אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,365 נושאים בפורום הזה
-
הפיגוע ב"מקסים"
מאת תומר- 0 תגובות
- 658 צפיות
אין הרבה מה לכתוב כי אני בטוח שכולם כבר שמעו, או קראו בעיתון על מה שקרה... בקצרה עורכת דין פלסטינית (אישה מסכילה, זה כואב איך הם מצליחים לעשות שם לכולם שטיפת מוח), נכנסה למסעדת "מקסים" בחיפה ובשעה 14:14 פוצצה את עצמה בין שתי שולחנות שהיו מלאים במשפחות עם ילדים, תינוקות, סבים וסבתות, הורים שכל מה רצו היה לאכול בשקט בחיק משפחתם, המחבלת הסתכלה לעניהם של הילדים החפים מפשע, על התינוקות התמימים ובלי שום רגשי אשמה או חרטה פוצצה את עצמה והרגה איתה 19 אנשים ופצעה עשרות. בלי שום קשר לאיך שאנחנו מרגישים עכשיו, בלי קשר לכעס, לעצבים, לתסכול ולעצב אנחנו צריכים עכשיו כולנו להיות חזקים, לא לתת למחבלים האלה להרוס לנו את החיים, להמשיך לחיות! אבל אנחנו צריכים גם לזכור את 19 ההרוגים ז"ל…
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב הנני עומד לפני קניה של מצלמה דיגיטלית הנני חובבן שמעוניין במצלמה טובה במחיר סביר הנני אוהב לצלם הרבה, ומעוניין במלצמה שתיתן לי יחסית הרבה שליטה על הצילום (לא מוגזם מדי) לאחר סקירה של השוק נדלקתי על מספר מצלמות olympus c-740 Minolta Dimage 7i למישהו יש ניסיון עם אחת המלצמות ויכול להמליץ/לשלול? מישהו יכול להמליץ על מצלמה אחרת בטווח המחירים שלהן? מהו מחיר טוב בשבילן? האם ה CANNON A70 תוכל לספק אותי? עוד נתונים אחרים שאשמח לדעת עליהם? בתודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת roy28, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אתם מכירים אותה אז אני מחפש כזה גאנט בדיוק לפיג'ו מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת ibizaman, -
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הנה המצלמה החדשה שקניתי בפעולה, החברה היא TEKXON וכל החבילה בסוף (ישירות לספק) יצא לי 1000 שקל. למרות שאני לא ממש אוביקטיבי, אני חושב שיצא לא רע.
הודעה אחרונה מאת Fiberglass, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה יש לי את המשחק אבל אני לא מצליח לשחק בו הוא מבקש ממני Login אבל אני לא יכול להרשם לדבר הזה כי סגרו את האתר, למישהו יש פתרונות? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 1 תגובות
- 780 צפיות
איך אני נרשם באתר : http://www.carinfocus.com/frame0.htm כי יש שמה בתפריט דברים שצריך סיסמא.. אז מה עושים?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
איכותים שניתנם להורדה ועדיף שלא יהיו הרכבים מהארץ. תודה
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 0 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכולם.... אני מחפש את המבחן דרכים מגליון "אוטו" 126 משנת 97 או 96 , אני לא זוכר בדיוק. המבחן היה בין פורד פיאסטה ו.... (אני לא זוכר אבל הוא כלל את הפיאסטה ועוד שני מכוניות ספור מיני) אז בבקשה למי שיש את הגליון המדובר והוא יוכל לסרוק לי את המבחן דרכים אני אודה לו מאוד. תודה מראש ... עמית.
הודעה אחרונה מאת fiesta-1.3, -
- 13 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אז ככה: כל אחד יקרא את מה שרשמתי ויוסיף אם יש לו רעיונות.. השיפורים שאני יודע הם אלה: חיצוני: סאנרוף ספוילר מגני שמש חצאיות למניהם (תגידו החצאיות עוזרות במשהו חוץ מיופי?) מגנזיום\טסוט פנימי: אגזוז לחץ פילטר פתוח כונסי אוויר (גם חיצוני) טוב זה מה שעולה לי בראש. תוסיפו אם יש משהו שלא רשמתי ואם אתם יכולים לפרט מה זה עושה כי יענו מה שרשמתי אני יודע וכנראה יש דברים שאני לא יודע.. חח קיצור תנו כמה מילים תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משחק ממש מגניב. כאן מי שמשיג את הקוד מתבקש לפרסמו כאן! תודה.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה 2:18 בצהריים , התפוצץ מחבל מתאבד במסעדת "מקסים" בחיפה. http://news.walla.co.il/?w=//448556 חבל..
