אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,361 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כשהוא יצא, קטלתי אותו פה בפורום. אמרתי שהם הרסו את המשחק, שעכשיו הוא לא הגיוני ובלתי שחיק. שבכל פנייה התחת יוצא קודם ושהפיזיקה שלו נדפקה. טעיתי. טעיתי בגדול. הם לא הרסו אותו, הם פשוט הפכו אותו ליותר קשה, ויותר מדויק. הבעיה שלי הייתה שהשתמשתי במקלדת. בשבועות האחרונים אני משתמש בהגה וההבדל עצום. עם המקלדת כל מה שאמרתי אז נכון - קשה מאוד לשלוט ברכב במדויק - ובגלל שאופיו של המשחק יותר מדויק ויותר מגיב לכל דבר קטן, זה מקשה מאוד על המשחק. כך לדוגמה עם המקלדת כל פניה ימינה או שמאלה באמת מוציאה את התחת של הרכב קודם. עם הגה זה ממש לא ככה, והמשחק מתגמל הרבה יותר. שופרו יכולת הבלימה בעיקר לתוך פניה, שופרה הפיזיקה של הרכב בהחלקות וכן ההבדלים בין …
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 5 תגובות
- 861 צפיות
בחלק השמאלי של המסך נעלמה לי הרשימה של הכתובות איי מייל בזכרון ונשאר עכשיו רק העץ של:אין בוקס\אאוט בוקס\דראפט וכו איך אני מחזיר לתצוגה את הרשימה של האי מילים השמורים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שרשור זה התחיל גם בעקבות אחות של אריאל שקיבלה רשיון, ואריאל לא הכי רצה לתת לה סיבוב.... אני בטוח שלרובם פה שיש מכונית ספורטיבית, הרבה חברים ביקשו סיבוב עליה. אישית, כל אחד שאני מכיר מהאזור ביקש סיבוב (מה נראה להם, שכן?! ). אז, סתם לדעת, אתם הייתם נותנים סיבוב על האוטו שלכם אז, אתם נונתים סיבוב על האוטו שלכם לאנשים אחרים?
הודעה אחרונה מאת marksab, -
-
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול סוף סוף קניתי חישוקים של OZ RACING מה דעתכם? תמונות:
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מפרסם את המפגש שלנו כי הרבה אנשים חדשים הצטרפו פה לפורום. ולא מכירים את המפגש של הצפון אז ככה יום שישי בחניה האחורית של מרכז הקניות "ביג" בשעה 17:00 פלוס הפתעת המנחת..... מי שהיה במפגש הגדול שבוע שעבר בטח יודע על מה מדובר... אז השבוע תיהיה נסיעה לשם שוב.... חברה תגיבו מי שבא למפגש .... כדי לדעת אם הנסיעה למנחת תיהיה כדאית.
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאלמונית איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש. איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש, למישהו אחר? איך אפשר להסביר לך,לתאר מצב, להסביר את האי-צדק שאני חש? למה ג'ובניק חי טוב?! מוקף חיילות, יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר. למה כשאני מגיע הבייתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף, ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי". ועוד שבת עברה. למה שהתגייסנו, לח! בר'ה במחלקה היו הרבה חברות, מכתבים, חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות?! אני יושב פה ב-X, בתוך אוקיינוס של בוץ, שלג מרחף אט אט מטה ו…
הודעה אחרונה מאת Fiberglass, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום היה לי מבחן בטכניון ...אני יוצא ומוצא שכמה חברים התקשרו אליי .. אני עונה לשיחה אחת והם אומרים לי שאביו של חבר קרוב שלי ושכן מת בתאונת דרכים היום . אני טס לנצרת והולך למקום האירוע ... ממש מראה מזעזע המכונית שלו נכנסה חזיתית באיזה משאית .. (למי שצפה היום בחדשות זו הם הציגו כמה צילומים של המאזדה הקרועה מתחת למשאית ).. ישבתי אצל חברי איזה 6 שעות עד 11:15 בלילה .. עדיין אני לא כל כך מעקל את מה שקרה.. בסוף התברר שנהג המשאית נהג במהירות מופרזת "ישן" וסטה מהמסלול ופגם ראש בראש עם המכונית של הבן אדם .. אני לא יודע מה יקרה לנהג המשאית אבל מבחינתי שילך לכלא... בן אדם סכנה על הכביש אם בכלל ישאר לו רשיון ......... בין השאר התברר לי שכשלמתי למבחנים לא ידעתי שחבר שהיה …
