אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,366 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי DVD שלא קורא צרובים (נקנה ממש עם תחילת עידן הDVD) וההיתי מעוניין להתקין בו שבב מחשב (כמו בפלייסטיישן) ע"מ שיקרא צרובים. האם קיים דבר כזה והיכן?
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חברה, אני חייב תמונות של הרנו 5 מהמפגשים... עדיף של ה-alpane, ואל תגידו לי : "למה אתה לא מחפש ?" חיפשתי!!!! אין אפשרות למצוא אותם.... תודה לכל העונים ...
הודעה אחרונה מאת Schumacher, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עכשיו אני מפחד שיגנבו גם את שלי, כי המכונית שלו חנתה סמוך לשלי. מה לעשות ? אני גמור מעייפות ומת לישון. מחר יש לי משמרת של 12 שעות ואני חייב להישאר עירני. אבל אני גם לא אתן שיגנבו לי. אני נואש! שמוליק
הודעה אחרונה מאת absd, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
מעניין אותי לראות את האוטו שלי קצת שונה , מעניין אותי לראות את האוטו שלי נועל ג"אנטים של GTI 6 אני מעלה 3 תמונות שונות , שאם אחת היא קשה להפיכה השניה תיהיה טובה יותר אני רוצה לראות איך האוטו שלי יראה עם ג"אנטים של פיזו 306 GTI 6 מקוריים ואחרי זה את אותם ג"אנטים צבועים בלבן ואם בא לכם אתם יכולים להעלות כל מיני שינויים לאוטו שלי בלי שום קשר , אבל חשוב לי לראות את הג"אנטים על האוטו כמו שהו תודה לכל העוזרים! הנה התמונות........ לירן
הודעה אחרונה מאת nim®0d, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהוא יודע את הקישור\אתר שבו ישנה תמונה\צילום חי של נתיבי איילון? תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, ותודה לכל עוזר. על המחשב מותקן Windows 98 Second Edition. לאחרונה (מיותר לציין שלא הותקנו תוכנות לאחרונה, מלבד norton anti-virus), לאחר שאני לוחץ על "התחל-->כיבוי", המחשב כאילו סוגר את התוכניות, מגיע למסך ריק, בוא מופיע רק ה-wallpaper , והעכבר, והמחשב מבצע מעין בדיקה של תקליטון A (הנורה בו נדלקת לכמה שניות, ונשמע רעש של בדיקה כזאתי..), והמחשב לא נכבה.(העכבר זז.) למישהו יש איזה שהו קצה חוט, מה גורם לתופעה זו? תודה מראש, TurboMan.
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש פה אנשים שאוהבים את הפאזל המדהים הזה 3*3*3? אני לא מכבר התחלתי להתאהב, הציעו לי כל מני פתרונות אבל אני אוהב להתמודד עם זה בעצמי, מי שיש לו קוביה בבית (כמעט לכולם) לשלוף מהבויידם ולהתחיל לסובב, מי שאין, לרוץ מהר למרכז ולקנות. דבר מאתגר למדי, וגם נייד, ככה שאפשר להתאתגר(מינוח נכון) בכל מקום כמעט. (אפילו בשרותים) לינקים קשורים: http://www.eviltron.com/modules/esp/ http://www.ee.bgu.ac.il/~natis/cube/
הודעה אחרונה מאת toonami, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כך נקרא הסרט ששלחו לי לאיסייקיו פשוט מצחיק... דבילי אבל מצחיק ממליץ לכולם להכנס רגע http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש קישור לתמונות מהמפגש האחרון בר"ג? תודה אלעד.
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפי מה שאני שמעתי היא עומדת אצל בני כבר חצי שנה אם לא יותר. הוא עם T16 בפנים אבל לא נוסע ולפי מה שהבנתי כבר מתחיל להמאס לו מהרכב מה אתם אומרים ? אני רוצה לקנות את הרכב בלי כלום בלי המנוע גיר גאנטים כסאות וכל שאר הקישקושים מישהו מכיר אותו? יש מצב שהוא משחרר לי אותו?
