Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותינו, בשעה טובה ומוצלחת ירדה מהמסך התוכנית המאוסה "יקח אלוהים את שרון ואת יואב בח"ל".

בלב שלם אני יכול לומר שהדבר הכי טוב בתוכנית היה פרק הסיום, ואני לא מתכוון לפרק עצמו אלא לרגע הסיום של פרק הסיום, הרגע שבו ידעתי לבטח שלא אראה עוד פרומואים כל עשר דקות, ולא יושחל עוד "הגברים של שרון" בכל 10 דקות פנויות שיש בלוח במשדרים של מי מזכייניות ערוץ 2.

מי שמכיר אותי בפורום יודע שאני אף פעם לא משתמש בפונט גדול או בצבעים בולטים, אבל הפעם אני ממש חייב:

ברוך שפטרנו.

ויפה שעה אחת קודם, למרות שבסוף זה היה שעה וחצי אחר כך.

נ.ב. עכשיו רק צריך לעצום עיניים ואוזניים חזק חזק עד שיעבור גל הסיכומים, הכתבות והראיונות.

-------------------------------------------------------------

דרושים האקרים המסוגלים לפרוץ לאתרי "קחי אותי שרון" ולהשביתם. תגמול נאה למתאימים. ק"ח בה"פ.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ויפה שעה אחת קודם, למרות שבסוף זה היה שעה וחצי אחר כך.

בגלל כל הפירסומות המז.....

ומתי נפסיק לשמוע את הבנות ברחוב אומרות"רודריגו החתיך" למה מי זה הגמד הקטן הזה?

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

וואלה...סוף סוף...סוף סוף הכונפה הזאת עפה לנו מהמסך...

ממש ישבו לנו על הנשמה עם "הגברים של שרון" או כל מיני בועות שצצות לך באמצע תוכנית בצד, וכתוב בהם "במי שרון תבחר ?" - למה זה אמור לעניין אותי ???

פורסם

אני נשברתי היום במהלך משחק הכדורגל.

כל דקה פרומו מרגיז שלווה בצעקה : "קחי אותי שרוןןןןן" סטייל זוהיר בהלול.

תודה לאל שזה נגמר.

:D

:-)

פורסם

פשוט בלתי אפשרי להביע את התיעוב שלי לתוכניות כאלה בפורום ציבורי.

זוועה.

עם שלם חסר תובנה בסיסית, ממש גועל נפש :mm_eek:

כ"כ חסר משמעות, כל כך טרנדי וטיפשי.

קשה לי באמת, קשה לי,

להביע את הסלידה שאני מרגיש מהתכניות הטיפשיות האלה :mad:

לסיכום:

בבבבבעעעעעעעעעעעעעעעע :evil::idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

סיפור קצר.

בדיוק לקראת ההחלטה של שרון את מי היא בוחרת,

חבר מצלצל ואומר לי לרדת - הכינו לי מסיבה קטנה (יומולדת), אני אומר לו תוך 10 דקות אני אצלו.

בינתיים עוברות להן 2-3-4 דקות ואני רואה שאקי אבני מושך ומורח את התכנית בשביל לסחוט עוד כמה טיפות רייטינג עסיסיות.

כבר נשבר לי לחכות, אמרתי יאללה שטויות.. בטוח יהיה שידור חוזר ואצליח לראות את הקטע בפעם אחרת.

נכנסתי למקלחת, התלבשתי, הסתרקתי, התבשמתי.. מה לא :D

ממש לפני שיצאתי החוצה הדלקתי את הטלוויזיה כדי לראות אולי היא בחרה כבר או וואטאבר..

אני פותח ורואה שאקי עדיין מדבר עם גדי ועם שרון כאילו זה חיים שכאלה!

הצצתי בשעון וגיליתי שאני מאחר כבר, אז ישר כיביתי ועפתי החוצה.

ערוץ 2 האלה :mad2:

כמה פרסומות :mad2:

כמה מריחות :mad2:

גועל :mad2:

172

פורסם

אצלי זה הכי גרוע. יש לנו שתי טלוויזיות בבית. אחת בסלון ואחת בחדר טלוויזיה שהוא פתוח לכל שאר הבית.

