אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,365 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נכנסתי לתומי לפני כמה ימים לאתר YNET ופתאום אני רואה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2792335,00.html אני לא אדבר ספציפית על הנושא המדובר, למרות שהכתב ה*צונזר!!!* הזה הביא לי ממש את הסעיף עם הביקורת שלו. אני רוצה לדבר על "מבקרים"; במיוחד מבקרי קולנוע, טלוויזיה ומוסיקה. מי לעזאזל נתן לחבורה של פלצנים להחליט בשבילנו איזה סרט טוב, איזה תכנית כדאי לראות ואיזה דיסק כדאי לשמוע??? מבחינתי זאת חבורה של משועממים שכל מה שהם עושים זה במקרה הטוב ללכת לקולנוע ובמקרה הגרוע להוריד אלבום מקאזה ואז מעבירים עליו ביקורת; אבל חכו זה לא הכל, הם עוד מקבלים כסף על זה. והסוג הכי גרוע הם לא אלה שצריכים להוציא את התחת המיופיף שלהם ל"בסיס האם" כדי לתת לעורך את ה…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
עוד יום חופש. לאחר שלא מצאנו את סיפוקינו לא בחג היין ולא במקום שישבנו בו לאחר מכן החלטנו לקחת את הרכבים ולנסוע לא.ת חדש על מנת לאכול גלידה. כצפוי, גם שם העניין לא קרץ לנו, אז המשכנו משם אל הים בהרכב חסר (בשלב ההוא היו 4 מכוניות ו-6 אנשים. בינהם היו: *פקה פקה פקה פקה*. נוסעים בטיוטה קורולה חדשה, מזדה 323אפ, מצ'ובישי סופר לנסר והסיטרואן סי15 שלי). בהגיענו אל יעדנו בים ולאחר התפעלות מהנוף הבחנו ברכב חונה בסמוך. מה שתפס את עיננו הוא שהייתה כמות מוגברת של אדים על חלונות הרכב. התפעלנו מכך. הריי שהדבר יכול לסמן דבר אחד בלבד: ישנם אנשים בתוך הרכב אשר, כנראה, מתנים אהבים בצורה כזאת או אחרת. פרט זה לכדי עצמו אינו מעניין בנסיבות רגילות, אבל כאשר מדובר על חבורה של בנים חסרי מעש, בעלי…
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי טוב חזרתי לא מזמן מהנמל אני אספר בקיצור מה שהיה חונה את האוטו, נשאר מקום קטן מאחוריי איזה חכמולוג עם אוטו ענקי שאין מצב שייכנס נכנס כמובן שמשפשףף לי את הרכב למזלי אני בדיוק קולטת אותו כאשר הטמבון שלו מתחכך בפגוש (מאחורה) מבקשת פרטים הנהג מתעלם ובורח מהר רושמת את המספר אבל הוא נוסע ברחוב ללא מוצא אני רצה לעברו וטוענת שהוא שרט לי את הרכב והוא בלי שום בושה עונה לי אני מה פתאום לא נכון וכו' ומעלה לי את העצבים מבקשת פרטים מבקשת ת"ז לא נותן אומרת שאני אתבע אותו על פגע וברח כלום.... פקחית שנמצאת במקום וצופה במתרחש לא עוזרת לי בכל העיניין וזהו עכשיו ככה הנזק מזערי אבל עדיין מעצבן לאאללה שריטות קטנטנות והתקלפויות צבע באוטו בן חודשיים זה ממש מעצבן !!!ועוד יותר איך…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
יומני היקר
מאת SubaMan- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יומני היקר, יומני היקר, מעולם לא הבנתי מאיפה נובעים הוויכוחים הקשים שבין גברים לנשים. מעולם לא הבנתי את כל הקטע של מאדים ונגה. מעולם לא הבנתי מדוע גברים חושבים עם הראש ונשים עם הלב. מעולם לא הבנתי לאן נעלם הגן האחראי על החשק המיני, ברגע שנשמעות המילים אני מסכימה. ערב אחד בשבוע שעבר אשתי ואני נכנסנו למיטה, העניינים התחילו להתחמם, רק שכעבור כמה זמן היא אמרה: אין לי חשק לעשות את זה, אני רק רוצה שתחזיק אותי. מהההההההההה, אמרתי. ואז היא אמרה את המילים מהן חושש כל גבר על פני האדמה הזו: אתה פשוט לא מחובר אל הצרכים הרגשיים שלי כאישה. לאחר רגעים ארוכים של מחשבה מאומצת הגעתי למסקנה שכנראה שום דבר לא יקרה הלילה, והלכתי לישון. ביום שלמחרת הלכנו לעשות …
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשעה טובה עברתי היום טסט צבאי על משאית!!! עברתי בטסט שני אבל הבנתי שהצבא לא מעביר טסט ראשון....חפיף... החדשות הרעות הם שאני מתגייס ב-5.11.03.... ולא ממש יצא לי להיות פה הרבה ואני מההה זה מבואס.... אבל אני אשתדל לשוטט בפורום.... בקיצר מזל טוב לי
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. מכל מי שעובד בהייטק- יש לי בן דוד,צעיר ממני בשנה שסיים טכניון לפני חודש חודשיים. למרבה הצער,מסתבר שלמצוא עבודה זה לא קל כמו שהוא חשב וההצעות שהוא מקבל הן די גי'פה.... הבחור חיפאי-אבל גם ככה מתכנן מעבר לגוש-דן . הוא בוגר טכניון B.S.c בהנדסת מחשבים.ממוצע ציונים 82. אין לי כ"כ מושג מה הוא עוד כתב בקורות החיים שלו-כי עבורי זה סינית,אבל אם מישהו רוצה,אני אשמח לפקסס את קורות החיים לפי בקשה בה"פ. תודה מראש לכל העונים. תומר.
