אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
האתר הזה פשוט חובה לדעתי פירסמתי את זה כבר אבל הייתי חייב לפתוח נושא שפשוט לא תפספסו את זה. בקיצור אפשר להוריד מהאתר הזה סקינים חדשים סאונד שונה למנוע. ויש עוד. מומלץ בחום.http://felzi.m4driving.sm/index1.html
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בסוף שבוע הזה (חג שבועות) יהיה מפגש? שישי? חמישי?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
שלי שלי (גולף GTI) 1 2 3
מאת Shays- 42 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כפי שרשמתי בשבוע שעבר החל מיום שלישי ה-27.05.2003 אני בעליה של גולף GTI שנת 2000. שי
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
התרד השימושי...
מאת דניאל- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום חשבתי לעצמי למה שלא נעשה ת'רד כזה שימושי עם דברים שימושיים (באמת) אני יתחיל לדוגמא נכון יש את הניילון הנצמד ? , נכון תמיד קשה לפתוח אותו ? פטנט - תאחסנו את הניילון במקפיא והוא יפתח כמו נייר כסף נ.ב. על תעשו מהת'רד הזה מאפן הוא יכול להיות מעניין מאוד
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
תצפית זד4 מספר 2 !! 1 2
מאת OAking- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הפעם בתכלת וגם זד4 אפורה ליד זד3 כפי שניתן לראות
הודעה אחרונה מאת PorscheN, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בחודש הבא אני מתכוון להגיע למפגשים (אחרי ה - 10 לחודש), זו הפעם הראשונה שלי כמו שלרוב הירושלמים. הרעיון שלי הוא כזה, כל מי שגר בירושלים וסביבתה ומעוניין להגיע למפגש ביחד , שיצור איתי קשר או שיגיב להודעה באופן הבא : שם : ישראל ישראלי כינוי בפורום : ישראלה בעל רכב : כן/לא גיל : 120 מיקום בי-ם : (על מנת שנוכל לארגן הסעה למי שאין רכב או רישיון) אופן יצירת קשר : אימייל, נייד. אופן הנסיעה : הנסיעה תתבצע בשיירה תוך כדי כיבוד ושמירת חוקי התנועה וללא התחכמויות בכביש (אני לא צריך תאונות בדרך). מי שמסכים לתנאים אלו ובאמת מעוניין שיצור קשר. אודה למנהלים אם לא ימחקו את הת'רד הזה תודה שמוליק
הודעה אחרונה מאת RS6, -
איזה משחקי ראלי יפים יש? המלצות בבקשה...
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
טוב, אני שמתי לב שבפורום יש חילים רבים!, אולי מישהו כאן קשור לכל ענין גיוס חילים וכו וכו... אז ככה, עזבו למה איך כמה... אתמול קיבלתי צו גיוס לנובמבר, אני מעונין, מאודדד מעונין!, להקדים אותו לסביבות אוגוסט!... מישהו יכול לתת לי במקרה טלפון \ פקס... משהו שאני יכול להתקשר אליו ולבקש שיקדימו לי את הגיוס??? !!!! תודה!, דבר שני, אם אני מעונין לשלוח בקשה לצבא לשרת ביחידה מסוימת(לא דורשת גיבוש)... יש איזה מספר טלפון \ פקס... להתקשר אליו ולבקש ? תודה רבה!... אני מקווה שתוכלו לעזור לי ... זה די דחוף... אז כמה שיותר מהר בבקשה ! ושוב, תודה! ניר.
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רוק N רול http://www.rathergood.com/vines/
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 4 תגובות
- 884 צפיות
א. המשחק לא גמור ולכן אנסה לא לקטול עד הסוף. ב. הגרפיקה לא רעה, אבל יכול היה להיות טוב יותר. ג. התנהגות המכונית לא ממש מציאותית, זורקת מהר וחזק ולא חוזרת בהתאם לפעולות. ד. לפי דעתי collin 2 קצת יותר מהנה למשחק ...מישהו יודע איפה אפשר להוריד אותו??? ה. סה"כ נראה משחק מושקע אבל הדמו הוא לא התוצר הסופי ולכן אי אפשר לדעת איך יראה המשחק השלם. אבל נראה לי שזה יהיה שובר החסכונות הבא של חובבי הראללללילילילילילי.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
המקום האידיאלי לעשות את צרכייך
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
החוט של המסך הרוס 1 2 3
מאת ~TB~- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
זה האם אמא של האוף טופיקים.... נכון לכל מסך יש שני חוטים? אחד שמתחבר לחשמל ואחד למוח של המחשב? אז נכון החוט שמתחבר למחשב, למוח, נכון יש לו פינים בקצה? התקפלו לי הפינים ועכשיו המסך לא יכול להתחבר למחשב שלי... יש לי עוד מסך בבית, 15 אינץ' למזל, אבל אני רוצה לחזור ל 17. הבעיה היא שאי אפשר להחליף בין החוטים כי החוטים הללו מודבקים למסך עצמו ואי אפשר לפרק אותם. יש לכם דרך איך לתקן את זה? אני חייב לקנות חדש...? (אגב, ניסיתי ליישר את זה עם פינצתה במשך הרבה זמן, לא הצלחתי).
