אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=1026 התחילו "לרדת" על הפורום, קמתי לעזרתו.. וזה כבר גלש לכיוון אחר לגמריי.. פיצלתי את הנושא, לכן ההתחלה לא כל-כך ברורה.. בהמשך העסק ניהיה מעניין. אדם.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 34 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום הייתי בת"א ובמקרה הייתי מצוייד עם המצלמה הדיגיטלית. פתאום באחד ממגרשי החנייה ברחוב אחד העם ראיתי את הטויוטה הזו, אבל מה... שכחתי (כמו טיפש) לבדוק איזה דגם זה.. צירפתי כמה תמונות (בשנייה חבר שלי ניסה להשתין עליה ) ודרך אגב, באותו רחוב ראיתי 106 XS כחולה, זה היה בערך בשעה אחת, היא שייכת למישהו פה???
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היה לי את העיתון, היו שם שלושה סקסו דיזל למכירה. אחת מהם שמרתי את המספר וקבעתי להיפגש איתו היום, אבל הבן אדם נעלם . דיברתי איתו שלוש פעמים. בפעם הראשונה נשמע רציני, פעם שנייה אמר שאני ידבר איתו אחר כך כי הוא עסוק ושהוא שומר שבת, ועוד מעט נכנס שבת אז הוא צריך להתארגן, והיום דיברתי איתו בבוקר כשרציתי להיפגש איתו לראות איפה האוטו נמצא ומה המצב שלו, הוא אמר שאני ידבר איתו יותר מאוחר ו...פוף. נעלם! מאז הפלאפון סגור\לא עונה לשיחות. ברוב חוכמתי, לא אמרתי לאמא שלי לשמור את העיתון, ובגלל זה העיתון עכשיו איפה שהו במזבלה העירונית. מישהו מפה, יש לו עדיין את העיתון של יום שישי ומוכן להגיד לי את המספרים שיש למכירה של סקסו דיזל? (נ.ב - עכשיו הצורך לאוטו הרבה יותר גדול מבהתחלה. …
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פשוט יש לי משהו איתם, אם תרצו אני אפרט, אבל אני פשוט רוצה לדעת אם אתם מכירים.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני מפרסם כאן את ההודעה כי אני רואה שיש פה ממש חוסר ידיעה מוחלטת על המפגש הספורטיביות של הצפון שמתקיים קבועה ביום שישי בשעה 17 ב"ביג". אז כולכם מוזמנים יש לנו אחלה של מפגש הוא רץ כבר כמה חודשים אז ככה שאין לחשוש שהוא יבוטל או משהוא כזה. אז כולכם מוזמנים יום שישי בשעה 17:00 בחניה האחורית של מתחם "ביג"
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב אז קודם כול מזל טוב לי תודה! ועכשיו למטרות..... כמו שכתוב בתמצית הפורום הזה נועד לשטויות!!! רוצים קצת להתפרק , לצחוק , לכתוב דברים מצחיקים. זה המקום!!! כמובן שיש לעשות זאת בטוב טעם. ללא התכסחויות אישיות , וכמובן ללא קללות. בנוסף לדברים אלה. אני רואה את הפורום הזה כיותר מפורום שטויות. מן פורום הווי וחוויות. יש לי כמה רעיונות שיעשו את הפורום הזה לפורום משגשג , ומקום נהדר להיות בו. כגון... הסיפור השבועי.... כול שבוע אני ישתדל לכתוב סיפור מצחיק. כמובן שכול חברי הפורום מוזמנים , ונדרשים לכתוב סיפורים. (עם כמה שיותר תיאורים ובלי צנזורה . פה ת-ק-ב-ל-ו פירגון!!!) וסיפור בהמשכים..... שירשור שיהיה דביק , שכול מטרתו תיה…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תראו למי שיש פה 206 מצאתי סימלון הכי יפה שראיתי בכל הפורומים מתנה ממני לבעלי ה206
הודעה אחרונה מאת boomer, -
פרסומת מדליקה!
