Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול להגיד לי בקצרה מה קרה.. אין לי כח לקרוא את כל מה שהוא רשם... :D

הוא וחברים שלו (ב-4 מכוניות) הלכו ללים לחפש מכוניות שבתוכם יש זוג שנמצא באמצע משגל, ולמה?

כדי שארבעתם יעמדו מסביב לרכב, ידליקו אורות גבוהים ויצפצפו כמה שאפשר.

אז אחד התעצבן והתחיל לרדוף אחריהם עם האוטו וסכין ביד..

אז איזה חבר נאמן הציל אותו, כמו מקגייור, ממפגש עם הנורא מכל - ה"בחורון" :!: והסכין שלו.

בקיצור ילד מפגר עם C15 שהבטיח לאבא לא ללחוץ על האוטו ועדיין הצליח לעשות 80 קמ"ש באמצע בת ים.

ראלימן,

שירותי קצרנות בע"מ.

קורס 154 RESTEPA.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא וחברים שלו (ב-4 מכוניות) הלכו ללים לחפש מכוניות שבתוכם יש זוג שנמצא באמצע משגל, ולמה?

אז איזה חבר נאמן הציל אותו, כמו מקגייור, ממפגש עם הנורא מכל - ה"בחורון" :!: והסכין שלו.

בקיצור ילד מפגר עם C15 שהבטיח לאבא לא ללחוץ על האוטו ועדיין הצליח לעשות 80 קמ"ש באמצע בת ים.

ראלימן,

שירותי קצרנות בע"מ.

תודה ניקי.

אז אני מצטרף לשאר האיחולים..!

תתעודדו, יותר מטומטמים ממה שיצאתם יהיה לכם מאוד קשה להיות..

אדם.

פורסם

:rofl:

נקמת אלכס אינקובטור.

חבל שרק 2 בפורום הזה יבינו את דבריי.

פורסם

ראלימן,

שירותי קצרנות בע"מ.

ראלימן.

הצלחת להכניס בכמה משפטים את העמוד וחצי שהוא רשם :shock: כל הכבוד

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

סכינים , לא סכינים....

משגל , לא משגל....

דקירה , לא דקירה....

C-15 , לא C-15.....

80 קמ"ש , לא 80 קמ"ש....

התעללנו אתמול בגולף GTI שחורה חדשה עם צ'יפ , לא התעללנו.... ( בעצם כן , אבל זה לא קשור :wink: )

עזבו שטויות , תחזירו לבנצי ת'בול כבר !!!

חסר לו רק הבול של וויטנאם לאוסף :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

פאק, יאשה! התעללת בי אתמול! יותר נכון, לקחת אותי בקצת..

71 סוסים מול 70..טוב, האמת אין לי 70. ההזרקה דפוקה ויש חור באגזוז..הייתי אומר-65 כ"ס מול 71 של הברזיל.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ילדוד'ס תפנימו את המשפט הבא :

כשהראש דפוק---->הגוף סובל.

אל תיהיו מפגרים ותחפשו אנשים להתגרות בהם כי אתמול לא תפסו אותך,מחר כן יתפסו אותך,ואם אתם עדיין טמבלים,אז תפתחו עיתון מדי פעם,גם תשכילו וגם תקראו על כל מיני אנשים באמת מסכנים שנרצחים על שטויות (מקרה אחרון היה השבוע כשבחור רצח בחור אחר לעיני חברה שלו בגלל שהוא צחק איתו),אז באמת תתבגרו !!!

אני לא מצודד במטומטם השני שרדף אחריכם,אבל זה משהו שאתם הבאתם על עצמכם !!!

נ.ב

אתה בכלל מטומטם בגלל שהעלת את זה לפורום וציפית שאנשים יתלהבו מהסיפור הזה וישבחו את ה"המלטות" שלך.

עידן,שגר בבת ים,שונא ערסים,שונא אלימות,אבל מעל הכל שונא מטומטמים כאלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כילו שחסרות בארץ סיבות להתאצבן :evil:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

חברים, לפי מה שמובן מדבריכם עליי לומר מס' דברים:

1)מצבכם אנוש מחוסר מנוש.

2)קח מאה שקל לך לבלות בבורסה.

3)תבקש מאלי לעשות לך טובה, נעלי עקב וביריות זה הסטיל שלו.

4)ישי הקטע עם הנירוסטה מה זה חזק.

5)אין אמונה בגוים.

לסיכום:

אני לא אגיד שהיו צריכים לדקור אותך, אך אומר מאידך גיסא

כי ההיתי רודה בך כקלגס אכזר אם ההית עושה כזה דבר.

למה להפריע לאנשים בחייהם הפרטיים?

אתה נהנה להכנס לתחתונים של אנשים אחרים?

תשקם את עצמך, תביא ביד או משהו... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אוף זה כל כך מעצבן אותי :twisted::twisted:

אתם אכן מטומטמים וזאת אכן הודעה מטומטמת אבל למה להפריע לאנשים באמצע המשגל שלהם :?: ...

חבל שהוא לא תפס אתכם ועשה בכם מעשי סדום מרובים ... גם במישה וגם בדימה ...