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ככה... הכל התחיל ככה... התעוררתי קצת באיחור לעבודה... זרקתי עלי בגדים ( עבודה שחורה ... סוחבים כל היום ) הגעתי לאוטו של ה BOSS שלי... פורד טרנזיט אגדית ! נוסעת בלי מים ובלי שמן... הוא מתתתת להפטר ממנה ... ( המשך הסיפור הזה בהמשך ) הקיצר... מתחילים לנסוע ... בדרך אני רואה... גולף GTI שחורה מדהימה!!!... פנסים לבנים... מכסה דלק מגניב ( בד"כ אני שונא את זה... הפעם זה השתלב מדהים ) עצרנו קצת... הסתכלנו ... יופי של אוטו !... המשכנו לנסוע ... פתאום ברקסססס מטורף... הBOSS שלי צועק.... יווווווו תסתכל מזה... אנחנו קולטים 206 GTI ... כסופה \ שחורה... עם חצאיות מדהימות וגריל מטורף !!! והסיפור ממשיך... אנחנו חוזרים למשרד... אני יורד לרחוב... קופץ לק…
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ידוע לכם אולי מאיפה ניתן להוריד פרקים מהסדרה תמונות מידע וכדומה???
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר כמה שעות שאני הופך את הרשת במטרה למצוא התקנה של תוכנת ההפעלת פלאש ( כמו זו שמורידים מהאתר של מקרומדיה) הבעיה היחידה היא שאין קובץ התקנה , כל מקום מפנה אותך לאתר משם אתה מתקין ישירות , ללא קובץ התקנה ... אני מחפש קובץ התקנה שכן למחשב שאני רוצה להתקין בו את תוכנת הפעלת הפלאש אין אינטרנט האם מישהו יכול לעזור לחייל שנזקק אנושות לתוכנת פלאש במחשב הצבאי שלו ???
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בימר 745 נוצצת בצבע של אייריש קרים ובנוסף נצנצו גם שפריצרים כחולים!
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכון יש לפעמים ברדיו שיר כזה מוכר שכולנו מכירים ושרים אותו ונהנים ואומרים יאללה איזה שיר אבל אף אחד לא יודע איך קוראים לו ? נכון !! אז מה עושים? כל אחד ירשום פה את השירים שהוא דווקא כן מכיר כאלה כמו שהזכרתי למעלה נצרוב דיסק והבעיה תיפתר... אני יתחיל : Ugly Kid Joe-Cats In The Cradle Sting - Fields of Gold ימשיך כבודו...
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עשיתי חיפוש במשך כמעט שעה ולא מצאתי כלום בבקשה מי שיכול שיפרסם קישור לאתר. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
והמבין יבין
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
לכל האוהדים הירוקים שבנכם היום המשחק הגורלי של חיפה כולכם צריכים להגיע למשחק ולתמוך בקבוצה!!! :smilecol: ב"ה ניקח השנה גם את האליפות!!! ב"ה נבקיע 10 שערים והצהובים והאדומים ישתקו .... מקווה שתגיעו ... מכבי חיפה מלחמה!!! מאלעד ה1
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
Gta Vice City 1 2
מאת feint- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אם מישהו משחק בזה... איך לעזאזל מצליחים להטיס את המטוס מים?!
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 27 תגובות
- 2 אלף צפיות
שימו לב ליצור הדוחה הזה! זהו היתוש. יצור זה אינו תורם כלום! אבל פשוט כלום לעולם הזה, חוץ מהעברת מחלות, יניקת דם מבעלי חיים ומבני אדם וכמובן - המון המון עצבים!!! אני קורא לכם להשמיד יצור זה היכן שלא תמצאו אותו! גם אם הוא מסתובב לכם בחדר או בבית יש לרדוף אותו עד מותו הבטוח. ככל שתהרגו יותר - נעקץ פחות. הפיצו בין חבריכם - תעודדו אותם לעשות כך גם כן. שיטת ההרג פשוטה - אין צורך במרססים למינהם, מספיקה מכה הגונה. מי יתן ויום אחד היתוש יושמד לנצח, ואנו נינשום מעט לרווחה. עוד מידע על היתוש כאן: http://www.mosquito.org/mosquito.html ועד הפעם הבאה...
