אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,364 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז בתור השונא העיקרי בפורום (לעניות ידיעתי) של התוכנית ולאלה שהחמיצו את הידיעה המרעישה, וכן למען עדכניות הפורום ולמען הדורות הבאים: אל תקחי אותי שרון ולמען הסר ספק: 'שונא את התכנית' לא מחייב אותי שלא לעקוב בהנאה אחר גורלה העלוב.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יודע שזה לונג שוט שמישהו חוץ ממני שומע את זה, אבל אצלנו הרדיו פתוח כל הזמן בשעות העבודה, ו-88FM היא לרוב תחנה ממש טובה כשנמאס מכל שירי ה-MTV בשאר התחנות. אבל ב-11 בבוקר מגיע זמן התוכנית של אהוד מנור, וזה משעשע אותי כל פעם מחדש. קודם כל, הבנאדם לא בדיוק טל ברמן, הוא כבר מבוגר, נשמע רציני, קול עמוק וסמכותי, ומסתבר שגם חובב רוק כבד מושבע! כל פעם מחדש אני נקרע מצחוק לשמוע אותו מציג את השיר הבא: "ועכשיו, להקה נפלאה שאני אוהב במיוחד, בשיר השבוע שלנו (מסתבר שכל שיר הוא שיר השבוע ) - IRON MAIDEN! (אין תוכנית אחת שאין בה שיר של איירון מיידן או מטאליקה). בשירם הידוע "I LOVE DEATH" (או משהו בסגנון). להקה נהדרת זו מצליחה לשלב סגנון שירה מלהיב וגיטרות סוחפות, תו…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
זכייה באימפרזה STI ב10G 1 2
מאת SPL- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום זכה איזה בחור באימפרזה STI בתוכנית 10G אתם חושבים שנראה אותו בקרוב במפגשים או שזה סתם פיברוק??? :crazyeye:
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תוך קריאה של כמה הודעות, הבנתי שמתקיימים מפגשים פעם בשבוע באיצטדיון רמת-גן. אשמח לדעת באיזה שעה, ובאיזה איזור סביב האיצטדיון. תודה, ירון.
הודעה אחרונה מאת yaronof, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכביש הצפון !! ניסע באופן "מנהלתי", ז"א לפי כל חוקי התנועה ולפי המהירות המותרת לכל קטע כביש. אנו נוסעים בשיירה ויש להמנע מעקיפות מיותרות. אין לעקוף את המוביל בשום מקרה. זו לא תחרות! אנחנו רוצים לנסוע בכיף, להמנע מדוחות תנועה ותאונות בכל מחיר, על מנת שיהיה טעם לעוד טיולים וארועים בעתיד. מי שלא יכול לעמוד בתנאים הללו � שלא יבוא! הדרך עצמה משגעת. המסלול בנוי לנהיגה מהירה, אבל דורש מיומנות גבוהה על מנת לשמור על הקצב. צריך לקחת בחשבון שהאספלט באיזור הזה מאוד חלק. כמובן נוף מדהים, אויר צח, שמיים כחולים וכבישים מפותלים. כל הנסיעה כחמש שעות - הלוך ושוב מנתניה, כולל זמן לתמונות אני רק מבקש - כל מי שמעוניין להצטרף, אנא שלחו לי אי-מייל כמה אתם ובאיזה רכב תגיעו. (…
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מצלמת וידאו דיגטלית סוני מיני די-וי. 1) האם ניתן להעביר את הסרט לוידאו רגיל? 2)כיצד מעבירים למחשב? אילו יציאות מהמצלמה מאפשרות זאת? איזו מהיציאות יותר איכותית? איזה כניסה צריכה להיות במחשב עבור כל יציאה? ובאיזו תוכנה כדאי להשתמש ? תודה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , אני משתף אתכם בסיפור מעצבן שקרה לי אתמול , אולי הוא טיפשי , אולי הוא לא מעניין אבל אני חייב לחלוק עם מישהו ... נסעתי אתמול עם חברה שלי לארוע בעפולה, כן עפולה .. 