Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט לא מבין איזה סבל , ואיזה קושי מדהים עוברים הקרביים , וזה הכל בשבילנו , בשבילנו !!!

אלי, אתה בטוח שזה בשביל כולנו..?

הגדוד של edan82 נמצא מאוד רחוק מהבית שלי. ומשלך?

אתה יודע מה?

אני אפילו לא אגיב על זה,אני רק אגיד לך שאתה פשוט צריך להתבייש שאמרת זה.

ולא,הגדוד שלי אפילו לא קרוב למקום המגורים של אלי (REDR),הגדוד שלי יושב באזח"ע (אזור חבל עזה) ואת המיקום הספציפי אני כמובן לא אמסור מטעמי בטחון שדה.

כנראה שאם אמרת את המשפט הזה אז אתה לא יודע מה עושים למענך ולא יודע להעריך את זה.

חבל שאתה נעלב כי ממש לא התכוונתי לפגוע.

אמרתי את האמת.

היא מכאיבה?

תגיד את האמת לשהיד שיבוא לשכונת מגוריך , הרי בטח איכפת לו שזה לא בתום הקו הירוק ...

ותשאל אותו האם האמת מכאיבה ...

אני לא מאמין שעדיין יש כזאת נאביות ...

ואני לא מאמין איך יש לך הבושה להטיח את זה בפנים של קצין קרבי לשעבר ... רק תחשוב איפה היינו אם כולם היו כמו מר " איך אני מוריד פרופיל " , היית עכשיו עבד מין של איזה מוחמד .

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישי : "אני לא טורח להגיב " ...

בטח שאתה לא טורח להגיב ...

כי הרי אם תגיד את זה למחבל שיבוא להתפוצץ לך בשכונה הוא יחזור בו וילך הבייתה ... נכון ...

פורסם

תרבות דיון אלי, חשבתי שכבר למדת מה זה בעקבות אי אילו אירועים בעבר... :roll:

GUESS NOT! :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
תרבות דיון אלי, חשבתי שכבר למדת מה זה בעקבות אי אילו אירועים בעבר... :roll:

GUESS NOT! :lol:

נאיביות ישי ,

חשבתי שלמדת את זה מאיזה 100 אוטובוסים שהתפצצו ,

GUESS NOT !.

פורסם

edan82, אני אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

יש לך פה סניגוריה מצוינת.

מעניין למה...

אולי בגלל שאלה בדיוק אותם האנשים שעליהם הגנת בזמן שהיית בטוח שאתה בעצם מגן על הבית שלך ושלי?

כנראה שלא.

הם עיוורו אותך.

אבל אל תרגיש רע, הם עיוורו גם את רוב הציבור.

לא אותי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
edan82, אני אשמח לשמוע את דעתך בעניין.

יש לך פה סניגוריה מצוינת.

מעניין למה...

אולי בגלל שאלה בדיוק אותם האנשים שעליהם הגנת בזמן שהיית בטוח שאתה בעצם מגן על הבית שלך ושלי?

כנראה שלא.

הם עיוורו אותך.

אבל אל תרגיש רע, הם עיוורו גם את רוב הציבור.

לא אותי.

לא נשאר לי מה לעשות חוץ מלצחוק :lol: ...

אני בטוח שמישהו שגר ליד הדולפינריום אומר אותו דבר , הרי הוא גר בשטחים , בתל אביב ...

אבל כמובן שהציבור עיוור ... תל אביב שהיו בה המון פיגועים היא בהחלט התנחלות , ועליה הרי הקרביים מגנים ...

ישי , אתה שוכח שהם מגיעים לכל מקום , לבית שלי , לבית שלך ... לבית של כולם , והם הוכיחו את זה עשרות על עשרות פעמים .

אתה באמת עדיין חושב שאיכפת להם אם זה הבית שלי או שלך , איכפת להם שאנחנו יהודים ,

ואם אתה חושב שאני מדבר שטויות אז איך זה שרוב הפיגועים הקטלניים הם בלב האוכלוסיה בתוך הקו הירוק.

פורסם

ישי,סמוך עלי אתה לא רוצה לשמוע את דעתי בעניין.

מבחינתי אני סיימתי את הדיון הזה,כי למעט כמה אנשים הגיוניים,יש כאן כמה חבר'ה שלא כל כך מבינים איפה הם חיים (אתה לדוגמא) ולמה יש למדינה שלהם צבא.

אבל רק מעניין אותי שתכתוב מי מונע ומי עוצר מחבלים מלהגיע ליישוב שלך,כי לפי מה שאתה אומר זה לא ה"פראיירים" שהלכו לקרבי,הרי הם שומרים רק על מי שגר בסמוך לקו הירוק,לא?

הרי החיילים האלה לא שומרים ומונעים פיגועים במרכז הארץ במקומות כמו ירושלים,ת"א וכו'......

פשוט השארת אותי חסר מילים הפעם........

נ.ב

אני לא נפגע בקלות,אבל חבל לראות שיש אנשים עם גישה ומחשבה כל כך מעוותת כמו שלך.

כנראה שבאמת כדאי שתמשיך לדוג דגים בים המלח.......תקרא לי כשתוציא משהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את הוויכוח הזה כבר הכריעו בדם , בדם של יהודים מהתנחלויות רבות כמו " תל אביב , נתניה וכו' ) .

ולגבי EDAN82 ושאר הקרביים , אני מצדיע לכם , בזכותכם אנחנו( כל ישראל ) פה .

