אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,366 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=642&SubjectId=152
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
ראיתי קורבט?
מאת Chevair-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לנו קורבט בארץ? אם כן איזו? ישנה? חדשה?(בעצם זה לא משנה קורבט זה קורבט!)
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
אם יש רגע שאהבתם בעונה שהיסתיימה, או הבעת דעה כל שהיא ואם אתם אוהבים F1 אתם מוזמנים. וכמובן יש סקרים (עקיפת העונה, נהג העונה וכו') http://www.formula-1.co.il/forum/index.php
הודעה אחרונה מאת Eric_I, -
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.xgenstudios.com/dragracer/dragracer.swf תהנו...ובלי לרמות בציטים
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
misho ihol laazor li??? aih ani mesig kovetz shel ivrit la windows???? halp!!!
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני בן 17 ועוד אין לי רישיון (בקרוב טסט ) מקווה שיהיה פה סבבה
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 31 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כן כן עברתי לגור לבדי !! )) בלי זיוני שכל של אמא בלי בלאגן בלי אח מפגר שתקוע לי בחיים בסבבה שלי !@ טיפים ?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש עבודה לא משנה במה חוץ מניקיון בחור בן 20 מהמרכז אחרי צבא למשרא מלאה. ה"פ
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי בתחילת החודש אני יהיה שבועיים בניו יורק והייתי רוצה לפנק את היאריס שלי אתם מכירים חנויות לאביזרי רכב?משהו מעניין ,מיוחד? רעיונות יתקבלו בברכה מקומות ששווה לבקר בהם? אהה ושווה לקנות שם גלאי רדאר או משהו כזה יש הבדלים במחירים תודה עדי
הודעה אחרונה מאת עדי, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוא מחפש כבר כמה זמן, ואתמול הוא ראה מודעה לרכב יד ראשונה עם 80000 ק"מ, מודל 96. הרים טלפון, 7:30 בבוקר. בעלת הרכב והוא מתחילים לדבר, והיא מספרת לו שמרבע ל-6 בבוקר היא מקבלת טלפונים נון סטופ. הטלפון הראשון היה של בחור מחיפה (היא מהמרכז) שהשביע אותה לשמור לו את האוטו, ואמר שהוא קונה אותו בוודאות, ושהוא יוצא אליה בעוד מספר דקות. בזמן שהיא דיברה עם המכר שלי הבחור היה בדרך אליה. היא אמרה גם שלא היה לה נעים מהבחור מחיפה בנוגע לשאר האנשים שהתקשרו והציעו לה יותר ממה שהוא מציע (!!) אז היא העדיפה אולי להפסיד איזה 1000 ש"ח אבל לתת את הרכב לבחור הראשון בשביל לא לצאת מניאקית. היא אמרה למכר שלי שהיא תתקשר אליו אם הבחור הראשון לא יקנה. אחרי שעה שעתיים היא מרימה לו טלפון, ואומ…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
שישאר ברצון מקס פרייס 2? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=207&firstmsg=15
הודעה אחרונה מאת danidina, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
1: מוצ"ש, מיתרסקת בין היפות שיש בארץ בין החזקות בקטגוריה שלה!! ה 205 GTI של אביב אריאלי 1.9T ..........פשוט אין מילים 2: יום שני מיתרסקת בין הפרויקטים היפים ומושקעים של לאנצ'יה!!! DELTA HF של מוטי, פול עבודה פול השקעה בשביל להפוך את GT ל HF . בסופו של דבר הלך......חבל תודה
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמעו כולם. ביום חמישי בשעה 4 אחר הצהרים נגנב מגן שמואל אופנוע הונדה CBR900 מודל 93. האופנוע יחיד במינו בארץ, והוא מאוד מאוד מושקע. הנה התמונה שלו מהצד, כפי שרואים אין עוד כזה בארץ, לכל מי שיש פיסת מידע מתבקש להודיע מיד תודה. ושימותו כל הגנבים!
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מכירים את המצלמה היחסית חדשה אחרי היציאה לקרית אריה בכביש גהה לנוסעים לכיוון צומת מורשה? היא מצלמת מעל 110 ועושה הרבה כסף למדינה שם. כיסחו לה את הצורה, אני לא יודע אם עדיין היא מצלמת... מישהו מעוניין לבדוק?
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
קיבלתי היום בדואר דוח חניה התאריך הוא מינואר 2001. האם אני חייב לשלם את הדוח? מה יעשו לי אם אני לא ישלם? אציין שאני לא גר בעיר הזו ואין לי שום קשר אליה..
