אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,359 נושאים בפורום הזה
-
כאן תרשמו את כל הציטוטים הטפשיים , מצחיקים , הזויים מעצבנים , מעניינים ששמעתם אי פעם משוטר ....
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עשיתי 275 נק'.. http://www.adultswim.com/games/hm_lookalive/index.html
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1117467 DVD עד 500 ש"ח האם משתלם?
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
מישהו ממכם מכיר את האתר ebay ??? כדאי לקנות משם דברים? זה אמין?? איך אני יודע מה מחיר השליחה לישראל?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 1 תגובות
- 974 צפיות
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-4656232,00.html יש תמונות יותר טובות דווקא את זאת ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברנו brava עושה עבודות בפוטושופ, שאני ניגנב ממנו!!!!!! אבל לצערי הוא מתעקש לא לחלוק את הידע שלו עם אחרים.... או שהוא סתאם מיתעלם לכל ה- ה"פ ששלחתי לו.... בכל מיקרה,אני ישמח אם יעלה האדם שיגאל אותי וילמד אותי איך לעזאזל מחליפים לאוטו צבע??? (בפוטושופ כמובן..) ב-ה"פ או פה.... לא איכפת לי...... תודה מראש marksab
הודעה אחרונה מאת marksab, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למה כל היוזרים פה שמים תמונה של איזה שחור ערס ??? מי זה בכלל ???
הודעה אחרונה מאת akurtser, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם אני לא טועה הוא אפילו מתקן נכון (זה הנעה קידמית ?)
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החל משלשום יש לי סורק (mustek 1200 ub שמתחבר דרך שקע USB למחשב.). לדאבוני, תוכנה פשוטה וקלה לשימוש בו אין לי. תוכנת הטיפול בתמונות מהדיגיטלית שלי מעט מסובכת. למישהו יש המלצות בנושא זה? ירון זורע.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סתם מעניין אותי, בגלל שאני נושא על my precious לאילת, ואני הולך בכל מקרה להתמקם כ-1 ק"מ מהגבול המיצרי - מה יש שם בטאבה שכדאי לראות? האם כדאי בכלל לעבור את הגבול? חשוב לציין שבמזנו כבר יצא לי לנסוע למיצרים, ושהיתי שם שבוע, בקהיר והסביבה... היה חביב ביותר... והמומיות היו אדיבות במיוחד! אם לא להחשיב כמובן שהן שכבו מבלי לזוז בתוך ארונות זכוכית...
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 35 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
מין קבוצתי בחיל האוויר: חיילת אחת ו-15 חיילים 15 חיילים מבסיס חיל האוויר במרכז הארץ השתתפו לפני כחמישה שבועות במסיבת מין עם חיילת המשרתת עמם. בחיל האוויר מינו קצין בודק לחקירת הפרשה, והוא העביר את ממצאיו לפרקליטות הצבאית שתקבע האם להגיש כתבי אישום נגד החיילים המעורבים בפרשה. מפרטי תחקיר האירוע עולה כי האורגיה התבצעה בהסכמת החיילת, בת ה-20. ואולם גורמים בבסיס מסרו ל"ידיעות אחרונות" כי מדובר בחיילת בעייתית שסבלה בעבר מבעיות אישיות. גורם המעורב בחקירה העריך כי יתכן שלא יהיה אפשרי להאשים את המעורבים באירוע בעבירות חמורות, ויתכן שמדובר רק בעבירה על חוקי הצבא. האירוע התרחש ביום שישי אחר הצהריים. א', חייל ששירת בעבר בגף הרכב בבסיס, אסף את החיילת שנשארה בסוף השבוע…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז למי שלא זוכר...