אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,366 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עד היום הכי טובים שיצא לי לשחק Rally Masters - ללא מתחרים (בכלל!) Rally Trophy מציאותי אבל אהבתי פחות כי כל המכוניות קורטינות עוד לא ניסיתי CM2 אבל 3 היה על הפנים כשניסיתי מה אתם אהבתם?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
[סקר] צליל המכונית 1 2 3
מאת Leonid- 34 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
איזה רעש מעביר בכם צמרמורת של אהבה והערצה ? אצלי עושות את זה האלפות הישנות. איזה צליל ! ואוו! רק אלפה יודעת לייצר כזה צליל !!! וגם במוו 740i מהדור הקודם ! איזה צליל עושה לכם את זה?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך מבטאים את השם הזה: Téa Leoni תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי בעיה , הורדתי תוכנה לצפיה בסרטים תומכת בכתוביות , הכתוביות עולות אבל בג'יבריש מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000 פרו באנגלית אבל כמובן שיש בו עברית . בכל התוכנות התומכות בכתוביות ,הכתוביות מופיעות בגיבריש. מישהו יודע מה ניתן לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
וההגה !
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.egged.co.il/egged/news/articel_26.asp ענק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתר חדש של הצלם אנגל, נפתח. האתר מכיל תמונות רבות ממרוצי הראלי ספרינט והראלי ניווט כמו גם מתחרויות העבירות. שווה צפיה. http://www.engelphoto.co.il
הודעה אחרונה מאת avihay, -
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום איפה אפשר לקנות מסכי LCD קטנים כמו בתמונה.. עדיפות באיזור תל אביב ומחירים... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה קורה פה אין אנשים ואני חשבתי שהפורום הזה בין הגדולים במדינה..........
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלא הייתי פה ואתם משאירים לי 30 עמודים? למישהו יש תקציר? צבא צבא צבא... פשוט זין אחד גדול.. אדם.
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן. התקציב הוא 5K-6 לצערי. אבל אני מחפש מחשב נורמלי להרצת סרטים,משחקים ולא פעולה כי אני משחק רק אסטרטגיה,ומרוצי מכוניות,הארד דיסק די גדול וצורב. וכמובן שיהיה כרטיס רשת וכרטיס מסך נחמד, לא צריך משהו מפלצתי.. בסה"כ מחשב שיכול להריץ את כל תוכנות האופיס כי אני מתחיל גם ללמוד וגם יכול להריץ משחקים בקצב נורמלי וסרטים כמובן... הרבה סרטים. עוד נקודה,המחשב ישמש אותי גם בלילות במשמרת לילה בעבודה מחורבנת שלי.. אז תמליצו לבנתיים חשבתי על המחשבים שמוכרים ב KSP אבל מי אלה לעזאזל ZEUS... אין חיה כזה. בכל אופן אבקש רק מבעלי ניסיון על ניידים לענות ולא לבעלי התאורייה למה בתאורייתית אני גם מאוד חזק במחשבים. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אמממ אני צריך אתר..אולי של איזה מוסך או יבואן בארץ...של חלקים.תוספות לאאודי 80.. כמו ספויילרים...גלגלי מגנזיום וכולי,שהכל יהיה מקורי יענו... אז אם מישהו מכיר...יעזור לי מאוד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 12 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
אם חגורה מצילה חיים , למה נהגי מונית לא צריכים חגורה בעיר? בעיר לא נהרגים ? נהג מונית צריך לצאת כל שניה מהרכב כדי .... לפתוח לנוסע את הדלת ולהגיש לו קפה ?! למה.. ?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://users.tapuz.co.il/mj/soldier/soldier.html הנה... אלו החיילים ששומרים עליכם... מכתב התאבדות קשה שמופנה בידיוק לאנשים כמוכם... תגדישו 2 דקות....