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
למרות שהגרפיקה לא משהו, המשחק מציאותי מאוד , יותר מכל משחק מרוצים אחר ששיחקתי. אכן GRAN TURISMO הוא סימולטור הנהיגה הטוב ביותר. אני משחק ב2 במחשב , יצא כבר 3 אבל הוא רק לפלייסטיישן 2. בקיצור המשחק הזה הוא יותר מדי מציאותי, יש שם 500+ מכוניות . אפילו 106 ראלי וגם סקסו. אני למשל קניתי הונדה סיביק VTI עם 162 כ"ס. שכחתי לומר שאפשר לעשות שיפורים לאוטו. אפשר לשפר הכל , מנוע, הילוכים, קלאץ, אגזוז, מתלים ועוד.בקיצור קניתי הונדה סיביק ושיפרתי אותה ברמה כזאת שהיא עושה 0-400 ב12 שניות...., עוד אוטו נחמד במשחק הוא הלאנציה אינטגרלה שאם משפרים אותה היא יכולה לקחת כל אוטו אחר במשחק. בקיצור משחק ענק, ואפשר לשחק בו במחשב.
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אולי תסבירו איך דבר כזה יכול לקרות?!? ועוד הוא עומד שם ואומר שעוד מעט הוא ישתית את השיטה שלו
- 3 תגובות
- 999 צפיות
אני פשוט חולה על המשחק קרמגדון ,הורדתי מההימיש 2 גירסאות שונות. כל אחת מהם בערך 150 MB ,אני מנסה להתקין את המשחק וזה לא הולך לי... אני לא כזה ממוחמה למחשבים מי שיוכל לעזור לי , בשמחה אפשר גם בהודעה פרטית תודה מראש
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נינט טייב יוצאת בשיר חדש כתבה ואפשרות האזנה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=87839&sid=10 שיר לא רע למען האמת תבלו!
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב תראו בקיצור יש לי את המשחק WRC 2 ואת האמת אני חייב עזרה גדולה והיא. איך לסיים את המשחק ברמה השלישית הקשה ביותר. אני פשוט לא מצליח לעלות למעלה בדירוג. לגבי שני הרמות השניות לא היתה לי בעיה ולקחתי מקומות של 1 עד 3. אבל ברמה הקשה אני תמיד נמצא במקום ממש נמוך למטה ולא מצליח לעלות הזמנים שם לדעתי מטורפים ביותר. מקריי זה סתם בולשיט ליד המשחק הזה. בעיקרון יצא שני משחקי ראלי חדשים שאני חייב ורוצה לקנות שהם WRC 3 ומקריי 4. אבל אני פשוט חייב קודם כל לסיים את המשחק הזה ולא מצליח. מישהו סיים אותו במקרה אני חייב לסיים אותו כי עם לא אני פשוט לא יקנה את המשחקים האלה שאני מת לקנות כבר הצילו
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא מזמן התחלתי בפרוייקט פולו ווריאנט. הפרוייקט כולל שיפורי מנוע וקוסמטיקה. אפשר לראות בתמונה את ההנמכה והג'אנטים "15, במקום "14 המקוריים. כמו כן הסרת הסמלים והכיתובים בחלק האחורי. המנוע הוא 1.6 16V, מקורי של האוטו (די מפתיע שכולם חושבים שמדובר בדיזל לפני שאני מתניע), וגיר ידני. פילטר פתוח, סעפת Free flow, ואינג'קטורים מוגדלים שך Bosche. עכשיו אני קורא תיגר על כל ה 106 ים למיניהם! בואו לנשום קצת גאזים!
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש פה מישהו שיש ברשותו את הסרט "גבעת חלפון אינה עונה" ויכול להשאיל לי אותו היום, למשך יום-יומיים, למטרה טובה וחשובה? (כלומר, לשמח את חברה שלי ---> כלומר, אני שמח ) זה מאוד חשוב, וישמח אותי ואותה מאוד. לכל העוזרים תודתי האינסופית.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
Aston Martin and Motorola have come up with a unique co-branded Motorola V600, exclusively for Aston Martin. The Aston Martin Motorola V600 is a limited edition handset. Only 1,000 versions of these Aston Martin 'phones will ever be made and to highlight this they will be branded with the Aston Martin logo and feature the sound of an Aston Martin engine as a ring tone. The Motorola V600 handset boasts a large colour display screen, which reflects the style of the starter button fitted to the recently launched Aston Martin DB9. The handset also allows users to snap headshots of their new contacts for use in the visual caller-ID so that they can identify callers…
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה שמשתמשים באוטלוק (מי שלא בקיא בחומר זה האי-מייל של windows) אנא עיזרו לי!!! איך לעזאזל מיתפטרים מהג'אנק מייל??? אני מקבל ביום משהו בסביבות ה-400 הודעות... זה הורג אותי!! בקיצור כל תותחי העל במחשבים, אנא הפגינו חוכמתכם..