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנשים,לכל מי שראה ואהב את הסרטון של הטויוטה קאמרי על שלט,אנשים התעניינו לגבי מי שעשה את הפרוייקט הזה,אז לאחר שנזכרתי (לוקח זמן...מה לעשות),בקיצור החבר'ה האלה נקראים "טרילורדי",וכמו שציינתי,הם מפרסמים כל פעם סרטים חדשים ומטורפים על מכוניות על שלט (לא מכוניות אמיתיות,אלא מכוניות קטנות על שלט) ובסרטונים האלה הם משתדלים לעשות דברים די מטורפים עם המכוניות........ הוספתי כאן קישור לאתר עם הסרטים שלהם,מי שמעוניין מוזמן להכנס ללינק המצורף,לרדת קצת בעמוד,ולהוריד קובץ שנקרא-WIDLIO, זה הסרט החדש שלהם (91 מגה),ובו הם כרגיל משתדלים (ומצליחים....) להרוס מכוניות על שלט. http://trilordy.com/trivideo.html תהנו.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש פרסומת בערוץ 2, שבתחילתה מופיעה שקופית ובה כתוב החאפרים. הפרסומת היא לאגד, ומראה את המתחרים החאפרים שלהם. ניתן לזהות בפרסומת חברים מוכרים מהפורום.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
ישירות מה XBOX והפלייסטישן, הגיע לPC משחק ראלי חביב ביותר! מומלץ להוריד ולשחק... בהצלחה!, ניר. קישור: http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=2161&ttitle=וי-ראלי_3__/__V-Rally_3 צריכים eMule וצורב בשביל להוריד ולהתקין את המשחק!.
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדיסק החדש של LIMP BIZKIT !!! שנקרה: Results May Vary והוא הדיסק החמישי שלהם! סוף הדרך של דיסק ממולץ בחום פשות פצצה! מומלץ שיר מס: 11 ,וכל הדיסק בכלל!!! יש גם תמונות!!!
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תעזבו אותי מהתשובה אני רוצה את הדרך
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יש לי 13 סרטי צילום מלאים במטעמים, כולם פותחו על שקופיות (לצורך פרסומם במגאזין) , השאלה היא...יש למישהו מושג איך סורקים שקופיות, בכדי שאני אוכל להעלות אותם כאן?...
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
איזה DVD לקנות?
מאת maxim- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, אז הגיע הזמן לקנות DVD. ראיתי שיש כמה טווחי מחירים למכשירי DVD. יש את הפשוטים שעולים סביב ה 300 שקל. בלי שם. יש את היותר מתקדמים שעולים 500-700 שקל. חברה עם שם אבל פשוטים. ויש 1000+ לפי מה שראיתי גם הזולים קוראים MP3, VCD ואת כל הפורמטים ..... האם יש טעם להשקיע יותר מ 300-400 שקל ב DVD? על מה במפרט חשוב להסתכל כשקונים DVD?
