Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

120??? פעם אחרונה שנסעתי על אחד כזה לא עברתי ת 90 וגם זה היה בלחץ...

תרשה לי להגיד לך שrs לא הכי מהיר השניים המהירים ביותר הם די טי ודרבי gpr

פורסם

לא הייתי בפורום יומיים ואני רואה שהדיון פה גדל.

יקיר נתן לכם את רוב הפרטים.

120 האופנוע שלי לא סוגר. אולי הוא אף פעם לא סגר ואולי זה הזמן שעושה את שלו.

110 בלחץ אני סוגר. ולא לשכוח שהכל אצלי מקורי וסטנדרטי. רוב האפריליות הן מורחבות ל-80 או בעלות קרבורטור מוגדל, ועל הרבה מהן מורכב אגזוז לחץ.

בנוגע לדי טי והדרבי GPR:

הדי טי לא היה ולא יהיה ה-50 הכי מהיר. לא כחדש ובטח שלא כמשומש.

בקשר לדרבי באמת שאין לי מושג, אני מאמין שהן פחות או יותר אותו דבר. קשה להשוות כי את האפריליות ייבאו רק בשנים 97-98 ואת הדרבי ייבאו בשנים 2000-2002/3 משהו כזה.

אני מאמין שאם בחו"ל נשווה את האפריליה לדרבי האפריליה תיקח. מה גם שהאפריליה מבוססת על רפליקת המירוצים של סבב ה-GP.

פורסם

מרחוק הפריליה ניראת כמו אופנוע כבד :lol:

ראיתי גם קסטום 50 סמק ניראה לי הונדה (אין לי מושג איזה דגם)

גם ניראה מרחוק כמו הרלי :shock:

עיצוב יפה :D

פורסם
מרחוק הפריליה ניראת כמו אופנוע כבד :lol:

ראיתי גם קסטום 50 סמק ניראה לי הונדה (אין לי מושג איזה דגם)

גם ניראה מרחוק כמו הרלי :shock:

עיצוב יפה :D

אפריליה קלאסיק.

apriliaclasic50.JPG

פורסם

110 בלחץ אני סוגר. ולא לשכוח שהכל אצלי מקורי וסטנדרטי. רוב האפריליות הן מורחבות ל-80 או בעלות קרבורטור מוגדל, ועל הרבה מהן מורכב אגזוז לחץ.

בנוגע לדי טי והדרבי GPR:

בקשר לדרבי באמת שאין לי מושג, אני מאמין שהן פחות או יותר אותו דבר. קשה להשוות כי את האפריליות ייבאו רק בשנים 97-98 ואת הדרבי ייבאו בשנים 2000-2002/3 משהו כזה.

אני מאמין שאם בחו"ל נשווה את האפריליה לדרבי האפריליה תיקח. מה גם שהאפריליה מבוססת על רפליקת המירוצים של סבב ה-GP.

אגזוז לחת באופנועי 2 פעימות הוא תמיד יהיה אגזוז לחת ואין משהו מיוחד באגזוז של בא מקורי.

מניסיון על אפריליה כמו שלך אחרי הרצאה מהמפעל אפשר לסגור איתה 110 רק אם מכונית גוררת אותך עם קבל קשור אלייה(הסיכוי להגיע ל 100 בירידת "שחיטה" ירידה כמעט כמו קיר אפשרי :lol: ). בלי להעליב כמובן אבל מגיל 15 עד 17 בילית עד TSX,TSW,קאג'יבה W4 ,ולבסוף דיטי מודל 97 "כמעט חדשה",הדיטי הייתה הכי מהירה.

פורסם

בנוגע לדי טי והדרבי GPR:

אגזוז לחת באופנועי 2 פעימות הוא תמיד יהיה אגזוז לחת ואין משהו מיוחד באגזוז של בא מקורי.

מניסיון על אפריליה כמו שלך אחרי הרצאה מהמפעל אפשר לסגור איתה 110 רק אם מכונית גוררת אותך עם קבל קשור אלייה(הסיכוי להגיע ל 100 בירידת "שחיטה" ירידה כמעט כמו קיר אפשרי :lol: ). בלי להעליב כמובן אבל מגיל 15 עד 17 בילית עד TSX,TSW,קאג'יבה W4 ,ולבסוף דיטי מודל 97 "כמעט חדשה",הדיטי הייתה הכי מהירה.

לא יודע על מה רכבת, אבל אני יודע שאני לא רואה אף 50 סמ"ק בפתיחות. פתחתי עם כמה 50 (RMX, DT של כמה אנשים) והבאתי להם בריחה של בערך 6-7 אופנועים (לא בהגזמה). בסגירות זה לא עקרוני כי נגיד ויש להם את ה-5 קמ"ש יותר ממני (אולי לדי טי, ה-RMX לא עוברים 100), הכביש יגמר לפני שהם יגיעו אליי.

ובקשר למה שאמרת (להגיע איתה ל-100 קמ"ש) - 100 היא סוגרת במישור. ל-110 צריך עזרה מאמא טבע וממע"צ.

• תוכן חדש...