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עכשיו לפני שעה נודע לי על חבר שנהרג היום על הכביש . הוא נהרג בעליה של טבעון כשירד גשם , היה במהירות מופרזת מאוד ועם ירידת הגשם הוא החליק ונפל בתהום שבצדדים . מה שמפריע לי בכל הקטע שהוא קנה את האופנוע החדש שלו CBR 900 עוד שלפני היה לו רשיון על כבד.. אלא רק על 500 או 600 אם אני לא טועה (כאילו דרגה אחת מתחת ) . אני לא ממש יודע אבל כל החברים שלו ממש על הפנים.. אף אחד לא יודע אפילו לדבר מילה אחת על כל העניין הזה. חבל הוא היה רק בן 21
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
נעים להכיר, google 1 2
מאת sronis- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
במוסף "הארץ" של השבוע מתנוססת כתבה על מגזין החיפוש הידוע והכה שימושי בפורומינו הקט - גוגל. למי שהיה לו כוח להרשם ל"הארץ" - הנה הכתבה: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=346019 למי שלא, בקצרה כמה עובדות מעניינות ממנה: מייסדי גוגל הם סרגיי ברין ולארי פייג'. כל אחד מהם שווה כ-550 מיליון דולר. הם הכירו לפני 8 שנים בזמן הדוקטורט שלהם באוניברסיטת סטנפורד. בינואר 96 הם החלו לנצל את אהבתם המשותפת לחיפוש וקטלוג מידע בכך שיצרו מנוע חיפוש בשם backrub. הרעיון שלהם גדל והתפתח לשיטת PageRank, שעומדת בבסיס גוגל. זהו אלגוריתם שבודק את מספר הקישורים שיש אל אתר מסוים מתוך אתרים אחרים, ואז מדרג אותם לפי סולם רלוונטיות. כל קישור הוא "קול" שנספר…
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל הזמן שאני שחובר לאינטרנט קופצות לי מלא פירסומות וגם כשאני לא באתר אני משחק במשחקי רשת ופיתאום זה יוצא לי מהמשחק לווינדוס ואני רואה משהו כמו 10 פירסומות יש לי windows XP pro תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש למישהו מושג מי היו המגישים של 10G??
הודעה אחרונה מאת ALFA ROMEO, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נסו את ידיעותכם בדרכים ובסימונים האמריקאים: http://www.fhwa.dot.gov/safety/fourthlevel/msaa/road_challenge.html זה לא קל עמית
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דפיקה על דלת החדר, אני פותח עיניים בקושי... עוד שעה לישון אה? סעמק... בדיוק באותו הרגע אבא שלי מתקשר - "נו? אתם יוצאים?" מה יוצאים... הרגע פתחתי עיניים... אבל עוד כמה דקות אני צריך לקחת את אחי_הקטן לשדה התעופה. נוסע ללונדון המניאק. ואני עוד לא הייתי בלונדון!! "אני אפגוש אתכם שם. תגיעו עד 7:30. צאו עכשיו, תסע לאט, בבקשה ממך". מבט זריז בשעון - 6:45. מעולה. מרעננה עד השדה, נסיעה רגועה. אין תנועה. מקסימום 35 דקות. אחי_הקטן כבר מוכן, אני מצחצח שיניים, זורק עלי כמה סחבות ויוצא לאוטו. שעה לוקח לו להגיד שלום לאמא שלי. זה מין טקס כזה שחוזר על עצמו בכל פעם שהם נפרדים. הוא חייב להגיד לה שהוא אוהב אותה איזה מיליון פעם. אבל אני רגוע. את רצף השינה כבר הרסתי, א…
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצטער להחזיר אותכם לסדרה הצרפתית (כמדומני) הזו ולהרוס את מספר ההודעות הנחמד, אבל איך נקראת היצירה הקלאסית שיש בפתיחת הסדרה? למי שזוכר?
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברה יש לי בעיה קטנה ומעצבנת אני מנסה לעבור בעזרת ALT+SHIFT בין עברית לאנגלית אבל הוא לא עובר ניסתי ל"שחק" בהגדרות אבל לא ממש עזר עכשיו אני תקוע רק עם עברית והדרך היחידה לעבור בין השפות זה בעזרת העכבר ללחוץ בסרגל כלים ולהחליף עזרה דחוף!!! תודה מראש לכולם וצום קל!!