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול בתוכנית של גיא פינס (בו*בול) היתה כתבה על מיודעינו קושמרו שטס לגרמניה כדי לבחון/להתרשם מרכבי OPEL הוא נהג של על ה-ASTRA GSI החדשה ועל ה-SPEED STER הרודסטר (זהו שמה נכון)-בקיצור רואים את החנון נוהג כמו זקן בן 80 אין לו מושג וחצי מושג בנהיגה לכן גם קיבל את המקום האחרון בזמנים בסלאלום וכו'. אחחחחחחח אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין שיניים.
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני די בטוח שלא, משום שלא נתתי שום פרט על החשבון שלי. כך הדבר? אם כן, לא יוצא לחברות הסלולריות להפסיד מזה? סתם עניין אותי, אם זה ככה, למה לא משתמשים בזה הרבה אנשים?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
שרשור תודות ! 1 2
מאת Shmulik_Miata- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תודה לפורום שהוא פורום נפלא ומקצועי. תודה למנהלים שמשקיעים מזמנם בניהול הפורום, המשיכו כך! אתם עושים עבודה נפלאה. תודה לכל החברים המקצועיים והמנוסים בעולם המוטוריקה שתורמים מזמנם כדי להביא לנו חדשות, ידיעות מקוריות ועוד.. ותודה אחרונה לכל חברי הפורום, שבלעדם הפורום היה ריק וחסר תוכן. חברה, המשיכו כך! שמוליק
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
זה מתחיל להיות דיי דומה לפורום יעוץ ברכישת רכב אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית. תכונות נדרשות: שיהיה עם סוללה נטענת, רצוי קטנה וקלה, רזולוציה נניח שאם אני ידפיס את זה שלא יצא לי יותר גרוע מתמונה רגילה שאני מצלם במצלמה רגילה, רצוי מאד שאפשר יהיה להדפיס תמונות על A4 ושיראו נורמאלי. שיהיה לה פלאש מובנה. שיהיה לה מסך. עדיפות: שיראו את המסך בלילה, זום גבוה, אפרות לצילום לילה(כמו במצלמות וידאו). תקציב: סביבות ה 1000-1500, אם זה שווה את זה אולי אני ישקיע יותר. חשבתי גם על משומש, מה אתם אומרים על קניית ציוד כזה משומש? מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה המצב אנשים? יש לי בעיה קטנה קיבלתי מחבר מצלמה דיגטלית של mustek להלן המפרט של המצלמה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=4&prod=61238&saleNo=115683&comp=1 עכשיו קיבלתי את המצלמה ללא הכבל usb שלה ולכן אינני יכול לטעון אותה{היא נטענת על ידי סוללה פנימית קבועה} ולא להעלות תמונות למחשב כמו כן מישהו יכול להמליץ לי איזה תוכנה להוריד כדי להעביר את התמונות מהמצלמה למחשב אני מחפש משהו פשוט ולא מסובך וכמו כו כמה יעלה לי לקנות כבל מתאים למצלמה בנפרד? תודה רבה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 3 תגובות
- 934 צפיות
מחר בשעה טובה אני אוסף את הסטראטים שהזמנתי מפרדי. מיקומו: דרך שלמה (סלמה) 50 בתל אביב. אני זקוק להדרכה באיך להגיע, היות ואני מגיע מכיוון נהריה וממש לא מכיר את פנים תל אביב, (לשמחתי). תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני כרגע בארה"ב(קנזס סיטי). יש פה ה-מ-ו-ן מכוניות מענינות ומדהימות, עוד לא יצא לי לצלם, אני מקווה שיצא לי היום או באחד הימים הקרובים ואני אעלה אותם או מפה או בעוד כחודש מהארץ. קודם כל הופתעתי לראות שיש פה כ50% מכוניות זרות(לא אמריקאיות). והופתעתי לראות פה יונדאי אקסנט וקאיה ריו. היונדאי סנטה פה עולה פה 26K$ והג'יפ גרנד צ'יירוקי בערך באותו המחיר. יש פה SUV מדהימים, אינפיניטי, לקסוס... יש פה העונדה אקורד יפהפיה(גם קופה יפהפיה), ניסן אלטימה,ועוד... שיהיה יום נפלא, ותשמרו על עצמכם. ליאור
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה אנשים חארות, מה עשתה להם המכונית? כזו יפיפיה שלא הזיקה לאף אחד. בבוקר אני קם ורואה ששברו את הפנס של אורות החזית, סתם כי בא להם. קיבינימט, עכשיו צריך להזמין פנס אורגינל מתל אביב שעולה 500 שקל לפני מע"מ. בבבבבבעעעעעעעע איזה מחירים יקרים יש לטיגרה הזאת.