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לא. זה לא טרק חדש של אסטראל פרוג'קשן- זה רדבול פלוגטאג!!! לכל מי שלא יודע: רדבול,המשקה הרישמי של ילדים מתלהבים ברחבי העולם,עורך תחרות בניית כלים מעופפים וכו וכו וכו.מי שלא שמע על זה כנראה חי בחודשיים האחרונים בבוסניה-הרצגובינה... היו כל מיני שמועות שהאירוע לא יתקיים-בגלל שאחוז הכימיקלים במי הירקון עולה על אחוז הכימיקלים בפחית "רד-בול"- אבל מחקרים מראים שרק אוסטרלים רגישים לדברים האלה (איזה בדיחה אכזרית..אם יש כאן מישהו אוסטרלי,אני מתנצל אם פגעתי בך ,MATE) ובנתיים יש ברדיו פירסומות לאירוע-כך שכנראה שזה מתקיים. וחוץ מזה....יש לנו מע' בריאות מהטובות בעולם. אני מתפלא שאף אחד לא הזכיר את זה בשבוע האחרון-אבל זה קורה מחר בבוקר. פארק…
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794716,00.html
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
redbull flagtag
מאת basss- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו היה?? רציתי ללכת אבל הייתי בעבודה.... איך היה???
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.onewayheart.com/YNET/0,7340,L-2788776,00.html
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
שלום לכולם.... מה דעתכם יום שישי הזה לעשות מפגש הכרות של חבריי הפורם??? כרגע רשומים בפורום 2190 חברים (אני יודע שרובם לא פעילים ) אבל יש גם חלק גדול שכן פעיל ולפעמים בא למפגשים... אני מציע שיום שישי הזה נקבע שעה מסוימת (נגיד משהו כמו 16:30 בקניון איילון) ונעשה מפגש הכרות של חבריי הפורום וכך נכיר אחד את השני יותר טוב ולא רק דרך המקלדת.... מה דעתכם??? מי בעד? מי יכול להגיע?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 33 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כפי שאתם יודעים, הפורום שלנו מתחרה במשאל האתרים הלא-מסחריים הטובים ביותר של 2003. מיותר לציין, שאנחנו קוראים לככככל חברי הפורום - לכו להצביע! חג סוכות שמח, הנהלת CF. להסבר כללי - לחצ/י כאן אל הסקר - לחצ/י כאן
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 64 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
מרקו מהסידרה הלב שמחפש את אמא שלו.... ישבנו כמה חברים ודיברנו על זה ואף אחד לא זוכר איך קוראים לאבא שלו...חח ותושבה כמו מר רוסי לא נחשבת!!!
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
זהו את המנוע.. 1 2 3
מאת דניאל14- 34 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
...
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניתקלתי בכמה וכמה שירים שהשראה שלהם הייתה מכונית... נו למיש יש שיר שהשראה שלו הייתה 106 ראלי? אם כן תריצו שירים אנשים... דוגמא ל : white zombie האם rob זומבי כתב את השיר הזה בהשראה מ המוסטנג 428 שלו? שנת 68? Black Sunshine (Gripping the wheel, his knuckles went white with desire! The wheels of his Mustang exploding on the highway like a slug from a .45. True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night... THIS IS BLACK SUNSHINE.) Yeah! Move me in the silence baltic motorway ahng me on the edge before I fall away! Apocalypse is dawnin' action on the mile. A "can-do" revolution. Earth to the river [n…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני יומיים או שלושה היתה יומולדת משהו כמו 50 לשמן הסיכה הרב רב תכליתי WD-40. במחקר שעשו לכבוד האירוע גילו שבארה"ב יש יותר בתים עם החומר מאשר עם קולה... אז זהו. נתראה במסיבת הגבורות
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם משהו מכיר אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי היום בתערוכת מוטוריקס במרכז הקונגרסים בחיפה ומאד נהנתי הכניסה עלתה 25 שזה לא נורא בכלל... ואני גם ממליץ להצטייד במצלמה והרבה פילים לצילומים באולם הראשון היו פורש קאררה, בוקסטר וקאיין וגם מיצובישי 3000 גיטי מדהימה ביופיה ! באולם השני של הענתיקות יש המון מכוניות עתיקות יפות מאד ומעוררות תאבון ובאולם השלישי היו הרבה מכוניות מחברות שונות, במבחר תמצאו, מבחר ג'יפים גדולים ועוצמתיים, שני יגוארים מפוארות, הונדה טייפ אר שתגרום לכם להזיל דמעה, וכמובן גולת הכותרת פיג'ו 307 סיסי בבכורה בארץ! וחוץ מזה יש עוד הרבה מכוניות של חברות שונות שלחלקן תוכלו להיכנס ולבחון אותם. מחוץ לאולמות יש גם אזור של מכוניות יד שנייה למכירה וגם תצוגת משאיות ובערך מתי שנכנסתי לשם ב 5 וחצ…