מאת boomer- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
unix.rulez.org/~calver/video/kawasaki.mpeg אם זה לא אוף-טוסיק אז תעבירו אותי לכללי
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמו שאתם יודעים (או שבטח לא...) אני מנגן בגיטרה. את רוב האקורדים והתווים לשירים אני מצליח למצוא משמיעה של השירים אבל יש כאלה שלא מצליח לי... מישהו יודע אתר שיש בו אקורדים ותווים לשירים ישראליים(!) ???
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כל אחד רושם בחתימה שלו וזה .... אני משער שגם רוב חברי הפורום יודעים אחד על מכוניתו של השני אבל בכל זאת... אז איזה אוטו יש לך : אילו שיפרים שמת לו : מה אתה מתכוון לשפר : וכדומה אני יתחיל ...... לי יש 206 XS 90 כ"ס (לצערי) לא משופרת בכלום ואין לי כוונה לשפר אותה אלא אם כן זה יהיה משהו קיצוני כמו טורבו או משהו כזה אבל לא נראה לי
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן אהלן... היום נפתח לוח קנייה ומכירה של כלי רכב. Motor4Sale- לוח רכב ישראלי. הפירסום בחינם. כתובת האתר: http://www.motor4sale.co.il אתם מוזמנים להיכנס....
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנוכי מדגמן נהיגה פרועה..עם כל כלללי הזהירות..... http://www.formula-1.co.il/forum/viewtopic.php?t=1068 תהנו..
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
כן, אני יודע שכולכם שפני פלייבוי וכל היום שוקדים על עבודת הקודש שלכם בפס יצור זרע, אבל חוץ מזה, אתם יודעים, בזמן הפנוי ש"העבודה" מאפשרת לכם... אני מעביר את הזמן בבילוי עם חברים בפאבים, מסיבות, סרטים, רביצה בשכונה על נרגילה. ברוקלי זה נפתח בעקבות מפלס שעמום ושגרה גבוה מדי, וחשבתי לי שאולי יש סוג בילוי שעוד לא הגיע לעיר המפותחת ירושלים... יש אופאציות מעניינות?
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קלטו את הכתבה הזאת ב YNET, מטילים שם מיסים על...נפיחות של כבשים!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2665914,00.html אני בטוח של RS6 יש דרכים ....לסתום לכבשים (הזכות והתמות....) את צינורות הפליטה ליאור.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
ps2 ModChip
מאת shay69- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי באילת את הצי'פ (זה שניכנס בUSB) ואין לי מוסג אך לחבר אותו (אבנתי שצריך לעשות משהוא בפנים) אני צריך אתר שיש לו הוראות ותרשים ואבנתי שאני צריך איזה 2דיסקים כדי שזה יעבוד מה השם שלהם ואיפה אפשר להוריד אותם?? ושאלה לירושלמים איפה אני יכול להתקין את הצי'פ בירושלים???.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקיי, סיימתי לראות אותו לפני כמה דקות. הסרט הזה מטורף לגמרי!! שלא כמו קיוב הראשון, הקטע פה עם ה4 מימדים נחמד, ומה שאני הבנתי זה שכאילו הסרט מאמת את התאוריה שיכולים להיות יקומים מקבילים. אבל מה לעזאזל קורה בסוף?!? מה הקשר לסרט הראשון!? מי עומד מאחורי כל הקוביה הזו (והראשונה)?!? מה הקטע עם המשדר שהבחורה שיצאה מהקוביה הביאה!??! יש לי עוד כל כך הרבה שאלות! אם מישהו בכלל ראה את הסרט שיעזור לי, אני לא מסוגל לראות סרט ולא להבין אותו בייחוד סרטים שכאלה שיש בהם כאילו אמירה (ע"ע מטריקס).
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
רכשתי רכב סוף סוף 1 2
מאת CaRReRa- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר חיפושים ארוכים(מאוד)(מאוד מאוד)(מאוד מאוד מאוד)(טוב נו 8 חודשים) רכשתי פיג'ו 106 ראלי דור שני.
