אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מי שהוריד את הRIP, בטח נתקל בבעיה שאי אפשר לשמור. (אפשר - אבל שעושים LOAD, המשחק נסגר) למישהו יש את הקובץ שמתקן את הבעיה ??? (למיטב ידיעתי מדובר בקובץ מעוד קטן - 1MB)
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
השלב האחרון ממש קשה http://195.92.224.73/j20/content/host.asp לאחר עריכה: ***הקפצתי את השירשור כי לא רציתי לפתוח אחד חדש *** בואו נראה מי ישבור את שיא העולם בלחיצות http://www.holdthebutton.com/
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה כרגע אני בלימודים מחכה להרצאה שלי בסוציולוגיה, אך לפני כן סיימתי את העבודה והחלטתי לקפוץ למוסך המרכזי של לובינסקי על מנת לקנות מדיד שמן חדש (הישן דפוק ולא אוטם), ופילטר שמן לטיפול. הגעתי למוסך וביקשתי את המדיד שהזמנתי, המחסנאי זכר אותי והביא לי מדיד מוזר שבחיים שלי לא ראיתי, אמרתי לו שזה לא המדיד המתאים, אצלי המדיד בכלל שטוח ומה שהוא מראה לי עגול. בכל אופן הוא ביקש לראות את האוטו ולראות בעצמו במה מדובר. פתחתי מכסה מנוע, המוסכניק מסתכל ושואל אותי: "זה מנוע 1.6 כן"? ואני "לא". והוא: " אהה כן זה 1.4" ואני "לא, זה 1.3" המחסנאי ההמום לא ידע מה פגע בו. בכל אופן הוא ביקש את רישיונות הרכב על מנת לבצע התאמה של הרכיב דרך המחשב..המדיד נמצא לבסוף ומסתבר שזה מדיד רגיל…
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן,האם מישהו פה גולש עם פלאפון נייד והוא אצל חברת סלקום ? רציתי לדעת מה העלויות של העברת נתונים הבנתי ש 5 שקל זה 25MB ? איזה עוד חבילות ונפחים יש לרכישה ? האם זה מהיר ,האם זה כמו שהם אומרים עד 50KB/S? המטרה היא לחבר אותו לנייד ולגלוש מהעבודה... ואני כנראה קונה מכשיר חדש,והוא מטורולה T702, יש למישהו הצעות למכשיר ברמה הזאת באותו מחיר ?
הודעה אחרונה מאת SPL, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוג משחק: RPG גודל: 2CDS לא הייתי פותח הודעה סתם, אם לא הייתי ממש מכור למשחק, אני משחק בו רק שבוע, וקשה לי לצאת ממנו כל פעם מחדש, המשחק מומלץ לאוהבי RPG ומשחקי קלפים. אפשר לשחק בקמפיינים/דו-קרב-ים/משימות בודדות או סתם להלחם עם חבר באינטרנט. אם אתם ממש משקיעים, אתם יכולים לסדר לכם חבילה של 'קלפים' ולהלחם איתה עם חברים/אנשים באינטרנט. השרת של החברה לא יתן לכם להכנס בגלל שצריך סריאל של המשחק ואת זה כמובן אי אפשר לזייף, רק לקנות. המשחק דורש מיומנות אסטרטגית גבוהה, לדעת את האויב ולנסות לנחש את מהלכיו. יש במשחק מספר גזעים של אנשים, וכל איש נלחם בעזרת יצורים (למעט סוג אחד שנלחמים ללא יצורים, אבל יכולים להשתלט על יצורים עוינים) המשחק ממכר ומשדל את הראש להתאמץ טיפה (למי שנכ…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
אני מחזיק בסיביבות ה 7000 שירים ועוד כמה מאות שירים בדיסקים שאני לא זוכר אפילו איפה הם.
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
אמ... אנשים אני קצת חדשה פה אתם יכולים לעשות לי מדריך מקוצר על אנשיי הפורום???
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 2 תגובות
- 743 צפיות
אני לא יודע מה אתכם. אבל אני פשוט מוכן להרוג אנשים כאלה: http://news.walla.co.il/?w=//465249 איך אדם יכול להתעלל בבע"ח ? אני פשוט לא מבין איך מישהו יכול להרים את היד שלו על כלב מסכן ?
