Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - הצבא לא רוצה להסתבך עם מקרים קשים -

לא רפואיים,

לא נפשיים

ולא ת"שיים.

אז אם יש לך סיבת ת"ש מוצדקת - אתה תוכל לקבל את ההקלות המתאימות לך.

הבעיה עם הורדת פרופיל זה שיכולים לתקוע אותך כפקיד בצוקי עובדה עם יציאות על הפנים, או אפילו נהג תובלה, שאז ישיבה בכלא נראית פתאום שירות קל ונעים עם יחס טוב מצד המפקדים.

אין דרך לגיטימית להוריד פרופיל, חוץ מאשר לספר על כל הבעיות שיש לך, אבל אם יש לך בעיות בבית, ומערך הת"ש לא עוזר - אני מציע שתנסה להתקבל לתפקיד איכותי קרוב לבית.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה שאני אומר לך את זה,אבל אנשים כמוך שמחפשים טיפים ל"איך להוריד פרופיל" פשוט עושים לי בחילה.........

מה הבעיה שלך לתרום 3 שנים למדינה ולעשות אותם כמו שצריך ?!

ואל תספר את הבלבולי ת*ת האלה שיש לך בעיות וכו',כי הצבא מתחשב במי שיש לו באמת בעיות (ואני חוזר ומציין,מי שיש לו באמת בעיות!),ואני אישית מכיר מספר אנשים שבאמת היו להם בעיות והתחשבו בהם,אז ככל הנראה אם הצבא לא התחשב בבעיות שלך אז כנראה שאין לך בעיות,ואם יש אז כנראה שהן לא כאלה גדולות,אז תפסיק להתפנק ולחפש חיים קלים.

תעשה בשירות שלך משהו שתתגאה בו,לא משהו שיעשה לך חיים קלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סליחה שאני אומר לך את זה,אבל אנשים כמוך שמחפשים טיפים ל"איך להוריד פרופיל" פשוט עושים לי בחילה.........

ואל תספר את הבלבולי ת*ת האלה שיש לך בעיות וכו',כי הצבא מתחשב במי שיש לו באמת בעיות (ואני חוזר ומציין,מי שיש לו באמת בעיות!),ואני אישית מכיר מספר אנשים שבאמת היו להם בעיות והתחשבו בהם,אז ככל הנראה אם הצבא לא התחשב בבעיות שלך אז כנראה שאין לך בעיות,ואם יש אז כנראה שהן לא כאלה גדולות,אז תפסיק להתפנק ולחפש חיים קלים.

למדינה כזאת לא מגיע 5 דקות מהחיים שלי שלא נדבר על 3 שנים.

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

גם אני לא אוהב את מה שקורה במדינה היום,נכון המצב חרא מכל הבחינות:

פוליטית\מדינית\כלכלית\מוסרית,הככככל חרא,אז ?!

אנשים כמוך הם כפויי טובה,ואם הייתי יכול להשתמש בשפה חופשית אז הייתי מציין עוד כמה דברים לגבי סוג כזה של אנשים,אבל לא מכובד לעשות את זה פה,בכל זאת יש פה אנשים שאני מכבד ומעריך.

חבל רק שזה מה שאתה מרגיש (ושוב,אני לא איזה ציוני מדופלם,ונכון שהמדינה לא משהו,אבל בין זה לבין להוציא מהפה את האימרה שאתה הוצאת המרחק גדול).

פורסם

:mm_yeah:

ולעניין הורדת הפרופיל - תלוי מה אתה מנסה להשיג.

אם אתה רוצה להיות בתפקיד משמעותי אך קרוב לבית (מודיעין, קשר וכו') - מערך הת"ש הוא הכתובת ואם זה לא עוזר אז אפשר ללכת על כאבי גב, משקל ירוד/יתר (מחק את המיותר), או כל בעיה רפואית קיימת או דמיונית אחרת.

אם אתה רוצה להיות מש"ק ממטרה - מה שאתה צריך זה פרופיל נפשי 45. לך לקב"ן וספר לו כל מיני סיפורים, הדרכה ניתן למצוא ב- http://www.newprofile.org

אם אתה רוצה להשתחרר לגמרי, 21 זה מספר הפלא - באתר הנ"ל מן הסתם תמצא חומר רלוונטי גם למקרה זה.

