Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו היה פה בקורס/מיונים לחובלים צוללות ויכול לספר לי קצת?

TaZoK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שיהיה בהצלחה...

הולך לעבור עליך מילואימניק מתוסכל :lol::twisted:

וברצינות, המון ריצות ותיזוזים, המון מים, מדי ב' לא נוחים (תדאג לנעלי ספורט שאפשר להרוס אבל שיהיו לך נוחות), עוזי-דמה שיגרום לך להראות כמו ילד קטן שמשחק בארגז חול, המון צעקות והמון ילדים מתלהבים שחושבים שהם הגיעו להציל את העולם כבר בגיבושון...

בקיצור, אם אתה רוצה לעבור, תהיה עצמך ותנסה להיות כמה שיותר "קבוצתי" כי אינדיבודאליסטים עפים מהר מאוד.

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וגם..

אם אתה (כמו כולם) חושב שאתה לא מספיק בכושר אז אל תיתן לזה להדאיג אותך, כל פדלאה יוכל לעבור בתנאי שיהיה קבוצתי מספיק (קרדיט לאריאל על המילה).

אבל יהיו גם עוד כמה עינויים, כמו למשל ישיבה חדר 2 על 2 עם איזה 30 איש בחום של איזה 45 מעלות, עם מסכה על הפנים, בלי יכולת לזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתרגש,והכי חשוב אל תיהיה לחוץ בזמן,כי גם ככה יקחו לכם את השעונים,אז כבר מעכשיו תתחיל לזכור פחות או יותר שעות לפי מצב השמש\תאורה או לפי מצב הירח בלילה,זה יעזור לך קצת.

בכל אופן,קח את זה בתור חוויה,תנסה להנות מזה כמה שתוכל,תלבש בוקסרים כדי שלא יהיו לך שפשפות,ומראש תכין לך שפורפרת של בנגאיי (אדום) כי אחרי שכל הסיפור יגמר קצת תרגיש את השרירים.

שיהיה המון בהצלחה !!!

נ.ב

כשאתה עובר ליד המלאכים (ככה נקראים המילואימניקים האלה שמתזזים אתכם,על שם החולצות הלבנות שלהם והיכולת המופלאה להגיד לכם מה שבראש שלהם) תשתדל להראות עירני,תשתדל לדרבן את החבר'ה (בשפה הצבאית "להרהי"ל"),ולהראות שאתה בעניינים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין שיש לי כושר כל צב גוסס... והבנתי שיש הרבה ריצה... אני והרבה ריצה לא הולכים ביחד 8)

ובכל מקרה אני ילך בשביל החוויה מקסימום אני יפרוש באמצע הכי נורא...

אריאל מה זאת אומרת להיות קבוצתי מה הולך להיות? כמו בגיבוש הפסיכומטרי חידות ושטויות כאלה? שאני לא ממש מבין את הקשר שלהם לחובלים...

אני ינסה לסחוב את זה מזל שיש לי עוד 3 חברים שבאים איתי לשם...

מישהו עבר את זה אישית?

למה? ככה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה במושג "קבוצתי" זה לא שהולכים לעשות לכם חידון טריוויה ותתחלקו לקבוצות...

הכוונה היא שבמידה ואתה רואה שאחד החבר'ה שם מתקשה,אז פשוט לתפוס אותו ולמשוך אותו (אתה לא תבין את זה עכשיו,אבל כשקשה לך,תעזור למשוך אנשים אחרים,אתה תגלה שפתאום אתה לא כל כך שם לב כמה קשה לך,ולמרות שאתה תסחוב עליך מישהו אתה תרגיש קצת הקלה,זה נשמע מטומטם אבל עובד).

עוד דבר שקשור לעניין הקבוצה זה שאם מטילים על מישהו משימה ואתה רואה שהוא מתקשה,תבקש אישור לעזור לו (גם אם אין לך מושג מה אתה עושה\אמור לעשות),בקיצור תראה שאתה לא חושב רק על עצמך אלא מנסה לפעול כחלק מהקבוצה ולטובת הכלל.

ושיהיה בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...