Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות דיגיטליות - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הנני עומד לפני קניה של מצלמה דיגיטלית

הנני חובבן שמעוניין במצלמה טובה במחיר סביר

הנני אוהב לצלם הרבה, ומעוניין במלצמה שתיתן לי יחסית הרבה שליטה על הצילום (לא מוגזם מדי)

לאחר סקירה של השוק נדלקתי על מספר מצלמות

olympus c-740

Minolta Dimage 7i

למישהו יש ניסיון עם אחת המלצמות ויכול להמליץ/לשלול?

מישהו יכול להמליץ על מצלמה אחרת בטווח המחירים שלהן?

מהו מחיר טוב בשבילן?

האם ה CANNON A70 תוכל לספק אותי?

עוד נתונים אחרים שאשמח לדעת עליהם?

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לטעמי הקנון תספק את צרכיך.

המינולטה עדיפה בהרבה עם האולימפוס, אבל כנראה לא תתאים לך מכיוון שהיא מצלמה יותר מקצועית, ועם הרבה אופציות שמיותרות בשבילך.

סביב איזה סכום התקציב שלך נע?

אם בדקת את ה-C740 של אולימפוס, יהיה לך שווה לחסוך עוד ולרכוש את ה-C750 - פשוט מדהימה.

אבל שוב, לפי הצרכים שפירטת (בקצרה, יעזור אם תרחיב..) הקנון תעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. שמעתי עליה ביקורות בונות.

לגבי מחירים - נסה את http://www.jugend.co.il. יש להם מחירים טובים ושירות מעולה (מניסיון). שלח להם בקשה למחיר המוצר והם יחזרו אליך בהקדם.

172

פורסם

בצע חיפוש בפורום!! דובר על זה רבות בשבועות האחרונים. אני גם כתבתי כבר כמה פעמים על סקירת המצלמות שעשיתי (בסוף קניתי את ה-A70).

כדאי לך גם לבקר באתר המעולה הזה:

http://www.dpreview.com

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי יוגנד,

באמת חנות מומלצת!... בכל תחומי הצילום... אבל מעט יקרים בתחום הדיגיטליות!

אם באמת אתה מגיע לחנות... תבדוק חנות ליד... בשם MDK... מבחינת מקצועיות הם הרבה פחות רצינים מאשר יוגנד אבל זאת החנות שמספקת להמון אתרים את המצלמות...

ובכלל יש שם קצת "שוק" של מחירים... ואפשר להתווכח איתם יחסית בקלות בניגוד ליוגנד...

אני לדוגמא קניתי שם את הFUJI S304 שבוע אחרי שהיא הגיע לארץ במחיר מציאה!

אגב, המצלמה הנ"ל מומלצת מאוד!

היא ככה באמצע בין חובבנים למקצועיים... אופציות ופונקציות צילום רבות!

והמחיר אטרקטיבי!...

פשוט אין לי מושג מה המחירים של המצלמות שכתבת...

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

קנון מצויינת! חוץ מזה, הנה לך לינק לאתר שיש בו נתונים ובדיקות של כל מצלמה, וגם גלריות לדוגמה של רוב המצלמות הקיימות בשוק... אלה שציינת בטוח נמצאות שם, ובכלל, זה חשוב מאוד קרוא כאן לפני שקונים... מומלץ לכוווולם: http://www.dpreview.com/

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

ובכן, כמובן שהייתי רוצה מחירים כמה שיותר נמוכים, אבל דיגיטליות יקרות, וכיוון שכך הנני מוכן לקנות מצלמה עד 400$ (הנני קונה אותם באמריקה) ... למרות שאם אמצא מצלמה שארצה בארץ במחיר לא רע (הבדל של 100-200 ש"ח) כבר אעדיף לקנות כאן בארץ....

האם ה CANNON A70 לא פשוטה מדי? איך איכות התמונות שלה?

בתודה מראש לכולם על התשובות וההיענות וגמר חתימה טובה לכולם

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לי יש מצלמה של קודאק....

לא משהו מטורף יותר מידי, חמודה ממש! ביחד עם כרטיס זיכרון שקניתי היא משרתת אותי נאמנות! היא ניקנתה בחו"ל בממש זול יחסית...

אני לא מבין גדול במצלמות אבל אולי כדאי לך גם לבדוק מצלמות של קודאק... שלי אחלה!

ובכל מקרה לרכוש בחו"ל זה הרבה הרבה יותר זולללל!!

• תוכן חדש...