קנינו סקסו דיזל במכרז לפני בערך שלושה שבועות. היום קיבלנו אותה והכל: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14206&highlight=%F1%F7%F1%E5 אז ככה... קודם כל, האוטו מבחוץ נראה נורמלי. כמו כל סקסו רגילה, רק קצת מלוכלך. בלי שריטה אפילו. סבבה... זה כבר נותן תקוות טובות.. פותחים את האוטו, נכנסים. כל הפנים של האוטו, כאילו הרגע יצא מהחברה. נראה חדש דנדש! המושבים, הדש-בורד, הכל, פשוט נראה חדש מבפנים. טוב, מנסים להתניע.... לא מתניע. האוטו שכב שם כמה חודשים טובים, אז מה הפלא? קוראים לבעלים של המגרש מכוניות שיעזור לי רק להתניע. פותחים את המכסה מנוע. אני והוא, בהלם טוטאלי. המנוע רנאה כאילו מישהו הבריש אותו עם מברשת וצחצח אותו. ברור שיכול ל…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 6 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם. אני רוצה לרכוש את המצלמה הדיגיטלית של HP 850 - יש לה זום *8 (אופטי) ובמחיר של 1800 שח היא נראית דיי מציאה. האם יש למישהו המלצות או השגות לגבי הדגם הספציפי הזה? תודה לכולם,
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
תהיה תוכנית מיוחדת מפגש פסגה של 4 מפלצות שטח מדהימות של ארבעת אלילי העבירות: איציק מיני, גיא רפאל, עידו כהן וברוך טולנדו. עוד בתוכנית: נהג מרוצי הראלי, נדב דותן 'מהפך'-התקנת תאורה לטרקטורון סובארו אימפרזה במסלול סלאלום, אחד הצופים יתחרה מול נטלי עטיה וגם - גלישת סקי על וויקבורד שעה 9 ערוץ 10 יום שלישי ה29.7.03
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הנה כמה תמונות שצולמו לפני כמה לילות, כשהחתול הפתיע אותי עם איזו מתנה:
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 44 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שבוע ימים!! זה המרחק שמפריד ביני ובין חבריי לחו"ל "יוון" ליתר דיוק... אתם בטח מכירים את ההרגשה הזאת שיוצאים מהבית ושוכחים משהו ורק שמגיעים לחו"ל נזכרים ששכנו את הכסף!! בקיצור בשביל שלא יהיה לי כזה מצב אולי "חברי פורום יקרים" תעזרו לי בהרכבת הרשימה לחו"ל לנסיעה של שבוע ימים לאי ביוון (קוס) דר"א זה אנחנו (החברה שנוסעים): בראשון אני הימני, בשני אני השמאלי...~~!
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נצפתה במוסך ליטל סיטרואן ברלינגו דנדשה למדי (2002 במקרה הרע להערכתי) שאכלה חתיכת מכה מאחורה. הנ"ל מחכה להערכת שמאי אבל ממה שאני ראיתי פנייה מועדות אל הפירוקייה הקרובה. אז מי שרוצה קאליפרים של ברלינגו במצב כמעט חדש מוזמן לקפוץ ולראות. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני רוצה לנסוע לטיול ג'יפים קצר (לצאת בבוקר ולחזור בערב) הרבה ניסיון בשטח אין אז משהו לא יותר מדיי מסובך אני גרה בת"א אז זה צריך להיות מקום שלא יהיה יותר מידי רחוק... מישהו מכיר מסלולים תודה עדי
הודעה אחרונה מאת עדי, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מהרכב יצאה לה בחורה חמודה בשם ליאור - בת 20!!! (נתתי לה קצת פרטים בקשר לביטוח רכב, כי היא נוסעת בלי....) מישהו צילם במקרה? ליאור, אם את כאן, תרימי לי טלפון..... ודרך אגב, ראיתם שהמנייקים חזרו???
הודעה אחרונה מאת ido fallach, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש למישהו מושג למה הורידו אותו למטה ברשימה של הפורומים??? ואם כבר אני "מפדח" את עצמי בשאלה כזאת טיפשית,אז נלך עד הסוף: מה לעזאזל המשמעות של "אוף טופיק"??? (אוף- אני יודע מה זה... אל תעשו אותי טיפש מת....)
