אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
כן כן כמה שזה אירוני אבל אני שואל אותכם על האוטו שלי... שהוא מיצובישי לאנסר 93 1300 סמ"ק ג'י אל והקטע הוא שאין לי את הספר נהג הזה או איך שלא קוראים לו ודיברתי עם איזה בחורה בהיבואן של מיצובישי בארץ והיא אמרה שהן לא שומרות סרים של מכוניות בנות 11 שנה... (השדקנה הבובה שלי) בקיצור מה שמעניין אותי זה כמה כוחות סוס יש למכונית שלי אם למישהו יש מושג אני אשמח מאוד. תודה...
הודעה אחרונה מאת Twisted_fuck, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
היי חברה החברה חוזרת מחר מהצבא ואני צריך רעיונות לבילויי משותף משהו להעביר את הזמן ביחד בשעות אחר הצהריים. (לא אוכל!!!) אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו יש ציטים לניד פור ספיד החדש ??אני יודה לכם אם תביאו לי תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת marlboro, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
- 0 תגובות
- 896 צפיות
היי חברה החברה חוזרת מחר מהצבא ואני צריך רעיונות לבילויי משותף משהו להעביר את הזמן ביחד. (לא אוכל!!!) אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע.
- 0 תגובות
- 787 צפיות
כן כן כמה שזה אירוני אבל אני שואל אותכם על האוטו שלי... שהוא מיצובישי לאנסר 93 1300 סמ"ק ג'י אל והקטע הוא שאין לי את הספר נהג הזה או איך שלא קוראים לו ודיברתי עם איזה בחורה בהיבואן של מיצובישי בארץ והיא אמרה שהן לא שומרות סרים של מכוניות בנות 11 שנה... (השדקנה הבובה שלי) בקיצור מה שמעניין אותי זה כמה כוחות סוס יש למכונית שלי אם למישהו יש מושג אני אשמח מאוד. תודה...
הודעה אחרונה מאת Twisted_fuck, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברה תנו לי רעיונות החברה חוזרת מחר מהצבא ואנחנו רוצים לבלות קצת ביחד בשעות אחר הצהריים אני צריך רעיונות, לא משהו שקשור באוכל אטרקציות, או סתם רעיונות איך לבלות ביחד באיזור המרכז.
- 0 תגובות
- 864 צפיות
אז בבקשה מנלוג שצריך להגיד לכל רכב שבא לתחנה נשמע קל בבקשה: מנלוג מלאן(ממלאה דלק) --------------------------- שלום איזה דלק בבקשה! 95 .מלא?.כן!.במזומן או אשראי?.מזומן.אז 95 מלא במזומן.כן.אפשר להציא לך תוסףלרכב?.מה זה עושה?.זה מנקה תמרססים ואת מערכת הדלק ברכב מומלץ כל 2000 ק"מ!(חרטא!).למה אני צריך את זה?.זה חוסך בדלק וחוץ מזה זה יוצא שתיי שקל לשתיי קלומטרים.טוב תוסיף!.זה עולה 39 שח!.אז לא צריך!!!!.טוב.לבדוק שמן מים"?.כן!.טוב(.תדלוק בנתיים@@@) בודקים:שמן מנוע,שמן ברקס,שמן גיר(רק ברכבים שיש גישה!),מים ברדיאטור,מים בשפריצרים ,מים במצבר .מנקים חלונות קדמי ואחורי! .לא צריך!!!!.טוב אפשר להציע מבצעים!? מה יש? יש : ארכת עזרה ראשנוה :39.90 ריחן לרכב במגוון רי…
הודעה אחרונה מאת fiesta rsi, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
