אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,359 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ההורים שלי קנו מערכת חדשה ( technics dv280) שכוללת DVD והייתי רוצה להפעיל בה סרטים שהורדתי מהאינטרנט,אני יודע שאני אמור להפוך אותם ל VCD, איזה תוכנה מומלצת בשביל זה? שתהיה פשוטה לשימוש ומהירה(או שזה בלתי אפשרי ). תודה. קוסטי.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הנה שלי תנו דעה
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש כבר כמה זמן אתר עם נתונים על מכוניות אבל אני לא מוצא האם מישהו מוכן לעזור לי???? בתודה מראש גיא
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 39 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני יודע שיש פה הרבה ח'ברה שגרים במרכז, ועוד יותר כאלה שהם תפרנים כמוני, אז אני פונה אליכם בבקשה: אני צריך המלצות למסעדות בשריות (אבל שעדיין יהיה בהן משהו לבנות) טובות באיזור תל-אביב ועד הרצליה, כאשר רצוי שארוחת ערב נורמלית לא תעבור את סכום ה 50 שקל בהרבה (סה"כ אנחנו חיילים תפרנים ורעבים). המלצות, הכוונות וכדומה יעזרו לי מאוד. כמו כן, אם מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להגיע מאיזור תל-אביב לרעננה (רח' אחוזה - הרח' המרכזי), זה יעזור לי מאוד מאוד. אפשר דרך כביש 4 או איילון, מה שבא לכם. שוב תודה לכולם. עריכה: כבר הבנתי איך להגיע לרעננה (דרך כביש 4, או שפשוט יורדים באיילון ומיגעים לכביש 4...). אז תודה לכל העונים. תתמקדו באוכל, או שהבנות שאני יוצא א…
הודעה אחרונה מאת Fiberglass, -
חבר חדש בפורום 1 2
מאת דן 4- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, היום נרשמתי לפורום (למרות שאני נכנס אליו להתעדכן כבר תקופה ארוכה) ולפי ההמלצות בהרשמה אני מביא כמה פרטים אישיים על עצמי: אני בן 29, נשוי טרי +כלבה (סם-הבוקסרית החמודה בעולם),עוסק בראיית חשבון (עדיין מתמחה) ומתגורר בפרבר תל אביבי ירוק. התחביבים שלי כוללים, מלבד ראיית חשבון(...סתם!), גלישת גלים, מוסיקה ונגינה בטריו רוק (באס גיטרה תופים), גידול דגי נוי ובילויים משותפים עם האישה והבוקסרית. רקע מוטורי: BMX בילדותי זה נחשב?... עד לפני כחודש הייתי בעליה של פיז'ו 205 XRI משנת 94 שנקנתה משום מה כתחליף לחלום הנעורים האמיתי - 205 GTI . בעזרת כםפים מהחתונה החלטתי לשדרג את הסיפור לדבר האמיתי (כמעט)-106 ראלי\GTI או 306 XSI אחרי חיפוש ארוך, מייגע, מורט עצבים, רצוף חלמו…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
$ עבור גלישה
מאת danny24- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משהו מכיר אתרים שמשלמים עבור גלישה?? מה הכי מומלץ?? והאם משהו קיבל פעם צ'ק הבית??? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מכריז בזאת על "השירשור הגדול על איך לכתוב "ידידי היקר" ולצאת מזה בחיים"! ההצעה שלי: א*ח*י (קצת כואב בעיניים, אבל כיפי כזה..) (ד"א, אם מישהו מצליח לכתוב את ההצעה שלי תוך שימוש בקוד בלבד, בלי ה"מקשי קיצור" למעלה, הוא אשך גדול ושעיר!)
