Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת בתאריך 8.11.03 מארגנת עמותת רוכבי השטח את המרוץ השני לעונת 2004 ואת המרוץ החמישי של עונת 2003 לאחר פגרת הקיץ.המרוץ יערך ליד ראש העין בסמוך לישוב נחשונים שילוט יהיה החל מצומת נחשונים.

למרוץ יש ביטוח צד ג המשולם ע"י העמותה

דמי השתתפות:

לחבר עמותה 150 ¤

ל-לא חבר עמותה 200 ¤ (או תשלום של 150 ש"ח למרוץ + 150 ש"ח חברות עמותה עד לינואר).

במהלך ההרשמה יש לציין את גיל הרוכב ואת דגם האופנוע, לפי זה ישובץ הרוכב לקטגוריה המתאימה.

הכניסה לקהל הצופים חינם.

סוג המרוץ - הרד סקרמבל

ציוד חובה להשתתפות:

מגפי שטח, מגיני ברכיים, מגן גוף, כפפות, קסדה, משקפי אבק.

ללא ציוד מגן מלא אין אפשרות להשתתף !!!

לוז:

הרשמה 08:00 - 09:30

זינוק 10:00

שימו לב:

רוכב שירכב בשטח האירוע ללא קסדה יפסל.

רוכב שינהג בחוסר זהירות ליד הקהל יפסל.

חובת הרוכב להגיע לתחרות עם מדבקה בצבע המתאים (אדום לקטגוריה מקצועית וצהוב לקטגוריה העממית) ומספר הרוכב.

ביום המרוץ יהיו מדבקות שניתן יהיה לכתוב עליהם את המספר בעזרת עט סימון גדול למתחרים חדשים או כאלו שיועברו קטגוריה.

ניתן להרשם בנקודות ההרשמה הבאות עד לתאריך 07.11.03 יום שישי בלבד !!!

א. ירושלים, יוני אופנועים

ב.דרום הארץ, מוסך מלכי רייסינג, מושב אחוזם, טלפון 6884411-08 924623-053

ג.תל אביב ,שחר אופנועים, השטח של רז, אבנוע

ד. חיפה, מוסך התותח

ה.עפולה, אביב סוכנויות

לעוד פרטים ושאלות: http://www.dirtrider.co.il/main.htm

פורסם

אכן, חשבתי שזה יהיה נחמד מצידי לשתף את הפורום בקצת תרבות מוטורית על שניים, אם הייתי מצרף קישור ותו-לא אני חושב שזה היה סתם זניח. אבל השקעתי ונתתי. טיפה יותר מקאט אנד פייסט. אני מברך את עצמי על היוזמה [סמיילי של פרצוף מוטורי גאה]

פורסם

אני מקפיץ, רק בשביל מי ששכח.

מנהלים: יום שבת בערב אתם יכולים למחוק את השרשור הזה.

אני כבר אפתח אחד חדש עם תקציר מהמסלול. (בתקווה שאני אגיע)

• תוכן חדש...