Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לראות איך הבחורה מטיסה אותך לקיבינימט ??

יש כמה אופציות ... :

1. תביא אותה למפגש ביום שישי ... היא תתיבש כ"כ שהיא לא תחשוב על להיות רטובה בחיים ...

2. תביא אותה אליי ... אני כבר אדאג שהיא לא תרצה אותך יותר ... ( הגודל כן קובע ... !! ) :twisted:

3. פשוט תתן לה מין ... והרבה ! עד שהיא תחליט שהיא מרגישה מנוצלת ותחתוך לבד .

4. תרדוף אחריה עם ג'בקה או פלייר ותגיד לה שאתה רוצה לעשות לה טוב ...

5. בזמן סקס תן לה מכת חשמל עם שוקר ... רצוי לאיזור הצלעות ... !

6. הכי קל ... תתעלם מהשיחות שלה ... פשוט אל תענה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לירן , חייל בן 20 בעל קול עבה ( ועוד משהו) מחפש מישהיא שתממן אותו( עדיפות למפשחה עשירה + רכב עם מזגן צמוד..

לפניות בהודעה פרטית

מה זה? זה איבר שעיר שיש רק לעדות מסויימות?

לא משנה. אם אתה רוצה להפרד ממנה, one way or another היא תפגע. נקודה.

בחורות חושבות ברגשי וצומי. הן שבריריות כמו פרפר ונשברות מכל פו. חוץ מבחורות עם מפשחה - אלה קשוחות יותר ויש להן בדרך כלל אח בריון שעובד בתור נהג של נערות ליווי, אבל אני סוטה מהנושא. ובכלל.

אז אם נצא מנקודת הנחה שהיא תפגע בכל מקרה - ושאתה רוצה לסיים את העניין, אז כל מיני שיטות עקיפות ורמיזות רק יימרחו את זה על יותר זמן וייגרמו לה לסבול ולך להיות מוטרד על ידה.

דבר איתה - אפילו בקלישאות כמו "בשלב הזה של החיים שלי אני מחפש לבנות את עצמי ואין לי אנרגיות לקשר", "אני מחבב אותך אבל מחפש להיות מאוהב טוטאלית וזה לא זה" "זה לא את, זה אני" או אפילו "החלטתי לצאת מהארון. תכירי את בלהה הכבשה שלי"

תעשה שיחה רצינית, פנים אל פנים. לא בבית שלך כדי שלא תצטרך להיות מגעיל ולגרש אותה אם היא תתחיל להתעלק ולהתבכיין, ולא בבית שלה. אלא במקום נייטרלי, בחוץ. זה יהיה קטע לא נעים של איזה חצי שעה-שעה וזהו.

ואם היא תרצה להשאר בקשר כלשהו ותתקשר אליה, פשוט תהיה קריר בטלפון, תגיד שאין לך זמן לדבר, שאתה עסוק וכו'. ובסוף היא תתנתק לגמרי.

עד כאן מורדה.

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

צר לי לבשר: הקטע של "לא נמשך לבחורות" לא עובד...

להיפך.הוא עובד.אפילו טוב.אפילו יותר מדי טוב.

עופר ידידי-

הסכת ושמע.

יש בחורות שאני מכיר שמגלות עיניין ער להפליא בכל דבר שקשור בחיי הרביה של ההומו המצוי (בחורות קוראות לזה "גיי"...ואם מסיבה כלשהיא אתה לא מגלה עיניין ער באותו תחום,אתה הומופוב.לעומת זאת,אם היא לא מגלה עיניין ער במוטוריקה,היא לא נחשבת "מוטורפובית"....) בכל מקרה-יש דאחקה חזקה ביותר ואפקטיבית להפליא שמישהו שאני מכיר מריץ בהצלחה (ואני טיפש שיש לי עקרונות ולכן לא עשיתי את זה גם....).

שב לך עם חבר במקום שתבחר ונהל שיחת חולין תוך הבהרה שאתה "גיי".לא מדובר בלשבת ולזרוק משפטים כמו "היתי תוקע אותו בתחת" אלא קצת יותר עדין.גם אל תהיה נשי או מוחצן.

מהר מאוד,זה תופס את תשומת ליבן (ראיתי את זה בפעולה.זה גדול!!) והן מצטרפות לשיחה.זה לא יאומן איך נושא ההומואים מרתק אותן.הן חושבות שהן ב"הכי גאים שיש" (ד"א-אם אתה או חברך נראים קקה ,זה לא יילך.הומואים אמורים להיות שרירים ומטופחים-כמו בטלויזיה-ולא כמו האקזמפלרים הנשיים והרזים שמציפים את ת"א) או משהו כזה.מהר מאוד מגיעים לקטע של "אני מוכן גם לצרף בחורה". מכאן והלאה-כל האופציות פתוחות.ההתלהבות שלהן מהנושא מדהימה.

