Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז יהיה לי מותר למשל, להתגנב לביתך עם סכין באמצע הלילה,

לשאול באדיבות את אשתך ואת האוטו, כמובן בלי להפריע

את מנוחתך, להשאיר פתק עליו יהיה כתוב "תודה רבה, אין בעד מה, בבקשה,

סלאם עליכום, השבח לאל, תודה לשואל",

ולהשאיר טיפ של עשר שקל?

חוק הכי יפה, אה? :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אין חוק שאומר שאסור החבורה של אנשים להתארגן ביחד,

לאומת זאת יש חוק שאומר שמעל ל50, אם אני לא טועה, איש יש צורך בהבטחה

או בליווי משטרתי. זה מה שנותן לשוטרים את הזכות לבקש שיפזרו מפגש או

משהו בסגנון.

תשים לב שגם הפגנה נעשית בלתי חוקית כשהיא לא מתואמת עם המשטרה,

זה קורה מאותה סיבה שרשומה למעלה.

פורסם

אבא, אמא ולירן הקטן הלכו ברחוב. פתאום בא שוטר וקרא אליהם במגאפון - "לפזר את ההתקהלות"!!!

וברצינות:

סעיף 151 לחוק העונשין קובע כך:

"שלושה אנשים לפחות שנתקהלו לשם עבירה, או שנתקהלו למטרה משותפת, ואפילו כשרה, ומתנהגים באופן הנותן לאנשים שבסביבה יסוד סביר לחשוש שהמתקהלים יעשו מעשה שיפר את השלום, או שבעצם התקהלותם יעוררו אנשים אחרים, ללא צורך וללא עילה מספקת, להפר את השלום, הרי זו התקהלות אסורה, והמשתתף בהתקהלות אסורה, דינו - מאסר שנה אחת."

אז מה הכוונה ב"להפר את השלום"?

סעיף 152 לחוק, שכותרתו "התפרעות" קובע -

התקהלות אסורה, שהתחילו לבצע בה את מטרתה בהפרת השלום שיש בה כדי להטיל אימה על הציבור, הרי זו התפרעות, והמשתתף בהתפרעות, דינו - מאסר שנתיים. "

בקיצור... אני ממש לא חושב שילדים בגן ציבורי הם "התקהלות אסורה" או "התפרעות", אבל יש לשוטר סמכות לעכב אותם, לקחת אותם לתחנה וכו'. לכן אין ברירה במקרה כזה, אלא להיפרד ולהישאר בגן זוגות זוגות, או לחילופין לרשום את שם השוטר ולהתלונן במח"ש. בטח לא יעשו לו כלום, אבל כשכן יתפסו אותו על משהו בעתיד כבר יהיה לו עבר של "15 תלונות שונות על ניצול סמכות לרעה"

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אבא, אמא ולירן הקטן הלכו ברחוב. פתאום בא שוטר וקרא אליהם במגאפון - "לפזר את ההתקהלות"!!!

וברצינות:

סעיף 151 לחוק העונשין קובע כך:

"שלושה אנשים לפחות שנתקהלו לשם עבירה, או שנתקהלו למטרה משותפת, ואפילו כשרה, ומתנהגים באופן הנותן לאנשים שבסביבה יסוד סביר לחשוש שהמתקהלים יעשו מעשה שיפר את השלום, או שבעצם התקהלותם יעוררו אנשים אחרים, ללא צורך וללא עילה מספקת, להפר את השלום, הרי זו התקהלות אסורה, והמשתתף בהתקהלות אסורה, דינו - מאסר שנה אחת."

אז מה הכוונה ב"להפר את השלום"?

סעיף 152 לחוק, שכותרתו "התפרעות" קובע -

התקהלות אסורה, שהתחילו לבצע בה את מטרתה בהפרת השלום שיש בה כדי להטיל אימה על הציבור, הרי זו התפרעות, והמשתתף בהתפרעות, דינו - מאסר שנתיים. "

בקיצור... אני ממש לא חושב שילדים בגן ציבורי הם "התקהלות אסורה" או "התפרעות", אבל יש לשוטר סמכות לעכב אותם, לקחת אותם לתחנה וכו'. לכן אין ברירה במקרה כזה, אלא להיפרד ולהישאר בגן זוגות זוגות, או לחילופין לרשום את שם השוטר ולהתלונן במח"ש. בטח לא יעשו לו כלום, אבל כשכן יתפסו אותו על משהו בעתיד כבר יהיה לו עבר של "15 תלונות שונות על ניצול סמכות לרעה"

יפה אמרת ,אז יש חוק כזה , ידעתי.

ברגע שיש חוק כזה , הוא כמובן תופס על כל מה שהשוטרים רוצים שהוא יתפוס

הוא יכול לתפוס במפגשים , שם השוטרים יטענו שפגישת האנשים הייתה על מנת

להפיר את השלום , שלום הכביש שכן הם רצו לארגן רייסים.

ועוד ועוד ועוד ..

החוק בעצם מגן על מעשים שרירותיים של שוטרים.

• תוכן חדש...