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש תמונות ממפגשים וממפגש ביג הגדול אני מזה מסתבך פה אולי למישהו יש קישור לדף עם תמונות מהמפגש הזה והאחרונים אנא עיזרו לי בתודה ליאור
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
המשימה: אילת. 1 2
מאת תומR- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מועד ביצוע: יום חמישי,שמונה וחצי בבוקר. תיאור המשימה: פיאט פאליו הגיעה לישראל.מישהו צריך ליסוע איתה לראש הניקרה למוסך פיאט נהריה ומשם דרומה עד לפיאט אילת,שם יבדק הרכב. המטרה: בדיקת עמידות רכב באקלים ישראלי,תפקודי מזגן,צריכת דלק ממוצעת,זמני תאוצה וכו וכו. הרכב: פיאט פאליו 1200 "ספידגיר" בצבע סגול מזעזע. דרישות: נהג עשוי ללא חת,מישהו שיוכל לנהוג עשרות שעות רצוף בפיאט פאליו,להתמודד עם הבדידות,עם הרגעים הקשים,עם המחשבות המעיקות,ועם העובדה שלסטריאו יש רק 2 רמקולים... בקיצור.....מישהו פראייר שגם אוהב לנהוג. אמצעים: ציוד מדידה "דאטרון",מכשיר "מירס",שישיה מי עדן,דיסקמן עם חיבור לקלטת,כרטיס פזומט,250 שקל להוצאות מזון כלליות. תמורה: אני לא חושב שי…
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני מספר חודשים הייתה תאונה די קשה במפגש שבה התנגשה פאג'רו בקליאו ספורט צהובה. אני מבקש מכל מי שיש לו תמונות כלשהן של הארוע להעלות אותן כאן בבקשה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום עצרה אותי ניידת בראשון ארחי פניה ... לא הספקתי לעשות שום דבר ככה שלא הייתה לי שום סיבה לדאוג אבל עדיין קטע מלחיץ ולעיניין השוטר ניגש לרכב וביקש את הרשיון שלי ... חזר אחרי דקה ושחירר אותי לדרכי וגם הוא נסע.... לא רשיונות רכב לא כלום ... מישהו ניתקל במצב?
הודעה אחרונה מאת bugy, -
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום בשעה 15:54 קיבלתי את אחת הבשורות המרות של חיי... אחותי הקטנה עברה טסט. חמישי. למזלי הטוב אני עוד לא בן 24 אז אני לא יכול להיות מלווה מבוגר . למזלי הרע היא כנראה תנסה לנהוג פעם פעמיים ברכב שלי וזה מפחיד. מאוד מפחיד. אני די בטוח שהיא תתייאש כי תכאב לה הרגל מהקלאץ', והרכב לא נוח, ויכאב לה הגב... איזה מזל שהיא פולנייה בכל מקרה, רק רציתי לשתף יש למישהו רעיונות איך להרגיע את המצב???
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
מחפש עבודה....
מאת edan82- 4 תגובות
- 964 צפיות
מה המצב אנשים,ההודעה שלי לא קשורה לפורום בכלל,אבל אולי מישהו מכם מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד ? פשוט אני חייל משוחרר טרי,ומחפש משהו שיעסיק אותי..... אני בן 21 מבת ים,יש לי חוש טכני די מפותח ויכולת קליטה מהירה. שירות צבאי- קצין חי"ר (גבעתי לשעבר,רובאי 12). ותעשו טובה אבל אם יש לכם כל מיני הודעות\הערות סתם לא קשורות אז אל תכניסו אותן לפה,כי אני די רציני בקטע הזה. בקיצור,אם יש לכם מה להציע,תשלחו לי הודעה פרטית או לאי מייל- [email protected] תודה מראש,עידן.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
כל הז*ן....
