אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,356 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
בבקשה: לחץ כאן. לא, בעצם כאן. לא לא.. כאן. טוב, פשוט פה.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל המשועממים הנה קובץ משחקי נהיגה בפלאש תנסו את DRAG RACER משחק יפה הכתובת: http://www.newgrounds.com/games/driving.html
הודעה אחרונה מאת boomer, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמה פעמים יצא לכם לפגוש מודעה בסגנון הבא: "למכירה רנו יד ראשונה מבחורה" או: "למכירה פיאסטה 95 מרופא" או אפילו: "למכירה רכב ממנכ"ל של חברה בכירה" מה זאת התופעה הזאת !? אנשים חושבים שאם הם רופאים\נשים וכ"ו אז האוטו שמור יותר ??? בלי תאונות?? איפה הקשר בין המקצוע למצב הרכב??? הסברים???מישהו???? כי אותי אישית זה מעצבן!!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני רוצה לנסוע בקארטינג ואני גר באיזור המרכז השאלה שלי היא לאן הכי שווה להגיע ומהן האפשרויות בסביבתי הייתי בקארטינג בנתניה זה בתוך חניה תת קרקעית - לא מה שציפיתי אבל בכל זאת כיף אני מחפש משהו יותר מהיר ומסלול יותר גדול. קרוב יותר למקצועני. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
SL55 AMG , ואוו 1 2
מאת RedR- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחר שראיתי את המפלצת המדהימה מספר פעמים בהרצליה פיתוח ובכל פעם כמובן עצרתי כדי להזיל עליה ריר ראיתי את המפלצת אתמול באיילון מרחוק , כמובן שהפסקתי את השיחה עם חברה שלי ( שכעסה כמובן ) ונתתי פול גז כדי לתפוס אותה , היא נסעה די לאט ופשוט הייתה רחוקה , הגעתי לידו .. פשוט מדהים , הגג סגור , צמיגים רחבים מדהימים , פנסי קסנון שמאירים לכמה מאות מטרים , פשוט מדהים . לאחר שהוא הסתכל עלי והתעצבן שאני מסתכל לו יותר מדי על האוטו קרה דבר באמת יפה , הוא נתן גז ... וה - V8 המוגדש הוציא מצמד המפלטים רעש שלא היה מבייש מטוס קרב ממוצע , רעש מדהים מלא בבאס , וכמובן שכל זה מלווה בתאוצה אדירה ... ה - 1.3 שלי נעלב מאד ונשאר מאחור ( כאילו דה ... ) ... בקיצור .…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 4 תגובות
- 955 צפיות
טוב... שבוע הבא אני קונה את הדיגיטלית... אז לפני שאני מזמין דרך האינטרנט ... אני רוצה לראות את המצלמות בעינים... ולהחזיק אותם קצת ביד... הקיצר... למישהו יש המלצה על איזה חנות באזור המרכז ? מקום עם מלאי גדול... מתענין בעיקר במצלמות של אולימפוס ושל פוג'י ... תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
מצטער באמת
מאת IdoL- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פגעתי במישהו? עברתי על אחד מהכללים של הפורום? לא. כאילו שהפורום הענק שלי יפגע במספר האנשים שבאים לפורום הקטן הזה. קצת רצינות אנשים...
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חומר למחשבה ... חבר לבן יקר כמה דברים שאתה צריך לדעת: כשאני נולד, אני שחור. כשאני גדל, אני שחור. כשאני הולך בשמש, אני שחור. כשקר לי, אני שחור. כשאני מפחד, אני שחור. כשאני חולה, אני שחור. כשאני מת, אני עדיין שחור. ואתה, חבר לבן כשאתה נולד, אתה ורוד. כשאתה גדל, אתה לבן. כשאתה הולך בשמש, אתה אדום. כשקר לך, אתה כחול. כשאתה מפחד, אתה צהוב. כשאתה חולה, אתה ירוק. כשאתה מת, אתה אפור. (למה אין אפור ???) ועוד יש לך את החוצפה לקרוא לי צבעוני.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 34 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אתמול ישבתי עם חברים בהוד השרון לאחר מפגש קארטינג בנחשונים. אני לא מכיר את הוד השרון בשיט אבל ישבנו צמוד לצומת מרכזית ואכלנו המבורגר. כל 5 דקות עוברת איזו מכונית פשע בצומת ועושה רעש עם האגזוז 8 צול שלה. אבל ב-22:30 לערך עברה ראלי לבנה MK2 דנדשה ואפילו לא היה לה אגזוז FREE FLOW... אז מי הצדיק????
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב , כותרת בעיתון של הבוקר : "גרמניה : לנהג מותר לעשות סקס במהירות 100 קמ"ש . " כבר אמרנו שבאירופה יש תרבות נהיגה ??? מה יהיה עם הגרמנים האלה ? אין להם מספיק מכוניות מרגשות שהם מחפשים עוד ריגושים וחוויות בנהיגה ???