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כמה סקרים יש בזמן האחרון נו טוב...נוסיף עוד אחד מעניין אותי מהי רמת הנהיגה או הכרת רכב (או איך שתקראו לזה) פה בפורום. כמה אחוז אתם חושבים שאתם מנצלים מהרכב שלכם? ניצול אני מתכוון להכל...הכרת התנהגותו של הרכב , התגובות של הרכב , האצות של הרכב וכו'..? יכול להיות שרשור מעניין.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אני יכול לפרמט את המחשב אך להשאיר את קבצי הmp3 שלי? האם אפשר לנקות אותו לחלוטין ולהשאיר רק ווינדוס והשירים? אני רוצה קצת שקט מכל הבלאגן שהצטבר לי במחשב. לאחר פירמוט כזה או אחר, האם צריך דיסק מקורי של ווינדווס? איך ניתן להשיג את תיקיית "עזרים" של ווינדווס שנמחקה לי ע"י עולל מבני ביתי? תודה
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
1. נניח ויש לי סרטון וידאו על המחשב בן מספר דקות שתופס כמה עשרות מגה, ואני רוצה לכווצו כמה שניתן מבחינת גודל אבל להשאיר אותו באיכות סבירה. האם יש דרך לעשות זאת בצורה נורמלית? שימוש בתוכנה מסוימת? 2. אני רוצה לקחת דיסק של מוזיקה ולהפוך אותו ל-MP3. גם כאן אני רוצה מקסימום איכות במינימום מקום. אני יכול להעביר אותו ל-MP3 באיכות של 320 במקום 128, נניח. השאלה היא - האם זה נחוץ? האם מספיק 192? (מהניסיון שלי 128 לא מספיק לי) חיפשתי אתרים בנושא ולא מצאתי. אני מעוניין לדעת על איכויות קבצי MP3 ביחס לאיכויות CD, אבל בצורה כמה שיותר מדויקת. לא "זה כמעט אותו דבר, מה אכפת לך, שים 128". ודבר אחרון - האם כדאי להשתמש בתוכנה מסוימת (ואיזו?) בשביל להפוך מ-WAV ל-MP3? מחיפוש בפורום נ…
-
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לכל מנויי YESהיום בערוץ YES 4: 22:15 - טקסי 1 23:46 - טקסי 2 שידורים חוזרים: 4:58 - טקסי 1 יום ראשון: 14:03 - טקסי 1, 15:34 - טקסי 2 צפייה מהנה!
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
שירשור שירים 1 2
מאת MR GT- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חבר'ה עלה לי רעיון קטן שאולי כבר נעשה בפורום... כל אחד ירשום שיר חדש והדגש על חדש שהוא אוהב וככה יהיה לנו דיסק חדש לאוטו אני יתחיל עם ההאוס החדש שדי רץ עכשיו במועדונים underdog project- summer jam 2003
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 34 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כבר כמה ימים שיש לי בעיה במחשב אבל היום זה השיא . לאחרונה התחילו להופיע לי כל מיני שגיאות כאילו חסרים קבצים מסויימים. היום כל קבצי האודיו והתמונות הפכו לסיומת של Microsoft ® Windows Based Script Host ואי אפשר בכלל להפעיל אותם , ושאני בודק אותם על כל קובץ כזה שהיה בכלל קובץ גדול מופיע לי שהוא שוקל עכשיו כ 10 K בלבד. שום דבר לא עובד , ובהתחלה של ההרצה של ווינדוס נראה כי חסרים קבצים. יש לי ווינדוס XP - אין לי את הדיסק .. השאלה היא מה זה יכול ליהיות האם זה ווירוס? או מה? אשמח אם תוכלו לעזור לי ...
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
מנוע:סובארו 1800 בוקסר 2קרבורטורים. גיר:של טרנספוטר 4 קדימה,אחד אחורה. מתלה קידמי- של חיפושית. מתלה אחורי- של טרנספוטר. בולם קידמי-בולם אחד לכל גלגל מתכוונן. בולם אחורי-3בולמים,2בולמי גז ובאמצע בולם קפיץ של סובארו במתלה האחורי יש מוט פיתול. שילדה בניה עצמית. 2 כסאות מרוץ צמיגים מקדימה-195 ( 78 ) על 15 צמיגים אחורים-31/10.5/15 גאנט הפוך לשיפור היציבות גחון ממגון בפח 6מ"מ מתחת לכל הרכב יש צינורות ברזל למיגון התחתית. מהירות מירבית 120 קמש בשטח.
הודעה אחרונה מאת דניאל14,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יבגניפ
- llaavvii
- Itzik-b
- chezik
- dani666
- sperial
- SlowRide
- Ohad91
- Accent Coupe
- עוזי ל
- TZR84
- beresford