Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מרחובות מכיר את טנק המצוות???

SPL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מישהו כאן מאזור רחובות מכיר את "טנק המצוות"?

זה הדבר הכי לא שפוי שראיתי בחיי, חבורת דוסים נוסעים על סוונה מקושטת במדבקות וסטיקרים של נ נח נחמן מאומן...עם זוג רמקולים ומגברים שמחוברים לגנרטרור שהם שמו אחורה, בעוצמה שהייתה מביישת דיסקוטקים (ואני לא מגזים) עוצרים בכל רמזור יורדים כולם מהרכב ומתחילים לרקוד בסיגנון טראנס פסיכודלי לצלילי שירי נחמן מאומן!!! חשבתי לעצמי WTF לקחתם היום בבוקר?!?! היום במקרה ראיתי אותם בטבון בכניסה לרחובות וכל כך הצטערתי שהדיגטלית לא הייתה איתי!

אבל אל דאגה לקחתי את זה בתור פרויקט לצלם אותם ולראות לכם את התופעה :shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם לא לקחו משהו מיוחד בבוקר, רק קצת גראס..

אני חולה על האנשים האלה!! איזה אנשים שמחים!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר לא שוס גדול, יש גם בנתניה..

פה הם כבר השתכללו לאקונוליין, יחד עם המיקס של "המשיח" ו "בלו דבדי דבדיי"...

זה כל כך מצחיק שבא לי לירות בהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תבדילו: יש את הברסלבים, רובם חוזרים בתשובה, אוהבים את הכיפות הלבנות הגדולות.

הם עם ה"נ נח נחמ נחמן מאומן" והריקודים ליד הרכב. מחבבים סמים קלים.. :wink:

ויש את החב"דניקים המשיחיים(שהם פלג קטן מחב"ד כולה) שמאמינים שהרבי מלובביץ' זצ"ל חי והוא המשיח. הם עם שירי המשיח החביבים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תבדילו: יש את הברסלבים, רובם חוזרים בתשובה, אוהבים את הכיפות הלבנות הגדולות.

הם עם ה"נ נח נחמ נחמן מאומן" והריקודים ליד הרכב. מחבבים סמים קלים.. :wink:

ויש את החב"דניקים המשיחיים(שהם פלג קטן מחב"ד כולה) שמאמינים שהרבי מלובביץ' זצ"ל חי והוא המשיח. הם עם שירי המשיח החביבים..

אילייה, זה לא היה סמים קלים תאמין לי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הברסלבים האלו זה קיפודים שאכלו בול מקולקל בהודו.

יותר טוב שהם כאן שמחים ורוקדים ולא יושבים שם על איזה ג'אבל ומכינים צ'אפטי לאיזה באבא.

לפעמים הם באמת מעצבנים, כי לוקח להם זמן לעשות תרגולת יהלום בכל רמזור ולעלות חזרה על הואן (אגב, כבר ראיתי שאחד או שניים רוקדים על הגג).

אני וידידי הטוב י. רצינו איזה יום לקחת חופש, לטמא את גופנו בחומרים פסיכואקטיביים ולהצטרף אליהם. נראה לי חוויה הזויה ביותר...

אגב, ובאותו נושא - גם אצלכם בעיר יש את החב"דניקים המעעעעצבנים האלו שמפריעים לישון צהרים בשבת כשהם צורחים בפול ווליום "כל אשה וכל בת מדליקה נרות שבת".

אז זהו שלא. לא כל אשה מדליקה נרות שבת, ולגבי אשתי לפחות - אני מבטיח לכם שזיהום הרעש הבלתי חוקי הזה רק מעצבן אותה. ולגבי אלו שכן מדליקות - הן לא צריכות תזכורת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי שאף אחד עוד לא קפץ .. אז אני אקפוץ .. ;)

באחד ממפגשינו הקטנים בימים העליזים שבין מכירת ה 205 של סרגיי לבין פתיחת פיצה\סמבוסק\אנערף מה חדש, נעצרה ממולנו ,דאז בכפר-סבא, בכביש ממול אותה טרנזיט , והמון יצורים קטנים קפצו ועשו המון רעש , ידידנו הצלם מיהר לצלם זאת ואף להסריט, מייד קמו אנשי הפורום אשר שמחה היא עניין מוכר להם , ויצאו לרחובות בקולות ששון ושמחה , ומיהרו איש כרבים להצטרף לחגיגה...

ה-כ-ל מצולם ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מצחיקים הם....יש פול כאלה בבית-ליד.

הם רוקדים כאילו אין מחר,אני חייב לציין שיש להם פוטנציאל בתור רקדניות במועדונים.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באחד ממפגשינו הקטנים בימים העליזים שבין מכירת ה 205 של סרגיי לבין פתיחת פיצה\סמבוסק\אנערף מה חדש, נעצרה ממולנו ,דאז בכפר-סבא, בכביש ממול אותה טרנזיט , והמון יצורים קטנים קפצו ועשו המון רעש , ידידנו הצלם מיהר לצלם זאת ואף להסריט, מייד קמו אנשי הפורום אשר שמחה היא עניין מוכר להם , ויצאו לרחובות בקולות ששון ושמחה , ומיהרו איש כרבים להצטרף לחגיגה...

ה-כ-ל מצולם ;)

הכי משעשע, שהם כמעט ושכחו אחד באחורה :twisted:

וישנם 2 סרטים של זה :wink:

-נוסטלגיה- 8)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-כ-ל מצולם ;)

טלאור וישי שלנו רקדו איתם!!!

תכלס זו אחת התופעות המצחיקות ביותר שיש בארץ..

יצא לי בוקר אחד לרקוד איתם בצומת הטייסים

כל הנהגים פשוט צפצפו וצפצפו ו 4 מכוניות ראשונות מכובות והנהגים רוקדים

...

אדיר!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת משעשע גם לנו יש את זה (ברעננה)

אצלנו לא רקדו רק נסעו ושמו מוזיקה חזקה... 8)

יש שלושה סוגים של אנשים בעולם:

כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...