אם אתה פוחד מהשפעות שליליות של ה-21 באזרחות, אתה יכול להירגע במידת מה, זה לא נורא כמו שהיה פעם. פרטים בה"פ (אם זה רלוונטי).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עידן טחנו עד זה עד תום.

זכותו של בן אדם להחליט לעצמו אם הוא מוכן לתת מעצמו 3 שנים למדינה

למטרה אידיאולוגית , או להחליט שהוא מקדיש את השנים הללו לעצמו.

זו זכותו הבסיסית .

וגם אם הזכות הבסיסית הזו מנוגדת לחוק עדיין יש אמצעים להפוך את החוק.

שוב , אני מגיע מהמדרס השני - אני כביכול לא חסיד גדול של צבא - אין לי כל בעיה

עם קרביים ( חברים הטובים ביותר שלי הם כאלו ואני מעריך אותם - באמת .

ואין לי שום בעיה עם ג"ובניקים שלא עושים כלום כל היום)

אני עדיין בצבא למרות שהרבה אני לא עושה , אבל זו ההרגשה שלי.

ולשואל השאלה אני לא אגיד לך איך לצאת או למה כי כבר טחנו את הנושא

שכמובן לא מתאים לפורום , אתה רוצה לצאת תצא , אתה רוצה להוריד פרופיל ? תוריד

אתה יכול לעשות כל מה שתרצה - תאמין בעצמך זה המפתח.

יום טוב

פורסם

עידן טחנו עד זה עד תום.

זכותו של בן אדם להחליט לעצמו אם הוא מוכן לתת מעצמו 3 שנים למדינה

למטרה אידיאולוגית , או להחליט שהוא מקדיש את השנים הללו לעצמו.

זו זכותו הבסיסית .

וגם אם הזכות הבסיסית הזו מנוגדת לחוק עדיין יש אמצעים להפוך את החוק.

יום טוב

לירן, תרשה לי לחלוק על דעתך. במדינה כמו שלנו אם זכותו של כל אחד הייתה לשבת ולהחליט מה בא לו לעשות, אז מעטים היו עושים צבא. למה? כי זה קשה, זה מתיש, זה שובר, והרבבבבהההה יותר קל לדאוג לעצמך.

אז "זכות" כזאת אין. ועד שיהיה שלום וצרכי הבטחון הקיומיים שלנו לא יירדו לא תחולק הזכות הזאת.

מה שכן יש, זה את ההתחשבות המסויימת של הצבא בבעלי בעיות, ואת היכולת של כל בן אדם לשבת ולהגיע כמו גבר למסקנה שיהיה קשה מדי לנפשו העדינה - וללכת לקב"ן. כי קב"ן זה הכתובת לאנשים כאלו.

ומי שהקב"ן מסכים איתו שהוא באמת לא מספיק בוגר ורך וענוג מדי אפילו בשביל להיות ג'ובניק עם לינת בית - שישתחרר.

אותי מרתיחה ההשתמטות ממניעים רפואיים לכאורה. למה? כי בגלל ממציאי בעיות רפואיות, מי שבאמת יש לו בעיה נתקל בכאלו חומות במערך הרפואי שפשוט תשוש מכמויות המשתמטים שמציפים אותו.

פורסם

לירן אני לחלוטין לא מסכים איתך מאותה סיבה שעידן (אשפוז) ציין ואני אחזק את דבריו, בניגוד למה שאתה אומר שזכותו לעשות מה שהוא רוצה,אתה שוכח שצה"ל זה לא צבא היתנדבותי אלא עובד על בסיס חובה,ובמידה והיו נותנים לכל אחד את ה"זכות" לבחור היכן לשרת אתה יודע איפה היינו נמצאים ?

אני לא יודע,אבל בטוח שזה לא היה פה בישראל,כי מה לעשות,אנחנו נראים במפת הגלובוס כמו נקודה אבל כל העולם מדבר עלינו וכל העולם מסתייג מאיתנו בדרך זו או אחרת,ובשורה התחתונה----->עצוב אבל להרבה מאוד מדינות בעולם לא היה ממש מזיז את הבי*ה אם המושג הזה שנקרא "ישראל" היה יוצא לו ממילון המונחים,אז בגלל זה מרתיחים אותי כל אותם משתמטים שקשה\כואב\רחוק\מתיש\מעייף\שוחק\מגרד להם להיות בצבא בכלל ובקרבי בפרט.