הודעה אחרונה מאת ido, -
http://www.dopey.de/flash/games/cutie_quake.swf
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה ממש אופטופיק, אבל אולי מישהו יוכל לתת כיוון.... כבר כמה זמן אני מחפשת בשביל החברה שאני עובדת בה ייבוא פליירים מחו"ל (+פולדרים בהמשך) . מדובר בפליירים בגודל A4, הדפסה 4 צבעים, קיפול ל- 3, כרומו 115 גרם, הגרפיקה והדוגמאות כבר קיימות. מה שצריך פה הוא את ההדפסה בכ- מיליון עותקים. בהתחלה הלכנו על הכיוון של יבוא מארצות כמו סין/ קוריאה או לחילופין טורקיה, אך קיבלנו הצעות מחיר גבוהות יותר מההצעות בבתי דפוס בארץ (שאיתם אנו עובדים כרגע). יש לכם מושג איפה כדאי לחפש יבוא פליירים בזול? אם זה ארצות/ אזורים/ שמות של חברות או כל מידע מועיל ושימושי אחר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה הקטע של זה? שמישהו יסביר לי
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אזהרה בדיחה ארוכה. צייד אחד הולך ביער ופתאום הוא רואה גורילה ענקית, משהו שהוא לא ראה בחיים. הצייד חושב לעצמו ואומר בדיוק גורילה כזאת חסר לי לאוסף בבית, ומחליט להרוג אותו. טוב הוא מוציא את רובה הציידים ומתחיל לירות בגורילה, הצייד גמר 2 מחסניות ולא פגע בגורילה. פתאום הגורילה התחיל לבוא לכיוון הצייד, הצייד קפא במקום ולא זז. הגורילה אמר לצייד בקול מאיים ניסית להרוג אותי ולא הצלחת, עכשיו אני מ**ין אותך בתחת אין מה לעשות זה חוק הג'ונגל. טוב הצייד שלנו לא רצה לעבור על החוק והגיש לגורילה את התחת שלו, הגורילה עשה מה שעשה ושלח את הצייד לדרכו. הצייד הגיע לביתו מושפל ונוטף דם מפתח פי הטבעת שגם התרחב לגודל מטבע של 5 שקלים, והחליט שאת הגורילה הוא הורג ויהי מה. …
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תראח זומזת (אל תשאלו) בפוזה מגרה: אחרי נקיון של שבת בבוקר ... אז מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת TurBoy, -
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לא משהו שקרה לי אישית....
הודעה אחרונה מאת -יובל-, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות באתר מסוים בארה"ב ע"י כרטיס אשראי בינלאומי, ולשלוח את המוצר לכתובת של חבר בארה"ב. מישהו יודע מה הפרוצדורה? יש עדיפות לכרטיס אשראי מסוים? באתרים שרציתי לקנות מהם מצוין שאני צריך לתת אישור לחברת האשראי לפני הקניה שהמוצר יוכל להשלח לכתובת שונה מכתובת בעל הכרטיס, ויתכן כי בעל הכרטיס יצטרך לעשות העברת כסף ישירות לחברה ממנה קניתי את המוצר (במקום או בנוסף לחיוב חלקי של כרטיס האשראי) מישהו התנסה?
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול אני עוצר ברמזור אחרי CARRERA 4. רכב מרשים בעיצובו , משדר נוכחות (טוב, איך לא ? פורשה כמובן). שנינו מתחילים נסיעה לאחר שהירוק הגיע, מתקרבים לישורת באורך של 1 ק"מ -1.5 ק"מ. אני עוקב אחריו, הוא משייט לו באיטיות במהירות של 40 קמ"ש (יש לציין שהכביש היה ריק והוא היה הראשון ואני אחריו). אני אומר בליבי, נו תלחץ כבר, תלחץ!... לא עוזר! אני מתחיל לדבר ולהוציא מהבטן את המחשבות ואומר לעזאזל !! תלחץ! אין עוד הרבה ! תלחץ!,, לא עוזר... אני מתחיל לצעוק מהחלון תלחץ כבר !! תלחץ!! .. לא עוזר . מגיעים לרמזור אדום, אני נעמד לצידו ושואל אותו למה הוא לא לחץ . הוא הגיב ב (זו הייתה הבעת הפנים המדוייקת) הוא לא לחץ! שמוליק
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
cheats for nfs2
מאת 205f- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אפשר להוריד צ'יטים ל need for speed hot pursuit 2 ??? הרצתי חיפוש בפורום...נאדהההה.
הודעה אחרונה מאת רועי GOLF, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשריים ושתיים ? נ.ב אני אולי ישמע גזען , אבל רוב הנהגים הם כושים שם , מוזר
הודעה אחרונה מאת רועי GOLF, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערוץ 10 בשעה 21:00 עוד פרק בסדרה הכוזאבת 10G בשבוע שעבר ראינו איך הם שיפרו את האיכות הקול והתאמיו אותם לשפתיים מעניין מה יהיה היום חדש 1) כתבות מעניינות? 2) איכות צבע+צילום יותר טובה 3)משהו מעניין בתוכנית ?
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם שווה לי להחליף את האגזוז הנוכחי לזה שנמכר פה: http://bay.walla.co.il/ts.cgi?path=552&id=155407 התיאור אומר: אגזוז לחץ של Remus חדש!!! ב1500 שקל מתאים לכל סוגי הרכב.... חדש גדול מאוד התחייבות שלי שהוא עושה רעש חזק ויפה ומעלה ב15 כ"ס!!!! ---- האם כדאי ?? הריי הוא רושם שהוא מתחייב.. בטח יש לו DYNO וכו.. :hihi:
הודעה אחרונה מאת OMRI, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, ישנו ווירוס שמסתובב בפורומים ומשכפל את עצמו דרך כתובות האי-מייל. אנחנו מדביקים את עצמנו ואת שאר חברי הפורומים שאנחנו חברים בהם. אני היום מפרמט את המחשב כתוצאה שיש לי כשל בהתקנת האנטי ווירוס. התקינו בהמוניכם תוכנות חיסול! שמוליק
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מותר לי להרכיב על האוטו מערכת כריזה כמו של המשטרה ?
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ששה מתוך שבעת הגמדים יושבים בבית כשלפתע נכנס ישנוני ואומר: "אנחנו הולכים לפגוש את האפיפיור!" כולם צוהלים ואומרים: "סוף סוף נוכל לשאול אותו, סוף סוף נוכל לשאול אותו!!!" שבועיים אח"כ, שבעת הגמדים נפגשים עם האפיפיור והוא מברך אותם אחד אחד כשהגמדים צועקים לטיפשוני מאחורה: "נו תשאל אותו כבר!!!" טיפשוני שואל את האפיפיור: "תגיד, יש נזירות באלסקה?" האפיפיור עונה: "כן בוודאי, כמו בכל מקום אחר בעולם" הגמדים צועקים לטיפשוני: "תמשיך את השאלה, תמשיך את השאלה!!" טיפשוני ממשיך לשאול: "רגע ויש גם נזירות שחורות באלסקה...?" האפיפיור עונה: "אני מניח שיש כמה בודדות." הגמדים ממשיכים לדחוף את טיפשוני ואומרים לו: "נו …
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם , לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת הלא היה הפופ אפים , שנראה לי נגרמים עקב הספיי וור של תוכנות ההורדה השונות ובכלל... התופעה הפכה ליהיות בלתי נסבלת עד שכל חלון נוסף שאני פותח קופצים לי לפחות ארבע חמישה חלונות נוספים של פופ אפים ובין היתר פופ אפים של סקס . השאלה שלי היא איך להפטר מכל הפופ אפים הללו , וכמובן מהספיי וור דרך ה REG ? או מה. תודה .
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שתי אחיות. תאומות. האחת, "אנג'ל", תורמת את איבריה בכדי להשאיר את אחותה השניה "אריאנה", בחיים. . ואם היה כוחי מספיק חזק, שתיהן היו קורעות את האספלט (הלא משובח) של ארץ זבת החלב והדבש. (או במילים אחרות.. כסף..) אז נא להכיר, זאת "אנג'ל", נקנתה אתמול והיא תתרום איברים לאחותה היותר מוכרת, "אריאנה".. מצבה עגום ביותר, והיא נקנתה בסכום השווה לסכום ג'ינס "דיזל".. אך למעשה היא שווה הרבה יותר!!!. מבחוץ: ומבפנים. חיובי, יש הגה של "מומו". שלכם, אדם.
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה זה מסלול,כביש,חוקים ומה על המדינה לעשות. http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=49768&lb=0
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קבלו את 2 הסרטים האלה שמראים את המצב העגום יש לציין ,שלנו במפגשים ברמת גן. אחד מנסה להסביר לאיש מה זה מנוע VTEC ומה הוא עושה במוסטנג שלו דגם חדש של מוסטנג GTR ולקינוח פרסומות משעשעת נ.ב הכותרת שלי, פשוט לא היה לי רעיון אחר ********תוקן**********
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כן כן כן אני לא מאמין איך החיים יכולים להשתנות בשנייה הייתי כבר 3 חודשים מובטל וכמעט מיואש בחודש האחרון,הייתי ממש על סף למכור את האוטו בגלל החובות. היה לי פשוט מזל בשנייה האחרונה להתקבל לעבודה הזאת שאני גם אוהב את התחום. מוכר מחשבים בסקאל בקניון ארינה החדש בהרצליה פיתוח,אני חייב לציין גם שזה הקניון הכי מפואר שהייתי בארץ (וגם הרבה כוסיות ) וגם אהבתי את הדרך להרצליה, באיילון יש את הסיבוב הזה בסוף להרצליה ממש רחב ועוד סיבוב רחב ישר אחר כך ממש נחמד כל בוקר להתקל בשני הסיבובים האלה(בנתיים רק על 80 כי היו מכוניות ) בכל מקרה הדבר החשוב הוא שאני עובד עכשיו בשביל לחסות את החובות,ואחר כך לנשום קצת אוויר ולהמשיך בדרך של האוטו לגבי שיפורים. אני ממש שמח הרבה זמן לא …
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 721 אורחים (הצג רשימה מלאה)