מאת LiranAr- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כל הזין בבד"ח - ז'אן לוק פיקארד כל הזין בניווטים - משה רבנו כל הזין בבסיס רחוק - ET כל הזין במת"ש - קברניט הצוללת דקר כל הזין במת"ש על צל"מ - אילן רמון כל הזין בגלח"צ - הזקן מהיה היה כל הזין בהצלב - ישו כל הזין במסדר שימון שמירה - הרובוטריקים כל הזין בפאק באמינות במסדר שימון שמירה - השקרניקים כל הזין בצנצנת פורמלין - דנה אינטרנשיונל כל הזין בתחת - היי פייב כל הזין באפוד קטן - יעל בר זוהר כל הזין בשדאות - שבט האפאצ'י כל הזין במצב שתיים - טרומפלדור כל הזין בפאק באמינות - פינוקיו כל הזין בצימצום פערים - בלה כל הזין בשבת מקוצרת - רבין כל הזין ביציאות בחיל האויר - רון ארד כל הזין בהחלפת מחסניות - ברוך גולדשטיין כל הזין בצ'ופרים - עמי ותמי …
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
איפה הסטיקרים ??
מאת יגאל- 3 תגובות
- 996 צפיות
היה שירשור עם הצעות לסטיקרים.. לאן הוא נעלם והאם נבחר אחד בסופו של דבר? אני רוצה סטיקר
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נעדר מאז יום ראשון בערך, לאחרונה לבש ג'רמי כמנהל פורום. מאז לא נראו עקבותיו. יש למישהו מושג מה קרה לו?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
אני רוצה להכין דפים כמו של דפדפת שורות, אבל על נייר הדפסה, 80 גרם נניח. לפעמים צריך לכתוב ושזה לא יהיה על נייר דק של דפדפת. חשבתי על להדפיס שורות על דפים רגילים. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב אז יש אפשרות לעשות כזה דבר, שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא יתחבר לרשת אוטומאטית? ועוד משהו - הקאזה ספיד אפ, יש אפשרות שהוא יפעל אוטמאטית עם פתיחת קאזה? תודה
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הורדתי (לפחות כך אני חושב) גרסה של LIVE FOR SPEED. היה רשום שזו גרסה שהיא UNLOCKED. יש לי קובץ טקסט בספרדית. אודה אם מישהו יצליח לתרגם אותו. שמוליק leeme.rar
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
המלצה - CAR Tycoon 1 2
מאת LiorB- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
קודם כל - מי שלא אוהב מכוניות באמת לא יהנה מהמשחק. עכשיו למשחק: car tycoon זה משחק בו אתה מנהל חברת מכוניות שמייצרת ומוכרת מכוניות, המשחק מתחיל בשנת 1950 ומתקדם עד 2006, בתור בעל חברת המכוניות אתה צריך לבנות מכונית, לימכור אותה ולהרוויח יותר כסף מהחברות המתחרות שלך. יש במשחק אפשרות לפרסם את הסוכנות שלך בעיתון\טלויזה\רדיו, לקנות עוד דגמים לייצור, לרגל אחרי המתחרים שלך (ע"י שליכת מרגל בתשלום) וכו'. כמו במשחקי ה Tycoon האחרים (למשל: רולר קוסטר טייקון) יש לך משימות וכאשר גמרת משימה אתה עובר למשימה הבאה.
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתפסת שוטר התנועה הנ"ל נתפס בעודו יורה לכיוונם של נהגי קארטינג דו-פעימתיים תמימים למהדרין, ב"מסלול" ללא הגבלת מהירות! הנהגים התמימים נותרו ללא הסברים... "מה 85? יש לי מנוע של מכסחת דשא" "אדוני השוטר, וותר לי בבקשה. לא הספקתי להעביר הילוך..." הקישור לכתבה המלאה: http://www.ilansite.com/speed.html אתר הקארטינג הישראלי: http://www.ilansite.com/index.htm
הודעה אחרונה מאת RS6, -
להנאתכם...
מאת מצמץ- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.srce.hr/~hrvoje/funny/Happy%20Tree%20Friends/
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , למטרת תביעה נגד מוסך ליטל אני מעוניין לקבץ מספר פרטי מידע , לכל מי שיש תלונה על תיקון לקוי / יחס לקוי של מוסך ליטל בבקשה שיפנה אלי בפרטי עם פרטי הארוע . תודה , ניתן גם לפנות אלי באי מייל שלי : [email protected] תודה רבה. * הודעה זאת תינעל לכל בבקשה רק בפרטי .