פורסם

רוח טובה... נו טוב, שיהיה. :wink:

עידן, אני זה שמבין איפה אני חי. דווקא אתה הוא זה שלא מבין. בהתחשב בשירות הצבאי שלך, זה אפילו קצת עצוב.

אלי, אם את כל החיילים ששומרים על צומת נצרים לדוגמא היו מעבירים לאוטובוסים, כנראה שהיו נחסכים מאיתנו הרבה מאוד פיגועים.

אם את כל החיילים ששומרים על כל התנחלות ארעית היו מציבים בקו גבול שנקבע על ידנו בנסיגה חד צדדית היו נהרגים הרבה פחות אנשים.

אם את כל העלות האסטרונומית שאנחנו מבזבזים על אבטחת מתנחלים סוררים היינו משקיעים בכלכלה הצולעת שלנו, אולי לא היה מיתון כ"כ חמור.

אם.

פורסם
רוח טובה... נו טוב, שיהיה. :wink:

עידן, אני זה שמבין איפה אני חי. דווקא אתה הוא זה שלא מבין. בהתחשב בשירות הצבאי שלך, זה אפילו קצת עצוב.

אלי, אם את כל החיילים ששומרים על צומת נצרים לדוגמא היו מעבירים לאוטובוסים, כנראה שהיו נחסכים מאיתנו הרבה מאוד פיגועים.

אם את כל החיילים ששומרים על כל התנחלות ארעית היו מציבים בקו גבול שנקבע על ידנו בנסיגה חד צדדית היו נהרגים הרבה פחות אנשים.

אם את כל העלות האסטרונומית שאנחנו מבזבזים על אבטחת מתנחלים סוררים היינו משקיעים בכלכלה הצולעת שלנו, אולי לא היה מיתון כ"כ חמור.

אם.

גם לי נמאס מלהגיב ,

אתה אולי לא רואה שאין הבדל בין נצרים לאשקלון ...

לגבי נסיגה חד צדדית , הם פשוט יעברו לישובים הקרובים , כמו אשקלון , תל אביב ,אזור גוש דן ... אה... אממממ... הם בעצם עושים את זה גם עכשיו ... מעניין ... טוב כנראה אם אתה אומר זה יגרום להם להפסיק ... אני אומר שבוא נתאסלם וזהו ...

להגיד למישהו שנתן 4 שנים לצבא , בקרבי "עצוב " , זה פשוט מגעיל , אין לי מילה אחרת .

פורסם

לאן נעלמה הרוח הטובה שלך אלי?

אתה הופך לקיצוני מרגע לרגע... :lol::lol::lol:

פורסם

ישי ,

הוויכוח הזה מבחנתי נסגר,

אני רואה שרק דרך אחת תשנה את דעתך ואני לא מאחל לך ולאף אחד במדינה למות מרסיסי ברגים ...

פורסם

וואלה.

הוא היה סגן בגבעתי.

על כולנו להשתחוות למלכותו.

די להיות ילד תאב כוחניות (אה שכחתי, זה משרת את האינטרסים שלך).

כשיש גנרלים שלא מחכימים לקרוא את המצב אז אין פלא שיש סגנים, וגם ראשי ממשלה לצורך העניין.

פורסם
וואלה.

הוא היה סגן בגבעתי.

על כולנו להשתחוות למלכותו.

די להיות ילד תאב כוחניות (אה שכחתי, זה משרת את האינטרסים שלך).

כשיש גנרלים שלא מחכימים לקרוא את המצב אז אין פלא שיש סגנים, וגם ראשי ממשלה לצורך העניין.

האינטרסים שלי :lol:

ישי , זה כבר נהפך לפטטי ....

האינטרס שלי זה לחיות , ולדעתי גם שלך ... אתה יודע לנשום אוויר וכו' ...

אני מזמין אותך לעשות את הוויכוח הזה עם שהיד / שהידה טיפוסית ...

ונציע לו 2 אופציות :

1. להתפוצץ עם המתנחל

2. להתפוצץ עם ה ... אני לא יודע אפילו איך לקרוא לך ... ולא נעים לי כי אני מכבד את הפורום

3. להתפוצץ עם שנינו .

בינג בינג בינג , מספר 3 זוכה ...

פורסם

עזוב אלי,אין מה להתווכח פה,אני מקווה לפחות שהוא מאמין במה שהוא אומר.

אני לא יודע איפה אני חי,אני לא יודע איך נראים הדברים בשטח,ואני שמרתי וקרעתי את התחת וירקתי דם כי אני נהנה להתעלל בעצמי לא בגלל שחס וחלילה זה עשוי למנוע איזה פיגוע או משהו כזה,אלא רק כדי למנוע פיגועים בישובים על קו התפר,הרי חיילים לא מונעים פיגועים,הם רק מסתנג'רים על ידי מתנחלים.

אבל אני בטוח שאתה ישי,יודע ומבין הרבה יותר טוב ממני,כי אני הרי רק קצין ו"עצוב" שאני לא יודע איפה אני חיי.

תחי מדינת ישראל,כן ירבו אנשים כמוך !

נ.ב

ישי,צא מהקטע של "הוא קצין בגבעתי,וואלה נשתחווה לו",אל תרד לרמה הזאת כי אף אחד לא מעוניין שתשתחווה לו,בטח לא אני ,ואני שגם אלי לא.

הוא ציין את זה שאני קצין מהבחינה שתרמתי,ויותר ממה שהייתי צריך,אז רד מהעץ ותפסיק לבלבל את המוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...