160 ק"מ מהבית שלי, אבל הייתה ברית של מישהו מהעבודה שלה ואני כחבר טוב נרתמתי והגעתי. אני לא ארחיב בעובדה שהייתה רק מוזיקה מזרחית וכו' ואני מציין שיצאתי מיוקנעם בערך ב -12 בלילה , כבר עשיתי את המסלול של יוקנעם - הביתה בערך כמאה פעמים וזה בד"כ בשעה הזאת לוקח לי 55-60 דקות במהירות חוקית ( 120 +/- ). אני נוסע לי, די עייף, חייב לקום בשש בבוקר יום למחרת, מגיע לכביש החוף ... הכל זורם בכיף ... אני משייט לי בג'ז, גל"צ ברקע ... נוסע בכיף ואז .... !!!! ... פאקינג פקק ב 12 + בלילה בכביש החוף, כבר נתקלת…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בראש השנה?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, מי שבאמת אהב (לירן לדוגמא ) ורוצה לשמוע את האלבום עם כל הלהיטים מוזמן לשלם לי 10 ש"ח בתמורה. סתם סתם קבלו לינק (אבל תצטרכו תוכנת EMULE או OVERNET או EDONKEY) בבקשה. (לדפדף לתחתית הדף) http://www.lionetwork.net/index.php שמוליק
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 37 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הכרתי מישהי מאוד חמודה ברשת... בהתחלה הכל היה בסדר עד שהיא התחילה להיות נצלנית ביקשה בגדים,כסף,ביקשה ממני שאני אקח אותה לכל מקום.מה אני פאקינג נהג?(אני בחור נחמד ורגיש ולכן נענתי לדרישות שלה!) היא מעיקה עלי בשיחות הטלפון שלה נונסטופ!,ולא מפסיקה לדבר על סקס ולרצות אותו(נשמע כמו משהו טוב.....תאמינו לי שזה נמאס אחרי כמה זמן) כל פעם שאני רומז על זה שאני רוצה להתרחק מהידידות הנוראה הזאת,היא מתחילה לבכות!(השרלילה). מה אני עושה להעיף אותה? היאוש הורג אותי!!!!!
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
אני מעוניין לקבל אתרים שמראים לדוגמא את הדגמים של פורשה לאורך ההסטוריה ואתרים שמתעסקים בתאגידי הרכב, כמו לדוגמא, מי שייך למי ומי קנה את מי, פולקסווגאן, דיימלר קרייזלר, פורד. תודהרבה!
הודעה אחרונה מאת 2FAST4U, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ועוד כמה סימני צמיגים....
הודעה אחרונה מאת VR6, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//440951
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
סרט של המפגש 12.9 1 2
מאת DaviX- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מקווה שתהנו ביקורת בונה ונשים הורסות מוזמנים לשרשר. לינק ראשון בקובץ אחד לינק שני בתוכו 5 קבצים לינק שלישי קובץ ראשון לינק שלישי קובץ שני לינק שלישי קובץ שלישי כל הלינקים פועלים נכון לעכשיו לשים לב לא להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית כדי שלא ימחקו לי את הקבצים משרת האחסון. יש להשתמש בקודק דיווקס. )DIVX( וגם התבלבלתי ורשמתי תושתשו במקום טושטשו. סלחו לי.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
צילמתי עם הדיגטלית שלי בסביבות ה70 תמונות, באיכות הכי גבוהה, וכשהעברתי אותן למחשב גיליתי שכל אחת איזה מגה וחצי.. איך אפשר להקטין את גודל הקובץ בלי לאבד יותר מדי מהאיכות ? ואיך עושים את זה להרבה תמונות ביחד במקום לעבור אחת אחת ? תודה
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אבא של חבר שלי היה נהג מירוצים בארץ בשנות ה-80, 90 (טוני בורשטיין, למי שמכיר), בכל אופן יש לו חלק מהמירוצים בקלטות וידיאו, מכיוון שזה נראה לי דבר די מרתק והייתי רוצה גם לשתף אותכם בתענוג, רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את זה למחשב? אשמח מאד לעזרה רועי.
הודעה אחרונה מאת roy28, -
- 2 תגובות
- 786 צפיות
בבקשה http://www.codemasters.com/colinmcraerally04/usa/colinmcraerally04.php שמוליק, במקום לישון אני במחשב.