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שגר באיזור רעננה בטח שם לב היום לענן העשן שירד על איזור הצפון מערב של העיר מכיוון MOUNT' RANANANA (בלעז) או הר הזבל... בקיצור הזעיקו את מכבי האש ואני כמתנדב יצאתי איתם ברכב מרצדס דגם מספר 1124 כלומר 11 טון ו240 כ"ס (תמונה למטה) הגענו קרוב לאיזור וראינו שאין גישה אני כרוכב אופנים לשעבר "שהכיר" את האיזור הצעתי לקחת שביל צדדי בין המטעים... מיותר לציין שאת תחילת הנסיעה התחלנו באיבוד מעיל תקיפה נגד אש שעולה כ 1500 שקל כתוצאה מתא שנפתח באמצע הנסיעה. בקיצור נוסעים בשביל מקדימה רואים קצת הרי חול אבל מה זה למשאית הזאת? נוסעים ו הגלג השמאלי מחילק לתוך בור ושומעים בום רציני... מתסכלים ימנינה שמאלה בודקים תרכב הכל נראה בסדר חוצמזה שידית ההילוכים וכל הפח מסביבה קפצו כ 10 סנ…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מי מאיתנו לא נתקל בזה , אם במפגשים ( יותר שכיח ) ואם בכלל שהוא היה בעבר עם חברים , בדרך כלל בגיל צעיר. החוק שאוסר התגודדות , הפגנה או סתם אסיפה של אנשים . יש האומרים שמעל שלושה אנשים מדובר בהפגנה או התגודדות לפי החוק וכמובן שמהווה עבירה על החוק , כלומר לשוטר יש את הסמכות לבקש מקבוצה של מעל שלושה אנשים לעזוב ואף לקנוס אותם. עכשיו , מה מהות החוק הטפשית הזו? , שכו כולנו עוברים עליו בכל יום. הוא לא נאכף בדרך כלל אבל מאפשר לשוטרים לכסות על מעשים אחרים שלהם בכל תחום אחר ובעצם להכריז על מקום זה או אחר בלתי חוקי לשהייה. למה אני שואל את כל זה? מתקשר אלי בן דודי , הוא בן 17 בסך הכל והוא בחופש הגדול. הוא בדיוק בגיל של התעוררות דמוקרטית ולכן הוא פנה אלי ב…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
עברתי את כל המבחנים של הטיס! ביום ראשון אני בגיבוש! עוד מישהו פה?? מה צריך לקחת לגיבוש?!? אין לי מושג!
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
הצעת עבודה
מאת bender- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא ידעתי לאן לשייך אז זה כאן באז"ת ראשל"צ דרוש מכונאי מוסמך עם תעודה וניסיון למוסך של מכר טוב שלי מי שעונה על הקריטריונים אשמח לשדך
הודעה אחרונה מאת bender, -
שלום לכולם... 1 2
מאת koral- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. כן כן אני בת... אבל אני לא ישתתף פה בפורום... אני כבר כמה זמן עוקבת אחרי הפורום הזה דרך השם של ידיד שלי. והחלטתי להירשם על השם שלי...פשוט כבר לא יכולתי להיתאפק ורציתי לרשום פה תגובה... אין לי רישיון! אבל את האמת כל הנושא הזה ממש מעניין אותי... (כן כן אני בת 18 עדיין בלי רישיון..מתוך עצלנות בלבד...) אז רק רציתי להגיד לכם שאתם חבר'ה מצחיקים! ואל תצפו ממני כל כך להישתתף שיהייה לכולכם המשך יום טוב ותמשיכו עם התגובות המצחיקות שלכם!! אתם מצחיקים אותי פה כל פעם מחדש.. אז קבלו ח"ח!!! (ללא מבינים,זה חיזוק חיובי...)
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
בעקבות השרשור על זכיה בהונדה ג'אז של מר SLOW SPLINTER, ומתוך שעמום אישי והצעתו של מר חנות סמים: קורע את התחת כמה עשרות שנים, הייתה הכוונה, לא? אולי פשוט נלך כל על ה-jackpot ונרשום מה היינו עושים אם היינו זוכים בלוטו? מה הייתם עושים עם מיליון ש"ח בלבד. נ.ב מבקש לא לענות תשובות כמו: הייתי קונה 106 ראלי ומשפר אותה... הרמן. ושיהיה לנו המשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
כרטיס טלויזיה 1 2 3
מאת danny24- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לחבר שלי כרטיס טלויזיה במחשב הוא הקליט תוכנית בטלויזיה וכאשר הוא פתח את הקובץ במדיה פלייר הסרט עלה אבל בלי שמע הוא שמר את הסרט ב avi וגם ב mpeg תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת White-Night,