אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,359 נושאים בפורום הזה
-
גלריה שלי
מאת toyota man- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
גלריה של יאריס http://www.pbase.com/dude99/yaris
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום שוב פעם נתקלתי בעובדה שאין לי דיסק בבית שעוד לא עברתי עליו עד שחיקה. אני פונה אליכם, חברי הפורום, להצעות לגבי שירים, דיסקים, או כל דבר שאפשר לדחוף לתוך מערכת ושיתחיל לבקוע ממנו צלילים. דברים עם הרבה גיטרה ותופים יתקבלו בברכה (לא פופ, ומזרחית למיניהם... עניין של טעם - לא מנסה להעליב אף אחד).
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהו יודע משהו על קורס שיהיה אפשר להתחרות במקצה ה-4 פעימות? אני רוצה להתחיל להתחרות במקצה, אם מישהו יודע משהו, אשמח תודה
הודעה אחרונה מאת רן 56, -
- 1 תגובות
- 993 צפיות
חברה אני לא יודע מה לעשות כבר... הזמנתי מבני כול מי שמכיר מראש העין את הראם אייר לפני כבר איזה 3 וחצי חודשים נראה לי וכול הזמן יש תירוץ חדש כמה זמן אני כבר יחכה לזה ... אני הבאתי לו אז מקדמה על סך 400 ש"ח כדי שיזמין לי... אני כעיקרון במשלוח השני ... מישהו יודע משהו על זה מישהו באותו מצב כמו שלי ? מהה אתם ממליצים לעשות ? ורציניים בלבד תודה. ...!
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
גם לכם כבר יצא מהתחת חבורת הרווקי 30+ עם שרונוש פוצי מוצי?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
תמונות של כסאות!
מאת רפי- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני אתחיל :
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מקרה קטן שקרה לי היום.... אני נוסע בעיר לתומי במהירות 50 קמ"ש ופתאום יוצא אוטו מחניה במקביל 10 מטר לפני בלי איתות בלי כלום אני ישר בולם בחוזקה ושם יד על הצופר ונעצרתי כ 15 סניטמטרים מהדלת של האוטו שלה וממשיף לצפור ל$@#%^%$^& היא לוקחת רוורס בשביל לתת לי לעבור ואני מסמן לה להוריד חלון והיא מסמנת לי עם היד תסע היא מורידה חלון ואני בירכתי אותה ואת כל משפחתה בכל שפה אפשרית שאני יודע(רוסית עברית וטיפה גרוזינית שזה רק קללות אנגלית גם יודעים אבל כבר לא הייתי צריך אותה)!!! מה שעצבן אותי שהגברת "הנאווה" לא מסתכלת לא במראות לא בכלופ אפילו לא איתות אני יכולתי לשלוח אותה ואת הפגו 205 המתפרקת שלה לבית קברות למכוניות ביחד עם שלי!!! עריכה:ההודעה נערכה ע"י סרוניס ואיבד…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה שהתחילה לפני שבוע. אני מקבל המון מיילים מכל מיני אנשים. האם יש אפשרות לעצור את זה???
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
OK אז ככה .. יש לי מספר שאלות לגבי טרקטורנים ... 1. רציתי לדעת באיזה גיל אפשר להוציא רישיון לטרקטורון ? ואיזה סוג רישיון צריך ? 2. לאיזה סוג טרקטורונים מותר לנסוע על הכביש ? 3. אפשר בבקשה אתרים בעברית \ אנגלית עם חומר, מידע, מחירים, תמונות והסברים לגבי טרקטורנים וכו' ? 4. אם יש פה מישהו שהוא בעל טרקטורון שיספר לי קצת איזה טרקטורון יש לו, כמה עלה לו הטרקטורון, איזה יד, כמה פעמים הוא נמצא במוסך והאם יקרים הטיפולים לטרקטורון ? תודה רבה ! אשמח לקבל מידע לגבי השאלות שלי ...
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
כי אני אמור לקבל אחד חדש היום. אז מה אתם אומרים ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
O MY GODE!!!
מאת ELI172- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
for those of you who knows,im in NY. its the most amazing city in the world!!! i saw more LEXUS then honda,and more lincolen town car limozins,then people. its amazing,dont worry,i got it all on pictures. ill will keep updating,fron peru (going this friday). sorry i didnt answer liran,and igal,thang for the massage. take care,and take car
106 ראלי מוגדשת?
מאת יקיר- 4 תגובות
- 944 צפיות
http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=17396 מישהו יכול לאמת לי שאכן האקסמפלר קיים? נשמע מעניין, אשמח לקבל עליו פרטים אם יש.
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
(מתוך האימייל שנשלח לחברי המועדון) מי שמגיע נא להתפקד. (צריך להחליט אם לבוא לפי מידת ההיענות..) האם הטיול אמור להיות רגוע (יחסית)?