אז בבקשה מנלוג שצריך להגיד לכל רכב שבא לתחנה נשמע קל בבקשה: מנלוג מלאן(ממלאה דלק) --------------------------- שלום איזה דלק בבקשה! 95 .מלא?.כן!.במזומן או אשראי?.מזומן.אז 95 מלא במזומן.כן.אפשר להציא לך תוסףלרכב?.מה זה עושה?.זה מנקה תמרססים ואת מערכת הדלק ברכב מומלץ כל 2000 ק"מ!(חרטא!).למה אני צריך את זה?.זה חוסך בדלק וחוץ מזה זה יוצא שתיי שקל לשתיי קלומטרים.טוב תוסיף!.זה עולה 39 שח!.אז לא צריך!!!!.טוב.לבדוק שמן מים"?.כן!.טוב(.תדלוק בנתיים@@@) בודקים:שמן מנוע,שמן ברקס,שמן גיר(רק ברכבים שיש גישה!),מים ברדיאטור,מים בשפריצרים ,מים במצבר .מנקים חלונות קדמי ואחורי! .לא צריך!!!!.טוב אפשר להציע מבצעים!? מה יש? יש : ארכת עזרה ראשנוה :39.90 ריחן לרכב במגוון רי…
- 0 תגובות
- 726 צפיות
אז בבקשה מנלוג שצריך להגיד לכל רכב שבא לתחנה נשמע קל בבקשה: מנלוג מלאן(ממלאה דלק) --------------------------- שלום איזה דלק בבקשה! 95 מלא? כן! במזומן או אשראי? מזומן אז 95 מלא במזומן כן אפשר להציא לך תוסף לרכב? מה זה עושה? זה מנקה תמרססים ואת מערכת הדלק ברכב מומלץ כל 2000 ק"מ!(חרטא!) למה אני צריך את זה? זה חוסך בדלק וחוץ מזה זה יוצא שתיי שקל לשתיי קלומטרים טוב תוסיף! זה עולה 39 שח! אז לא צריך!!!! טוב לבדוק שמן מים"? כן! טוב תדלוק בנתיים@@@ בודקים: שמן מנוע שמן ברקס שמן גיר(רק ברכבים שיש גישה!) מים ברדיאטור מים בשפריצרים מים במצבר מנקים חלונות קדמי ואחורי! לא צריך!!!! טוב אפשר להציע מבצעים!? …
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני סיימתי את השרות הצבאי ומצאתי עבודה מעודפת בתחנת דלק פז באזור מגוריי ולא אמנתי איזה בלגן זה! אז ככה! יש במבחנים וצריך לקרוא ממש הרבה ולדעת על כל הדלקים והשמנים והמבצעים שיש ואז יש מבחן של 3 שעות במחשב על הכל! ורק אז אפשר ליתלמד בתדלוק במקום ורק אחרי שאתה מרגיש מוכן עושים מבחן על האיי(בשורת תדלוק עצמה) ורק אז אתה מוכן לכנס למשמרת! פעם בשבוע כן משהו כזה לפחות בהתחלה! אז בבקשה מנלוג שצריך להגיד לכל רכב שבא לתחנה נשמע קל בבקשה: מנלוג מלאן(ממלאה דלק) --------------------------- שלום איזה דלק בבקשה! 95 מלא? כן! במזומן או אשראי? מזומן אז 95 מלא במזומן כן אפשר להציא לך תוסף לרכב? מה זה עושה? זה מנקה תמרססים ואת מערכת הדלק ברכב מו…
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני סיימתי את השרות הצבאי ומצאתי עבודה מעודפת בתחנת דלק פז באזור מגוריי ולא אמנתי איזה בלגן זה! אז ככה! יש במבחנים וצריך לקרוא ממש הרבה ולדעת על כל הדלקים והשמנים והמבצעים שיש ואז יש מבחן של 3 שעות במחשב על הכל! ורק אז אפשר ליתלמד בתדלוק במקום ורק אחרי שאתה מרגיש מוכן עושים מבחן על האיי(בשורת תדלוק עצמה) ורק אז אתה מוכן לכנס למשמרת! פעם בשבוע כן משהו כזה לפחות בהתחלה! אז בבקשה מנלוג שצריך להגיד לכל רכב שבא לתחנה נשמע קל בבקשה: מנלוג מלאן(ממלאה דלק) --------------------------- שלום איזה דלק בבקשה! 95 מלא? כן! במזומן או אשראי? מזומן אז 95 מלא במזומן כן אפשר להציא לך תוסף לרכב? מה זה עושה? זה מנקה תמרססים ואת מערכת הדלק ברכב מו…
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 3 תגובות
- 919 צפיות
