Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בתוכנית של גיא פינס (בו*בול) היתה כתבה על מיודעינו קושמרו שטס לגרמניה כדי לבחון/להתרשם מרכבי OPEL הוא נהג של על ה-ASTRA GSI החדשה ועל ה-SPEED STER הרודסטר (זהו שמה נכון)-בקיצור רואים את החנון נוהג כמו זקן בן 80 אין לו מושג וחצי מושג בנהיגה לכן גם קיבל את המקום האחרון בזמנים בסלאלום וכו'.

 

אחחחחחחח אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין שיניים. :mad:

פורסם

אבל שיא הצחוקים היה שהוא יוצא מהספידסטר כשכולו נרגש ונפעם, לאחר שבסך הכל נסע במסלול אובאלי קבוע ללא שום פניות ושינוי מהירויות.

 

:?

172

×
×
  • תוכן חדש...