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 3 תגובות
- 889 צפיות
SPEEDLINE חברת ג'אנטים....... תודה
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
# סקר #-על נהיגה בחורף 1 2 3
מאת kompy-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הסקר אינו קשור לצורת הנהיגה בחורף, גשם, שלוליות או כל מריעין בישין אחרים. אז הנה השאלה: איך אתם מכוונים את מתג החום/קור אצלכם ברכב (1)על חום-אמאל'ה כי קר שם בחוץ. (2)על קור-אך בחלונות סגורים. (3)על חום-חלון פתוח קמעה לאוורור. (4)על קור-חלון פתוח(חצי, עד הסוף, לא משנה). (5)על חום-חלון פתוח(חצי, עד הסוף) אילוץ בנסיעה משותפת. (6)עם מזגן-אני בכלל משוגע עם דפלומה. והדובדבן שבסקר: איך היחסים עם בן/בת הזוג הגעתם למכנה משותף בקשר לאופי החימום/קירור תא הנוסעים עמית
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
תלונה נגד שוטר
מאת RedR- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , הנה העתק של התלונה ששלחתי היום נגד שוטרת , מקרה שאותי אישית מאד עצבן וקרה כבר פעמיים . "רכבי חנה בחניית המשטרה ושבאתי לצאת ראיתי שרכב אחר חוסם אותי. הלכתי והתלוננתי לשוטרת הנ"ל ( שפרטיה אני יביא בהמשך ) והיא אמרה שאין מה לעשות בנושא. נהג הרכב החוסם הגיע מול השוטרת והשוטרת הנ"ל לא עשתה שום דבר בנושא ולא הביאה לו שום דו"ח או נזיפה. הנהג החוסם חוסם רכב בחנייה משטרתית תוך כדי השפלת החוק ויוצא מזה נקי לגמרי בגלל הזלזול הבוטה של השוטרת הנ"ל . מקרה זה קרה בשנית בתאריך 11-11-03 עם אותה שוטרת . אני כאזרח שומר חוק פשוט נדהם , אזרחים אחרים יורקים בפני החוק ויוצאים ללא כל עונש ."
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב הייתי מאוד משועמם והחלטתי לרענן קצת את הדסקטופ שלי, והנה תמונה של האימפרזה עם מבחר סטיקרים
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
אני שונא שליחים !!! 1 2
מאת redroze- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלשום בערב אני חוזר הביתה מהסנוקר ויש סיבוב ליד הבית שאני תמיד אוהב לקחת אותו דיי חזק (רק דיי חזק מכיוון שאיכות הכביש לא משהו). טוב, מגיע לסיבוב, 70 קמ"ש, תת היגוי, צמיגים גמורים, תת היגוי, צמיגים גמורים, תת היגוי, תת היגוי, תת היגוי, אוי כמה שהקורולע הזו משעממת, וחוזרים לתת היגוי, תת היגוי, תת היגוי, פתאום אני קולט שליח פיצה שהחליט שהוא מאוד ממהר, ולעמוד ברמזור זה ממש לא בשבילו, ושהפיצה המזד%^$ יותר חשובה לו מהחיים שלו ועבר את המעבר חציה בירוק (יענו מהכיוון הנגדי) ואז נכנס ישר לנתיב שלי (שד"א אם הוא היה הולך רגל היה לו אדום). אוקיי, לא מספיק שהוא נכנס לנתיב שלי הוא גם החליט לעצור באמצע הכביש. אני קולט אותו באמצע הסיבוב, מתחיל לאט לאט לבלום, עובר לידו לאט ומסמן לו "מה…
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש למישהו מושג איך הופכים את הסרטים שמורידים מהאינטרנט לDVD. ניסיתי עם נרו ויצא לי הפוך. אמרו לי שיש תוכנה שעושה קידוד ואז צריך לצרוב. הצילו
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
פרסומת משעשעת
מאת dazzler- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצאתי פרסומת משעשעת להונדה אקורד http://www.kesdi.com/flash/honda.php צפייה נעימה
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נכתב בבלוג בתפוז http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=28486 10 דברים שגברים לא עושים על הכביש: 1. לא נוהגים עם שתי ידיים על ההגה. (אחת על החלון או על הידית הילוכים). 2. לא עוצרים בירוק מהבהב. 3. לא מחכים שאישה שעוקפת תחזור לנתיב הימני, מזהים שזו אישה ומיד עוקפים מהנתיב הימני. 4. לא מסוגלים לקבל את זה שיש מכוניות יותר טובות משלהם. 5. לא ינהגו ברכבים אוטומטיים. 6. אם מישהו מתקדם קצת ברמזור אדום בשביל "לפתוח" מהר, לא יוותרו לו בחיים על אחת כמה וכמה עם זו אישה. 7. אם הם עברו טסט שני, שלישי, רביעי וכו´ - בחיים לא יגידו את זה בקול רם. 8. לא אוהבים שמשנים להם את ה-מראות, כיסא, תחנת רדיו, דיסקים בצ´ינג´ר וכד´. 9. …
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הבטחתי לעשות למישהי מהבסיס שלי דיסק עם מייטב הלהיטים החדשים ( בתקווה שאחרי זה אני אוכל לעשות להיטים איתה...) אבל יש בעיה אני בדרך כלל לא שומע את המיין סטרים שהולך היום ב MTV וכל השיט הזה . מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני צריך רשימה של 15-20 שירים חדשים וטובים שיהיה דאנס ראפ וכו' תודה.