תגידו אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה 4 מגה פיקסל ומעלה. בעיקרון נדלקתי על האולימפוס MJU400 במיוחד עכשיו שזאת מצלמה שזכתה באיזה משהו. בכל מקרה כדאי ללכת עליה או שבמחיר הזה אני יוכל לקנות משהו טוב יותר. ודרך אגב איפה אפשר להשיג את המצלמה במחיר הכי זול ממתין לכם
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רוצו לחנויות השיפורים.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המצב אנשים??. לפני כמה דקות זכיתי בוואלה ברמקול סנטר מתוצרת koda אבל כמו שאומרים תמונה אחת שווה 1000 מילים אז: http://www.shiki.co.il/default.asp?came=3072&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1286515 זכיתי בו ב 99 ש''ח זה רמקול שיושב אצלי בחדר אז ככה שאני לא מצפה לאכויות ברמה עולמית אלא משהו סביר שיתן לי צלילים יפים מה אתם אומרים עסקה משתלמת? למישהו יש ניסיון עם הרמקול הזה? ד''א הרמקול נמכר בין 149-249 ש''ח בכל מיני אתרים שונים...
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.newgrounds.com/portal/view.php?id=41119 אם אתה אוהב מכוניות משופרות אבל... המצב לא מאפשר... הגעת למקום הנכון!! (מי שקשה הבנה- לילחוץ על play this game ) HAVE FUN
הודעה אחרונה מאת marksab, -
מתגייסים חדשים כמוני (בדיוק עוד יומיים - יום שני) וכמו יגאל שמתגייס יום אחרי לדוגמא... או אפילו שנה הבאה.. אתם חייבים להיכנס לאתר הזה, זהו אתר לא רשמי של צה"ל ובו יש פירוט מלא על כל מה שאתם צריכים לדעת על הצבא, החל ממידע כללי חיוני בצבא ועד למה להביא ליום הראשון בבקום, הסברים מפורטים בשפה עממית ובהכי תכלס שאפשר... עוד יש שם סיפורים אישיים והכנה מדויקת מה אתם הולכים לראות במחנה הטירונות ומה מצפה לכם , ממש נחמד... בקיצור תציצו אחלה אתר להכן עצמך לצה"ל... הנה הקישור: http://www.idf2000.co.il/enter.htm והנה הקישור ישר לדף בו יש רשימה מפורטת של מה להביא לבקו"ם ביום הראשון: http://idf2000.co.il/bakum.htm
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.upsitedown.co.il/anim/rest40.html שופך מיצחוק!! תיראו מה האוכל של הצבא עושה לבן אדם.....
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני עם החברה בגרנד מזמין אוכל סיני... עוד בחור מזמין "צלחת" של נודלס ... אז בא איזה איש שכבר אוכל ושואל על האגרול , אומרת לא שכל אחד זה 6 שקלים .. הבן בא ושאל 3 פעמים ... תוך שתי דקות ! אני כך תמוהה .. וזה קצת "מצחיק" 3 פעמים .. והיתה לי איזה הבעה על הפנים .. אז הבחור הצעיר הסתכל עליי ואומר יקר מה אתה רוצה יקר !... אני הולך לידו כדי לשלם ואז בעזיבתו הוא אומר " יש לי אוטו ב חמישים אלף שקל ואין מספיק לאכול " ישר ישר נזכרתי בכל החברה פה שלפעמים לא יודעים מה זה להחזיק רכב ! כשעזבתי את הקופה פרצתי בצחוק תגידו כולכם מתבכיינים כך
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
סרטים...שאלה
מאת דניאל14- 2 תגובות
- 720 צפיות
באתר של:http://www.racingflix.com/browsevideos.asp נרשמתי ועכשיו אני רוצה להוריד סרט אני עושה שמור ב... אבל הוא לא מוריד לא כלום לא שומר מה עושים?
