בלי להרחיב יותר מדי , לאחר חילופי אש די כבדים החברה הצעירים והחמודים שהחליטו לבקר אצלנו בישוב לא יבקרו אותנו יותר ... כמ…
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום ב22:00 בערוץ שתיים תשודר תכניתו של חיים הכט התקף לב. שווה לראות מה יגלה הפעם חיים הכט
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
אחרי שבועיים שמהלכם הגיעו אליי עשרות אנשים לבדוק את האונו היום היא נמכרה (מעל למחירון אם שאלתם).מחר העברת הבעלות וממחר אני אסע ב 205 של אבא עד שאני אמצא לעצמי ראלי דור ראשון שמורה או 205 GTI.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם , אני יתן לכם טיפ שימושי ונוח ... ההונדה הנ"ל כבר עומדת שם די הרבה זמן והם מתים למכור ... כל המעניין יכול לקבל עליה נסיעת מבחן... אז יאללה .. תנצלו את ההזדמנות ... ( * בלי נהגים חדשים )
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היה זה יום יפה ושטוף שמש , אותו יום שקיבלתי את שמי , היום עם הסיפור הכי מעניין. בצעירותי לפני כתריסר שנים. היה לי כישרון מיוחד, מן יכולת מופלאה שכזאת, חוש שישי אפשר לומר מה שכול הילדים חולמים עליו . מה ששומעים עליו רק באגדות ,בסיפורי ילדים ,ובסיפורים של גל106ראלי. נו הדבר הזה שיש לסופרמן , ומיטי מקס , ולתומר106ראלי. בלי לקנאות בבקשה אבל... בפורים כול שאר הילדים היו מתחפשים אלי. כן כן תאמינו או לא אבל אני יכולתי... לפגוע בעוצמה רבה בציפורים ממרחקים . והסיפור שהיה כך היה... אך אני זוכר את אותו יום לפני כתריסר ביצים אממ שנים. שבו אני וחברי שיחקנו פינות בפינת הרחובות אנקור וזרזיר (הפינת רחובות שמעבר לפינה ביציאה מהשכונה שלי) …
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
באיזו שעה פותחים את משרד הרישוי בפ"ת ? יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
אאאההההה!!!! האלפא!!!! 1 2 3
מאת Romeo-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני כבר שומע את הצחוק שלכם אבל... נישרפה לי האלפא!!!! המנורה האחורית התחילה להישרף, איתה גם התיקרה, והפלסטיק טיפטף על הריפוד עם אש והרס גם אותו!!!! אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בדיכאון!!!!!
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
AX ספורט זרוקה 1 2
מאת Slonya-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ברחוב פתח תיקוה בנתניה עומדת סיטרואן AX ספורט זרוקה, בלי חלודה או משהו, 3 דלתות, ג'אנטים מקוריים של GT.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
Z4 בארץ הקודש
מאת OAking- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נצפתה בת"א האיכות לא משהו אבל זה מה יש
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני שנתחיל חוקים : כל חבר פורום רשאי להשתתף בסיפור בהמשכים אך חייב להמשיך את הקו של הסיפור ההמשך צריך להיות קצר וקולע ההמשך צריך להיות בגוף ראשון אתם מדברים על עצמכם שזה בעצם הדמות כל המשך צריך להסתיים באפשרות להמשיך אותו ואחרי המלה האחרונה צריך להיות קו של .............. אין להמשיך את ההמשך של עצמך על מנת לשמור על קריאה חלקה של הסיפור ללא הפרעות אין לכתוב תגובות אהדה ותגובות בכלל מי שמתחיל את הסיפור קובע כותרת וראשי לבקש מחיקה של כל תגובה אשר לא קשורה לסיפור ושלא משמרת את קו הסיפור בהצלחה
הודעה אחרונה מאת דניאל,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)