כמובן שלכל כלל יש יוצאים מן הכלל וברור לכולם שאני לא מתכוון לכאלה שבאמת יש להם בעיות בריאותיות או אחרות,והם זכאים לכל ההקלות האפשריות,אבל אדם שבריא כמו שור שלא יתגייס ויעשה צבא כמו שצריך,למה?!

לי ייכאב פחות כשאני ירוץ מאשר לו ? אם אני אקבל כדור אז למשפחה שלי פחות יכאב מאשר למשפחה שלו ?

אני התגייסתי לגבעתי,ביצעתי מסלול לוחם,עשיתי קורסים פיקודיים (קורס מ"כים,קורס קצינים וכו'), הייתי בלחימה בכל חור אפשרי,איבדתי חברים,איבדתי חייל,כמעט איבדתי את עצמי,ואתה יודע מה ?

לא עשיתי את זה בגלל שהמדינה היתה כל כך טובה אליי,אלא בגלל שזה היה הדבר הטבעי לעשות,אנחנו נמצאים במצב בטחוני חרא,וצריך חבר'ה קרביים.

אז נכון,לא ליקקתי דבש,ולא ראיתי כמעט ציוויליזציה (שלא לדבר על זה ש"בחורה" זה מושג שלא היה קיים אצלי בלקסיקון),אבל אתה יודע מה ?

היום אני יכול להסתובב ולהגיד בגאווה שכן,עשיתי שירות צבאי מכובד ביותר,ויש לי על מה להתגאות.

אבל אני אפילו לא מעוניין לשכנע אותך לרדת מהעניין,כי זה אופי,ואופי לא משנים בקלות,בטח לא דרך פורום.

רוצה טיפ איך להשתחרר מהצבא ? לך תתחתן.

זה עבד יפה אצל בר (הסתומה) רפאלי,זה בטח יעבוד גם אצלך.

שיהיה במזל !!!.

פורסם

אגב, רק להוסיף עוד נקודה - רק מי שעבר צבא יודע כמה זה תרם לו אישית.

כן, כן, יש גם סיבות אישיות טובות ללכת לצבא.

מי שהיה בצבא, יותר מכך מי שהיה בבסיס סגור ויותר מכל מי שהיה קרבי - יודע כמה זה תרם לו מבחינה אישית. אתה נכנס לצבא ילד, אתה עובר זמן קשה אבל אתה יוצא מבוגר.

כשאני מסתכל על אנשים שעשו צבא ואנשים שלא עשו צבא - ממש רואים את ההבדלים בין אלו שנשארו מנטלית תקועים ילדים בתיכון, ובין אלו שלמדו להסתדר לבד, לעמוד בקשיים, לקחת אחריות ולהסתגל למצבים.

תסתכלו על בני 25 ישראלים ובני 25 אמריקקים או אירופיפים. איזה הבדל מנטלי. מפגרים מול מבוגרים. ואני מדבר סטטיסטית, אז לא ממש יעזור דוגמאות לבן דוד הקרבי שלכם שהוא קקר לעומת בן דוד אמריקאי שהוא כבר דוקטור בסטנפורד.

ובני ה- 25 הישראלים שלא עשו צבא הם בדיוק כמו כל האמריקקים. נשארו ילדים מפונקים.

כשתגיעו לגיל שבו תתחרו באנשים אחרים על משרות ועל אחריות בעבודה, אז תראו כמה שצבא תרם לכם. אפילו אם זילזלתם בזה כשהייתם בפנים, וזה נראה לכם כמו סתם להיות פיון בחרא.

וזו בהחלט נקודה למחשבה.

פורסם

מי שהיה בצבא, יותר מכך מי שהיה בבסיס סגור ויותר מכל מי שהיה קרבי - יודע כמה זה תרם לו מבחינה אישית. אתה נכנס לצבא ילד, אתה עובר זמן קשה אבל אתה יוצא מבוגר.

