אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,364 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
משחק חדש !! איך אני אוהב להיות המבשר !! Mercedes-Benz World Racing תמונות מפה : http://gameinfowire.com/ss.asp?gid=179&pid=6 http://www.gamespot.com/pc/driving/mercedesbenzworldracing/screenindex.html מזכיר קצת את PORSCHE UNLEASHED . שמוליק
הודעה אחרונה מאת AUDI-BOY, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נראה לי שהלך הוידיאו הוא לא נדלק מישהו בכיר איזה מקום טוב שמתקנים כאלה דברים אני גר בראשון אז אני מחפש משהו די באיזור!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רק לידע את מי שלא קרא או שמע. תועלת חדשה מתרוצצת לה דרך Kazza ICQ והאימיילים. היא מגיע במספר צורות ועם נושאים שונים כשהעיקריים הם הודעה מ Microsoft על עידכון אבטחה שצריך להתקין במחשב או הודעת שגיאה על שליחת דואר כושלת מ qmail. ברגע שאתם רואים אימיילים כאלה תמחקו אותם מייד למרות שאם אתם לא מפוצ'פצ'ים כמו שצריך, התולעת תפעיל את עצמה גם אם לא פתחתם את האימייל (Auto preview). עידכון ממיקרוסופט לסגור את הפירצה שקראה לתולעת : http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS01-020.asp שימו לב וגילשו בזהירות. רן.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 35 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב לאחר בדיקה וחישוב כללי.. אני וחבר שלי (מנהל הספורטק) ננהל הכל ונעשה מן טורניר כזה נחמד בין חברי הפורום ולאחר מכן נעשה מנגל לאנשים שמשתתפים. אין לי בעיה אם מישהו יירצה להצטרף ולראות שאנחנו לא לוקחים סתם כסף והעלויות הם עלויות מינימליות ואפילו אם יהיה הפרש אני יחזיר לכל בן אדם ששילם התאריך שחשבתי עליו הוא יום שבת ה 21 לחודש ספטמבר שזה יוצא יום שבת הבא, אם לא אז יום שבת אחרי זה ז"א 28 לחודש ספטמבר אם להעלות את זה באמת אז עכשיו כי עוד חודש כבר יש גשם ואז העניין לא הכי בטוח המגרש מושכר ל 5 שעות מינימום ואני אפילו חשבתי להשכיר 2 מגרשים אם תהיה היענות והרבה אנשים יירצו להשתתף. השעות הן שעות הבוקר עד הצהריים וזה יכול להשתנות העלות היא 25 שקלים …
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אנחנו כבר רגילים לשגרה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2765819,00.html
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בזמן האחרון אני שומע שיותר ויותר מחשבים נדבקים בוירוסים דרך הרשת (זה לא משהו חדש ) איזה אנטי וירוס לדעתכם הוא הכי טוב? Norton Anti Virus או McAfee Anti virus או משהו אחר???
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שיטוט ארוך בפורום ראיתי שחברי הפורום הם בעלי מודעות ספורטיבית ואירובית גבוהה מאוד. עקב כך, אני מציע שנפגש באחד מעשרות הפארקים הזרועים באזור מרכז הארץ (למשל, פארק הירקון) למשחק פטנק סוער בין כל חברי הפורום שרואים עצמם כתרבותיים אך אם זאת צעירים בנפשם. אני מבקש מכל מי שרוצה להשתתף באירוע לרשום את עצמו כאן כדי שנוכל לארגן את האירוע על הצד הטוב ביותר. לאלו מביניכם שאינם יודעים מה זה פטנק : http://192.116.109.38/article/articleview/1500/1/771/ המפגש יהיה ללא השתתפות כספית כלשהי והוא מוגבל ל10 משתתפים בדיוק כך שכדאי למהר ולהרשם. ההרשמה בעיצומה!!!!! הזוכה\זוכים במשחק הסוער שלבטח יתפתח (נא לא להביא אגרופנים וכו') יזכו בנסיעה באחת מהאלפות שלי.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני מחפש חנות בחולון שמוכרת לדים למחשב מישהו יכול לתת לי שם וכתובת של חנות כזאת? ובכלל לאן אני צריך לחבר את הלדים בתוך המחשב?
הודעה אחרונה מאת OhadBH, -
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לא יודע אם זה כל כך קשור אבל זה השיא מבחינתי בכל הקשור לטימטום של משטרה. או קיי הנה הסיפור. אתמול בלילה נפרדתי מחברה שלי אחרי 3 שנים שאנחנו ביחד (כן סיפור עצוב אני יודע). בכל אופן החלטנו ללכת למקום מבודד באיזור הים שיהיה אפשר לדבר בלי שיציקו לנו. אז הלכנו לאיזור אשקלונה (מי שמכיר או לא שיהיה). התחלנו לדבר אחרי בערך שעה שאנחנו שם , אני רואה ניידת מרחוק מאחורינו ממשיכה בקו ישר לצד השני של החניה (היינו ממוקמים באיזור השמאלי פינתי של החניה והניידת המשיכה לפינה הימנית תחתונה). בכל אופן אמרתי טוב סיור שגרתי , המשכנו לדבר , פתאום אחרי עוד 2 דק' המשטרה נעמדת מול הרכב שלי עם אורות גבוהים ויוצא שוטר. עכשיו תבינו את הסיטואציה , החברה בוכה כאילו אין מחר , גם אנ…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באתר הזה תוכלו לראות רכבים שונים ודעות שונות בקשר לעיצובים שלהם. אתר ספק-חביב ספק-אידיוטי.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.cypresshill.com/game/ אתר סוף הדרך ללהקה סוף הדרך.... Enjoy פירסום ניקוד כאן...
