אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,362 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי שהוא הוסיף סאן-רוף לא מקורי, מה שגם אני חשבתי לעשות... (למיטב ידעתי יש או קבריולט - או גג T - או כלום, כמו שלי..... ) רציתי לקבל ממנו קצת רשמים...... תודה עידו.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דוב וארנב מחרבנים באמצע היער. תוך כדי הדוב שואל את הארנב אם יש לו בעיות עם חרא שנדבק לפרווה. הארנב עונה לא אז הדוב לוקח את הארנב ומנגב איתו את התחת. אולי חלק ממכם ראו אותה באתר אחר אז תתעלמו! אלעד
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב חבר'ה אני נוסע תיכף לכמה שבועות לעיר הגדולה, אם יש למישהו עוד איזה המלצות חמות לאיפה לקפוץ אני אשמח מאד לקבל כאלו כמו כן קיבלתי כאן בעבר המלצה לחנות אלקטרוניקה, רשמתי זאת איפשהו אך השאלה היא איפה ולכן אני אשמח לקבלה שוב, תודה שמרו על עצמכם ורכבכם, להת'
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
הג'וב האיטלקי
מאת topxri- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכו לראות את הסרט הג'וב האיטלקי סרט מעולה מלא אקשן לכל אוהביי המיני מיינר/קופר זה סרט חובה!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעל גיל 18 ידע רב במכוניות ידיים זהב עם ציפוי של גריז אהבה למרוצי עפר שאר הפרטים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 2 תגובות
- 895 צפיות
אז... ברצינות, אני נראה בןןןןן זונההההההההה חחחחח, היה קטע ענק... אני מת להשיג את זה במחשב... מישהו יודע איפה אפשר להוריד את זה?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום אני נוסע בכפר סבא, פתאום אני רוצה מלפני 2 מכוניות משופצות: אלפא 33 ופיאט אונו. אני נוסע אחרי הפיאט אונו, עם קיט יפה, רעשים יפים, פתאום אני קולט מדבקה קטנה למעלה: "מה אני ערס?" נקרעתי מצחוק... קיצור, טוב לראות שלאנשים האלה יש גם קצת הומור על עצמם! אהבתי...
הודעה אחרונה מאת ch_en, -
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למה לעז#)זל ראיתי בחדר של הרופאת שיניים שלי Nitrous (או איך שלא רושמים את זה...)
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היה נחמד קטן ויפה ... והנה הלינק וכמובן תודה לערן לאירגון לשים לב כי ערן מאוהב בעמודים!! תגלית חדשה שנתגלתה בצורה מקרית ביותר כאשר ערן לא שם לב כאשר הוא צולם ע"י עבדיכם הנאמן. (בתמונה של האלפא הצהובה). http://pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=607453EE6ECB48C2ADC2C44CD3CCA889&alid=5089
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בקרוב אח שלי הולך לעבור לעבוד בקיבוץ כלשהו... הוא מקבל שם דירה... עכשיו, נאמר לו שיש בעיה עם החשמל בדירה שם ונורות נשרפות שם בקצב גבוה!... מישהו יודע מה יכולה לההיות הסיבה לזה ? מה צריך לבדוק ? מה צריך להחליף ? והאם יש מצב שאם אני אחבר דברים אחרים לחשמל גם הם יפגעו ?.... תודה רבה, ניר.