הודעה אחרונה מאת ko3, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אשתי נסעה לפני שעה קלה לניסעה "מנהלתית" בתוך הישוב בו אני גר. לנסיעות כאלה לוקחים בד"כ את האלמרע אם היא בבית, אבל אשתי שתחיה לקחה את הסניק. בדרך חזרה הביתה היא לא שמה לב שהשומר הודיר את המחסום, וכתוצאה מזה היא והמחסום נפגשו... התוצאה: שימשה קדמית מנופצת פנס לאורך קורה A ימנית כיפופים אקראים בצידו הימני של הגג חלקה העליון של דלת תא-המטען מעוצב מחדש.... בקיצור מכה מגעילה משום דבר אני מה זה
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הפרטים במייל שנשלח לחברי מועדון PSI. ביום רביעי, 17/9, בשעה 18:30 בערב, יערך ערב העשרה והיכרות של 'מסלולים' הכולל הרצאה מרתקת של ראם סמואל על הקריירה במרוצים, הבחנות על החיים והאפשרויות ללמוד ולצמוח, הצגת נושא נהיגה מתקדמת וספורטיבית, פרטים על קורסים ופעילויות של מסלולים ועוד. הערב פתוח לכל המעוניין והשתתפות אינה כרוכה בתשלום. כתובת למעוניינים: בית פריזמה, רחוב אפעל 23, קרית אריה, פתח תקוה (כניסה 2 קומת קרקע). נשמח אם מי שמתכוון להגיע להרצאה יודיע לנו על כך במייל. במידה ויהיה ביקוש בי"ס מסלולים יקיים קורסי נהיגה מתקדמת ייחודיים לחברי המועדון במחיר מוזל. מי שמעוניין להרשם לקורס כזה, נא ליצור קשר באימייל [email protected] פרטים על בי"ס מסלולים ועל …
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 3 תגובות
- 912 צפיות
שימו לב. ברק (brk), האימפרזה והכלב. איש שומר חוק
הודעה אחרונה מאת SPL, -
מקחר חדש...
מאת תומר-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפי מקחר שהתצבע ע"י חוקר אגנלי התבקלה מקסנה שדסר האתויות במליה לא מנשה כי הקורא לא מתסכל על כל המילה אלא רק רק על האות הרשאונה ועל האות הארחונה וקולט את האתויות שבאצמע שיוכלות ליהות בבגלן שלם. אם הצלחתם לקרוא את המשפט הזה סימן שזה נכון... אני מצאתי את זה מגניב למדי ולמרות שזה לא קשור למכוניות בכלללל ואפילו לא נמצא בגבולות הטעם הטוב חשבתי שכדאי להביא את זה לתשומת ליבם של הקוראים אולי עוד יתלהבו מזה כמוני
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
מה לא בסדר בתמונה? 1 2
מאת feint- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נסו לזהות מה לא בסדר בתמונה, ואז נסו להסביר לי למה זה!? (נא להתחשב שאני מבאר שבע )
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://community.webshots.com/album/55814039UMjTCS
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני יודע שתתעצבנו, כי נמאס לכם ממני אבל אני חייב לשתף אתכם במשהו ! אני יוצא מהמשרד לרגע, ומה אני רואה מולי ? F כסופה שנת 98 ידנית !! כן כן, ידנית ! למה זה קורה לי ? למה ? שמוליק עצוב לו !
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עכשיו הייתה תאונה ליד הבית שלי כאשר לפורד טאורוס 95' הלכו הברקסים והבלונדה שנהגה בו הייתה חכמה ונכנסה בעץ צילמתי ותהנו
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקי אני רוצה להוציא פרוייקט חדש: בניית קורקינט על מנוע. אני רוצה רעיונות ל-איך לבנות איזה מנוע לקחת לבנות עם חלקים זולים שלא יצא לי ממש יקר קורקינט יש לי... אני רק צריך רעיון לאיזה מנוע סוג תרשימים איך לעשות אם למישהו יש תמונות איך שזה יראה כל חומר בנושא יתקבל בברכה בתודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רבותינו, בשעה טובה ומוצלחת ירדה מהמסך התוכנית המאוסה "יקח אלוהים את שרון ואת יואב בח"ל". בלב שלם אני יכול לומר שהדבר הכי טוב בתוכנית היה פרק הסיום, ואני לא מתכוון לפרק עצמו אלא לרגע הסיום של פרק הסיום, הרגע שבו ידעתי לבטח שלא אראה עוד פרומואים כל עשר דקות, ולא יושחל עוד "הגברים של שרון" בכל 10 דקות פנויות שיש בלוח במשדרים של מי מזכייניות ערוץ 2. מי שמכיר אותי בפורום יודע שאני אף פעם לא משתמש בפונט גדול או בצבעים בולטים, אבל הפעם אני ממש חייב: ברוך שפטרנו. ויפה שעה אחת קודם, למרות שבסוף זה היה שעה וחצי אחר כך. נ.ב. עכשיו רק צריך לעצום עיניים ואוזניים חזק חזק עד שיעבור גל הסיכומים, הכתבות והראיונות. ---------------------------------------------…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המילה הזו שוברת לי את השיננית! זרקו איזה תחליף ולא לשכוח להתייעץ עם אליעייזר (בן יהודה...).
- 42 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לתשומת לב המנהלים בפורום- תראו ממה אנשים פה באמת עשויים
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 5 תגובות
- 933 צפיות
הודעה אחרונה מאת _307XSI_,