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.localhost.nl/stuff/flash/Interorgasm.swf
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש מצב שאני מקבל את כל המכונייות והמסלולוים בלי לשלם כמו ישראלי אמיתי ?
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כן, (לא אני למשל) אתה מוזמן לפתוח מועדון עם רוני בשם "עלה ירוק"
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש אולי למישהו קישור לאתר של סימוטה
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אנשים, קפצתי לראשונה למפגש בר"ג, ואני מוכרח לציין שאהבתי והמפגש יותר על רמה ממה שביקרתי בו קודם (חוץ מהביג אולי שאז זה היה באמת משהו ענק).. בכל אופן, היו שם כמה וכמה רכבים מעניינים מאוד, בעצם המון, אבל הופיעה למשל פיאט... מין עגלה קטנה כזאת שהזכירה סיר... עם מכסה, סליחה, גג נפתח.. אולי למישהו יש תמונות שלה ושל מכוניות אחרות... הלאנצ'יה דלתא (הצהובה) שעמדה לצד הפיאט 124 (שקיבלה דפיקה בצד ולא עברה צבע) ובכלל, אם יש למישהו משהו והוא מתעצל להראות לנו, במיוחד בגלל שיעבירו עליו ביקורת כמו בשבוע שעבר, אז שיזרוק על כולם ויעשה את זה למען אלו שכן מעניין להם... תודה!
הודעה אחרונה מאת עדי, -
- 0 תגובות
- 943 צפיות
אופטופיקי לחלוטין: מישהו מכיר מקום נורמלי להוריד ממנו התקנה של shockwave, אתר פרט לאתר הבית שלהם?. ההתקנה שלהם תמיד נתקעת לי, ככל הנראה עקב אי-מעבר ב-FW... (FTP ושאר ירקות חסומים). *עריכה לאחר פיצול שכזה...* שיהיו בריאים המנהלים פה בשביל זה לפתוח שרשור חדש?
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכונית למבוגרים בלבד! המיני (מחשוף) החדשה
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
אני מחפש מחשב נייד עד מקסימום 6500 שח, אין לי צורך בדיוידי.. עדיף עם צורב, מסך 15 אינץ'.. אני לא מכיר כל כך ניידים שנמכרים בארץ כך שאני אשמח לקבל ייעוץ ממישהו שמבין או מכיר כמה סוגים ויוכל להמליץ לי על אחד ספציפי וגם איפה מומלץ לקנות.. (ירושלים) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
תאריכי גיוסים!
מאת NirTzi- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, מכיון שבפורום ישנם חיילים רבים ומשוחררים רבים... אני מקווה שאולי יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת ! אז ככה... יש מצב שאני מגיע לחיל הים(סטילים \ דבורים ), רק רציתי לדעת אם מישהו יודע את החודשים בשנה שיש בהם גיוסים לחיל הים ? ומתי הגיוס הקרוב ביותר ? פשוט... יש לי כל מיני דברים מתוכננים כדוגמאת חו"ל וכדומה... ופשוט רציתי לדעת אם יש מצב שיקדימו לי את הגיוס, במקרה ואני עובר את המיונים לחיל הים ! תודה רבה!, ואבקש רק מאנשים שיודעים 100 אחוז!, ולא כאלה שחושבים שהם יודעים!, פשוט לפי זה אני הולך לתכנן את התקופה הקרובה!... תודה רבה, ניר.
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, אני יוצא עוד מעט לגרמניה - אוסטריה ( טוס וסע ). רצינו להשכיר מרצדס C200 וזה הכי זול ( 533$ לבן אדם 7 יום כולל טיסה ) אבל לא יוצא, כי צריך 2 כרטיסי אשראי שונים וממש אין לנו זמן כבר להתחיל להזמין כרטיסים בבנק. אז חשבנו על אופל סיגנום דרך אוויס. אם יש לכם המלצות למקומות בילוי, אוכל, לינה וסתם מקומות נחמדים ויפים... חופשי, לא להתבייש. תודה
הודעה אחרונה מאת yairk,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 2,649 אורחים (הצג רשימה מלאה)