הודעה אחרונה מאת topxri, -
התרבות בארץ
מאת CaRReRa- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא. טעיתם. אני לא הולך להתעצבן ולקלל את כל הישראלים ולומר (כמו תמיד) שאני מת לעזוב את הארץ. להיפך. אני הולך לשבח אותנו דווקא. היום בדרכי לעבודה (רחוב לוי אשכול בקרית אונו למי שמכיר), אני נוסע עם האופנוע ונתקל בפקק עצום... כרגיל אני עובר בצד ומגיע לראש הפקק ומגלה ניידת חסומה וקהילה אדירה של אנשים עומדת בצד.. להפתעתי אני מגלה שכל הרחוב מלא, ואני מתכוון מ-ל-א, בשמן...כולל השוליים. שוטרים מכוונים את התנועה לרחוב צדדי שממנו מגיעים להמשך הרחוב שמלא בשמן. לאחר נסיעה קצרה הגעתי להמשך הרחוב, ושם עדיין היה שמן,פחות, אבל עדיין הרבה. אנשים עומדים על המדרכות וצועקים: "תיזהר!" , "סע לאט!!" , "אל תמהר!" , "לאט לאט! 5 אופנוענים כבר החליקו פה!" ועוד... אכן 5 א…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://mr-31238.mr.valuehost.co.uk/assets/Flash/psychic.swf זה הפלאש שמגלה את המספר עליו אתה חושב... נראה מי יגלה את הטריק... לקח לי 5 דקות לגלות את זה... **עריכת הנהלה: היה כבר שרשור בנושא - לחץ כאן**
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
זוכרים אותי...אז בקיצר יש לי את הבורה נכון? אז כבר אין מכרתי אותה וקניתי מזדה מיאטה..
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום 5.9 יתקיים מפגש בדרום לכל האנשים שגרים בסביבה , יש לאן לבוא בשעה 17:00 בקריית גת ברחבת הקוסמוס, פרטים איך להגיע : בכניסה לקרית גת (הראשית) יש לפנות בצומת הראשונה ימינה , אחרי כן יש להמשיך ישר ולעבור משהו כמו 5 כיכרות ואחרי כן אתם תראו את הקוסמוס מצד ימין! לפנות והנה הגעתם. יש למה לבוא!. אז כל מי שגר בסביבה ורוצה לבוא מוזמן.
הודעה אחרונה מאת fast boy, -
קריאה לירושלמים
מאת VooDo- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יור האגודה למען זכויות הירושלמים פונה אלכם במטרה לאגד את כל הירושלמים למען מטרה נעלה! איחוד הירושלמים הוא חשוב לכולנו, אנא המנעו מלהישאר אנונימים, זה כבר לא בושה להיות ירושלמי ! עדיף להגיב להודעה זו, או לשלוח לי ה"פ או באי סיק יו, אפשר גם ליגאל ביחד נוכל להרים ארוע ענק הכולל נסיעה למפגש ברמת גן + נסיעה חזור יום אחד אף נרים אירוע (מפגשון) בבירה עצמה :puppydog: בקיצור אני יודע שיש פה הרבה ירושלמים שמסתתרים אז כמו שאמרתי זה לא בושה, תתחילו להתפקד אבל מיד
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תנו כותרת לתמונה:
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שמח להודיע שנאי טס היום לדרום אמריקה, עם עצירה קטנה בספרד.... למשך 20 יום לחופשת סקי בהרי האנדים... משווה שהכל יעבור חלק, מבחינת מזג האוויר. בכל מיקרה, אני לוקח מחשב נייד, אז אני אתחבר משם ואני יעלה תמונות... שיהיה לכולם אחלה שבוע! ביי.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
לינק לאתר זבל
מאת razmel-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
והפעם - פצפצים. http://www.deine-oma.de/pop.swf
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום 21:20 , ערוץ 2 , "לא נפסיק לשיר" - הזוכה נינט טייב [/url]
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
למישהו אולי יש מושג איפה ואיך אני יכול להוריד משחקים "מלאים" למחשב, אתרים מיוחדים אולי, כי מהקאזה אני כבר ממש לא מצליח ואני מת לחדש קצת הכי אני אוהב מירוצים ומשחקי פעולה-צבא אם מישהו יודע על אתר כזה אז בבקשה
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתי לעצמי היום אולי מנהלי הפורום יחליפו או יוסיפו סמיילים חדשים וקצת יותר מעניינים אפילו חשבתי שאם זה אפשרי אפילו להגדיל אותם... לכבוד שנה לפורום! מה דעתכם תנו תגובות! קצת שיעמם לי כשחשבתי על זה אז תתחשבו אלעד.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ליפני כמה חודשים דיברו פה על הנפקת סטיקרים של הפורום , מה קורה איתך נכון לעכשיו , יצאו כבר? אני מת לסטיקר כזה על האוטו שלי . OFFF עוד 4 ימים ניגמר המלווה!
