Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנילה - עזרה!!!

תומר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב חברים מה שקרה זה שאני קיבלתי את המנילה שלי בדואר ואבא שלי החכם החליט מסיבה לא ברורה גם לפתוח אותה בלי להגיד לי וגם בכלל להסתיר את קיומה כך שלא היה לי מושג שקיבלתי אותה עד שאמא שלי אמרה לי היום בלי כוונה בכלל. בכל אופן אני חייב לשלוח אותה עוד היום!! זה התאריך האחרון.

האפשרויות שלי הן (כבר אומר שאין פה קרבי כי אנחנו משפחה שכולה):

1.(בתחום הקצונה) קצין שלישות או קצין לוגיסטיקה (אני לא חושב שאני כבר אתחייב לקצונה כי זה לא חובה ואני לא רואה סיבה להתחייב לזה עכשיו, אז זה הכי פחות חשוב)

2.(תפקידים בחיל בחינוך) רכז חווי"ה או מש"ק הוראה :?

3.(תחום תפקידי טיפול באנשים) מאבחן פסיכוטכני, רכז מתגייסים :? או חובש.

4.(תחום תפקידי מבצעים מיחשוב ומידע):

א.מקצועות המחשב - מפעיל מערכות מחשב או תכניתן

ב.תפקידי מודיעין - מש"ק ביטחון מידע, חוקר מודיעין אויר או מפענח תצלומי

אויר.

5.(תחום תפקידי תיאום וסיוע) - חייל בגופים יחודיים בצה"ל :?

מותר לבחור אחד מקצונה שזה אני לא בוחר עדיין כי אני לא חייב ו-2 משאר האפשרויות, עכשיו אסור לבחור 2 מאותו תחום, זאת אומרת אני לא יכול גם מודיעין וגם מחשבים, זה רק אפשרות אחת מכל סעיף ואז צריך לדרג את המקצועות הספציפיים לפי סדר העדפה ואין לי מושג במה לבחור, בבקשה תעזרו לי!!!

תודה

תומר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה מידע שימושי בנוגע למנילה.מקווה שיעזור:

http://www.manilla-info.net/

חופשה נעימה!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

קודם כל, אני לא יודע מה מענין אותך אז לכן אני לא יכול לענות לך X הכי מתאים או Y הכי טוב.

אתה צריך לחשוב מה מעניין אותך ומה נראה לך תפקיד שייתן לך ניסיון איזה שהוא.

(ואל תחשוב שכל השמות המפוצצים הללו הם מי יודע מה, מניסיון שלי זה כל חרטא)

בנוסף הייתי שוקל אפשרויות של שיבוץ (אתה רוצה קל"ב או באיזה חור?)

זה הכל תלוי במה שהכי נראה לך - ומה שהכי מושך אותך.

אישית הייתי שוקל (אם הייתי במצבך עכשיו) מאבחן פסיכוטכני או מפעיל מחשב (שלפי מיטב ידיעתי מתעסקים עם מחשוב,רשתות מחשבים וכו' - אבל עדיין טעון בדיקה..)

מקווה שכיוונתי אותך לאן שהוא....

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי טוב זה "מפעיל מחשב קטן".

ככה אתה יכול לקחת את הלפ-טופ הביתה ולהפעיל אותו שם בלי שום בעיות עם הרס"ר. :lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

קודם כל, אני לא יודע מה מענין אותך אז לכן אני לא יכול לענות לך X הכי מתאים או Y הכי טוב.

אתה צריך לחשוב מה מעניין אותך ומה נראה לך תפקיד שייתן לך ניסיון איזה שהוא.

(ואל תחשוב שכל השמות המפוצצים הללו הם מי יודע מה, מניסיון שלי זה כל חרטא)

בנוסף הייתי שוקל אפשרויות של שיבוץ (אתה רוצה קל"ב או באיזה חור?)

זה הכל תלוי במה שהכי נראה לך - ומה שהכי מושך אותך.

אישית הייתי שוקל (אם הייתי במצבך עכשיו) מאבחן פסיכוטכני או מפעיל מחשב (שלפי מיטב ידיעתי מתעסקים עם מחשוב,רשתות מחשבים וכו' - אבל עדיין טעון בדיקה..)

