Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות מרמת-גן, היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נשים רגע בצד את פרויקט הלגו לפעוט עם הסמל של BMW,

החיפושית הכסופה עם הכונס של לא אחרת מאשר קיה קרניבל.

הייתי משאיר לו פתק עם "מחשבות שמחות".

טוב שלא באתי היום...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הסידרה 6 האדומה שבתמונה למעלה היא 635? האם היא ידנית? מישהוא יכול לתת לי פרטים על האוטו הספציפי כי אבא שלי מחפש בקדחתנות אחת!

BMW 635 CSI

ידנית בעלת טורבו שגודש מעט, הבעלים דיבר עכשיו על 0.3 (חיסכון בדלק )

אלי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
הסידרה 6 האדומה שבתמונה למעלה היא 635? האם היא ידנית? מישהוא יכול לתת לי פרטים על האוטו הספציפי כי אבא שלי מחפש בקדחתנות אחת!

BMW 635 CSI

דווקה אני שמעתי משהוא אחר כמו 1.3 ו לא 0.3 .......... אבל זה לא משנה גם ככה וגם ככה היא חיה רעה..... :evil:

POWERD BY C....

פורסם

הוא אמר 0.3, ניקיתי את האוזניים ולפני המפגש ואני מקווה שהם לא התמלאו ביותר מידי פיח ועשן שעלה מהצמיגים של ה.במ.וו 320 ע-RS המגעילה...

אבל הבימר האדומה הזאת... פעם ראשונה שאני רואה, התאהבתי...

חבל מאוד שהתמונות יצאו חשוכות, ומוזר, כי דווקא בצג של המצלמה הן נראו בסדר... רובן צולמו בפלאש רגיל ולא במצב לילה, אבל אני רואה שגם מצב לילה לא עוזר במיוחד..

מספר דברים נוספים:

1. האפריליה RS, זאת ה-50 שמ"ק? משום מה היה נדמה לי שזה 250... :oops: דיברנו עליה כי כבר חשבתי על לעבור לדו"ג אבל וויתרתי...

2. הבוקסטר S הכסופה - הארד טופ... איך זה? הגג לא מתקפל? משהו?

3. צילומי האלפא - מראים את הנזקים בפגוש האחורי... לא היה קל לצלם, פחדתי שנחטוף מכות :) זה לא שהיינו שמחים שזה קרה למישהו, צילמנו סתם כדי להנציח את המקרה במפגש... באמת שאני משתתף בצערך.

4. הבימר 320 המגעילה והוולקן שהיה איתה - זוועות, גם ה"מופע" שלהם... מי שאמר כאן "איבודי שליטה" לא הגדיר את זה נכון... הוא בכלל לא זרק... שניהם סתם הסתובבו, שרפו את הבלמים והצמיגים וזהו - אבל הם שלטו בהכל.. הם רק לא יודעים להיכנס להחלקה... ואח"כ הקטע היותר מצחיק, כשהם עוצרים עם חיוףך דבילי ומסתכלים כמה עשן יש מאחורה... האלפא באמת גנבה להם את ההצגה :)))) במיוחד אהבתי את סצינת הבריחה מהקהל...

5. מאחורי האלפא, רואים באחת התמונות, יש שרייד.. ויש עליה מדבקה של NOS... משהו שגרם לי להתפוצץ מצחוק! בעיקר בגלל התופסת... הצעתי להדביק לה מאחורה מדבקה של ZAD... בגלל ש-NOS ברוסית זה אף, ו-ZAD זה תחת :) מיקום ה-NOS התאים בדיוק, לכן הכל היה מסתדר :lol:

6. רוכבי אופניים מתאבדים למיניהם, יש להרחיק.. וכן את מוכניות השלט החמודות שהיו שם.. מאותה הסיבה שלא יהיה נחמד אם מישהו יעלה עליהן במקרה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

כמה דברים:

1) האפרילה RS היא 50 סמע"ק - דמוי אופנוע ספורט....

2) בקשר לבוקסטר. זה הוא גג קשיח ואינו מתקפל, יש להסיר אותו אם רוצים לפתוח את הגג הבד שבבג'אז.

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

BMW 635 CSI

דווקה אני שמעתי משהוא אחר כמו 1.3 ו לא 0.3 .......... אבל זה לא משנה גם ככה וגם ככה היא חיה רעה..... :evil:

בינתיים הוא גודש 0.3 בגלל שיש לו בעיות עם משאבת הדלק,אחרי שהוא יסדר

את זה הוא יגדיל את הגדישה.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
אנשים, עם כל הכבוד, מה הקטע של התמונות החשוכות? כאילו, למה נדמה לכם שרואים בהן משהו?

רוני

עם כל הכבוד, תראה לי איך תמונה של מכונית שחורה צריכה להראות בחושך ואז

נראה מה דנמה לנו.

• תוכן חדש...