הודעה אחרונה מאת BoSs28, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הפועל ת"א עפו אחרי תיקו 0-0 והפסד 1-0 במשחק הראשון מכבי חיפה עלו אחרי 2-2 היום וניצחון 2-1 במשחק הראשון הפועל רמת גן הפסידה 4-0 היום ו1-0 במשחק הראשון ועפה ממה שאני יודע על המשחק של הפועל רמת גן המשחק נערך תחת גשם חזק ומגרש בוצי ביותר התוצאה בהחלט משקפת את המשחק ולבסקי שלטו כמעט כל דקות המשחק והגיעו להזדמנויות רבות מנגד הפועל רמת גן הגיעה לשתי הזדמנויות במחצית השנייה שהוחמצו ע"י וולנרמן ומרקיניוס למרות מהלך המשחק החד צדדי והגול הדי מוקדם (בדקה ה23) רמת גן עמדה יפה מול הלחץ הבולגרי ובדקה 70 עוד היה 1-0 מדקה 75 התחילה ההתפרקות ו3 גולים ברבע שעה הביאו תבוסה ובזאת הסתיים לו החלום האירופאי שלי ושל כל מי שקשור להפועל רמת גן זאת הייתה חוייה עצומה שאני לא…
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה כ"כ כיף! אחרי 10 דקות שעור נסעתי על הכביש הראשי בין אור יהודה ליהוד על הילוך 4 - 90 קמ"ש! חשבתי שהוא יקח אותי למגרש או משהו........ אבל לא, נכנסנו ליהוד ונהגנו שמה.... יא אללה איזה כיף! הוא שאל אותי אם נהגתי פעם וכמובן שלא נהגתי אז אמרתי לו לא..... הוא חשב שאני עובד עליו! יא אללה איזה כיף היה....... באיזה שעור צריך להגיע לרביעי? הקדמתי? היה צריך בשיעור אחר? דברו איתי........
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר'ה, דרושה גולף VR6 מעניינת לכתבה במגאזין שיצא בתחילת החודש, מכירים? ממליצים? אני אשמח אם מי שמכיר או בעלי VR6 ייצור איתי קשר בסלולר 054-554944 תודה מראש! ליאור
הודעה אחרונה מאת VR6, -
מכתב נחמד שהגיע לידיי. 1 2
מאת Guest TALOR- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תקראו את המכתב הזה עד הסוף. אני מבטיח שתצחקו בסוף. שלום יקירי! הגעגועים אוכלים אותי, אני שוב רוצה להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי. מעצם המחשבה עליך, כבר הלב שלי דופק חזק. אני זוכרת טוב את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת, ברוך בואך למושב, אל תפחדי,זה לא אי השדים. זה היה נפלא,כי כבר בשבוע הראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי ושמת את תמונתך ואז עמדת על הרגליים ובלחיים סמוקות. ובבישנות טיבעית כל כך הוצאת את הטבעת שירשת מסבך, השחלת אותה על אצבעי ואמרת שאני שלך, אפילו שמת קרם כדי להקל על ההשחלה,היית נהדר. כמה שאני מתגעגעת אליך ואל המושב ,אל האוכל שהוא מזין נפלא אתה זוכר את הלילות איך ליקקנו גלידה בקיוסק על-יד הכביש ורקדנו במועדון צמוד,צמוד…
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב, אז ככה... כבר תקופה ארוכה המון פעמים שאני עובר בדרכי הביתה.. אני רואה תופעה שמוציאה לי את העיניים מהמקום... ואני מת להצטרף גם!!! אז ככה, ברחוב שלי, יש 2 חבר'ה, כנראה מוסכניקים או משהו בסגנון... שכמעט כמעט כל ערב, אני עובר ליד הבית של אחד מהם, ומהחניה בועק אור חזק חזק... ( חניה סגורה, אבל בין הדלתות אם מציצים אפשר לראות ) ובתוכו הם עובדים על המכוניות שלהם... אחד בעל קליאו צהובה יפיפיה... והשני בעל ניסאן... לא יודע בדיוק את הדגם!, גם כן יפיפה... אז ככה, אני מת מת מת להגיע איזה יום אחד לדפוק על הדלת בנחמדות, להציג את עצמי כחולה מוטוריקה ובעיקר בקטעים הטכנים, ולבקש לבוא ולהצטרף אליהם... רק לשבת לראות... ללמוד... ואם אפשר לעזור! …
הודעה אחרונה מאת pini6969,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,471 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- Night Driver
- Tal7
- sperial
- Alloytoy
- אורי מ.
- rashkana1
- ברווז
- משה אלפא
- יובל .מ.
- SlowRide
- Renaultrap