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו אולי יודע על חנויות שיפורים בלונדון ,מישהו נוסע לשם וחשבתי להביא אולי ספויילר לראלי או משהו כזה. בכל מקרה אים מישהו יודע על חנויות שיש להם אתר באינטרנט שירשום , תודה .
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
נסו לזהות מה שונה בתמונה שי
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר יומים שאני מוריד שירים... ואיך שזה מסיים להוריד אותם הוא רושם שהקובץ נכשל... או שהוא ירד אבל כשמפעילים לא שומעים כלום... זה קורה רק לגבי השירים החדשים... משהו יודע מה קורה?????
הודעה אחרונה מאת תומר אוזן, -
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מנהלי פורום יקרים,אני יודע שיש כבר נושא כזה פתוח אבל כיוון שכלום לא נסגר שם אז בבקשה תשאירו את הת'רד הזה על מנת שנוכל לארגן,ומקסימום בשישי על הבוקר תמחקו אותו,ואם תשימו אותו עד אז בתור דביק זה יהיה מעולה (ומצטער על כל הבקשות... ) תודה רבה מראש ! אז ככה,היום יום שלישי ה-23.9,אני רוצה לארגן משחק כדורגל ליום חמישי בערב (עוד יומיים) בפארק החי כיף בראשון לציון. הסבר על המקום: פארק עם רחבת דשא ענקית,יש שם גם שני שערים ממוקמים,במידה ומשחקים כבר על שני השערים אז מקסימום אפשר לסמן שערים עם בקבוקים או משהו כזה, זה לא בעיה,אבל מבחינת המקום זה אחלה כי הוא ענק ויש תאורה,ויש איפה להחנות את המכוניות. מכבים שם את התאורה בסביבות שעה 22:00 או 23:00 כך שרצוי להגיע כבר ב-19:0…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
מגיע לי מזל טוב !!! 1 2 3
מאת edan82- 35 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום בשעה 11:58 בבוקר גיסתי ילדה בשעה טובה בת במשקל 3.180 ק"ג. התינוקת פשוט יפהפיה,עדיין אין לה שם,אבל היא מדהימה והיא האחיינית הראשונה שלי !!! עידן.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
סקייליןVS סופרה??? 1 2
מאת remus- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם!!!! אני וחבר שלי דיברנו וכרגיל על מכוניות ואני אמרתי שהחלום שלי זה בלי שום ספק הטיוטה סופרה אבל הוא טוען שניסן סקיילין GTR עדיפה בהרבה על הסופרה ושהמון אנשים היו חושבים ככה בקיצור זה התגלגל לויכוח!!! אז אתם שואלים את עצמכם איפה אתם נמצאים בכל הסיפור הזה או איך אתם יכולים לעזור אז אתם יכולים להכריע את הויכוח הזה סקייליןVSסופרה מה עדיף!!!! תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שבשנתיים האחרונות התקיימו פסטיבלים מוטוריים באילת. משהו יודע אם גם השנה יש? מתמונות שראיתי באוטו של הפסטיבלים הקודמים זה נראה שווה נסיעה.... נקווה שיש גם השנה
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. קניתי השבוע את המצלמה הנ"ל - TRV-33E של סוני, באופן עקרוני אחלה מצלמה ואיכות צילום ווידאו מדהימה. הבעיה היחידה ואני מאמין שאולי היא קיימת בעוד מצלמות דומות כמו TRV-14/19/22 וכדומה.. היא התחממות מסך ה-LCD 2.5 אינץ. אני מתכוון שבזמן צילום המסך מתחמם וזה מציק קצת, כי זה מסך נגיעה ואת כל הפונקציות עושים דרכו. האם זה תקין או שיש בעיה ? מי שיוכל לעזור אני אודה לו מקרב לב וגם, לכבוד יום כיפור, אני אסלח לו על כל החטאים שהוא עשה
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
אני די חדש פה כמו שרואים אני בן 14(וחצי) וקראתי את הוראות הפורום ואוקי מבין אותם.. ומה עוד ממ וזהו אם יש לכם שאלות אלי שאלו..
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. היום אחריי הרבה חודשים שלא ביקרתי בפורום (היה לי פעם מחשב...). רק רציתי להבהיר כמה פרטים קטנים. התמונה בשער של מגזין "אדרנלין" (הראלי) היא אמיתית ולא איזה פוטושופ . חלקכם יגידו שאני משוגע או אידיוט אבל מבחינתי NO RISK NO FUN.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת LotusElise,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,479 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- SlowRide
- טויוטה קורולה 2007
- סידן
- RK
- Or05230
- במבליק
- epiphone
- Pavlik
- itzik123
- פריג'י
- matan_mil