Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שרואים מהתגובות, התכנית הזו (שרון) הצליחה לייצר המון רגשות שליליים אצל הצופים שלה. הצופים שונאים את התוכנית, את העריכה המגמתית המטעה בכוונה שלה, ואת המתיחה האינסופית של מעט מאד חומר גלם על פני הרבה מאד זמן. תשוו את זה לרגשות החיוביים בלבד שהצליחה לייצר 'כוכב נולד'.

מסתבר שיש רייטינג לבן, ויש רייטניג שחור.

אותי אישית הרגיזה בעיקר חוסר האמינות של התוכנית בעניין חוקי המשחק, שלפעמים היו גלויים ושונו תוך כדי, לפעמים פשוט שיקרו לנו לגבי מתי ומה הולך לקרות, ולפעמים סתם לא אמרו לנו מראש את מה שלא היה משתלם להם להגיד מראש, כי היינו סוגרים להם את הטלוויזיה ומורידים את הרייטינג.

תוכנית ריקה ודוגמה מדהימה ליכולת טלוויזיונית למכור כלום, ובהרבה כסף.

אני אישית לא צפיתי אפילו בפרסומת אחת מפרק הסיום, כי באופן מחאתי עברתי לערוץ אחר (כלשהו, מצדי ערוץ ההיטוריה התורכי) בכל הפסקת פרסומת, כולל (ובעיקר) בהפסקת "הפרסומת האחת" של "רגע האמת".

מעבר לזה זה היה תרגיל מאלף בפסיכולגיית המונים. במשרדי פרסום עוד ילמדו את התוכנית הזאת כדי לשתול באופן מלאכותי רגשות אצל קהל רחב ככל האפשר, על ידי פניה למכנה המשותף הנמוך ביותר.

בסופו של דבר, יצא גם שהצופים שונאים את שרון. כנראה שלא באשמתה, אבל התכנית גרמה לה לעצבן את כולם, עם המסטיקיות והאובר אנליזה של הדברים.

נ.ב.

מצטרף לרוני בהמלצה על Scrubs. מי שלא ראה, שיראה היום. תענוג.

נ.ב.2

מצטרף לרוני בהמלצה שמי שלא ראה Alias עד היום, שלא יראה.

(ויידע שהוא רק הרוויח. עלבון לאינטליגנציה)

באינטל לא מוכנים להעסיק בני אותה משפחה, אבל בארגוני הביון נראה שיש להם בכלל "תוכנית תעסוקה משפחתית" ו-"חבר מביא חבר(ה)". בטח. חוצמזה הדרך הכי טובה לזכור קודים סודיים זה בבינארי. תרשום בבקשה את מספר הטלפון שלי: 010101110101100110011001111001010101.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

מנחה: שלום לך, מה שלומך ואיך אתה מרגיש עכשיו שאנחנו יושבים פה שנינו לבד, אחרי הכל ?

מרואיין: מצויין. באמת טוב שיש לנו קצת פרטיות סוף סוף, רק אני, אתה והמצלמה.

מנחה: אז איך הרגשת כשנכנסנו לאולפן ?

מרואיין: תראה, אני די מתרגש. פעם ראשונה שאני בריאליטי TV.

מנחה: ואיך הרגשת לפני דקה, כששאלתי אותך "איך הרגשת קודם כשנכנסנו לאולפן" ?

מרואיין: הייתי קצת מופתע, כי זו שאלה די מפתיעה ...

מנחה: ואיך אתה מרגיש עכשיו, אחרי שהוצאת את זה וענית לי את התשובה ?

מרואיין: עכשיו יש לי הקלה גדולה, כי אמרתי לציבור את מה שאני חושב.

מנחה: ואם היית יכול לבחור איזה שאלה אני אשאל אותך היום, מה היית בוחר ?

מרואיין: הייתי בוחר שתשאל אותי איזו שאלה כדאי לך לשאול.

מנחה: ומחר, ביום שאחרי, מה תעשה ?

מרואיין: נראה לי שאני צריך לשבת ולחשוב בעצם מה הרגשתי כאן, בתוכנית.

איכות זו לא מילה גסה.

פורסם
מנחה: שלום לך, מה שלומך ואיך אתה מרגיש עכשיו שאנחנו יושבים פה שנינו לבד, אחרי הכל ?

מרואיין: מצויין. באמת טוב שיש לנו קצת פרטיות סוף סוף, רק אני, אתה והמצלמה.

מנחה: אז איך הרגשת כשנכנסנו לאולפן ?

מרואיין: תראה, אני די מתרגש. פעם ראשונה שאני בריאליטי TV.

מנחה: ואיך הרגשת לפני דקה, כששאלתי אותך "איך הרגשת קודם כשנכנסנו לאולפן" ?

