Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח להצעות לרכב גבוה אמין וחסכוני משנתון כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב 70k, אני נוסע 12k קילומטר בשנה בעירוני בעיקר. הרכב מיועד להסיע אותי ואת אשתי והבת(כיסא בטיחות) בסופי שבוע וגם להיות רכב עבודה במהלך השבוע, אני מעמיס בעיקר על הגגון סחורה שטוחה(פלטות) ולפעמים מקפל מושבים ומעמיס סחורה בתא המטען. היום אני נוסע על סקודה יטיי ידנית ומרוצה מאוד מהגודל אך היא כבר מיושנת ועייפה. מקריאה בפורום אני מבין שסוזוקי קרוסאובר זה האופציה הכי מתאימה אך אולי יש עוד אופציות. אשמח לשמוע. האם קיה סלטוס בא בחשבון או שהיא יקרה מדי? תודה למשיבים

פורסם

יש גם מיצובישי asx שתהיה מעט גבוה יותר, אצלה המחלה העיקרית זאת מצלמת ראדאר, אך היום התיקון לא יקר. מזדה cx3 גם אופציה אמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...