Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרתי מישהי מאוד חמודה ברשת...

בהתחלה הכל היה בסדר עד שהיא התחילה להיות נצלנית ביקשה בגדים,כסף,ביקשה ממני שאני אקח אותה לכל מקום.מה אני פאקינג נהג?(אני בחור נחמד ורגיש ולכן נענתי לדרישות שלה!)

היא מעיקה עלי בשיחות הטלפון שלה נונסטופ!,ולא מפסיקה לדבר על סקס ולרצות אותו(נשמע כמו משהו טוב.....תאמינו לי שזה נמאס אחרי כמה זמן)

כל פעם שאני רומז על זה שאני רוצה להתרחק מהידידות הנוראה הזאת,היא מתחילה לבכות!(השרלילה).

מה אני עושה להעיף אותה?

היאוש הורג אותי!!!!!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון לא אכפת ל לקחת אותה עם היא מחפשת סיפוק מיני.

דבר שני, תתחיל להגיב אליה בצורה לא נחמדה,

תתחמק ממנה, עוד ועוד, תגיד שלא בא לך,

ובקיצור - תגרום לכך שהיא תרצה לעזוב וזהו.

פתאום תגיד שאין לך כסף לדלק, שאתה חוסך בשיחות, ובכלל....

תראה איך היא תעוף לקן אחר.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אתה רוצה לחתוך כמה שיותר מהר בלי רגשי ?

שינוי מספר - בערך מאה שקל ושלום על ישראל.

נכון שזו לא האופציה הכי טובה, כי הרבה אנשים מכירים את המספר וכו'..

או, שתגיד לה את האמת בפרצוף, שנמאס לך ממנה ושתפסיק להתקשר, אם היא

ממשיכה , תאיים שתצלצל למשטרה.

לא עוזר?! תצלצל למשטרה.

פורסם

כשאתה איתה , ומישהו מתקשר אליך , לא משנה אפילו מי תגיד את המלים הבאות:

" כן , אני פה עם ידידה שלי "

אחרי השיחה הבחורה תתחיל להיות שקטה, היא תבין כבר על מה מדובר...

זה יתחיל לדעוך לאט לאט...

ואז תתחיל לדבר איתה ולהתייעץ איתה לגבי בחורות אחרות, זה יהרוג אותה לגמרי.

מנסיון :!::idea:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה רוצה לחתוך כמה שיותר מהר בלי רגשי ?

שינוי מספר - בערך מאה שקל ושלום על ישראל.

נכון שזו לא האופציה הכי טובה, כי הרבה אנשים מכירים את המספר וכו'..

או, שתגיד לה את האמת בפרצוף, שנמאס לך ממנה ושתפסיק להתקשר, אם היא

ממשיכה , תאיים שתצלצל למשטרה.

לא עוזר?! תצלצל למשטרה.

למשטרה..... ויי .... אתה לא בן אדם סבלני....

אני הייתי אומר לה בפרצוף .. וזהו והולך אם אתה לא ממש בקטע....

אם אתה לא יכול .. אז תתחמק ... אל תשיב לה טלפון ...

אין כסף אין כלום ...

המכונית במוסך ... ואם אתה יכול באותו יום שתראה אותך באוטו ...

זה יהיה רמז טוב !!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בהתחלה הכל היה בסדר עד שהיא התחילה להיות נצלנית ביקשה בגדים,כסף,ביקשה ממני שאני אקח אותה לכל מקום.מה אני פאקינג נהג?(אני בחור נחמד ורגיש ולכן נענתי לדרישות שלה!)

היא מעיקה עלי בשיחות הטלפון שלה נונסטופ!,ולא מפסיקה לדבר על סקס ולרצות אותו(נשמע כמו משהו טוב.....תאמינו לי שזה נמאס אחרי כמה זמן)

כל פעם שאני רומז על זה שאני רוצה להתרחק מהידידות הנוראה הזאת,היא מתחילה לבכות!(השרלילה).

מה אני עושה להעיף אותה?

היאוש הורג אותי!!!!!

אתה טיפש!! אם היית משכיל לנצל את זה עד הסוף, הייתה לך עכשיו יזיזה למופת :lol:

פשוט מבהיר מההתחלה שאין כסף, בגדים או הסעות (מי משלם על ידידה בכלל? :wink: ) אבל סקס? חופשי...

אה, אני בטוח שלאורן 205 יש המון עצות מועילות בשבילך. אם הוא יודע להביא בחורות, הוא בטח גם יודע לקחת :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה אני עושה להעיף אותה?

היאוש הורג אותי!!!!!

פשוט מבהיר מההתחלה שאין כסף, בגדים או הסעות (מי משלם על ידידה בכלל? :wink: ) אבל סקס? חופשי...

אה, אני בטוח שלאורן 205 יש המון עצות מועילות בשבילך. אם הוא יודע להביא בחורות, הוא בטח גם יודע לקחת :wink:

רוני

אין לי כבר נוזלים בגוף מרוב שהיא מנצלת אותי מינית!

אני נשבע!-בלי יחסי מין עד החתונה!

אני ממש מקנה באנשים עם חברה קבועה וטובה,שונא את זבללה הזה של נשים עם עניים גדולות!

פורסם

מה אני עושה להעיף אותה?

היאוש הורג אותי!!!!!

רוני

אין לי כבר נוזלים בגוף מרוב שהיא מנצלת אותי מינית!

אני נשבע!-בלי יחסי מין עד החתונה!

אני ממש מקנה באנשים עם חברה קבועה וטובה,שונא את זבללה הזה של נשים עם עניים גדולות!

צרות של עשירים!!

:p

פורסם

מה אני עושה להעיף אותה?

היאוש הורג אותי!!!!!

בגדים?!? כסף?!?

תגיד לי...אתה דפוק?

זה שבחורה מדברת נון סטופ על סקס זה סבאבה אם אתה ילד בן 16.אבל תכל'ס זה אומר שהיא ילדותית או שהיא לא יודעת איפה הגבול.עזוב כרגע יזיזה או לא.כאלה יש כמו זבל.

אל תחשוב כמו ילד.

נשמע לי בחורה עם איזה שריטה (או סתם אחת שיודעת לנצל).

לצערי היתי בדיוק במקרה דומה לפני שבועיים.לא ניכנס כרגע לפרטים טכניים אבל עם כל הכאב שבדבר (לא היה הרבה,לשמחתי) פשוט הקשבתי לה במשך שעתיים וקלטתי שאני אשכרה נרדם.אז רמזתי לה (בעדינות!!!אתה לא רוצה שהיא תחטוף קריזה ותתחיל קטעים בסגנון "חיזור גורלי"!! שלא תכעס....) שהיא קצת ילדותית לטעמי,הסיפורים שלה משעממים לי את התחת ושאני מת ללכת לישון לבד.

היא היתה קצת בשוק.הזילה כמה דמעות-אבל תכל'ס היא בסוף הלכה.אז נכון שקצת נעלבה וקצת נפגעה (סו פאקינג וואט?!? כשהן רוצות הן פוגעות מאוד יעיל) אבל זה סוגר את הדלת בפני הרבה בעיות שיכולות לצוץ בעתיד.

ד"א-עזוב את הקטע של "אני עם מישהי"-זה רק מגרה את הסקרנות שלהן יותר.

בקיצור אחי-הסכת ושמע לבעלי הניסיון-סגור את הפינה מהר! אז היא תעלב קצת.שום דבר לא קרה וזה לא יהרוג אותה.אם היא שרוטה,חסל את זה מהר לפני שיהיה בלגאנים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה אני עושה להעיף אותה?

היאוש הורג אותי!!!!!

רוני

לרוני זו לא בעיה הוא יקנה לה בגדים , היא תצא איתו וכמובן תבצע בו את זממה

שהוא גם זממו כמובן... לרוני יש בגדים והסעות.. :wink:

ואיפה אורן באמת שיקח או יביא ...

לירן , חייל בן 20 בעל קול עבה ( ועוד משהו) מחפש מישהיא שתממן אותו( עדיפות

למפשחה עשירה + רכב עם מזגן צמוד..

לפניות בהודעה פרטית

פורסם

קמתי בבוקר......

איזה יופי ארבע הודעות חדשות!

"גמרתה עם השרלילה הזאת (עד כאן זה טוב)

אפשר לקבל את המיספר שלה?"

תנחשו מה?

לא, אתם לא יכולים לקבל את המיספר שלה, אז תמשיכו להביא ביד או שתצאו החוצה לבית של השכנה שלכם או למועדון הקרוב ותתפסו משהו בעצמיכם!!!

באהב ממני,גלעד :D

פורסם
קמתי בבוקר......

תנחשו מה?

לא, אתם לא יכולים לקבל את המיספר שלה, אז תמשיכו להביא ביד או שתצאו החוצה לבית של השכנה שלכם או למועדון הקרוב ותתפסו משהו בעצמיכם!!!

אז למה אתה מתבכיין כל הזמן ...

אתה רוצה אותה או לא !!@!@ :roll:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
קמתי בבוקר......

מה טוב??

גמרתה??

אפילו האיות כאן לא טוב!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
קמתי בבוקר......

תנחשו מה?

:lol::lol::lol:

למה אני לא מופתע... היית צריך לשים פה את השמות של אלו ששאלו :wink: (סתם, לא יפה)

ולירן - לצערי אצלי זה הפוך, היא תאלץ לממן אותי :wink: אפילו לפלאפל אין לי כסף לקחת אותה :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...