מקווה שכיוונתי אותך לאן שהוא....

סער

טוב קודם כל תודה.

עכשיו תשמע מה שהכי מעניין אותי זה מחשבים ומודיעין אבל אני לא יכול לבחור בשניהם אני צריך אחד מהם וממחשבים אני פרשתי בבי"ס אחרי 3 יחידות כי זה פשוט עצבן אותי והיה משעמם אז לחזור לזה שוב? לא יודע לא נראה לי משהו.

בקשר למה שאמרת עם שמות מפוצצים וזה זה נכון נגיד "חייל בגופים ייחודיים של צה"ל" לדעתי זה אומר פקיד בכלל אבל לך תדע... בכל אופן ההתלבטות זה בין מחשבים ומודיעין ואח"כ מה לבחור עוד, עכשיו במודיעין יש דברים נחמדים כמו מפענח תצלומי אויר או חוקר מודיעין אויר, אז כמה שזה שם מפוצץ זה לא יכול להיות סתם פקיד זה בטוח משהו מעניין, אז נגיד שהלכתי על זה, במה עוד לבחור? זה מה שהכי קשה: יש לי את החייל בגופים ייחודיים של צה"ל מה שזה לא יהיה, יש חובש, עכשיו נגיד יש רכז מתגייסים זה אני ממש לא רוצה להיות אחד מהאלה שמסתובבים כל היום בתל השומר בלשכת גיוס עם חיוך מגעיל על הפנים ומעבירים תיקים לכל מיני אנשים, חוץ מזה אולי רכז חווי"ה שלא הבנתי בדיוק מה זה או מש"ק הוראה וזה הלבט הכי קשה מה לבחור אחרי מודיעין, אז אם יש לך מושג אולי מה זה אומר כל אחד מהדברים האלה או שבכלל אם למישהו יש מושג, יש המלצה למשהו התרעה ממשהו אז אני יודה מאוד עם תחלקו את זה איתי כי זה גם ממש דחוף לי.

תודה

תומר.

--------עריכה--------

ד"א שכחתי גם לציין יש גם עתודה.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפקידים מפוצצים ופירושם:

קצין שלישות - פקידה עם דרגה. לעסוק בעיקר ברשימות שמות, הקצאות וכדומה. יתרונות - יש כאלו שהאחריות שבכך מושכת אותם.

קצין לוגיסטיקה - רס"ר עם דרגה. כמו לעבוד במכולת רק עם אוכלוסיה מפוקפקת. יתרונות - קומבינות.

רכז חווי"ה או מש"ק הוראה - להעביר הרצאות ושיעורים לחיילים מופרעים שעסוקים בלישון או להפריע לך. יתרונות - הרבה בנות.

מאבחן פסיכוטכני - זה שמחלק עפרונות בצו ראשון ושואל אותך אם יש לך חברים. עבודה שוחקת.

רכז מתגייסים - אין לי מושג, אבל הבקו"מ זה מקום מגעיל לשרת בו.

חובש - יכול להיות מעניין, אבל רוב הסיכויים שתשב במרפאה באיזה חור ותתעסק בפטריות ברגליים של חיילים ובמאבקים עם מתחזים. יתרונות - פין מנירוסטה.

מפעיל מערכות מחשב או תכניתן - מפעיל מחשב זה לא תפקיד היסטרי, תכניתן זה כבר יותר רציני - אבל זה כבר קורסים קשים וארוכים. יתרונות - אחלה מקצוע ביד.

מש"ק ביטחון מידע - כמו שוטר צבאי, רק שבמקום לבדוק גילוח בודק אם כל המסמכים סגורים בארון כל ערב.

חוקר מודיעין אויר - אם זה מה שאני חושב שזה - יכול להיות מעניין. יכול להיות גם פתח לקצונה מעניינת.

מפענח תצלומי אויר - ג'וב קשה. לשבת כל היום ולקרוע את העיניים על כל מיני כתמים שאמורים להיות טנקים. עבודה בלחץ אבל עם אחריות.

חייל בגופים יחודיים בצה"ל - פאק, מה זה???