כשאני מסתכל על אנשים שעשו צבא ואנשים שלא עשו צבא - ממש רואים את ההבדלים בין אלו שנשארו מנטלית תקועים ילדים בתיכון, ובין אלו שלמדו להסתדר לבד, לעמוד בקשיים, לקחת אחריות ולהסתגל למצבים.

תסתכלו על בני 25 ישראלים ובני 25 אמריקקים או אירופיפים. איזה הבדל מנטלי. מפגרים מול מבוגרים. ואני מדבר סטטיסטית, אז לא ממש יעזור דוגמאות לבן דוד הקרבי שלכם שהוא קקר לעומת בן דוד אמריקאי שהוא כבר דוקטור בסטנפורד.

כשתגיעו לגיל שבו תתחרו באנשים אחרים על משרות ועל אחריות בעבודה, אז תראו כמה שצבא תרם לכם. אפילו אם זילזלתם בזה כשהייתם בפנים, וזה נראה לכם כמו סתם להיות פיון בחרא.

וזו בהחלט נקודה למחשבה.

וואי, על זה אני ממש מסכים איתך! :mm_yeah:

יש המון דוגמאות לכך שהצבא הופך אותך לאדם בוגר.

כל מילה זהב.

172

פורסם

וזו בהחלט נקודה למחשבה.

וואי, על זה אני ממש מסכים איתך! :mm_yeah:

יש המון דוגמאות לכך שהצבא הופך אותך לאדם בוגר.

כל מילה זהב.

תומר, חכה שתגיע לצבא. אחרי זה תחליט אם להסכים או לא (אני אומר את זה מניסיון).

שירות צבאי לא הופך אותך לבן אדם טוב יותר.

לצערי בחלק מהמקרים זה בדיוק ההיפך.

לא חסרים האנשים שיצאו מהצבא כשבר כלי, אנשים שהצבא השחית אותם, אנשים שלמדו בצבא רק איך להתחמק מכל פעולה הכי איזוטרית ו"להתקמבן" בכל דרך שרק תגרום להם לעשות כמה שפחות.

בתור אחד שסיים שירות מלא אני לא נוטר טינה לאף אחד שבוחר לא לעשות שירות, אפילו אלא שבוחרים להתחמק בגין בעיות רפואיות שמעולם לא היו להם.

יתר על כן, אני יודע שחלקים רבים מאוד באוכלוסיה מייחסים לצבא עליונות מוסרית ורואים את השירות בו כערך עליון. זאת טעות.

אם אתם חושבים שלקיחת קבוצת נערים פוחזים בני 18 מביתם והשמה שלהם במסגרות נוקשות בעלות פן כוחני מודגש שמקדשות אלימות, כוחניות ואכזריות לא ישפיע בצורה רעה על החברה כולה אתם טועים. זהו הזמן שבו כל אחד מאיתנו צריך לשים את עצמו בצד ולהסתכל עמוק פנימה.

אנו נדרשים לבחון בצורה מדוקדקת לאן פנינו כעם וחברה מועדות. הגיע הזמן לבדק בית חברתי מוסרי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אם אתה כל כך רוצה להוריד פרופיל יש שתי דרכים

הכי פשוט

זה שלא תתבלט

אל תכתוב הרבה הודעות

פשוט תעלם לכמה זמן

וקצת יותר מסובך

עמוד עם סממן העכבר מעל הפרופיל

הקלק על הכפתור הימיני בעכבר

בחר ב ...SAVE PICTURE AS

ושמור במקום שאליו אתה רוצה להוריד את הפרופיל

מקווה שעזרתי

ענק... :D:D:D

ובשביל בעיות בבית אין צורך להוריד פרופיל. פשוט תצהיר על הבעיות - אני בטוח שאם זה באמת משהו רציני יטפלו בך כמו שצריך ויגישו את כל העזרה הנחוצה...

חבל שאתה מסתכל על הצבא בצורה כזאת. תחשוב כמה אתה יכול למצות את עצמך, לחוות כ"כ הרבה. אה, וגם (כשיש זמן) לתרום למדינה...

סה"כ תקופת הצבא היא אחת התקופות הנפלאות בחיי הישראלי...

שפשוף נעים,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני רציני !