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סתם מעניין לדעת.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
פוטושופ 2...
מאת Andrei- 0 תגובות
- 942 צפיות
אחים שלי ראיתי בפורום אחר (לא אמרתי מקס...) שאנשים עובדים בפוטושופ וגם אני עובד בפוטושופ (לא משהו) אז רציתי להשים פה את הגלרייה שהכנתי ביינתים http://www.pbase.com/a_y יאללה חברה כנסו ואני מבקש תגובות אז יאללה למה אתם מחכים תגיבו בבקשה אנשים..........העמוד הראשון זה רק כשלמדתי להשתמש אז תשימו לב אבל לא הרבה ביי חבר'ה תודה על התגובות...........
הודעה אחרונה מאת Andrei, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
להורדה (121 מגה): http://ftp.sunet.se/pub/pc/games/pcgameworld/demos/cmr3-pc-demo.exe תהנו!
הודעה אחרונה מאת ko3, -
החיים בזבל
מאת איילון-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב השעה בדיוק 3 בבוקר, עכשיו הבנתי שחברה שלי בחצי שנה האחרונה נוסעת לניו יורק. איזה כייף. . זה התחיל דווקא טוב אבל עם הזמן דברים השתנו ונראה שיש ביננו פערים שלא ניתן לגשר בינהם.בהחלט לא גמרנו את זה יפה בואו נגיד ככה שאפילו לא ראיתי אותה, זה קרה בטלפון. בת זונה. ועוד מצאה לה זמן, אחרי שפיטרו אותי מהעבודה ובעוד חודש וחצי אני מובטל רישמית ואז צריך להתחיל לדאוג. האמת שפיטרו אותי בגללי, כלומר גרמתי לבוס שלי להבין שכדאי לו לפטר אותי. העבודה שעבדתי מעולה אבל מאוד תובענית, לעבוד בחדר נקי עם כפפות כל היום בתוך חליפה מסריחה ומשקפיים נגד לייזר שלא מביישות שום מכון לניתוחים פלסטים. תמיד אמרנו שאם לא יקנו את המכונות בעלות ה - 8 ספרות, כן רבותי, 8 ספרות לקופסאת מתכת …
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תינסו לדבר הבא: home.attbi.com/~n9ivo/sayit.swf לירן
הודעה אחרונה מאת ELAD-RSI, -
מטריקס 1 2
מאת Shmulik_Miata- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מי הולך היום לראות ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לפי כל התחזיות , מחר , יום חמישי באיזור המרכז הטמפרטורות יגיעו לכ 45 מעלות ואובך כבד... לא לשכוח לבדוק מים ( ירוקים כמובן ) ולהקפיד לבדוק את חום המנוע.....
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב תראו אני בכלל לא מרגיש נוח אם זה להביע רגשות דרך הפורום,זה פעם ראשונה שאני עושה את זה,אבל אמרתי אולי תוכלו להגיד לי מה הייתם עושים במקומי טוב תראו המצב לא טוב אצלי פיתרו אותי מהעבודה ואני חודשים מחפש עבודה.בוא תגיד שעד לפני חודשים הייתי דיי אופטימי ובאמת שניסיתי אבל בלי הצלחה. אף פעם בחיים שלי לא הייתי במינוס כזה גדול בבנק,והשיא היה שהתקשרו אלי ורצו לדעת מה קורה הסברתי להם את המצב.ומבחינתם זה לא משנה הם רוצים לבטל לי את האשראי בקיצור אכלתי אותה מכל הכיוונים. היום אחרי הטלפון של הבנק והאיומים שלהם הבנתי שהסתבחתי קצת,והחלטתי לרשום את מה שעבר עליי היום. טוב אז אחריי כל הבלאגן הזה אני חושב מה לעשות.להמשיך לחפש עבודה או למכור את האוטו הדבר שאני הכי אוהב בחיים ובאמת שה…
הודעה אחרונה מאת מצמץ,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 800 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שימי 85
- SurfHigh
- gpro
- הרקוליטו
- יובל .מ.
- Johnathan
- flytomars
- Night Driver
- David32
- romansah
- viper83
- Step