הודעה אחרונה מאת חלי, -
יום שישי בלילה, אני נוסע לי בנמיר מת"א לכיוון הרצליה, יש קצת מים על הכביש, פתאום אני רואה הבהובים בצד הדרך (יענו אותות מצוקה או איך שלא קוראים לזה), אני מוריד מהירות (גם ככה יש רמזור אדום), רואה טויוטה ראב 4 בצידי הדרך, היא/הוא נכנס/ה במשהו, השאלה היא במה ??? בואו נבדוק את הדימיון הפורה שלכם (ואני מבקש ממי שראה את התאונה בבקשה לא להגיב) ... מי שעונה על החידה נכון מקבל ה"פ ממני
הודעה אחרונה מאת נמרוד, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נסו לשים פלאשים קצרים שיגרמו לנו להעלות חיוך (לא, אני חוזר, לא לשים HAPPY TREE FRIENDS כי הם ינצחו ולכן זו לא תהיה תחרות) זה שלי http://dwd.hu/cat.swf (הזכויות לאייל ש.)
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כאן: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun קוסטי.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://news.iol.co.il/?w=//432538 תקראו את התגובות לכתבה [/url]
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפני זמן לא רב, בזמן החיפוש אחר רכב, נתקלתי במהלך שיטוטיי ב 306 GTI-6 בצבע בורדו, יפייפיה במצב חיצוני מדהים. מיד השארתי מתחת למגב פתק קטן עם מספר הטלפון שלי תוך שאני מיירר על מיכסה המנוע המבריק ושולח תפילה קטנה לאלוהיי. להפתעתי קבלתי טלפון עוד באותו היום מבעלת הרכב. בחורה חביבה שסיפרה שמדובר במודל 98, שהרכב יד ראשונה (עבר אליה מאחיה הגדול...), עשה 87K ק"מ בלבד והיא מתה כבר לאוטו אוטומטי.... בשלב הזה כבר ייררתי גם על שפופרת הטלפון... בירור קצר עם מנהל הבנק שלי (...אישתי) העלה את גזר הדין: כ-30000 ש"ח מפרידים ביני לבין הגשמת החלום הרטוב של להיות בעליה של המכונה המשובחת הזו. ואני שואל לעצתכם:מאיפה משיגים את הכסף הזה לפני שהאוטו הזה נעלם? הצעות מוזרות ומצחיקות יתקבל…
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 956 צפיות
הסיכום: חברה היה מפגש מעלוה היום .. ביג אכן חוזר להיות מפגש ברמה. היו הרבה מכוניות חדשות.. ובכלל היו הרבה מאוד אנשים ביחס למפגש רגיל , בסביבות ה80 מכוניות . אני מצרף פה תמונות כדי שאנשים יראו שהמפגש בהחלט בתנופה ושיש כל שבוע הרבה הפתעות חדשות. אני מקווה שזה יעודד אותכם הצפומים לבוא למפגש שלנו .. כי יש אנשים שבאים אפילו מקרית שמונה ודיי התלבהו. לינק ראשון. http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=FE17FAAB7E934466880FD8A245B61522&alid=3516 לינק שני http://photos.walla.co.il/psycho_knight שבוע טוב לכולם ומקוו לראות אותכם יום שישי הקרוב. יהיה נחמד אם תגיבו מה אתם חושבים על המפגש.
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה אתם אומרים? לדעתי חייבים להתארגן עם זה ושיעבוד טוב. אני מבחינתי אין לי בעיה לקחת את זה על עצמי בתנאי שאנשים פה קצת יעזרו... בקשר לפיינטבול, אני אישית עובד בפיינבטול בבית ברל, אז אני יכול לתת על זה יותר פרטים והכל, אבל לדעתי בגלל שאנחנו חברה של מכוניות, אז עדיף הקארטינג. בקיצור מה שאני צריך לדעת אם לאנשים לא יהיה בעיה לבזבז פה בסביבות ה-100 ש"ח פחות או יותר, ומה הם מעדיפים פיינט או קארטינג. תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש אם מישהו מוכר קורקינט על מנוע בנזין חשד או משומש אן למישהו יש ידע על מישהו שמוכר אז בבקשה תרשמו...