אני חודש מתגייס ואני כבר לא יודע מה לעשות אז אם יש למישהו משהו חכם להגיד שיגיד אם בא לו לעזור...

ומי שמנסה להצחיק שיעבור לשרשור אחר

jet pilot שרוצה להוריד פרופיל ...

אתה לא מתבייש לקרוא לניק ניים שלך JET PILOT ? ? ?

פורסם
לירן אני לחלוטין לא מסכים איתך מאותה סיבה שעידן (אשפוז) ציין ואני אחזק את דבריו, בניגוד למה שאתה אומר שזכותו לעשות מה שהוא רוצה,אתה שוכח שצה"ל זה לא צבא היתנדבותי אלא עובד על בסיס חובה,ובמידה והיו נותנים לכל אחד את ה"זכות" לבחור היכן לשרת אתה יודע איפה היינו נמצאים ?

אני לא יודע,אבל בטוח שזה לא היה פה בישראל,כי מה לעשות,אנחנו נראים במפת הגלובוס כמו נקודה אבל כל העולם מדבר עלינו וכל העולם מסתייג מאיתנו בדרך זו או אחרת,ובשורה התחתונה----->עצוב אבל להרבה מאוד מדינות בעולם לא היה ממש מזיז את הבי*ה אם המושג הזה שנקרא "ישראל" היה יוצא לו ממילון המונחים,אז בגלל זה מרתיחים אותי כל אותם משתמטים שקשה\כואב\רחוק\מתיש\מעייף\שוחק\מגרד להם להיות בצבא בכלל ובקרבי בפרט.

כמובן שלכל כלל יש יוצאים מן הכלל וברור לכולם שאני לא מתכוון לכאלה שבאמת יש להם בעיות בריאותיות או אחרות,והם זכאים לכל ההקלות האפשריות,אבל אדם שבריא כמו שור שלא יתגייס ויעשה צבא כמו שצריך,למה?!

לי ייכאב פחות כשאני ירוץ מאשר לו ? אם אני אקבל כדור אז למשפחה שלי פחות יכאב מאשר למשפחה שלו ?

אני התגייסתי לגבעתי,ביצעתי מסלול לוחם,עשיתי קורסים פיקודיים (קורס מ"כים,קורס קצינים וכו'), הייתי בלחימה בכל חור אפשרי,איבדתי חברים,איבדתי חייל,כמעט איבדתי את עצמי,ואתה יודע מה ?

לא עשיתי את זה בגלל שהמדינה היתה כל כך טובה אליי,אלא בגלל שזה היה הדבר הטבעי לעשות,אנחנו נמצאים במצב בטחוני חרא,וצריך חבר'ה קרביים.

אז נכון,לא ליקקתי דבש,ולא ראיתי כמעט ציוויליזציה (שלא לדבר על זה ש"בחורה" זה מושג שלא היה קיים אצלי בלקסיקון),אבל אתה יודע מה ?

היום אני יכול להסתובב ולהגיד בגאווה שכן,עשיתי שירות צבאי מכובד ביותר,ויש לי על מה להתגאות.

אבל אני אפילו לא מעוניין לשכנע אותך לרדת מהעניין,כי זה אופי,ואופי לא משנים בקלות,בטח לא דרך פורום.

רוצה טיפ איך להשתחרר מהצבא ? לך תתחתן.

זה עבד יפה אצל בר (הסתומה) רפאלי,זה בטח יעבוד גם אצלך.

שיהיה במזל !!!.

עידן ,

מלח הארץ .

מילה במילה !!!!.

פורסם

אם ככה אתה חושב אז תעזוב את המדינה ,

רק יעשה לה טוב .

אחרי שתחייה כמה שנים בחו"ל אתה תראה שרק פה , אבל רק פה יהודי יכול להרגיש יהודי ,

אתם חיים בבועה שאין אנטישמיות , אתם חיים בבועה שאתם חושבים שבכל העולם יותר טוב.

בכל השנים האלו אנשים שמרו עליך , אנשים שמרו שלא יהרגו אותך , שלא יאנסו את אחותך , ויהרגו את ההורים שלך ,

עכשיו הגיע הזמן שלכם , אז מה הבעיה ???? ... פשוט גועל נפש .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...