Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לצבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכל הרצים לכנסת ישראל שלום.

כאן לא פורום פוליטי, אז אפשר לשמור את הנאומים לתשקורת העוינת.

נא לא לרדת אחד על השני בגלל דעות כאלו ואחרות (או בכלל).

תודה!

:D

חכה חכה שחס וחלילה יזכירו פה את רצח רבין... :wink:

לא חסרים האנשים שיצאו מהצבא כשבר כלי, אנשים שהצבא השחית אותם, אנשים שלמדו בצבא רק איך להתחמק מכל פעולה הכי איזוטרית ו"להתקמבן" בכל דרך שרק תגרום להם לעשות כמה שפחות.

אם אתם חושבים שלקיחת קבוצת נערים פוחזים בני 18 מביתם והשמה שלהם במסגרות נוקשות בעלות פן כוחני מודגש שמקדשות אלימות, כוחניות ואכזריות לא ישפיע בצורה רעה על החברה כולה אתם טועים. זהו הזמן שבו כל אחד מאיתנו צריך לשים את עצמו בצד ולהסתכל עמוק פנימה.

ישי, אני באמת חושב שאתה איש נבון ומשכיל,

אבל מה שאתה כותב פה זה משפטים של אדם מפונק ורכרוכי,

שכל דבר שיתנו לעשות בחיים הוא יבכה.

יש זמנים קשים, עוברים אותם.

אני יודע כבר לפני שאני מתגייס, שהולך להיות לי מאד קשה בצבא.

אני לא אחד שמתאים לא מסגרת שכזאת, לא גופנית ולא נפשית,

אבל, אני גם מבין כמה זה חשוב, ומוכן להקריב בחזרה למען אחרים שהקריבו למעני.

הרבה אנשים יצאו שברי כלי כדי שאנחנו נחיה בשלווה, מותר להם לישון בשקט

בלילה בידיעה שמישהו שומר עליהם.

אחרי שתחייה כמה שנים בחו"ל אתה תראה שרק פה , אבל רק פה יהודי יכול להרגיש יהודי ,

אתם חיים בבועה שאין אנטישמיות , אתם חיים בבועה שאתם חושבים שבכל העולם יותר טוב.

בכל השנים האלו אנשים שמרו עליך , אנשים שמרו שלא יהרגו אותך , שלא יאנסו את אחותך , ויהרגו את ההורים שלך ,

עכשיו הגיע הזמן שלכם , אז מה הבעיה ???? ... פשוט גועל נפש .

דברים כדורבנות :!::)

אמריקקים או אירופיפים

:mm_yeah:

תודה

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני לא מקבל את התירוץ הזה ש"הרבה אנשים יצאו שברי כלי",מה לעשות,חיים קשים (אני לא אומר את זה חס וחלילה בזלזול),גם אנשים בשייטת קיבלו סרטן מזה שצללו בקישון,אז מה,מפרקים את היחידה ?

בקיצור,כל התר'ד הזה עלה בגלל שאותו מר בחור כנראה קצת מפונק,ונוח לו לישון בלילה בזמן שפראיירים אחרים עושים לו את העבודה (מה שבכלל מעלה לי את הסעיף כי אני הייתי מאותם "פראיירים").

תאמין לי שאנשים כמוך רק גורמים לחבר'ה שבאמת תורמים והולכים לקרוע את התחת בשטחים (ואני לא מזלזל בג'ובניקים),כי כשאתה עושה עבודה קשה בחום\קור\גשם\חמסין ופתאום אתה שומע משפט בסגנון "המדינה לא שווה 5 דקות מהחיים שלי,בטח לא 3 שנים" זה בדיוק מסוג הדברים שבא לך לזרוק את הנשק לקיבינימט ולהגיד FUCK IT !!!

(למנהלי הפורום,אני באמת מצטער על השפה הנחותה,אבל בתור אחד שתרם את חלקו מעל ומעבר,ואם לא הייתי סופג פציעה אז עדיין הייתי תורם,זה מעצבן אותי לשמוע כאלה אנשים).