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אבל הם עושים דברים מדהימים בשביל לפצות על ה"נכות". לצפות ולא להאמין. -לסת למטה- http://www.einefetza.com/cm/video/stuntfestival/efza-streetfighterday-breathe.wmv
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יום שישי, כרגיל יוצאים לאיפה שהוא , נבחר לצאת לטרמינל, מועדון ברמות מנשה. המשטרה שלנו, שאנחנו כל כך "אוהבים", החליטה לעשות אמבוש על כל הרכבים בכניסה. כל רכב שנראה קצת משופר הוזז לדרך צדדית ועשו עליו חיפוש של ציוד לא תקני\ חוקי כמו אגזוז לחץ,לדים כחולים וכדומה. הקיר הם עשו פקק ענקי שחלק מהאנשים נמאס להם לעמוד בתור והם עשו אחורה פנה ומה שכך שהמועדון הפסיד הרבה כסף.. ובקשר למשטרה, הם עשו טונה של דוחות, כל אוטו הם ישבו עליו ובדקו כל דבר קטן ורשמו דו"ח. אצלי למזלי הלדים הכחולים בשפריצרים מנותקים אם לא עכשיו 250 שקל קנס.. הקיצר, כל מי שהיה אצלו שיפור קצת לא חוקי חטף דו"ח , היו מלא מלא מכוניות כאלה.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 1 תגובות
- 986 צפיות
אני מחפש לקנות מצלמת וידיאו ברמה מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות בו טוב וזול ובכלל כמה אמורה לעלות מצלמה ברמה? האם שווה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית? כמה עולה וידיאו דיגיטלית ברמה? תודה
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש משהו מיוחד בצרפתיות. איזשהו קסם מתוק, מיסתורי ויחד עם זאת קשה להגדרה. הוא קשה להגדרה כי הוא חסר מימד פיסי.לא ניתן לראות אותו או להחזיק אותו מכיון שהוא מתקשר בעיקר לרגש. ומה מזין את הרגש? ודאי שזה הדמיון שעובד שעות נוספות ואין ספק שגם לרצון שלנו להשיג משהו שהוא כמעט יותר מידי טוב מכדי להיות ממש שלנו ועוד לא דיברתי על הסגידה ליופי, על התחרותיות הטבועה בנו ועל הרצון שאין לו סוף ליותר. "אז מה הסיפור שלכם עם הצרפתיות האלה" שואל מישהו שחבל לנסות ולהסביר לו כי הוא ממילא לא יבין. ובאמת ממה אני מתלהב (וסליחה על הרגשנות...)? אולי מהמראה הסקסי והמתגרה? אולי מהפוזה? אולי מהשארם הצרפתי שמגלם בתוכו ניכוח רומנטי של יין משובח?אולי מתאווה ומחשק? כנראה שמכל אלו ומעוד הרב…
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ביום שישי בבוקר נפרד העולם מעוד רכב מופלא אשר שם פעמיו לאילת החמה והרחוקה ... בעל הרכב אינו חבר בפורום הנ"ל אך אני בספק רב אם רבים וטובים מכם אינם מכירים אותו , הבחור העונה לשם מייק , בעליה הגאים לשעבר של CITROEN ZX 1.9 אוטומטית בצבע אפור-עכבר-דהוי-מתקלף , שכל את ריכבו בתאונה . הרכב שכולנו אהבנו לראות מוציא אש מאגזוזיו חלף ופז מעולמנו המוטורי ... אסכם זאת במשפט אחד : א-כ-ז-ב-ה !! אבקש מכם בראותכם את מייק , אנא השתתפו בצערו של האיש היקר ...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם , אני רוצה לארגן משחק פיינבטול , צריך לפחות 8 אנשים אבל לדעתי האידיאל הוא בערך 15 - 20 . אני רוצה לארגן את המשחק ליום חמישי , בבית ברל בכפ"ס . מי שמעוניין שירשום בשרשור שהוא יכול להגיע בוודאות , עד מחר בערב נקבע אם יש מספיק אנשים . העלות היא בערך 100 ש"ח . יום חמישי , בשעות הערב , 18-19 . אלי .
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2737177,00.html בני ברק הכין כתבה בווי נט והחליט להשתמש בתמונה של ערןS מרים את הדגל המשובץ ליד הגרוטאה של ישי.. ראלימן
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היה אתמול בחדשות על התיכון מקס פיין שאחד המורים ועוד מישהוא הביא מכוניות גנובות לבצפר התלמידים היו לומדים מכונאות רכב על מכוניות גנובות או משהוא כזה לא ממש הספקתי ליראות למישהוא יש פרטים ?..
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ah sheli חזר אתמול מהולנד , ובמאגר התמונות (650...) מצאתי תמונה שפשוט אין לי מילים .. (שכותבים את המילה AH SHELI בעברית זה הופך את זה ל "ידידי הטוב" ...) אם למישהו יש כותרת אני אשמח נ.ב יש לשים לב לימין הרכב.. ולא לרכב עצמו
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,791 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yd b-4
- רפי לין
- Night Driver
- EliC25
- אריה שאג
- sperial
- ariel000
- itamar_by
- yoav911gt2
- איתי29
- Chmimo
- levy