הודעה אחרונה מאת marksab, -
צה"ל השאיל את החברה שלי לשנתיים, פאק אני הצל שלה והיא הצל שלי- אני חוזר מהעבודה ואני רגיל שהיא מחכה לי בבית, אני הולך לישון אני רגיל שהיא לצידי, אנחנו גרים יחד כבר 4.5 חודשים והיא האוויר שלי, אמרתי לה שאם מישהו רק עושה לה עיניים אני מצפה שהיא תגיד לי ואני אפרק לו את הצורה.... כולם אומרים לי שרוב מערכות היחסים נהרסות בצבא, יהיו מפקדים מעליה שינסו להתעסק איתה, חיילים אחרים וכדומה ואני בבית אוכל את עצמי, גם היא קנאית והיא אומרת שהיא תקנא יותר כי אני בעיר ויש פה ים של בנות, אבל ראבק 3 שנים שהיא ראשונה אצלי בסדר העדיפויות, 3 שנים שאני חושב עליה כל הזמן.... בקיצר אני אוהב אותה ואני מבואס תחת, ואין לי חשק לכלום. בינתיים רק מטרטרים אותה בצבא ויש מצב שהיום היא תשא…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.fujicolor.com.au/en/Album/Cover.asp?A=288777 אתם מוזמנים להכנס! אשמח לתגובות, רועי.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 35 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
Golf V5 ידנית קבריולט... יבוא אישי (הגולף קבריולט היחידה שיובאה לארץ היא ה-2.0)
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מצתאר מרעש אל תעויות כתיב... שילשום בלילה (בין רבעי לחמישי 17- 18 ) חזרתי הביתה מחבר מראמלה לת"א נסעתי דרך איילון. השעה די מעוכרת 3:00-3:30, פיתום התחיל משהוא לידפוק במיחסה מנוע.... סבבה עצרתי את האוטו בשוליים בין היאציות:"לאגארדיה" ל"רוקח" בעצירה מוחלתת שמתי שמשהוא נשבאר לי , טוב פתחתי מחסה מנוע היה פול עשן ולפס העורך של האוטו היה פס שמן בעורך של כמה מאטרים ................. טוב התקשרתי לחבר (שגר ברמלה) הוא הגיע למקום תוך 20 ד' , והתחלנו לנסות לפתור את הבעייה, פאתחנו פקק מכסה שסתומים ואז ראינו שהנאדנאד של שסטום פליטה שבור!!! אבל כל זה שטויות!!! השעה 4:15 בערך אני מתקאשר לגרר (חברת הגרירה שלי היא זאברה , אתם לא מכירים נכון גם אני לא) …
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ספר היינס לרנו 5 (1972-1985) במצב דנדש מחפש בית חם ובעלים אוהבים, עבור סכום סמלי של 35 ש"ח (+מע"מ ) אשר יעברו להנהלת הפורום כתרומה (הספר יועבר לרוכש המאושר במפגש)
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הוטלה עליי משימה לקנות לאחי אופניים ואני דווקא החלטתי להפוך את זה למשהו יותר כיף במקום לקנות לו אופניים מוכנות בכסף אני מתכוון לקנות את השלדה לחוד ואת כל החלקים לחוד כך אני יתאים תאופניים שיהיו ברמה טובה ואני ירכיב את האופניים בבית אבל אני לא יודע מאיפה לקנות חלקים מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על חנויות בצפון שמוכרת חלקים לאופניים במחירים טובים?
הודעה אחרונה מאת BoSs28, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום , יש לי בעיה קלה ב - GEFORCE 3 שלי , שאני מחבר אותו לטלוויזיה יש פסים כאלו שעוברים על המסך ( בטלוויזיה ) , פסים רוחביים. גם במחשב יש מעין רעש חשמלי קטן ולא נעים . האם מישהו יודע מה עושים ? * זה לדעתי משהו בעניין המתחים החשמליים בין שנייהם. ** זה מתרחש גם שאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה שלי בשביל להעתיק , במקרה הזה הפסים מופיעים על המחשב . בקיצור , הפסים מופיעים גם במחשב וגם בטלוויזיה . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת silent night, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי נורטון 2003 אני עושה בדיקה באתר והוא מזהה שיש ווירוס ולא יכול למחוק. עשיתי גם בדיקה דרך המחשב והוא לא מזהה שיש ווירוסים למרות שהוא מעודכן. מה לעשות ואיך בכלל אפשר להיפטר מהדבר המעצבן הזה
הודעה אחרונה מאת VR6, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.jugend.co.il/katavot/showquestion.asp?faq=22&fldauto=753 המקור: http://www.olympus-consumer.com/europe/europe/topstory/ferraridigitalmodel2003.html לו הייתי רוטשילד
הודעה אחרונה מאת AUTO TXR, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משהו ביידית (אם כבר בענייני שפה עסקינן). זו פשוט מילה שאני כל הזמן שומע ואין לי מושג מה היא אומרת. פש-מיר-גיז-דרויטס ???