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נראה לי שעשיתי שם שיא חובבנים או משהו בסגנון.. התלהבו מהתוצאה שלי 16.40 למי שמכיר את המסלול, לא ראיתי בשעה וחצי שהייתי שם מישהו שעושה מתחת ל-17... מה אתם אומרים? לפתוח קריירת קארטינג?
הודעה אחרונה מאת איתי vr6, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
תודות לאייל שסייע אז זאת בובתי מימין...
הודעה אחרונה מאת איתי vr6, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב חבר שלי מנהל את הספורטק ויש לו מפתחות לכל המקומות... מה עוד שעומר עם ה 106 ראלי דור ד גם עובד בסקייט שם אז אפשר איזה יום לארגן איזה משחק ג-ד-ו-ל ואפילו לסגור את המקום . אני בינתיים מפרסם את זה ותגידו את דעתכם אם זה משתלם אז נסגור מגרשים ונשחק קבוצות על קבוצות שלמנצח יהיה פרס או דברים נחמדים בקיץ תגידו את דעתם בנושא יוני
הודעה אחרונה מאת יוני, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הורדתי MP3 שמכיל אלבום שלם, ואני מעוניין לפצלו לשירים, על מנת לצרוב על CD. המלצות על תוכנה שעושה זאת יתקבלו בברכה! שי
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, לכתבה שאני כותב החודש במגאזין רכב (אני אומר איזה בה"פ למי שיבקש) דרושה גולף GTI MK1,MK2 וגולף GTI קצת יותר חדשה אבל משופרת בצורה לא סטנדרטית. צרו קשר בה"פ ליאור.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה המצב אנשים, אז ככה: חברים שלי אנשים כבדים ביותר שכל קשר בינם לבין פעילות גופנית כלשהי (סקס לא נחשב) מקרי לחלוטין,ואני משתגע מזה כי אני מת לשחק כדורגל ואין לי עם מי. בקיצור ולעניין, אני רוצה לארגן קבוצה של חבר'ה שנוכל מדי פעם (אפילו פעם בשבוע,פעמיים) להיפגש ולשחק כדורגל בערבים,זה דווקא יכול להיות נחמד לאללה, כי חלק מהחבר'ה מכירים מהמפגשים ברמת גן וכו',וכך אני (שחדש פה יחסית ולא ממש מכיר אנשים) גם אוכל להכיר פה את החבר'ה. אני גר בבת ים,אבל אני חושב שהמקום הכי ברמה לשחק בו בסביבה זה בחי כיף בראשון (הפארק שליד מחלף ראשון),זה מקום מואר,ים דשא,יש גם שערים,בקיצור פצצה של מקום. אם יש חבר'ה שמעוניינים להצטרף אז תרשמו. עידן.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום התחלתי עבודה חדשה באיזה קייטרינג בירושלים. אוקצור, בשעה 3:30 נחתכתי חתך עמוק בידי. נסעתי למד"א, תפרו לי, ואסרו עליי לעבוד במשך שבוע. האם ניתן לפנות לביטוח לאומי או משהו כזה כדי לצאת מהנזק הזה? עוד שאלונת: לאחר העבודה הזאת, ההיתי אמור להגיע ליום האחרון בעבודתי בחנות ירקות. האם אפשר להוציא גם דרך זה כסף? מצטער שאני כזה חמדן ורודף בצע, הכל למטרת הגשמת חלום על ארבע...בעתיד...הקרוב
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
"בלעדי התורה ולומדיה העולם היה חרב. לא היה מתקיים אפילו שעה אחת". http://news.walla.co.il/?w=//435616 ללא בושה.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)