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
עזרה במציאת מוצר
מאת Jeka- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אולי מישהו מכיר איפה ניתן לקנות מיקרופון קריוקי מיוחד כזה שעולה על תדרים של רדיו ונידמה לי לא רק-וניתן לשיר,אפשר לרכב ולכל מקום,הוא נראה כמיקרופון רגיל אם הרבה לחצנים-אני פשוט צריך את זה כמתנה,פעם אחרונה ששמעתי על המוצר עלה בסביבות 1000 ש"ח סתם כדי שאם תשמעו משהו ..אשמח מאוד כי אני לא מוצא אותו בשום מקום.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2815666,00.html ... זה פשוט משגע אותי שבני אדם תמימים אוכלים חרא בגלל עבריינים רוצחים שלא אכפת להם מי נפגע בנוסף ליריבים שלהם.. גם אני כבר אכלתי חרא פעם בגלל עבריינים ששרפו רכב של מישהו וכבדרך אגב נשרפו עוד כמה מכוניות, ביניהן שלי. אבל זה בקטנה. כאן זה חיים של אנשים. ודרך אגב, המגרש הזה דקה הליכה מהבית של יאשה..
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למי שלא ראה, המשחק הסתיים 1:0 לת"א... אוקיי, אז ת"א שיחקה יותר יפה, שלטה במשחק, ואין ספק שהגיע לה הניצחון. אבל מה לעזאזל כל האלימות והגועל הזה ?!?!? אמנם אני לא צופה קבוע בכדורגל, וכאוהד של חיפה אני מתבייש במשחק שלה היום, אבל ת"א עברה היום כל גבול. זה התחיל מדחיפות, בעיטות, הרבה צהובים (שאם זה היה באירופה כולם היו אדומים-גם לחיפה), ונגמר בנסיונות הפתטיים של ת"א למשוך זמן! : כל שחקני ת"א הפכו בן רגע לדומינו אנושי ! פשוט לא להאמין... יותר מכך, אחד השחקנים של ת"א נפל מחוץ למגרש - וגרר את עצמו לתוך המגרש כדי למשוך זמן !!! לאן הגענו בכדורגל הישראלי.... פשוט גועל נפש... הראל,
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=11463&PagePosition=1 הלינק הוא ממקס טיונינג,זה ההמשך למהירה ועצבנית 3 ..שוטרים חאפרים..
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למרות שאני כבר חצי שנה אומר לו את הוא עדיין חושב שהם בסדר,עכשיו אמרתי לו שלחורף צריך להחליף הוא גם אומר שכן,אבל לא ממש ממהר...זה כמובן מסיבה תקציבית אם לא הינו מחליפים כבר 20 פעם...השאלה איך לשכנע אותו ומה להגיד?
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
אין מילים צולם ברעננה זה אגזוז מצופה פחית פלסטיק!!!!! קרנביל הכל אמיתי, שום דבר לא מבויים
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 2 תגובות
- 983 צפיות
איך מחושבים פיצויי פיטורין ? זה דיי דחוף לי שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן אהלן. אני מעוניין לקנות צורב למחשב איזה צורב הוא נחשב לטוב ומה המחירים
מחשבון שימושי. 1 2
מאת ishpuz- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://my.ynet.co.il/pic/smoke/ יעיל ביותר! חישוב פשוט מוכיח שאם לא הייתי מעשן כבר 15 שנה הייתי יכול לקנות ראלי דור ראשון! איזה מזל שאני מעשן!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 36 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
http://www.fujicolor.com.au/en/Album/Cover.asp?A=332880 אחרי די הרבה זמן יש שוב תמונות... אני יודע שהתמונות די חשוכות, כן יש לי פלאש! אומנם הוא לא כזה משהו, אבל זה מה יש (חרוז)... בכל מקרה תהנו...
הודעה אחרונה מאת Rallyer, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה בתקופה האחרונה לא היה לי אנטי וירוס במחשב, ולכן החלטתי להתקין נורטון 2004. התקנתי אותו ולתדהמתי הוא מצא מספר וירוסים, הוא הצליך למחוק חלק מהם אבל הוא לא מצליך לטפל בוירוס שנמצא בקובץ נגוע בשם SYSTEM 32. לוירוס קוראים: BACKDOOR.SDBOT אני לא יודע איך למחוק אותו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MR GT, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לי זה קרה בפעם הראשונה ביום שישי...בזמן שנסעתי לאיזה פאב עם חברים ...ביציאה מהעיר עמדה ניידת של משטרת תנועה...(לא מהעיר לשנו מה שהפתיע אותי)...הקיצר הם עצרו כל אחד לבדוק רשיונות וכולי...והם ראו שחברים שלי היו בלי חגורה מאחורה... הסתכל אמר לי שזה לא בסדר ושחרר אותי.....הייתי מופתע ביותר...אבא שלי מקבל קנסות על זה ואני יוצא בלי כלום...אפילו כמעט נעלבתי חחחחחח... בקיצר רציתי לדעת אם לכם גם היו שוטרים עם לב או פשוט מתחשבים...(אתם יודעים,כמעט בני אדם)
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש איזה המלצה למקודד? פשוט בזמן האחרון התחילו לא לעבוד לי קליפים שאני מוריד וסרטים של TOP GEAR תודה
הודעה אחרונה מאת NWA,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,513 אורחים (הצג רשימה מלאה)