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 7 תגובות
- 926 צפיות
שלום , כמו שרבים יודעים , המחיר על ראשי צבע למדפסות הזרקת דיו הם רצחניים , ל - HP ראש צבע עולה יותר מ - 200 ש"ח . ליד הבסיס שלי נפתחה חנות של DMO , שזה חנות שמוכרת ראשי צבע חלופיים , ( ז'בוטינסקי ) . הייתי צריך אתמול להדפיס 100 דף צבעוני למשהו עסקי וקניתי משם ראש צבע ל HP 930 , הראש עלה 100 ש"ח , אכן כן 100 ש"ח . ו... הוא עבד מצויין , איכות מצויינת , לא עושה שום בעיות למדפסת והצליח להדפיס 100 דף עד שהוא נגמר , כמעט 100 ( 90 ) . בקיצור , אל תקנו מקורי , ה - DMO עובד מצויין .
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 8 תגובות
- 8 אלף צפיות
השארתי את המחשב דלוק בלילה היום הורדתי מ emule והמחשב נכבה לבד במשך הלילה ונידפק כל ההמתנה עכשיו אני צריך להיות בתור מחדש תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני צריך את עזרתכם... מישהו מכיר איזה אתר שיש בו סאונדים של מכוניות?? אני חייב סאונד של מנוע עצבני לטראק שאני עושה ב-fruty loops... מישהו מכיר כזה דבר?? חשוב מאד שאני יוכל להוריד אותם למחשב.......! תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שהייתי צריך לעשות חיפוש אבל מכיוון שמצאתי 703 הודעות במנוע החיפוש ומכיוון שהמפגש מתחיל עוד שעה הייתי מאוד מודה למי שיכול לומר לי איך להגיע למפגש מכיוון פ"ת. כמה שיותר מפורט יותר טוב. ועוד משהו האם המפגש נמצא בחנייה של הקניון ? כי לפי מה שהבנתי עכשיו הם נפגשים בכלל באיזהשהי מסעדה בסביבה. בתודה טל
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שאני מכווץ אותם הם נהיהם לא יפים
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שבת בתאריך 8.11.03 מארגנת עמותת רוכבי השטח את המרוץ השני לעונת 2004 ואת המרוץ החמישי של עונת 2003 לאחר פגרת הקיץ.המרוץ יערך ליד ראש העין בסמוך לישוב נחשונים שילוט יהיה החל מצומת נחשונים. למרוץ יש ביטוח צד ג המשולם ע"י העמותה דמי השתתפות: לחבר עמותה 150 ¤ ל-לא חבר עמותה 200 ¤ (או תשלום של 150 ש"ח למרוץ + 150 ש"ח חברות עמותה עד לינואר). במהלך ההרשמה יש לציין את גיל הרוכב ואת דגם האופנוע, לפי זה ישובץ הרוכב לקטגוריה המתאימה. הכניסה לקהל הצופים חינם. סוג המרוץ - הרד סקרמבל ציוד חובה להשתתפות: מגפי שטח, מגיני ברכיים, מגן גוף, כפפות, קסדה, משקפי אבק. ללא ציוד מגן מלא אין אפשרות להשתתף !!! לוז: הרשמה 08:00 - 09:30 זינוק 10…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים:
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בשעה 23:00 מכבי חיפה במלחמה הכי גדולה בעולם! חייבים לנצח! כל האוהדים של כל הקבוצות להחזיק אצבעות (למרות שכנראה לא יהייה לנו סיכויי ) תצפו ותהנו מהביצועים של ג'ובאני,טל,לופז,קטן,וכל השחקנים אלעד.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
עזרה בקשר לצבא 1 2 3 4 5
מאת raz-{jet-pilot}- 63 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום אני עומד להתגייס ואני חייב להוריד פרופיל! מישהו כאן אולי יוכל לעזור ולהגיד לי מה הדרך הטובה ביותר? על מה ללכת? והאם אלרגיה לאבק יכולה לתת לי 64? תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