בכל מקרה - אל תתבעס. כמעט כל תפקיד בצה"ל הוא בערך אותו דבר, ההבדלים הקטנים הם ברמת האחריות שלך ובאוכלוסיה איתה אתה משרת. וזה בת'כלס מה שחשוב.

לא הייתי ממליץ לך לצאת למסלול קצונה על ההתחלה. תמיד תוכל לעשות את זה בהמשך.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חייל בגופים יחודיים בצה"ל - פאק, מה זה???

אין לי מושג!!

גם התקשרתי ל"קו החם" של צה"ל וגם שם לא אומרים לי

נראה לי אני צריך לנחש...

בכל אופן תודה על ההבהרה נראה לי אני כבר יודע על מה אני הולך במודיעין וכשאני אדע מה זה אומר הגופים מיוחדים הזה אז אני גם אבחר את האפשרות השנייה.

תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוקר מודיעין אויר - אם זה מה שאני חושב שזה - יכול להיות מעניין. יכול להיות גם פתח לקצונה מעניינת.

מסכים. רק תזכרו שקצונה זה שלוש שנים מרגע קבלת הדרגה. עם זאת - תפקיד עם פוטנציאל להיות מאוד מעניין. (שירות מובטח בקרייה)

מפענח תצלומי אויר - ג'וב קשה. לשבת כל היום ולקרוע את העיניים על כל מיני כתמים שאמורים להיות טנקים. עבודה בלחץ אבל עם אחריות.

אני מפענח. לדעתי מקצוע משעמם, אבל אני לא בדיוק הבנאדם הנכון לשאול. בכל מקרה, אם אתה מעוניין במידע נוסף - אתה מוזמן לשאול. (גם בעתיד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לך על מפעיל מחשב קטן.

אני הייתי בקורס הזה אחרי שיצאתי מחי"ר (פציעה) והקורס הזה פותח הרבה דלתות גם במהלך השירות הצבאי מבחינת קורסים וכו' וגם בחיים האזרחיים שאח"כ.

תנסה לחשוב כמה שיותר על מה יהיה אחרי השלוש שנים.

בהצלחה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מציע לך לנסות ללכת על ביטחון שדה.... אם אין באפשרותך,

אין ספק שקצין שלישות... כל ההטבות,כל הקומבינות... החיים הטובים!!

מה שלא תעשה ת-י-ז-ה-ר ללכת להיות קצין לוגיסטיקה.... כאבי ראש!! :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לmarksab,מזה ביטחון שדה? מה עושים שם?

הציעו לי את זה ואני לא ממש יודע מה לעשות.. תודה.

ביטחון שדה זה כל מה שקשור לסודיות וסיווג הצבא... צריך לעבור סיווג ביטחוני

בישביל להיתקבל לתפקיד, אבל זה מישתלם... למשל ליפני יומיים הייתה הופעה של

אייל גולן אצלנו בבסיס, וגם ראש הממשלה שלנו אריאל שרון היה שם...

ותנחש מי ליווה אותו לתוך תחומי הבסיס??? (חוץ מ-40 אנשי ביטחון מהמוסד 8) )??

נכון, חיילי ביטחון שדה...

בקיצור, לדעתי זה ג'וב הכי קטלני שיש.. אני מציע לך לישקול את זה...

אם אתה רוצה לדעת עוד פרטים צור איתי קשר בה"פ...

נ.ב-המיקצוע דורש גם קב"ה גבוהה.. אני מקווה שאתה עומד בקריטריונים.. :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב-המיקצוע דורש גם קב"ה גבוהה.. אני מקווה שאתה עומד בקריטריונים..

אני חושב שהתפקיד דורש קב"א גבוהה ולא קב"ה.... כי בצבא אפילו הוא לא יכול לעזור :wink:

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב-המיקצוע דורש גם קב"ה גבוהה.. אני מקווה שאתה עומד בקריטריונים..

אני חושב שהתפקיד דורש קב"א גבוהה ולא קב"ה.... כי בצבא אפילו הוא לא יכול לעזור :wink:

אופסס..... :oops: התבלבלתי....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...