Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שאף אחד לא ציין פה את מה שנחשב לבחירה די אוטומטית בשוק הזה - IBM. אני די בספק שיש כרגע דגם עדכני שנכנס לתקציב שלך, אבל אולי תוכל למצוא דגם קודם או מתצוגה של ThinkPad מסדרת R, G, A או T. אם סוללה זה לא בדיוק מה שהכי חשוב לך אז זה מספיק טוב. הדגמים שציינתי מצטיינים באמינות כללית חזקה, ביצועים מצוינים ויחס עלות-תועלת גבוה יחסית. סדרת X שמיועדת לניידות מקסימלית סובלת לעתים מבעיות ולא מומלצת אם אתה זקוק לביצועים.

אם סוללה זה כן משהו שחשוב לך אז אולי יעניין אותך לדעת שחיי סוללה היום הם "קליע הכסף" בתעשיית המחשבים הניידים. יש משמעות אדירה בעניין הזה בין לקנות מחשב חדש לבין ישן יותר (אפילו קצת ישן), מכיוון שפלטפורמת Centrino הביאה איתה גישה חדשה לשמירה על מתחים נמוכים, ובד בבד החלו לספק עם הניידים החדשים ביותר סוללות חזקות יותר. המגמה העיקרית בשוק היא להגביר את זמן הפעילות על סוללה. אני ממליץ בשנה האחרונה לכל מי ששואל אותי שאם חיי סוללה חשובים לו, לחכות כמה שיותר עם רכישת מחשב נייד. עד כאן פסקה ארוכה של רקע כללי שלא בהכרח מעניינת אף אחד.

לעצם העניין -

IBM, Sony, Toshiba, Dell, Fujitsu נחשבים הטובים יותר.

HP, NEC - יש NEC מעולים, ויש פחות. HP זה קצת הימור.

Compaq וכל מותג שלא ממש מוכר - להתרחק כמו מאש.

בהצלחה.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אין לי תקציב לזה.

יש איזה דגם של זאוס עם 2.4 מוביל מה שצורך פחות חשמל עם ראדון 9000(!) כרטיס מסך מאוד חזק לניידים וזה מה שאני בדיוק מחפש.

עם 3 שנים אחריות אני כנראה יסגור איתם את העסקה...אני מאמין שאם יש 3 שנים אחריות אפשר לישון בשקט בלילה.

פורסם

רגע מה קורה אם המחשבים של ACER עם המעבד של סינטרינו 1.4 שהוא יותר מהיר מ 2.4

של אינטל ויש לו עוד יתרונות של זמן סוללה עד 6 שעות :!:

וגם יש לו כרטיס רשת מובנה ואינטרנט אלחוטי מובנה.

וגם הוא מאד קל מסך 15 והוא שוקל 2.6

במחיר של 7000

פורסם

אין מצב המשקל לא מהווה בעיה כי אני נוסע ברכב ולא באופניים..

השעות עבודה גם לא כי מספיק לי 3-4 שעות אפשר להסתדר גם עם 2.5 כי בסה"כ יש לי תקע חשמל בעבודה וחיבור לאינטרנט אני מקווה בקרוב..

אין לי תקציב של 7 זה יותר מדי בקושי 6 ואני חנוק...

ולא ראיתי בשום חור מחשבים של ACER.

הבעיה העיקרית היא שאני רוצה כרטיס מסך חזק בלי פשרות לבנתיים היום הכי חזק בארץ בניידים זה הראדון 9000.

פורסם

בתור אחד עם 2 ניידים בבית, כמה מאות בעבודה ואין ספור אצל החברים:

מחשב נייד בד"כ לא בנוי למשחקים (מה לעשות)...יש מאט מאוד דגמים שמצויידים בכרטיסי מסך 3D חזקים (פחות או יותר) :(

בשנה האחרונה חל שיפור מנושא, אך המחירים של מחשבים נורמליים יהיו מעבר לסכום שנקבת... :(

להבדיל ממחשב שולחני, במחשב נייד הכי חשוב לא לקנות NONAME...תכנון מחשב שיוכל להכנס לקופסה צפופה ביותר, לצרוך מאט מאוד חשמל, לשמור על קור הרכיבים שלו ולשרוד מכות, רעידות ונפילות - זה לא משימה פשוטה במיוחד...

כעיקרון IBM, DELL, סדרות "גבוהות" של HP/COMPAQ וגם TOSHIBA וFUJITSU/SIEMENS נחשבים לניידים טובים... בכל השאר לא הייתי נוגע...

לSONY VAYO יש יכולת מולטימדיה מרשימה, אך יש לאחד החברות שאנחנו עובדים איתה נסיון מר מאוד עם VAYO בתור מחשב לעבודה :(

ולעיניינו: תור איתי קשר בICQ/ה"פ/דוא"ל - אני מכיר מישהו שמתעסק בניידים משומשים/סטוקים וכו' - גם קניתי ממנו DELL של אישתי לפני כשנה - לפעמים ניתן למצוא אצלו מציאות של ממש (כמו מחשבים חדשים באריזה ששכבו שנה במחסן ועכשיו נמכרים בחצי מחיר - עם אחריות ייצרן/ייבואן המלאה!)

פורסם

מהנסיון שלי דווקא ה PRESARIO של COMPAQ יותר מבסדר גמור...

אני חושב שזה הנישא הכי טוב שעבדתי איתו. ועבדתי איתו המון.

לאבא שלי היה HP עד לא מזמן והיה עושה לו צרות...

והוא החליף אותו ב IBM , ואני מניח שכולנו נסכים שאין על IBM בנישאים,

אבל IBM לא ייכנס בתקציב לכן אני ממליץ ללכת על הקומפאק.

אפשר אולי לנסות לקנות משומש, או מעודפי חברות שנסגרו , אבל זה חתול בשק...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למען האמת אני צריך מחשב שיהיה נורמלי שיעמוד בעומס קצת פה ושם..

פחות לעיסקי יותר מולטימדיה ותוכנות כבדות.

הזמן עבודה שלו כנייד מספיק לי כ 3 שעות מצידי.

אני לא מוכן להתפשר...על לא פחות מראדאון 9000.. :roll:

האם אפשר לבנות מחשב נייד לבד?

אני מתכוון להרכיב מחשב מרכיבים שונים...

פורסם

לי יש מחשב נייד של NEC שעלה בסביבות ה 9 אלף והסוללה שלו מחזיקה שעתיים וגם זה בלחץ ,ולמי שאמר שמשחקים לא עובדים טוב על נייד תתפלא אצלי רואים ממש טוב יותר ממחשב נייח .

פורסם
לי יש מחשב נייד של NEC שעלה בסביבות ה 9 אלף והסוללה שלו מחזיקה שעתיים וגם זה בלחץ ,ולמי שאמר שמשחקים לא עובדים טוב על נייד תתפלא אצלי רואים ממש טוב יותר ממחשב נייח .

אפשר לדעת איזה מחשב יש לך ?

כרטיס מסך , מעבד?

• תוכן חדש...