עידן,גבעתי,סג"ן (במיל') שבז לכאלה אנשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ישי, אני באמת חושב שאתה איש נבון ומשכיל,

אבל מה שאתה כותב פה זה משפטים של אדם מפונק ורכרוכי,

שכל דבר שיתנו לעשות בחיים הוא יבכה.

יש זמנים קשים, עוברים אותם.

אני יודע כבר לפני שאני מתגייס, שהולך להיות לי מאד קשה בצבא.

אני לא אחד שמתאים לא מסגרת שכזאת, לא גופנית ולא נפשית,

אבל, אני גם מבין כמה זה חשוב, ומוכן להקריב בחזרה למען אחרים שהקריבו למעני.

הרבה אנשים יצאו שברי כלי כדי שאנחנו נחיה בשלווה, מותר להם לישון בשקט

בלילה בידיעה שמישהו שומר עליהם.

הטעות החמורה הראשונה שלך היא בזה שאתה חושב שאני משכיל, אני לא.

נבון אולי וגם זה בספק גדול... :lol:

משפטים של אדם מפונק ורכרוכי? עוד טעות. ברמה האישית אני את הצבא שלי עשיתי, מי שיודע מה עשיתי גם יודע שאני את שלי תרמתי.

ברמה הכוללנית זאת טעות אפילו יותר גדולה. להיפך. בשביל להפנים את מה שאני אומר צריך אומץ. הרבה אומץ. זה לא קל להודות שחלק נכבד מהדרך שעליה כולנו חונכנו היא לא נכונה. זה ממש לא קל לתפוס שהדרך הזאת שיבשה ומשבשת דורות שלמים של אנשים שהיו יכולים להיות בני אדם יותר "טובים".

בכלל, אתה לא יורד לסוף דעתי. אני לא מדבר על קשיים. ממש ממש לא. ראית אותי מזכיר את המילה קושי אפילו פעם אחת???

אני מדבר על מה שהצבא עושה לציבור שלנו. על הדרך שבה הוא מעצב את הדמות שלנו כעם.

אנשים בכלל לא חושבים ומבינים מה הם ההשלכות של להיות חייל בן 18. מי שחושב שאין כלל השלכות או מי שמשלה את עצמו וחושב שזה רק "מחשל אותך" טועה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

quote]

הטעות החמורה הראשונה שלך היא בזה שאתה חושב שאני משכיל, אני לא.

נבון אולי וגם זה בספק גדול... :lol:

משפטים של אדם מפונק ורכרוכי? עוד טעות. ברמה האישית אני את הצבא שלי עשיתי, מי שיודע מה עשיתי גם יודע שאני את שלי תרמתי.

ברמה הכוללנית זאת טעות אפילו יותר גדולה. להיפך. בשביל להפנים את מה שאני אומר צריך אומץ. הרבה אומץ. זה לא קל להודות שחלק נכבד מהדרך שעליה כולנו חונכנו היא לא נכונה. זה ממש לא קל לתפוס שהדרך הזאת שיבשה ומשבשת דורות שלמים של אנשים שהיו יכולים להיות בני אדם יותר "טובים".

בכלל, אתה לא יורד לסוף דעתי. אני לא מדבר על קשיים. ממש ממש לא. ראית אותי מזכיר את המילה קושי אפילו פעם אחת???

אני מדבר על מה שהצבא עושה לציבור שלנו. על הדרך שבה הוא מעצב את הדמות שלנו כעם.

אנשים בכלל לא חושבים ומבינים מה הם ההשלכות של להיות חייל בן 18. מי שחושב שאין כלל השלכות או מי שמשלה את עצמו וחושב שזה רק "מחשל אותך" טועה.

ישי אתה טועה בגישה שלך,כי אתה כנראה חושב שאתה חי בשוויץ ששם שומעים "בומים" רק בחגיגות כשמעיפים זיקוקים........

אנחנו חיים במדינה שמאז קומה כל מדינה שמקיפה אותנו סיגלה ופיתחה רצון מוזר כזה לדחוק אותנו היהודים -לים.