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הייתי חייב להראות לכם את זה::
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
לא כוסית כזאת יא חרמנים. אני מדבר על האפריליה שלי. צילמתי השבוע כמה תמונות, מה אתם אומרים? http://planet.nana.co.il/oron1g/051.jpg http://planet.nana.co.il/oron1g/055.jpg http://planet.nana.co.il/oron1g/056.jpg http://planet.nana.co.il/oron1g/058.jpg http://planet.nana.co.il/oron1g/059.jpg http://planet.nana.co.il/oron1g/060.jpg
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מחפש משהו בסדר גודל של 120GB לפחות, 8MB באפר, ומחיר של עד 650 שקל... הכי חשוב לי זה שיהיה אמין, ומייד אחר זה שיהיה מהיר.. זהו. תודה מראש. רון. נ.ב. - ראיתי שהיה שורשור צורבים לא מזמן... לי יש ASUS נורא מומלץ, אבל אחרי שראיתי חוות צורבים רצינית לאחרונה אני מרגיש קצת פראייר... LITE ON זה הצורב האולטימטיבי מבחינתי. (ויכלתי לקנות שניים במחיר של הASUS שלי...)
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
מנילה - עזרה!!! 1 2
מאת תומר- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב חברים מה שקרה זה שאני קיבלתי את המנילה שלי בדואר ואבא שלי החכם החליט מסיבה לא ברורה גם לפתוח אותה בלי להגיד לי וגם בכלל להסתיר את קיומה כך שלא היה לי מושג שקיבלתי אותה עד שאמא שלי אמרה לי היום בלי כוונה בכלל. בכל אופן אני חייב לשלוח אותה עוד היום!! זה התאריך האחרון. האפשרויות שלי הן (כבר אומר שאין פה קרבי כי אנחנו משפחה שכולה): 1.(בתחום הקצונה) קצין שלישות או קצין לוגיסטיקה (אני לא חושב שאני כבר אתחייב לקצונה כי זה לא חובה ואני לא רואה סיבה להתחייב לזה עכשיו, אז זה הכי פחות חשוב) 2.(תפקידים בחיל בחינוך) רכז חווי"ה או מש"ק הוראה 3.(תחום תפקידי טיפול באנשים) מאבחן פסיכוטכני, רכז מתגייסים או חובש. 4.(תחום תפקידי מבצעים מיחשוב ומידע): א.מקצועות המחשב…
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! אני מקבל מחר שני מחשבים חדשים ללא מערכת הפעלה. 1. אני צריך להתקין WINDOWS XP השאלה מה להתקין HOME או PRO? 2. האם תהיה לי בעיה לעשות UPDATE דרך האתר של מיקרוסופט? 3. ואיך הכי מומלץ להתקין WINDOWS.. מסובך? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת danny24, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סתם לידע כללי מפגשי הרכב בימי חמישי עדיין מתקיימים ברידינג?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם איזה רכב לדעתכם הוא הכי DRIFTY בארץ.?
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 730 צפיות
שלום אז ככה תנסו לעזור עם התפקידים הבאים: רכז מערכות באגף התקשוב צלם תעופתי מה עדיף? וחברה בלי שטויות זה חשוב ודחוף@ תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
- 4 תגובות
- 937 צפיות
כמו שרובכם יודעים כאן ישנו חבר נחמד שקוראים לו פטריק שבזמנו לחץ עם M3 נגד STI ולקח אותה ברכבת אווירית .. הבחור מדבר איתי והוא בן אדם מאוד נחמד ואחד הפעמים שדיברתי איתו יצא לי לשאול אותו את השאלה? "תגיד לי אתה יודע שהסרט שלך עם ה STI זה אחד הסרטונים היחידים שמפורסמים היום באתרים ישראלים ובכלל בארץ".. הבחור היה מופתע לגמרי והתלהב מאוד ממה שאמרתי לו.. אני פירמטתי את המחשב ואין לי יותר חומר עליו למרות שהיה לי פעם.. בMAX TUNING באתר שלהם ישנם סרטונים של ה M3 נגד ה STI של פטריק . הבטחתי לו שאני יעשה לו דיסק על המכונית שלו כי הוא אומר שמוגזם להרשם לאתר ב 50 שקל על מנת כולה להוריד סרטון (לא שזה יוריד לו את המצוקה הכלכלית שאין לו אבל לא משנה בנאדם.. עקרון .. צודק…
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מי שהוריד את הRIP, בטח נתקל בבעיה שאי אפשר לשמור. (אפשר - אבל שעושים LOAD, המשחק נסגר) למישהו יש את הקובץ שמתקן את הבעיה ??? (למיטב ידיעתי מדובר בקובץ מעוד קטן - 1MB)
הודעה אחרונה מאת toyota man,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,620 אורחים (הצג רשימה מלאה)