הודעה אחרונה מאת lior218, -
-
- 1 תגובות
- 849 צפיות
לכל המשועממים שביננו: http://www.dayofbirth.co.uk עמית
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
בטריות נטענות
מאת שלומי- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי מצלמה של אולימפוס שבאה עם סט של 4 בטריות (1700 ) נטענות ומטען של אולימפוס. בנוסף, קניתי גם בטריות נוספות חזקות יותר(2300) . בהוראות היצרן של המטען רשום שאין להטעין איתו בטריות אחרות מלבד אלו של אולימפוס. עכשיו לשאלה, האם יש בזה הגיון ? צריך לקנות מטען אחר בשביל הבטריות השניות או שזה עובד על אותו עיקרון ? איפה כל הסטודנטים לחשמל שמבזבזים את זמנים בלימודים סיזיפים ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
טראנס חדש F1
מאת kobyiso- 2 תגובות
- 896 צפיות
http://www.people.cornell.edu/pages/slp29/insane.html
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 838 צפיות
לא מזמן קניתי 306 XSI ומסקרן אותי לקרא כתבות ישנות על הרכב הנ"ל ודומיו, שהתפרסמו בטורבו, אוטו ובעיתונות הבינ"ל. אשמח לקבל עזרה בזה. דן.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
עכשיו חזרתי מבילוי קטן על הטיילת בבת-ים, אבל זה בת-ים, אז הנה הסיפור. אני נוסע לי על הרחוב של הטיילת, מחפש חניה ומחליט להכנס לחניון מסוים. מאחורי יוצאת סיוויק, עוקפת אותי בנתיב הנגדי ונעמדת לפני בכניסה לחניון. אחרי כמה פעמים של קדימה ואחורה הוא מצליח להיכנס ואז נעצר בכניסה לחניה, ככה שאני יכול להכנס בלי שאני חוסם את הכביש אבל בגלל שהכניסה צרה אני לא יכול לעבור אותו. אני מחכה בסבלנות (אני מנחש עם מי, יותר נכון עם מה, יש לי עסק ומחליט לא לעשות יותר מדי...) עד שמגיע עוד רכב שכבר לא יכול להדחס מאחורי ומתחיל לצפור כמו משוגע (היה לי מזל מיוחד, נפלתי על שניים כאלה במכה...) ואותו אחד בסיוויק מבין שהוא צריך לזוז. אני נותן קצת גז, קצת הגה ימינה ואני נמצא עם…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הלך לי הדיסק העלוב שקניתי במכרז... מסקנה לעולם לא לקנות במכרז איזה חברה עלומת שם... עכשיו אני רוצה דיסקמן או משהו אחר שינגן MP3 אני קונה אותו בארה"ב כלומר לא אני אלא אבא שלי שכרגע שם..
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
אחחחח הצפון!
מאת SPL- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יום שישי נסעתי לטיול קטן לצפון ל-23 שעות דרך אגב חזרתי בלי תקלות.. כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, פתחו את הראש ותציעו שמות לאתרי אינטרנט מוזרים (פיקטיביים...כמובן..) על פי הנושא...יכול להיות מעניין לראות איזה רעיונות יעלו במוחם המפותח והלא מפותח של חברי הפורום דוגמאות : אתר לפולניות : http://www.Ani_Eshev_Li_Bahosheh_Levad.co.il אתר לשמנים במיוחד : http://www.We_Are_Not_Fat_We_Have_Big_Bones.com אתר לבעלי מכוניות סוסיתא : http://www.Feed_The_Camels.com קדימה...תורכם להציע.... ליאור.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, רציתי לשמוע המלצות/ דחיות למסך של AOC דק 17"- יש אותו ב- 2000 שקל, ורק רציתי לשמוע דעה עליו לפני שאני מזמין אותו. מה שכבר אמרו לי, זה שיש להם שירות טוב, אני רוצה לדעת איך המסך עצמו מבחינת איכות (ומול המתחרים). תודה!
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר כל מיני משחקים כאלה שבונים מכוניות גם וזה, ואיפה אפשר להוריד אותם? תודה
הודעה אחרונה מאת BoSs28, -
עגיל בגבה 1 2
מאת boca_juniros- 18 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
בזמן האחרון אני מתלבט אם כדאי לעשות עגיל בגבה או לא. בעצם אני כבר כמעט החלטתי שכן לעשות רק דבר אחד כן גורם לי להתלבט קצת וזה שאחותי אמרה לי שלמישהו שהיא מכירה החור לא נסתם כמו שצריך ורואים שני חורים בגבה וזה נראה מאוד מצחיק. מישהו יודע אם זה מקרה יחיד או שככה זה? בכלל, עצות יתקבלו בברכה...
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בביג היה מפגש מעולה .... היו הרבה מכוניות והיה הרבה מה לראות.... והחלק השני של המנחת היה מהנה ביותר ..... היו בדיקות מעניינות והרבה מכוניות משופרות באו..... בכל מקרה מי שיש לו דעות קדומות על המפגש בעניין הצלחות והכול .... אז כל העסד הפך להיות בשליטה ואנשים כבר לא עושים את זה..... ככה שנשאר רק תצוגת מכוניות נטו.... בכל מקרה שבוע הבאה כולם מומנים ואם יהיו הרבה מכוניות הנסיעה לחלק השני תיהיה כדאית. אני מצרף פה לינק של המכוניות שהיו. וגם בחלק השני. http://www.pbase.com/psychoknight/big
הודעה אחרונה מאת איתי vr6, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מזל טוב לחבר שלי שקנה 205 GTI 1.9 מקורית שנת 88 ריפודי עור דיסקים מאחורה גאנט 15" מקורי ויפיפה של 1.9 דרוש קצת הרבה עבודה על הדש בורד(חחחח GTI אין מה לעשות!!) ומי יודע אולי MI16 אז מזל טוב!!!!