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנשים תמיד אשמות, כך נאמר בסטטיסטיקה... אובכן לא הפעם.. (ולא מדובר בסטטיסטיקה)
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה המצאות יפניות חכמות ללמתקשים לעמוד ולישון בו זמנית למתקשים לשבת ולישון בו זמנית נעלים ל"כוסיות" מחפשים את נקודת הG שלך? תנו לחיות לחיות? חייבים לחסוך במים (אחרת רפי "המחסל" גינת יבקר אותכם) אין לי מושג מה זה לאנשים שאוהבים לחתות אגמים מעבר חצייה נייד נקרה כיאלו היא מוכנה נגד טילים כימים עם זה קיט מיוחד למקלות אכילה לשתות קולה ללא ידיים
הודעה אחרונה מאת RaLLyE_Mk1, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש אתר עם מילים של שירים? מישהו יודע על כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
קבלו, הצעה לשינוי מרענן בדגל לבנון: לפני: אחרי:
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע איך קוראים לשיר שמתנגן שם?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ביום שלישי הגיע לביתי טכנאי של "ערוצי-זהב" בכדי לחברני סוף-סוף לעידן המהיר של האינטרנט בכבלים. לאחר בילוי של כ-3.5 שעות בביתי הודיעני הנ"ל כי הכל תקין ויצא אל דרכו. ואני, יצאתי לדרכי החדשה במסלול ה-750, שעה חלפה..... ובום, טראח מהירות הגלישה נפלה אל מתחת למודם 56 טלפונים בהולים, שליחים נמרצים(טוב אלו לא) יצאו אל מרחבי ארצנו ע"מ להחזיר עטרה ליושנה שיחה קלה עם "נטוויזן" והבעיה אותרה כתקלה של "ערוצי-זהב"(בטח, תמיד התקלה היא של מישה אחר ולא שלך ), אך הפעם הם צדקו, שיחה קצרה עם חב' הכבלים והנה מישהו לוקח אחריות אחריות, אחריות..אך המציאות גדולה עלינו ניסיון של המח' הטכנית לפתור עוד באותו הערב את התקלה, נתקל במחסומים בלתי עבירים למחרת נשלח טכנאי נוסף לאית…
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני צריך דחוף!! תוכנה שפורצת הגדרות סקיוריטי של קבצי PDF!!
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 67 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
אני אישית אהבתי הכי הרבה את Friday. הוא הפך לסרט פולחן אצלנו. ועוד אחד שכמעט מגיע לרמה שלו - How High.
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם , שמעתי רבות וטובות על המשחק הנ"ל , למי יש אותו בפורום שיכול לצרוב / להעביר לי אותו ? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מי יגיע?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כרגע נכנסתי לאתר http://www.lowrider.com/ והיו היבהובים וצילצולים כתוב שאני האיש המיליון שנכנס לאתר ויש כל מיני הפתעות... מה אני צריך לעשות???רשמתי להם את הE MAIL שלי...
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
מזל טוב לדני לרגל רכישת 205CTI תהנה!!! מי יתן ולא נדע ימי גשם
הודעה אחרונה מאת hc2, -
-
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בכוונה כתבתי ככה מכיוון שאני לא בטוח מה כדאי לרכוש, אז במקביל לבדיקות באינטרנט אני גם שואל אתכם, אם יש לכם עצות נוספות. הדרישות הם כאלו: (זה בשביל אבא שלי) 1. מחיר עד נניח 200 דולר, עדיף פחות. 2. כמה שיותר קטן וקומפקטי. 3. כולל MP3. 4. המחיר צריך לכלול אוזניות איכותיות ולא הזבל שמגיע עם רוב הדיסקמנים עכשיו צריך להחליט מה כדאי - דיסקמן רגיל עם MP3 (גדול מדי?) או מיני דיסק עם MP3 (יקר מדי?) אולי משהו אחר? בנוסף - איפה כדאי לקנות? דיוטי פרי אפשר בלי בעיה - אבל אולי יש במקום יותר זול? (בחו"ל?) תודה רוני
הודעה אחרונה מאת boomer,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 800 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שימי 85
- SurfHigh
- gpro
- הרקוליטו
- יובל .מ.
- Johnathan
- flytomars
- Night Driver
- David32
- romansah
- viper83
- Step