Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ... המחשב שלי משתגע...!@#$!#$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה xp home ואתה נרשם עם אותו מספר סידורי במיקרוסופט עם אותה קונפיגרציה של המחשב (לא מחשב שונה), לא תהיה לך בעיה להתקין שוב ללא הגבלה.

אני בספק אם זה נכון. אני התקנתי לתקופת ניסיון xp home מקורי עם מספר סידורי, ואחרי התקופת ניסיון המספר הסידורי המקורי לא עבד (הוא עובד במחשב אחד בלבד כדברי רועי)

זה בדיוק מה שאמרתי!

ברגע שבמיקרוסופט נרשם מספר סידורי שמיוחס למחשב מסוים, רק על אותו המחשב יהיה ניתן להתקין את המערכת שוב עם אותו המספר .

אם מנסים להתקין את המערכת על מחשב שונה אין זה אומר שזה לא יעבוד, אלה ברגע שתנסי לרשום את המערכת במיקרוספט לאחר חודש הנסיון, זה לא יתאפשר והמערכת תחדל מלפעול.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם זה xp home ואתה נרשם עם אותו מספר סידורי במיקרוסופט עם אותה קונפיגרציה של המחשב (לא מחשב שונה), לא תהיה לך בעיה להתקין שוב ללא הגבלה.

אני בספק אם זה נכון. אני התקנתי לתקופת ניסיון xp home מקורי עם מספר סידורי, ואחרי התקופת ניסיון המספר הסידורי המקורי לא עבד (הוא עובד במחשב אחד בלבד כדברי רועי)

זה בדיוק מה שאמרתי!

ברגע שבמיקרוסופט נרשם מספר סידורי שמיוחס למחשב מסוים, רק על אותו המחשב יהיה ניתן להתקין את המערכת שוב עם אותו המספר .

אם מנסים להתקין את המערכת על מחשב שונה אין זה אומר שזה לא יעבוד, אלה ברגע שתנסי לרשום את המערכת במיקרוספט לאחר חודש הנסיון, זה לא יתאפשר והמערכת תחדל מלפעול.

אני מכיר מישהו שפעם עזר לי לפרוץ את הקוד ולרשום אותו בכל מקרה ולא לסגור את ה XP ,

גם אני הולך לעשות פורמט למחשב שלי כי גם שלי נדפק מרוב שטויות (אבל אני צריך לעשות גיבויי גדול לכל מה שיש לי ) , אז כנראה שאני הולך לשאול אותו שוב איך עושים את זה , ואודיע לכם איך פותרים את הבעיה הזו :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי!

אני מכיר מישהו שפעם עזר לי לפרוץ את הקוד ולרשום אותו בכל מקרה ולא לסגור את ה XP ,

גם אני הולך לעשות פורמט למחשב שלי כי גם שלי נדפק מרוב שטויות (אבל אני צריך לעשות גיבויי גדול לכל מה שיש לי ) , אז כנראה שאני הולך לשאול אותו שוב איך עושים את זה , ואודיע לכם איך פותרים את הבעיה הזו :wink:

לא צריך לשבור את הראש, פשוט מתקינים xp pro עם מספר סידורי שלא מוכר למיקרוסופט כפיראטי על מנת שניתן יהיה לעשות עידכונים.

פורסם

לירן תקשיב לי הכי טוב יהיה בשבילך לפרמט אם יש לך שתי מחיצות אז בכלל אין לך בעיה ...תעביר את כל מה שאתה רוצה לשמור ושלא ימחק למחיצה שלא מותקן עליה ווינדוס וגמרנו אחרי הפירמוט הכל חוזר רגיל...לא התוכנות לא כלום כן ץץרק הקבצים של המוזיקה והתמונות נניח......ואני מציע לך גם לשים 98 כי XP יעבוד לך שבוע שבוע וחצי טוב ...אחרי זה הוא יהיה לך איטי מאוד...עם כל החרטה שניתפס במחשב...אני עם כל ה512 שיש לי ואצלי הוא עובד(יותר נכון עבד..עבר אתמול פירמוט..עניין של שעה גג עם החזרת כל התוכנות כמו שהיו...) לפעמים לאט ...אז הכי טוב לך זה 98

בהצלחה

רק אל תשכח ת'שם משתמש שלך והסיסמא בפורום אהה...

וכל אלה שהתווכחו על הווינדוס מה ווינדוס....אפשר להתקין אקס פי הום עוד פעם על אותו מחשב....פשוט יש ת'קטע שצריך לעשות לו לוג אין....ואז צריך קראק...שבקלות משיגים אותו...דרך קאזה אפילו ולמי שיש מוזמן לפנות אליי..

• תוכן חדש...