Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה ב WIN XP PRO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי XP.PRO על הוינדוס 98 כל התוכנות שהתקנתי נעלמו כלא היו(כולל הWORD)...טוב התקיות נשארו אבל הם מסרבות להופיע לי בתפרית "ההתחל".

השאלה היא:היה לי WORD 97 ועכשיו יש לי את ההתקנה של WORD XP, האם הWORD XP יותקן אוטומתית על ה97

מקווה שאתם הבנתם כי אני בקושי הבנתי את עצמי :lol:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
התקנתי XP.PRO על הוינדוס 98 כל התוכנות שהתקנתי נעלמו כלא היו(כולל הWORD)...טוב התקיות נשארו אבל הם מסרבות להופיע לי בתפרית "ההתחל".

השאלה היא:היה לי WORD 97 ועכשיו יש לי את ההתקנה של WORD XP, האם הWORD XP יותקן אוטומתית על ה97

מקווה שאתם הבנתם כי אני בקושי הבנתי את עצמי :lol:

כן האופיס מתקין את עצמו על ה 97 ואמור לקורא את כל מה שנכתב בוא

הסיבה שהם לא מופיעות בהתחל כי זה תפריט שונה יש דרך לשנות אותה לישן תלחץ מקש ימני על הלוח למטה וכבר תמצא את זה

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
אז המחשק לא בנוי לאקספי וזהו אין מה לעשות או שהמחק לא בנוי לרזולוציה הגובהה שאחר שלא הייתה תאופציה לפניכן

המחשב בנוי לXP. הוא עובד מצויין - הרבה יותר מהיר ויציב מ 98. (667 מגה הרץ, ו 320 זיכרון)

מה שלא בנוי לXP זה הכרטיס מסך העתיק.....

פעם, לכולם היה חלום אצלנו שיהיה לנו VOODOO.... היום הכרטיס הזה שווה נעל...(בעצם...אפילו גרב הוא לא שווה... :mad: )

פורסם
אז המחשק לא בנוי לאקספי וזהו אין מה לעשות או שהמחק לא בנוי לרזולוציה הגובהה שאחר שלא הייתה תאופציה לפניכן

המחשב בנוי לXP. הוא עובד מצויין - הרבה יותר מהיר ויציב מ 98. (667 מגה הרץ, ו 320 זיכרון)

מה שלא בנוי לXP זה הכרטיס מסך העתיק.....

פעם, לכולם היה חלום אצלנו שיהיה לנו VOODOO.... היום הכרטיס הזה שווה נעל...(בעצם...אפילו גרב הוא לא שווה... :mad: )

המשחק לא בנוי לא המחשב

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...