משחק מס' 1 בכל הזמנים 1 2 3
מאת dimax- 40 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
NEED FOR SPEED UNDERGROUND יוצא ב 20 לחודש תהנו בינתיים מזה תתחילו להוריד זה לא נתקע זה פשוט לוקח דקה ודרך אגב זה 200 מגה אז לא להיבהל http://www.electronic-arts.com.au/eagames/downloads/NFSU_Demo_EAGAMES_Australia.exe
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו כאן מאזור רחובות מכיר את "טנק המצוות"? זה הדבר הכי לא שפוי שראיתי בחיי, חבורת דוסים נוסעים על סוונה מקושטת במדבקות וסטיקרים של נ נח נחמן מאומן...עם זוג רמקולים ומגברים שמחוברים לגנרטרור שהם שמו אחורה, בעוצמה שהייתה מביישת דיסקוטקים (ואני לא מגזים) עוצרים בכל רמזור יורדים כולם מהרכב ומתחילים לרקוד בסיגנון טראנס פסיכודלי לצלילי שירי נחמן מאומן!!! חשבתי לעצמי WTF לקחתם היום בבוקר?!?! היום במקרה ראיתי אותם בטבון בכניסה לרחובות וכל כך הצטערתי שהדיגטלית לא הייתה איתי! אבל אל דאגה לקחתי את זה בתור פרויקט לצלם אותם ולראות לכם את התופעה
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי עוד שבוע וחצי ואני דיי רוצה לדעת מה הולך לעבור עלי...
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם למשהוא יש במיקרה את שתי הברזלים ששולפים רדיודיסק דגש על רדיודיסקים של פיוניר! לא של קנווד שנראה כמו חץ או כמו מוט עם חלק שמן יותר אלה שניים ברוחב קבוע עם בליטה קטנה באמצע התנתקה לי האנטנה . בתודה ליביו
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 6 תגובות
- 959 צפיות
ברשותי צורב Yamaha CRW2100E 16X10X40 אבל לא משנה מה המהירות זו לא הבעיה כשאני צורב דיסק רגיל CDR אין בעיות אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק CDRW הוא מראה את תהליך הצריבה כרגיל אבל בתכלס כשאני מנסה לקרוא את הדיסק הוא נשאר ריק עכשיו שלחתי לימהאה אי מייל והתשובה שלהם היתה שזו בעיה בצורב והם לא מתקנים יותר צורבים כי הם הורידו את כל הצורבים מפס הייצור לדעתי זו תשובה מתחמקת חוות דעת נוספת ?
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוףףף מעצבן !! אבל מצאתי פתרון ! לקנות מרצדס! אני נוסע לי אחרי מרצדס מפוארת וחדשה. משייט באותה המהירות, כמובן ששומר גם מרחק. כל המכוניות מפנות לה את הנתיב השמאלי (אולי בגלל שהיא נראתה כמו דיסקוטק ) ביתר קלות וללא עיכוב. ברגע! אבל ברגע, שהמרצדס השתלבה בנתיב הימני ואני עוקף אותה, שום מכונית לא זזה לי מהנתיב, ואז אני נאלצתי לצפור ולהבהב. הייתה יונדאי אקסנט אחת שפשוט החליטה על דעתה להתקע בנתיב לאחר שהחלה לנוע עם איתות לנתיב הימני ואז חזרה לשמאלי. אוףףףף מעצבן. שמוליק
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
מסיבה בשטחים 1 2 3
מאת Leonid- 43 תגובות
- 4 אלף צפיות
קיצר, אתמול נסענו למסיבה בהתנחלות בשטחים (מעלה שומרון) נפגשנו בכפר סבא, ומשם יצאנו לשטחים. היה מדהים. הנסיעה כמובן המסיבה עצמה היתה חרא. אבל נסיעה של 150-160 בשיירה של 5 מכוניות נתנה אדרנלין. + העובדה שזה בשטחים ואין אף אוטו על הכביש הוסיפה לאדרנלין ! קיצר, היה פצצה, אבל המסיבה היתה חרא... לאון.
הודעה אחרונה מאת edan82,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)