מרואיין: הייתי קצת מופתע, כי זו שאלה די מפתיעה ...

מנחה: ואיך אתה מרגיש עכשיו, אחרי שהוצאת את זה וענית לי את התשובה ?

מרואיין: עכשיו יש לי הקלה גדולה, כי אמרתי לציבור את מה שאני חושב.

מנחה: ואם היית יכול לבחור איזה שאלה אני אשאל אותך היום, מה היית בוחר ?

מרואיין: הייתי בוחר שתשאל אותי איזו שאלה כדאי לך לשאול.

מנחה: ומחר, ביום שאחרי, מה תעשה ?

מרואיין: נראה לי שאני צריך לשבת ולחשוב בעצם מה הרגשתי כאן, בתוכנית.

איכות זו לא מילה גסה.

:lol::lol::lol:

גדול :D

בנוגע ל-ALIAS - שלא תחשוב לרגע - אני מודע לחלוטין למופרכות הבלתי ניתנת לפספוס של העלילה, אבל זה לא הקטע. אפשר גם להגיד ש-X FILES זה מופרך, ובכל מקרה זאת הייתה סדרה דגולה.

היופי ב-ALIAS הוא שלמרות שאתה יודע שזה די טיפשי - הסדרה עצמה עשויה ברמה סופר גבוהה. אתה לא מוצא את עצמך יושב מול הטלוויזיה עם מבט מזלזל ואומר לעצמך "נו באמת, זה כל כך מפגר, הם מצפים שאני אאמין לזה?" אלא במקום זאת אתה יושב על קצה המושב, מתוח, לראות מה יקרה הפעם לסידני בעלת העיניים הקרובות מדי והמבט הנדהם-תמיד על פרצופה. סוף כל פרק משאיר אותך במתח אינסופי שנשבר רק כמה דקות לאחר שהפרק הבא מתחיל, וכמובן הכל חוזר על מקומו בשלום.

חוצמזה, בדיוק כמו בסדרה החדשה על האסטרונאוטים, מעניין אותי מה יקרה בסוף ב-ALIAS. זו עוד אחת מהסדרות האלו שיכלו להרוס אותן לגמרי אבל בסוף יצא מהן משהו טוב.

אה, והנה טור משעשע למדי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2755282,00.html

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה...גם אני ראיתי את הפילוט של הסדרה עם האסטרונאוטים...

באמת נשמע רעיון מעניין...

אבל בסופו של דבר מה שחשוב זה הביצוע...

תראה למשל את ג'רמיה - סידרה עם רעיון לא רע. אבל ככל שהתקדמה הסדרה, ככה שפרקים החלו לחזור על עצמם ולשעמם... :roll:

פורסם

ידידי היקרים, אני לא מבין מה הולך פה!

חשבתי שבת'רד הזה מוחים כל אלה ששונאים את הז'אנר המעוות הנ"ל,

ואילו עכשיו אני מגלה שבעצם צפיתם בתכנית האיכסה הנ"ל,

ורק אז מצאתם לנכון לבא ולשפוך את דמה של אותה פוסטמה :shock:

אני לא ראיתי אף פרק של הסידרה הזאת,

פשוט היה כ"כ ברור שלזה היא מכוונת,

לגרום לגל התלהבות ציבורי מגעיל.

לילדות בנות 12 לקנות יומנים עם הפרומו של התכנית,

ולרכל על ה"חתיכים" שבתכנית...

אז אנשים, תתעשתו.

מישהו מסוגל להסביר לי מה בכלל גרם לכם לבזבז זמן יקר בצפיה ב28 תמונות

של אותו רפש בשניה?

מה פשר ההודעות של:

ראיתי את התכנית, חיכיתי במתח, צלצלו אליי שאני אצא,

ואז חיכיתי לראות במי היא בוחרת שיפתח אותה ויכתוש אותה...

תגידי בובה, לא חבל? :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הגיע הזמן ריאלטי טי וי my ass

תכנית מכורה מראש עם "כוכבת " פוסטמה שמנסה לגרום לקהל

הצופים לחשוב שהיא רגישה ויפה.. וממש חסודה

בוכה מכל פיפס קטן , גועל נפש.

תכנית מטומטמת , אני מחכה ללא נפסיק לשיר 2 .... יהיה יפה!

פורסם

RS6 ,אני לא יודע מה עם האחרים, אבל אני הקפדתי לראות רק 25 תמונות בשניה ולא 28 (בכל זאת צריך לשמור על הבריאות הנפשית, אסור להגזים).