מה שכן-וזה הקאצ'-צריך לחשוב לבד איך לצאת מהקטע שאתה לא בדיוק מוכן לדפוק חבר שלך בתחת.כי סה"כ הן באות בשביל לראות הומואים (סליחה-גייז) בפעולה....

אני ראיתי איך מריצים את הדאחקה הזאת על מישהי.אחי....זה לא יאומן.בחורות אינטיליגנטיות למראית עין .עד שהן שומעות שאתה "גיי".זה מרתק אותן ברמות מטורפות.זה כמו שאני אשב בפאב ואשמע 2 בחורות מדברות על פורטינגים ..... :lol:

אם יש לך את הביצים-לך על זה.זה קטע חזק.

ולגבי ההיא- מה...עוד מדברים עליה?

די.חלאס.היתה.מתה.רבין.שלום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
זה כמו שאני אשב בפאב ואשמע 2 בחורות מדברות על פורטינגים ..... :lol:

הרסת אותי... :D:D:D

אם אני שומע שתי בחורות יושבות בפאב ומדברות על פורטינגים אני מזמין אותן לבירות לשנה על חשבוני...

פורסם

האא......

אני אנסה להיות כמה שיותר עדין...

אני אצטט אישה חכמה שאמרה:

תזרוק אותה!

jakont.jpg

אךךךךך.......דברי צדיקים....

חמרמיר סומלי מצוי? זה מדליק אותי!

פורסם
נראה לי שהקטע של תומר ילך חזק......

אתה חייב לכתוב ספר בןאדם :p:p:p:lol::lol::lol:

הילד מוכשר..ילד מיוחד..בלה בלה ...יודע לכתוב...בלה בלה....תכתוב ספר...בלה בלה.

כבר יש.

גם אושר ע"י מו"ל והוצאת ספרים שמוכנה לממן (טוענים שימכור טוב).

זה לא ספר כ"כ מצחיק (יש קטעים מצחיקים רצח למרות הכל).אבל יש לי עוד כמה שנים עד שאני אפרסם-בעיקר מכיוון שאני רוצה לסיים לימודים (אני לומד,בין השאר גם עיתונות וכתיבה יוצרת ואני יודע שזה ישפיע הרבה אז אני מחכה) ופירסום של דבר כזה משנה הרבה דברים בחיים של בן אדם ובצורה שמסתכלים עליו.אלה לא דברים שאני יכול להרשות לעצמי כרגע.

אבל ברמת העיקרון זה די גמור.אני רוצה לראות איך הלימודים ישפיעו על זה,כך שיש עוד כמה שנים טובות עד שאני אכנס לקטע.

פורסם
כבר יש.

גם אושר ע"י מו"ל והוצאת ספרים שמוכנה לממן (טוענים שימכור טוב).

זה לא ספר כ"כ מצחיק (יש קטעים מצחיקים רצח למרות הכל).אבל יש לי עוד כמה שנים עד שאני אפרסם-בעיקר מכיוון שאני רוצה לסיים לימודים (אני לומד,בין השאר גם עיתונות וכתיבה יוצרת ואני יודע שזה ישפיע הרבה אז אני מחכה) ופירסום של דבר כזה משנה הרבה דברים בחיים של בן אדם ובצורה שמסתכלים עליו.אלה לא דברים שאני יכול להרשות לעצמי כרגע.

אבל ברמת העיקרון זה די גמור.אני רוצה לראות איך הלימודים ישפיעו על זה,כך שיש עוד כמה שנים טובות עד שאני אכנס לקטע.

ואללה? סחתיייייין!

אתה יכול לזרוק איזה עצם?

ז'אנר? נושא כללי? כמות קטעי סקס פרועים?

פורסם
עזוב.כשזה יקרה,אתה תדע.

הלל פוסק הבא?

צוקי, האם הוא יעקוף אותך בסיבוב?

רוני, האם אין סוף לקיפוח?

קיפי, אתה קיפוד?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אני מכתיר בזאת את תומר בתור הרב-שגל של הפורום!

אחריי....

ממש לא. :lol: אומנם הולך לא רע לאחרונה :lol: ,אבל אני רחוק מלהיות "רב שגל".אני לא הטיפוס.

אני חושב שזה די אינפנטילי להיכנס בכלל לקטעים האלה אז עזבו את זה.

• תוכן חדש...