הודעה אחרונה מאת marksab, -
http://www.smileycentral.com אחליה סמיילים
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברה מחר המפגש הקבוע שלנו. שעה 17:00 (עו לא שינו את התאריך) בחניה האחורית של ביג. כולם מוזמנים ויאלה חייבים להרים את המפגש. בשבועות האחרונים הולך לנו טוב. אנשים תעזרו לנו להרים את המפגש לגדולות ולגרום למפגשים להצליח בארץ. נ .ב אני מפרסם את המפגש לאנשים שעוד לא שמעו על המפגש שלנו.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו כל שישי גם מחר בשעה 5 יש מפגש בקוסמוס קרית גת כבר שבוע אני מחלק פליירים ואני מצפה לדיי הרבה רכבים יפים מישהו מתכננן לבוא? (מישהו אולי נתקל בפליירים שלי?)
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום קבלתי הצעה למחשב: לוח אם Gigabyte GA-7VA מעבד AMD XP 2400 plus דיסק קשיח WD 80GB 7200 זכרון 256 DDR 400Mhz בלי מערכת הפעלה. המחיר- 2500 ש"ח האם ההצעה כדאית? אמרו לי שהמעבדים של AMD יותר טובים מפנטיום.
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה המצב אנשים, אז סוף סוף חדשות טובות לגבי א_ח שלי,כמו שסיפרתי לכם בשבוע שעבר הוא עבר 3 התקפי לב ואושפז בטיפול נמרץ,אז אתמול הוא עבר צנתור נוסף (לאחר שהיה מטופל במשך שבוע בתרופות אינטנסביות לדילול הדם) והתברר שהסתדר עניין קרישת הדם שלו,ועכשיו הוא בסדר גמור,ומחר הוא משתחרר מבית החולים. השמחה גדולה,ועכשיו הכל סוף סוף חוזר לשיגרה........וטוב שכך כי כבר נמאס לי (ונראה לי שגם למכוניות של משפחתי) לעשות את הקו בת ים-חדרה 3 פעמים ביום הלוך חזור...... שוב פעם תודה רבה לכל החברים שתמכו והתעניינו,שיחקתם אותה. עידן.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני נאלץ להיות שבוע הבא מיום ראשון בערב עד יום חמישי בערב בבודפסט הונגריה מתרת הטיול היא להיות ביום רביעי במשחק (הראשון וכנראה האחד לפני האחרון ) של הפועל רמת גן באירופה המשחק נערך בדונסקה סטרדה שבסלובקיה (40 ק"מ מהבירה ברטיסלבה) הדרך הכי טובה והכי זולה היא הדיל הנ"ל כי אין טיסות ישירות לסלובקיה והיעד הכי קרוב אחרי הונגריה זה פראג שהיא במרחק של 6 שעות נסיעה (בודפסט במרחק של כשעתיים) יש לי את יום ראשון בלילה כל יום שני כל יום שלישי ואת יום חמישי בבוקר חופשיים ואם יש מישהו שהיה בבודפסט אני ישמח לשמוע מה יש לעשות שם ? יש שם במקרה חנויות מעניינות להביא דברים בזול לקליאו? פשוט אין לי מושג עד כמה הונגריה מפותחת בנושא אני כרגע 99% נוסע (עוד לא סגרתי אבל …
הודעה אחרונה מאת AUTO TXR, -
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם יש קארטינג בסופרלנד ? אם יש , האם הוא מקצועי ? כי מחר אני הולך לארוע של מזדה 3 וסביר להניח שארצה לנהוג ולהשתולל אם קיים שם. אז Please, make me happy !! אגב, החתול מביא לי סיוטים בלילה סמוליק
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 3 תגובות
- 955 צפיות
אני מחפש אתר או אתרים שמחזיקים אפקטים שונים ומגוונים תחת קטגוריות שונות . לפני חודשיים מצאתי אתר כזה אבל כמובן שאני כבר לא זוכר אותו . תודה לכל מי שיכול לעזור. ולא בלי תגובות של קאזה , אי מיול וכו..
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
הסתכלתי על רשימת האנשים שמחוברים עכשיו ועלתה לי מחשבה מסקרנת... למה אנחנו מעדיפים שמות באנגלית (ועדיף כאלו שהם לא השם שלנו ממש, או לפחות השם משולב בעוד משהו)? מה רע בלרשום את השם בעברית או סתם את השם באנגלית? רעיונות מישהו? piccolo, דניאל, מחשבות בע"מ.
הודעה אחרונה מאת תומר, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,421 אורחים (הצג רשימה מלאה)