אז מה לעשות שאולי האנשים בשוויץ "יותר טובים" מאיתנו,כי הצבא אצלהם לא חינך אותם בצורה לקוייה,והם בסדר גמור והכל סבבה,אבל שוויץ לא חיה מעל 50 שנה במצב מלחמה (ואם אתה חושב שאנחנו כרגע חיים בתקופת רגיעה אז אני מזמין אותך לסיור בגדוד שלי בגזרת אזח"ע ותראה כמה רגוע שם),אז נכון שאותנו מחנכים בצבא ללחימה ואולי זה דופק אותנו,אבל כמו שציינו פה,זה גם מאוד מבגר את האנשים,לרוב בצורה חיובית.

אני אשתמש באותה דוגמא שנתנו מקודם,תיקח בחור בן 21 שסיים שירות ביחידה קרבית ותציב מולו בחור אמריקאי בן 21 ותראה את ההבדל מבחינת בגרות של בן אדם.

מה לעשות לא נולדנו לשלום,אז חיים (ונלחמים עם זה).

פורסם

ועכשיו ברצינות..... השאלה היא אם אתה רוצה להוריד את הפרופיל לנפשי או לרפואי...

ולא ניראה לי שאתה מספיק טי@ש להוריד לנפשי.. אז הפיטרון הוא כזה:

תתלונן הרבה (גם בבקו"ם וגם בטירונות ) על כאבי ראש חוזרים בהתקפים

בקביעות!! אתה יכול לומר גם שאתה סובל מדלקות חמורות בעניים...

תאמין או לא, יש דרך להיראות כאילו יש לך דלקת עצבנית....

צור איתי קשר בפרטי ואני יפרט לך יותר...

בהצלחה!!

פורסם

אני עכשיו משרת כג'ובניק וכל פעם שאני רואה חייל קרבי שחוזר סוף שבוע אני מצדיע לו בלב ,

מי שלא היה שם ( אני הייתי בתחילת השירות ) פשוט לא מבין איזה סבל , ואיזה קושי מדהים עוברים הקרביים , וזה הכל בשבילנו , בשבילנו !!! ... בשביל המשפחות שלנו שיכלו לישון בלילה .

ואז אתה רואה הת'רד הזה !!! , איך אתם לא מתביישים ,

הרי עכשיו בשעה הזאת יש הרבה חיילים קרביים ששומרים ומסיירים , לאחר שהם לא ישנו כמה ימים , לא התקלחו כמה שבועות , לא רואים חברים , לא רואים משפחה , המושג חברה לא קיים בכלל .. ומה שרץ להם בראש שזבל מהסוג שאומר שהוא לא מוכן להגדיש 5 דקות למדינה מבלה עכשיו , רואה את החברים , יושב עם חברה שלו לאכול עם המשפחה ...

ברגע זה יש אנשים שנותנים את הכל מעצמם !!! , את הכל !!! ... נפשית וגופנית אז תכבדו את זה ... תעריכו את זה !!! .

אם לא החיילים , אם לא הצבא כולנו היינו עכשיו תחת לאום ערבי !!! ( אם לא היינו מתים ) .

פורסם

אני לא חי בשוויץ וגם לא בשוודיה (למרות שלא ממש הייתי מתנגד...).

אני חי בארץ ישראל. מודע למצב טוב טוב ועדיין דעותיי הן כפי שאתה קורא. פלא? אני לא חושב ככה.

אכן השירות הצבאי במדינה שלנו הינו כורח המציאות. מצער משהו אך אכן זהו המצב.

למרות זאת, חשוב מאוד לתת את דעתנו על ההשפעה של השירות הצבאי על כל אחד ואחד מאיתנו ועל כולנו ככלל כפי שפירטתי בהודעות לעיל.

בנוגע להשוואת בחור אמריקאי מול בחור ישראלי. גרתי שנה באמריקה. האמריקאי הממוצע יותר מטומטם מערימת חציר לח. הוא גם לא בוגר בעליל. אבוי לנו אם להיות אמריקאים זה האידיאל.