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מתעניין לגבי תוספי מזון לעליה במשקל ובמסת שריר (ביחד עם אימונים). אני מתאר לעצמי שיש פה אנשים שמבינים בנושא הזה, איזה תוסף מבין ה-2 הבאים יותר מומלץ לדעתכם? http://www.shririm.co.il//Products.asp?sk=B5AFDAB739454C2EA4E4281D1BF3525C&catid=6 או אולי יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? בבקשה תשובות רק ממי שבאמת מבין ולא סתם זורק תשובות באוויר. תודה, אורון
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלה שלא קשורה למכוניות אבל קשורה איכשהו במוטוריקה. מטוס עומד על מסלול שדומה להליכון. נניח המטוס צריך מהירות של 150 קמ"ש על-מנת להמריא. המטוס מאיץ ל 150 קמ"ש וכך גם ההליכון(בכיוון הנגדי כמובן). האם המטוס ימריא?
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
רעיונות והמלצות יתקבלו בברכה כמה שהשתדלתי לא עזר הרוקפורד שלי נכנסה למעבדה לניקוי כבר פעם אחת ואני לא רוצה שזה יקרה שוב... תודה!
הודעה אחרונה מאת נהג שבת, -
המלצות למשקפי שמש 1 2
מאת saar5555- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לקבל המלצות לגביי משקפי שמש... בתור אחד עם משקפי ראיה אני מחפש זוג משקפי שמש... אני כבר די נעול על דגם של Bolle אבל בכל זאת רציתי לשמוע אולי יש למישהו המלצות לגבי משהו טוב.. ולא משהו שמתפרק אחרי כמה זמן (כמו למשל תגובה שקראתי ב-YNET על משקפי אוקלי) ואגב, אתם נוהגים עם משקפי שמש?... תודה לכל מי שיענה... סער
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מס' תמונות ..
הודעה אחרונה מאת -יובל-, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צילמתי כמה תמונות נחמדות שחשבתי שיהיה נחמד להעלות לכאן היה אחלה של מפגש.. הסבר לכל תמונה יופיע מול "תיאור" שמעל ה-thumbnail.
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי היום מלאו לי 18 :smilecol: איך נעלמה עוד שנה... רק רציתי להגיד תודה לאמא אבא ולכולם שהביאוני עד הלום... ולכם חברי הפורום שאני נמצא אתכם לא מעט זמן(חצי שנה בערך) מבלה את שעות הפנאי בצפיה בבעיות שיש לכם וגם בשמחות שיש לכם(רוב הזמן בעיות )... וגם אם עצבנתי חלק ממכם אז מקווה שתסלחו(אם לא אז על הז%ו שלי...) מקווה להמשיך להנות בפורום ... אהה...עוד משהו...אם אתם רוצים להביא מתנה עדיף שתהייה במעטפה סגורה... עוד משהו חשוב...מחר אנחנו מגיעים למפגש אז אתם יודעים איך זה הולך... תנו כאפה... באהבה לעצמי אלעד
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
אהלן רציתי להחליף את המסך הישן שלי במסך LCD ,רק שאני לא ממש מבין על מה להסתכל כשאני קונה מסך כזה.על מה אני צריך להסתכל? והעים ביכלל הוא מתאים למשחקים? אני לא גיימר גדול אבל אני משחק מידי פעם.אני מעוניין במסך 17, והחברות שקרצו לי הן : LG, SAMSUNG, ו SONY. לפי דעתכם סוני שווה את המחיר שלו כי הוא יקר יותר משער המסכים? זה דיי דחוף לי. המלצות אחרות יתקבלו בברכה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Cava, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כשהוא יצא, קטלתי אותו פה בפורום. אמרתי שהם הרסו את המשחק, שעכשיו הוא לא הגיוני ובלתי שחיק. שבכל פנייה התחת יוצא קודם ושהפיזיקה שלו נדפקה. טעיתי. טעיתי בגדול. הם לא הרסו אותו, הם פשוט הפכו אותו ליותר קשה, ויותר מדויק. הבעיה שלי הייתה שהשתמשתי במקלדת. בשבועות האחרונים אני משתמש בהגה וההבדל עצום. עם המקלדת כל מה שאמרתי אז נכון - קשה מאוד לשלוט ברכב במדויק - ובגלל שאופיו של המשחק יותר מדויק ויותר מגיב לכל דבר קטן, זה מקשה מאוד על המשחק. כך לדוגמה עם המקלדת כל פניה ימינה או שמאלה באמת מוציאה את התחת של הרכב קודם. עם הגה זה ממש לא ככה, והמשחק מתגמל הרבה יותר. שופרו יכולת הבלימה בעיקר לתוך פניה, שופרה הפיזיקה של הרכב בהחלקות וכן ההבדלים בין …
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 5 תגובות
- 861 צפיות
בחלק השמאלי של המסך נעלמה לי הרשימה של הכתובות איי מייל בזכרון ונשאר עכשיו רק העץ של:אין בוקס\אאוט בוקס\דראפט וכו איך אני מחזיר לתצוגה את הרשימה של האי מילים השמורים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,063 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- WideFocus
- Coresh
- Or05230
- M H
- nadavd4
- flytomars
- Derish
- yuvk
- שחר 1
- sperial
- amosbmw
- `Infinity