חוצמזה אין לי בעיה עם העיקרון של התוכנית (1 פקאצה מנפה באכזריות 15 פראיירים). זה כשלעצמו יכול להיות מעניין.הבעיה שלי היא:

- עם אופן הביצוע המסטיקי במיוחד והנסיון להשחיל כמה שיותר פרסומות

- עם שטיפת המוח הטוטלית שעשו לנו; מיני איקונים קופצניים משעשעים שיכולים להופיע, למשל, על רקע הפיגועים בחדשות; פרומו בסוף כל הפסקת פרסומת - כל יום, כל היום

- עם העובדה שבכל דקה אקראית שהיית דוגם מהתוכנית היית יכול למצוא לפחות חצי דקה של קטעים שכבר שודרו קודם

- ועם היחס של העורכים / מפיקים לאינטליגנציה של הצופים ("מה שאתם רואים כאן זה כמעט בזמן אמיתי" - צולם ביום ה', שודר בשבת; "ממש כאן מאחורי הדלת הזאת נמצאת שרון" תחזיקו אותי, אני מתעלף מהדרמה)

לגבי ALIAS, כוסיות אפשר לראות בשידורים חוזרים של משמר המפרץ, או בסדרת האם "ניקיטה", למי שמתעקש על ביון. ב-X-Files השכילו הכותבים לשמור על עמימות מספיקה כדי לא ליצור פרדוקסים מוגזמים, וחוצמזה הסדרה עסקה בתופעות לא-טבעיות ולא-סבירות, מה שאי אפשר להגיד על ALIAS.

אבל באמת שזה לא הדבר הכי גרוע שיש בטלוויזיה (מי אמר "יהורם גאון" ?)

פורסם
לגבי ALIAS, כוסיות אפשר לראות בשידורים חוזרים של משמר המפרץ, או בסדרת האם "ניקיטה", למי שמתעקש על ביון. ב-X-Files השכילו הכותבים לשמור על עמימות מספיקה כדי לא ליצור פרדוקסים מוגזמים, וחוצמזה הסדרה עסקה בתופעות לא-טבעיות ולא-סבירות, מה שאי אפשר להגיד על ALIAS.

אבל באמת שזה לא הדבר הכי גרוע שיש בטלוויזיה (מי אמר "יהורם גאון" ?)

ת'אמת, מה שאני הכי אוהב בתוכנית היא שהעלילה (המופרכת, מן הסתם) כל כך סבוכה שזה פשוט מותח כל פעם מחדש לראות איך הם יפתחו אותה עוד. או יותר מזה - איך הם יצאו מהתסבוכת הזאת.

אה, ויש גם אקשן טוב. שני הפרקים האחרונים שהיו היו ממש טובים - עם קוונטין טרנטינו בתפקיד הרע שפורץ ל-SD6 וכמעט הורג שם חצי מהאנשים.

כוסיות? הג'ניפר גארנר הזאת מה זה לא עושה לי את זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נו באמת :wink: , מה קרה לכם ?

יש יותר גרועות (שנאה מעבר לרחוב, סיטי טאוור, אסתר המכוערת ועוד.... )

קחי אותי שרון הייתה תוכנית חמודה :shock:

נהגתי לצפות בה מידי שבוע :mad: .

טוב נו, אולי בגלל שאני מחפש מישהי :)

שמוליק , עצוב :( שהתוכנית נגמרה, ושרון לא בחרה בגדי :(

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
נהגתי לצפות בה מידי שבוע :mad: .

טוב נו, אולי בגלל שאני מחפש מישהי :)

מה חשבת? שאם תתאמץ מספיק חזק שרון תבחר בסוף בך? אנ'לא מבין...

או שאולי ניסית לתפוס כמה שיטות פיתוי ויצירת רושם מהבחורים החתיכים והשרמנטיים שבתוכנית? :p

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אמן אמן אמן.

תוכנית ששיגעה מדינה שלמה בגלל השרון המפגרת הזאת ועל מה אפשר לחשוב מי היא בכלל.

הלוואי הם יפרדו עוד כמה זמן ובסוף לא היה יוצא לה כלום מהתוכנית המפגרת הזאת :hihi:

פורסם
אמן אמן אמן.

תוכנית ששיגעה מדינה שלמה בגלל השרון המפגרת הזאת ועל מה אפשר לחשוב מי היא בכלל.

הלוואי הם יפרדו עוד כמה זמן ובסוף לא היה יוצא לה כלום מהתוכנית המפגרת הזאת :hihi:

זה בדיוק העניין. עוד לפני שהתכנית התחילה שרון הרוויחה מזה בענק. זה בכלל לא משנה במי היא בוחרת וכמה זמן הם יהיו ביחד. היא עדיין מקבלת דירה לשנה, אוטו, שלל הטבות וחופשות ומתנות, בוסט לקריירה ומה לא. הגבר הוא סתם מטרד שנכנס לה באמצע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...