אני מכיר המון אנשים בסביבות גילי ששירתו ביחידות קרביות. אני לא ראיתי שהשירות עשה אותם אנשים "יותר טובים". להיפך וכמו שציינתי, השירות הפך את חלקם לילדותיים הרבה יותר. הפך אותם למעריצים עיוורים של כוחניות. השחית את המוסר שלהם. גרם להם לחפש מוצא ע"י בריחה לארצות רחוקות והטבעה של הנפש הקרועה שלהם באי אילו חומרים.

העיקר שמה שלא הורג מחשל ומה שהורג מחשל את אמא.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
פשוט לא מבין איזה סבל , ואיזה קושי מדהים עוברים הקרביים , וזה הכל בשבילנו , בשבילנו !!!

אלי, אתה בטוח שזה בשביל כולנו..?

הגדוד של edan82 נמצא מאוד רחוק מהבית שלי. ומשלך?

פורסם
פשוט לא מבין איזה סבל , ואיזה קושי מדהים עוברים הקרביים , וזה הכל בשבילנו , בשבילנו !!!

אתה צוחק נכון ?

אתה גר בכפר סבא לא ?

פורסם

אתה צוחק נכון ?

אתה גר בכפר סבא לא ?

לא צוחק ולא גר בכפר סבא.

וגם אם כן בפעם האחרונה שבדקתי כפר סבא נמצאת בגבולות הקו הירוק.

פורסם

אתה יודע מה?

אני אפילו לא אגיב על זה,אני רק אגיד לך שאתה פשוט צריך להתבייש שאמרת זה.

ולא,הגדוד שלי אפילו לא קרוב למקום המגורים של אלי (REDR),הגדוד שלי יושב באזח"ע (אזור חבל עזה) ואת המיקום הספציפי אני כמובן לא אמסור מטעמי בטחון שדה.

כנראה שאם אמרת את המשפט הזה אז אתה לא יודע מה עושים למענך ולא יודע להעריך את זה.

פורסם

אתה צוחק נכון ?

אתה גר בכפר סבא לא ?

לא צוחק ולא גר בכפר סבא.

אני לא יגלוש לפוליטיקה בנושא ,

אבל פשוט תסתכל סביבך ותראה ,

אם אתה חושב שלמחבלים איכפת אם זה כפר סבא או תל אביב , נתניה , חדרה ... גם הם בתחום הקו הירוק ...

בוא אני יסביר לך משהו מאד פשוט :

אם לא הקרביים , המחבלים היו מגיעים גם אליך , ותאמין לי שלא היה איכפת להם מכל ההשקפות שלך , הם פשוט היו דופקים לך כדור בראש ... ואז כל ההשקפות שלך היו באמת משנות ...

פורסם

אתה יודע מה?

אני אפילו לא אגיב על זה,אני רק אגיד לך שאתה פשוט צריך להתבייש שאמרת זה.

ולא,הגדוד שלי אפילו לא קרוב למקום המגורים של אלי (REDR),הגדוד שלי יושב באזח"ע (אזור חבל עזה) ואת המיקום הספציפי אני כמובן לא אמסור מטעמי בטחון שדה.

כנראה שאם אמרת את המשפט הזה אז אתה לא יודע מה עושים למענך ולא יודע להעריך את זה.

חבל שאתה נעלב כי ממש לא התכוונתי לפגוע.

אמרתי את האמת.

היא מכאיבה?

פורסם

אתה צוחק נכון ?

אתה גר בכפר סבא לא ?

לא צוחק ולא גר בכפר סבא.

אני לא יגלוש לפוליטיקה בנושא ,

אבל פשוט תסתכל סביבך ותראה ,

אם אתה חושב שלמחבלים איכפת אם זה כפר סבא או תל אביב , נתניה , חדרה ... גם הם בתחום הקו הירוק ...

בוא אני יסביר לך משהו מאד פשוט :

אם לא הקרביים , המחבלים היו מגיעים גם אליך , ותאמין לי שלא היה איכפת להם מכל ההשקפות שלך , הם פשוט היו דופקים לך כדור בראש ... ואז כל ההשקפות שלך היו באמת משנות ...

אלי, זאת דמגוגיה פאשיסטית.

אני לא טורח להגיב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...