Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה ב WIN XP PRO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות שידרגתי את הWIN98 ל WIN XP PRO. בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמערכת, אך המערכת אינה תומכת תמיכה מלאה בכרטיס המסך שלי (VOODOO 3 3000) הורדתי דריברים עדכניים ל XP, אך איכות הגרפיקה במשחקים ירודה (אין ברק, אין אחידות צבעים, אין חדות) ומשחקים מסויימים עובדים לי רק על רזולוציות זעומות כמו 800X600...

(דוגמא: NEED FOR SPEED 5 - הגרפיקה גרועה, לא חלקה, אין חדות, הצבעים לא אחידים, ממש כאלו אין לי מאיץ. עוד דוגמא: WARCRAFT III שעבר אצלי ברזולוציה 1024X768 ב WIN98 מסרב כעת להעבוד על רזולוציה של 800X600 !!!)

אמרו לי לשנות את המוניטור ל75 הרץ. אבל אם אני יכול להשאר רק על 60, מכיוון שאם אני מעלה את ההרץ, לא רואים כלום...

אמרו לי שאם אני יתקין את ה SERVICE PACK זה יפתור את הבעיה. הבעיה היא שה XP לא בדיוק נקנה בחנות... ככה שאני לא יכול להתקין את החבילה.

מה לעשות ?

פורסם
לפני כמה שבועות שידרגתי את הWIN98 ל WIN XP PRO. בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמערכת, אך המערכת אינה תומכת תמיכה מלאה בכרטיס המסך שלי (VOODOO 3 3000) הורדתי דריברים עדכניים ל XP, אך איכות הגרפיקה במשחקים ירודה (אין ברק, אין אחידות צבעים, אין חדות) ומשחקים מסויימים עובדים לי רק על רזולוציות זעומות כמו 800X600...

(דוגמא: NEED FOR SPEED 5 - הגרפיקה גרועה, לא חלקה, אין חדות, הצבעים לא אחידים, ממש כאלו אין לי מאיץ. עוד דוגמא: WARCRAFT III שעבר אצלי ברזולוציה 1024X768 ב WIN98 מסרב כעת להעבוד על רזולוציה של 800X600 !!!)

אמרו לי לשנות את המוניטור ל75 הרץ. אבל אם אני יכול להשאר רק על 60, מכיוון שאם אני מעלה את ההרץ, לא רואים כלום...

אמרו לי שאם אני יתקין את ה SERVICE PACK זה יפתור את הבעיה. הבעיה היא שה XP לא בדיוק נקנה בחנות... ככה שאני לא יכול להתקין את החבילה.

מה לעשות ?

לנסות להשיג את ה-SERVICE PACK, אם זה מקאזה או מחבר שקנה XP ...

גם לי יש XP עם VOODOO 3 אבל אני כבר לא משחק הרבה במשחקים אז ככה שאני עדיין לא נתקלתי בשום בעיה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תחליף כרטיס, GE2 MX400 לא אמור לעלות הרבה וגם הוא אחלה כרטיס.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בצע חיפוש בקזה וכו... לתוכנה שנקראת xp key change, היא תאפשר לך לשנות את הסיריאל איתו התקת את המערכת.

או

להתקין XP מחדש עם סיריאל "חוקי".

אחרי שיהיה לך XP עם סיריאל "חוקי" תוכל להתקין SP1, אם זה יעזור בבעית כרטיס המסך .....את זה רק אתה תדע...

בהצלחה

פורסם

נסה ככה:

לך לקובץ ההפעלה של המשחק (קובץ הEXE)

לחצן ימני על העכבר-->Properties-->תגית Compatibility

ואז תשנה את ה- Run this program... למוד של Windows 98.

תראה אם זה עובד.

פורסם

אולי להתקין מחדש תמשחקים מאחר שההתקנה כנראה נעשתה על ה 98 ולא על ה אקס-פי

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

תודה לכולם.

אכן מצאתי את הCD-KEY Cracker וברגעים אלו אני מנסה להתקין את הXP

בקשר לקניה של כרטיס חדש - אין מצב. בעבר קניתי GEFORCE 4 אבל נאלצתי להחזיר אותו לחנות משום שהתקנתי אותו - הוא לא פעל. (בחנות הסבירו שמהירות לוח האם שלי נמוכה מזאת שהכרטיס דורש)

פורסם
תודה לכולם.

אכן מצאתי את הCD-KEY Cracker וברגעים אלו אני מנסה להתקין את הXP

בקשר לקניה של כרטיס חדש - אין מצב. בעבר קניתי GEFORCE 4 אבל נאלצתי להחזיר אותו לחנות משום שהתקנתי אותו - הוא לא פעל. (בחנות הסבירו שמהירות לוח האם שלי נמוכה מזאת שהכרטיס דורש)

המלצתי לך על GE2,כרטיס שמספיק טוב למשחקים. עובדה- אני עדיין משתמש בו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לירן, עובד לך ה-TV OUT בכרטיס וודו?

אצל חברה שלי זה לא עובד... ב-98 או ME זה עבד.

יש 3dfx Tools ל-XP?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לירן, עובד לך ה-TV OUT בכרטיס וודו?

אצל חברה שלי זה לא עובד... ב-98 או ME זה עבד.

יש 3dfx Tools ל-XP?

יש דרייברים לXP, חפש ברשת דרייבר third-party של DOZER 1.0

:-)

פורסם

התקנתי את החבילה, ויש לי כבר את הדריבר של DOZER 1.0.

אבל הבעיה לא נפתרה. עדיין רואים גרוע במשחקים שמשתמשים באיץ ואני יאלץ לעבור לרזולוציות מאוד מאוד נמוכות.

אין לי TV=OUT בכרטיס.

פורסם

ניסיתה?! :twisted:

like a G-L-O-V-E

פורסם

ניסיתה?! :twisted:

Yep...

זה אחד הדברים הראשונים שניסיתי...

פורסם

אז המחשק לא בנוי לאקספי וזהו אין מה לעשות או שהמחק לא בנוי לרזולוציה הגובהה שאחר שלא הייתה תאופציה לפניכן

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...