אמא שלי יושבת בסלון עם אוזניות. אח שלי יושב בחדר הטלוויזיה בפול ווליום. שניהם רואים את הזבל הזה.

כל שתי דקות אמא שלי צורחת לאחי הקטן משהו אחר שקשור לתוכנית, לכמה שזה טיפשי (אז למה את רואה?), לכמות הפרסומות העצומה ולכמה עולה כל פרסומת.

אמרתי לאחי הקטן שיקרא לי כשהשרון הזאת תבחר כבר. אחרי בערך שלוש שעות, שמונים הפסקות פרסומת, תשעה מיליון קטעי ארכיון ולא יודע מה עוד אני מגיע לראות את רגע האמת.

ואז הם כמובן דוחפים עוד פרסומת אחת...

נו, אז בסוף האהבלה הזאת אומרת לגבוה שזה לא מתאים, וכשהוא מחייך חיוך של "נו, מה יש לעשות..." היא אומרת לו "אני רואה לך בעיניים שאתה מסכים איתי"... מפגרת, מה שיש לו בעיניים זה "יא כלבה, סעמעמעמעמק עליך, שר****" :wink:

בנקודה הזאת נשברתי - כמה זבל אפשר כבר לראות? אנחנו נעשים אמריקה. הרי ברור שמחר בבוקר כולם ידברו על זה, ותוך יומיים הכל יעלם ויישכח.

שעה אחרי שזה נגמר, ערוץ 3. סדרה חדשה על 5 אסטרונאוטים שיוצאים למשימה בחלל והעולם מתפוצץ להם מול הפרצוף. רגע לפני שהם מתים מציל אותם יישות מסתורית שגם עולמו שלו נחרב באותה הצורה. אבל הוא יכול להחזיר אותם אחורה בזמן 5 שנים, לפחות את המודעות שלהם, ואולי הם יוכלו להציל את כדור הארץ.

נשמע טיפשי קצת, נכון, אבל הפרק הראשון מאוד מבטיח, ומעניין לדעת מה יתפתח מזה...

הסדרה הזאת מצטרפת לעונה החדשה של 24 שאני לא מתכוון לפספס, ולשתי סדרות טובות מאוד שאני מאוד אוהב ביום ראשון זו אחר זו - ALIAS ו-SCRUBS, למי שמכיר (מי שלא, שלא ינסה להכנס ל-ALIAS, אם פספסת לא תבין כלום, אבל ל-SCRUBS תמיד אפשר להכנס ולהנות)

זו טלוויזיה איכותית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במילים של יורם ארבל: "הלללווייייההההההה"

סופסוף התוכנית הזו נגמרה

השאלה הגדולה היא מה נעשה כשתעלה התוכנית ההפוכה.....

אבל מי יודע אולי דוקא היא תהיה נחמדה (15 בנות בבגדי ים, פיתויים... :lol: )

פורסם

ד"א, שמתם לב ששרון נהגה בבקיני, ולידה ישב יואב ללא חולצה? אהבתי :D

ורק על הקטע הזה, שרון לא זכתה ממני לכינוי כלבה: (מס' 62)

"אם היא הייתה צריכה להחליף את האוטו שלה ("איביזה" אדומה שנת 94') היא הייתה קונה "אאודי" חדשה כחולה."

ולא, כחולה לא כדי לזרוק לים. 8)

172

פורסם
חכו חכו צריך להגיע זבל חדש בקרוב מבטיח לכם!!!

(לא שחסר בערוץ 2)

אני יודע שזה לא קשור לדיון אבל אני חייב לשאול

מזה!?!? האייקון שלך SPL?????

פורסם
חכו חכו צריך להגיע זבל חדש בקרוב מבטיח לכם!!!

(לא שחסר בערוץ 2)

אני יודע שזה לא קשור לדיון אבל אני חייב לשאול

מזה!?!? האייקון שלך SPL?????

אני יענה במקומו

זו אחת שהייתה במצעד האהבה.

וכל פעם שאני ראה את האייקון שלו אני מקבל חלחלה אז למען כולנו תוריד את האייקון

• תוכן חדש...