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב אני חדש אפשר קצת מידע על הפורום? ולהכיר אותכם? תודה "מת על 205 GTI"
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שרשורי שירים היו לנו ...( והרבה) שרשורי אלבומים היו לנו.. אבל שירשור שירכז את הקליפים הטובים ביותר עדיין לא היה לנו. אז קדימה מה הקליפ המועדף עליכם? יש הרבה טובים אבל הכי טוב שעולה לי בראש זה: The Verve - Bittersweet Symphony קליפ פשוט וגאוני ... גם ל coldplay היו כמה טובים. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב, חברי פורום יקרים... בכאב רב אני מודיע על הפרידה שלי ושל ה205 היפיפיה שלי... נכון, כנראה אף אחד בפורום לא מכיר אותה ( אולי בעצם אורן 205 הציץ עליה מבפנים... וחשוב לציין היה מרוצה! ) אבל בכל מקרה, אתמול בעצב רב מסרתי את מפתחות הרכב לאחי הגדול... ונשארתי ללא רכב לחודש האחרון באזרחות ! אז אנשים... באמת שעצוב לי... בבקשה תנחמו אותי! כבר שלחתי ה"פ לעומר לשנות את השם שלי ועכשיו כל מה שנותר זה להחליף את התמונה מתחת לשם... אז אני אשמח שתעלו לפה תמונות... והתמונה הטובה ביותר תבחר להחליף את התמונה הנוכחית! ( מציע התמונה יזכה לפרס צנוע ) אז זהו בערך... עצוב לי, ניר.
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי כ-600 ש"ח שקיבלתי מתנה ואני רוצה לפנק קצת את האוטו יש לכם הצעות ?
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.newgrounds.com/portal/content.php?id=136337&name=136337_dilevel1.swf&title=Divine%20Intervention%20pt.%201&date=1069650000&quality=b&uj=0&w=740&h=416 משחק יריות עצבני !!!
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ידידה מאד טוב שלי רוצה לנסוע לפסטיבל המרדי גרא שמתקיים בניו אורלינס , השם נשמע לי מוכר ואני חושב שמדובר בפסטיבל תחפושות כלשהו - או חג מסויים. מה שאני זוכר שמוכרים שם שרשראות בגרושים וכל בחורה ברחוב שמקבלת שרשרת מתפשטת ומראה את החזה , וכל בחורה שמקבלת כמה שרשראות יורדת לבחורים ברחוב ( משהו כזה...) לא אני המצאתי את זה.. האם מישהו היה בפסטיבל ? האם מישהו יודע את התאריך המדויק בו הוא מתקיים? ( משהו בסביבות פברואר אני חושב) האם למישהו יש לינקים על אתרים בנושא + תמונות? תודה.
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערס בא לסדנאת שיפורים: ערס:"הלו,מזה פה בית זונות? יש פה מישהו?" משפר:"שלום!למה אתה צועק?" ערס:"אנ'לא צועק!" משפר:"טוב,במה אוכל לעזור לך?" ערס:"השאלה היא:במה אני יכול לעזור לך.....אאהההההה..פחחחחחחחח....[לא מצחיק] משפר:"טוב,באיזה אוטו מדובר?" ערס:"לא יודע,כזה מרובע בצבע כחול נצנצים" משפר:"איזה קטגוריה הוא?" ערס:"ערס-מוביל" משפר:"אה!!!!פיאט אונו?" ערס:"אה כפרה עליך! בדיוק!" משפר:"אז מה ברצונך לשפר?" ערס:"לא יודע,משהו ליופי ושהאוטו יהיה מהיר!" משפר:"אולי אתה רוצה ספוילר אחורי בגודל חצי מטר?" ערס:"מה זה הדבר הזה שנותן 150 כוח לאוטו? ואייייי!!!!!! אני חיב כזה תביא לי!!!!" משפר:"לא "הדבר" הזה זה ליופי,אתם הערסים צריכים להבין בזה" ערס:"לא שאני י…
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter,