אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הראשון.... תודה
הודעה אחרונה מאת zvikel, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתר בן זו*ה, האתר בעצם על שום דבר מיוחד, הוא בא להראות את הניצול המרבי של תיכנות ללא FLASH, אתם חיבים לראות , עוד יש שם את הפרוטפוליו שלו, עבודות שהוא עשה לאתרים אחרים (בכסף כמובן) וכמה מעבודות הפוטושופ שלו... שווה מבט, שווה! המלצות על אתרים טובים למוזיקה, לתוכנות וכו' אהה ושכחתי, יש שם גם קישורים לאתרים שהוא עשה!! שחקו קצת עם העכבר באתר ותראו את המשחק של החלונות והכל... דווקא מאגניב, חוות דעת יתקבלו בברכה כולל הערות בונות, כמו כן תרשמו באתר ותיידעו אותו (את אחי ) http://www.man-e.com דר"א קוראים לו מני (MAN-E), לאיטיים שביננו...
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב.. עקב מעבר דירה לאילת (למטרות עבודת מלונאות אחרי צבא) אני מן הסתם עוזב את הנט.. וכמובן את הפורום, תמשיכו להיות אחלה פורום שבעולם ומי יתן שאחזור מאילת אקנה לי אוטו ספורטיבי ואכנס לפורום באופן אקטיבי יותר שמרו על עצמכם ובינינו.. לראלי אין שילדה מטורפת, מצטער אלירן.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תהנו 4 רופאים: אנגלי, גרמני, רוסי וישראלי נפגשו והחלו להתפאר בהישגים המדעיים של כל מדינה. אמר האנגלי: אצלנו בבריטניה הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר להוציא כליה מאדם אחד להעביר לאדם אחר ותוך ששה שבועות החולה שהבריא כבר מחפש עבודה. אמר הגרמני: אצלנו בגרמניה הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר להוציא ריאה מאדם אחד להעביר לאדם אחר ותוך ארבעה שבועות החולה שהבריא כבר מחפש עבודה. אמר הרוסי: אצלנו ברוסיה הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר להוציא חצי מהלב מאדם אחד להעביר לאדם אחר ותוך שבועיים שניהם כבר מחפשים עבודה. אמר הישראלי: תעזבו..אתם עוד רחוקים מאד מאתנו. אצלנו המדע כל כך מתקדם שאפשר לקחת איכר שמן עם מוח מוגבל מאיזו חווה נידחת בנגב, לשים אותו במשרד ראש הממשלה, ו…
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
נ ו ס ט ל ג י ה 1 2 3
מאת Shays-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
נוסטלגיה חברים נוסטלגיה אתם מוזמנים להעלות תמונות או הודעות מהעבר מהפורומים CF YNET IOL TAPUZ ועוד. אני ראשון התקליט הראשון של לירן 106 רעלו תעצור בצד
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שמעתי מחבר שגר שם ששני מטורפים עם גיטרות הגיעו אתמול בלילה לחוף הים חיברו מגבר עצום וניגנו על חוף הים בשיא הווליום כל הלילה.. אבא שלו הלך להעיר להם -לא עזר מישהו במקרה שמע משהו על זה? בכל מקרה נכון רעיון גאוני?
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני כמה שבועות שידרגתי את הWIN98 ל WIN XP PRO. בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמערכת, אך המערכת אינה תומכת תמיכה מלאה בכרטיס המסך שלי (VOODOO 3 3000) הורדתי דריברים עדכניים ל XP, אך איכות הגרפיקה במשחקים ירודה (אין ברק, אין אחידות צבעים, אין חדות) ומשחקים מסויימים עובדים לי רק על רזולוציות זעומות כמו 800X600... (דוגמא: NEED FOR SPEED 5 - הגרפיקה גרועה, לא חלקה, אין חדות, הצבעים לא אחידים, ממש כאלו אין לי מאיץ. עוד דוגמא: WARCRAFT III שעבר אצלי ברזולוציה 1024X768 ב WIN98 מסרב כעת להעבוד על רזולוציה של 800X600 !!!) אמרו לי לשנות את המוניטור ל75 הרץ. אבל אם אני יכול להשאר רק על 60, מכיוון שאם אני מעלה את ההרץ, לא רואים כלום... אמרו לי שאם אני יתקין את ה SERVICE PACK זה…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תודה לYNET על זה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2560373,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2638653,00.html פשוט סיפורים מהחיים. אני נהניתי.
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי שלא מכיר, זה משחק סימולציה מטורף!! אתם מוזמנים להוריד דמו שלו (זה מה יש בינתיים) פה: http://www.liveforspeed.net/file_rsc.php?name=LFS_DT_0_2F.zip ופאטצ' שצריכים בשביל לשחק ברשת : http://www.liveforspeed.net/file_rsc.php?name=LFS_DT_0_2PATCHF.zip מה דעתכם להקים ליגה ישראלית?
הודעה אחרונה מאת VooDo, -
משחק התזמונים 2 1 2 3
מאת LiranAr- 42 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מטולה - תל אביב זמן יציאה : 1 וחצי בלילה... שעה 48 דקות . דרך כביש 90 , ימינה בעמיעד ל 85 , שמאלה ל 65 דרך וואדי ערה , כביש החוף , דרך נמיר תל אביב.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם אני צריך או יותר נכון מחפס את הכתובת של מלמד הבחור מחיפה שיש לו כל מניי שטויות למכוניות . בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת zalfa, -
americas army 1 2
מאת Herman- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טוב חברים, שוב שלום. אז מה יש לנו היום... משחק רשת האולטימתיבי, אומנם לא בתחום הרכב אבל תחום די כיפי שזה משחקי קבוצות.. פרטים נוספים ב: http://www.americasarmy.com המשחק הוא חינם, יש רק צורך להוריד ולשדרג לגרסת 1.7 (בסביבות 370 MB)
הודעה אחרונה מאת Herman, -
לכל גאוני ה-Photoshop: אני רוצה לראות איך יראה הרכב שלי לאחר כמה שינווים קלים, ולכן כדי לחסוך קצת כסף חשבתי על לעצב אותה בתוכנה האדירה הזאת . השאלה שלי היא איך...? אם יש למישהו לינק שמלמד על התוכנה בצורה פשוטה וטובה כי אין לי כח ללמוד את התוכנה עכשיו בשביל קיט קטן לרכב... תודה
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 2 תגובות
- 835 צפיות
אשמח מאוד אם הוא יוכל לסרוק את הכתבה שעוסקת בתנוחת הישיבה ברכב ולשלוח לי אותה בדואל: [email protected] או בicq: 76790186 יש לי את כל הגליונות מלבד זה, ודווקא את הכתבה משם אני צריך
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלשום בשעה טובה ומוצלחת, התחלתי לעבוד בפיצה האט בחיפה כשליח. מקום סבבה, אנשים סבבה, אופנועים חדשים (דיוק 125). הדבר שהכי מגניב לי, וזה בגלל שאני חדש בתחום המשלוחים (יחסית), זה שפתאום אין פקקים! אליפות! so wish me luck to stay alive.
הודעה אחרונה מאת lior218, -
תל אביב: עיר של מוזרים! 1 2
מאת f40- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום נסעתי עם כמה חברים להרצליה ובדרך חזרה החלטנו לעבור דרך תל אביב לעשות קצת קניות, ובגלל שאנחנו לא מכירים את תל אביב אז הסתבכנו קצת בדרך ועברנו דרך רחוב צדדי ופתאום מה רואות עיני! 2 ראלי אדומות אחת מאחורי השניה הראשונה יפה חדשה יחסית (רואים לפי העיצוב) נוצצת ממש נראת במצב משגע והשניה משהוא כמו תחילת שנות ה 90 בין 90 ל 92, רק שהיא הייתה עזובה, עם קורי עכביש פיצוצי צבע עם חלודה בכל מיני מקומות אבל לא רציני בכלל, צמיגים יבשים, גאנטים מגנזיום יפים אבל דרושה צביעה מחדש, מבפנים הריפוד קרוע ועוד כמה שיפצורים לא יזיקו והיה עליה שלט למכירה שכתוב השנה (לא ראיתי טוב כל כך אבל זה בין ל 90 ל 92 נגעלתי מהלכלוך שהיה עליה), ק''מ: 50 אלף עם ספר טיפולים, מטופלת רק במוסך…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
לאן אתם אוהבים לצאת 1 2 3 4
מאת עופר106R16V- 51 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
חיי לילה זה הבילויים הכי יפים שיש. מעניין אותי לדעת (וכנראה גם את כולם פה)לאן אתם אוהבים לצאת. אני למשל הייתי יוצא עד לא מזמן למסיבות הכי נחשקות שיש אבל אני מרגיש כבר שעברתי את הגיל הזה (בכל זאת עוד מעט 26) אני רק ילך אם יבוא לפה איזה DJ גדול או מסיבה גדולה.לא כמו פעם שהייתי יוצא כל שבוע. בעיקרון אני יוצא עכשיו יותר לפאבים מיזוארי,אייס,שלוותא,זיגל ועכשיו יש מקום מה זה נחמד (ים פצצות ) קוראים למקום השרון לא באיזור הכי טוב(ליד פאב הבולדוג) אבל מקום ברמה. אגב התמונה הזאת היא מסיבה לפני שנתיים בין הטובות ביותר שהייתי בחיים שלי במיוחד שאני הכי אוהב את ה DJ הזה DAVE SEAMAN לא עזבתי אותו לרגע אז מה איתכם
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
קבלו את רותם והRSI שלו.. כסופה. מיד ראשונה. נקיה ומדהימה.. מזל טוב!..
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 34 תגובות
- 3 אלף צפיות
השיחרור בוצע בפעולה של סיירת מטכ"ל רוב החוטפים נעצרו גוראל חולץ במצב בריאותי טוב
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
ובסגנון Need for speed underground החדש שייצא ככול הנראה ב -2004 קוראים לחדש Midnight Club 2 קבלו לינק http://www.ferrago.co.uk/story/1063 שמוליק
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עוד פחות משבוע אני אהיה בלונדון למשך 6 לילות.. כל מי ששמע או מכיר חנויות רכב\שיפורים, ובכלל אתרים מעניינים בתחום המוטוריקה בבקשה לספר לי..! תודה רבה, אדם. נ.ב. גם חנויות באזור יעזרו לי מאוד.. (אני יודע שפתחתי בעבר ת'רד על לונדון, אבל אולי אנשים חדשים יצפו כעת בת'רד ויוכלו לעזור לי.)
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם משהו יכול להציע יד שנייה במחיר הנ"ל ואילו דגמים מומלצים?? תודה
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 3 תגובות
- 882 צפיות
סרט שהוליד לעולם את הגאמבאל 3000 מסע של מכוניות ספורט מנקודה X ל Y מניורק ללוס אנגלס. מחר יש שידור חוזר ב 9 בבוקר צפיה מהנה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שברו לנו את החלון, וגנבו את הרדיודיסק. איזה עצבים, שום כבוד לרכושו של האחר
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמי אילן ואני מתעניין במכוניות ספורט (היו לי כמה) ובמערכות סטריאו לרכב. אני עובד כמתקין באחת החנויות במרכז ועובד גם בהתקנות מהבית/בבית הלקוח.
הודעה אחרונה מאת YZguy, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מוכן להסביר את כל המושגים הנ"ל, ואת שרשרת התגובות שכל שינוי מוליד בדברים אחרים ובמשק? אני כל הזמן חשבתי שאם הדולר יורד זה טוב, עכשיו שהוא ירד אומרים שזה לא כל כך... מת להבין את העניינים הנ"ל ולא מצליח. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 21 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מישהו יודע אם קיים איזשהו דגם של פרארי שנוסע בכבישי הארץ (הרשות... )?? או לחילופין, האם יש יבואן בארץ של פרארי?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
..להשאיר את הרכב בשכונה לא מוכרת כמה כוכבי ריסוק זה? אהבה אסורה? לכל אוהבי ZX מוסך חצר (מי מזהה איזה אוט זה?) זהו להיום הרמן.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הבנתי ששוב הזרימו ביוב לים. הרצה מותרת או ששוב אסור לנו להנות ממנו??
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
והקישור.. http://home.netvision.net.il/Common/GeneralModules/Ticker/PopUp.asp?ArticleID=72445&ServiceID=16 מה אתם הייתם עושים...
הודעה אחרונה מאת RedR,