עכשיו לעניין יותר רציני , אתם צריכים ללמוד שלא מתעסקים עם אנשים , אתה אף פעם לא יודע מה יכול לצאת מהרכב , אם במקרה היית נוחת על איזה עבריין מעוצבן שהיה פשוט יוצא ויורה לך כדור בראש ברמזור , הרי מקרים כאלו קורים לא מעט .

מפגרים !!!

פורסם
עוד יום חופש. לאחר שלא מצאנו את סיפוקינו לא בחג היין ולא במקום שישבנו בו לאחר מכן החלטנו לקחת את הרכבים ולנסוע לא.ת חדש על מנת לאכול גלידה. כצפוי, גם שם העניין לא קרץ לנו, אז המשכנו משם אל הים בהרכב חסר (בשלב ההוא היו 4 מכוניות ו-6 אנשים. בינהם היו: *פקה פקה פקה פקה*. נוסעים בטיוטה קורולה חדשה, מזדה 323אפ, מצ'ובישי סופר לנסר והסיטרואן סי15 שלי). בהגיענו אל יעדנו בים ולאחר התפעלות מהנוף הבחנו ברכב חונה בסמוך. מה שתפס את עיננו הוא שהייתה כמות מוגברת של אדים על חלונות הרכב. התפעלנו מכך. הריי שהדבר יכול לסמן דבר אחד בלבד: ישנם אנשים בתוך הרכב אשר, כנראה, מתנים אהבים בצורה כזאת או אחרת. פרט זה לכדי עצמו אינו מעניין בנסיבות רגילות, אבל כאשר מדובר על חבורה של בנים חסרי מעש, בעלי הורמונים פעילים יתר על המידה ומנת משכל נמוכה מהרגיל (לפחות באותם רגעים) דבר יכול ליצור שילוב שיתברר לאחר מכן כקטסטרופאלי. התפנית של הערב התרחשה רעיונו המבריק של דימה, אשר גרעינו היה בהטרדה של הזוג באזור ע"י כיוון מכוניותינו לכיוון הרכב החונה, הפעלת האורות הגבוהים שלנו וצפצוף סימולטאני של הצופרים של רכבינו. המטרה הייתה ברורה: אם אנחנו לא "מקבלים" שום דבר גם אתה לא תקבל שום דבר. לאחר שסיימנו לבצע את זממינו במקום ההוא הוצע לעבור לחוף השכן, החוף שבת ים, שם היה מוטל עלינו להמשיך את העבודה המסורה שלנו.

כולנו נוסעים, חלונות פתוחים, מנגינות של שירים סתמיים בוקעות מרכבינו. נוסעים במהירות נמוכה, במסגרת החוק (+/-).

הנסיעה לבת ים ערכה כרבע שעה, אשר כללה מעבר בשכונות, מספר לא מבוטל של פניות, רמזורים, מהמורות, מעברי חצייה וכל אותם מאפיינים שניתן למצוא באזור מגורים. חשוב לציין שבמהלך כל המסע אני הייתי אחרון, מכיוון שרכבי לא מותיר לי נסיעה מהירה וגם הבטחתי לאבי היקר שהשחיטה ברכבו תיפסק להלן.

מצמוץ עין ואנחנו כבר הגענו לחוף. הילוך ראשון ואופס אני וכולם על הדיונות. המטרות שלנו פרוסות לעינו; מספר מבוטל של רכבים שוכן בסמוך לדופנות המגרש. אני שהגעתי אחרון החנית בסמוך לחברי בצד אחד ובצד שני בסמוך לרכב אחר מסוג רנו אקספרס.

יציאה קצרה מהרכב מסתיימת בחוסר מעש מוחלט. במהרה חזרנו את הרכב. שותפיי למסע היו כבר בשלבים מתקדמים של תזוזה בעוד שאני רק מתחיל להתניע את הרכב. תוך כדי פעולת ההתנעה לפתע נפתחת דלת הרכב ה"עויין" שסמוך אליי ודמות מכוערת למדיי, בעלת חזות ערבית משהו בשנות ה-20 לחייה מתחילה לשלוח לכיווני מטר קללות עסיסיות ומלאות שנאה. כנראה הרסנו לו את הרגע. אני שמח. אני מביט בעיניו וממשיך במעשי, לא מתייחס. רברס מהיר ואני במרחק הגון ממנו. שיחה חטופה עם מישה קובעת את אותו הרכב כמטרה הראשונית שלנו. במהרה אנחנו מסודרים כמו גדוד פרשים מולו. אורות גובהים מופעלים, צופרים בקול ואני יושב ונהנה מהנקמה המתוקה שלי. הוא פתח את הדלת, הביט בנו בחיוך ולאחר כמה שניות התחיל לנוע במהרה. נראה כאילו רצה לזרוק עלינו אבנים. ברחנו על נפשנו משם. לאחר יציאה ופרסה חזרנו לשם, רק לאגף אחר בחנייה. שם היינו עדים לרנו קליאו "חשודה". גם היא קיבלה את טיפולנו המסור. פרצתי בצחוק כאשר ראיתי דמויות קמות בבהלה ומתחילות להתלבש ואז את הרכב נוסע משם בבושת פנים.

יצאנו מהאגף, נפגשנו בפרסה והחלפנו חוויות מתוך הרכבים. החלטנו לחזור לאותה הרנו המקורית, בשביל להלביש את המכה הסופית שלנו. קבענו שאנחנו נכנסים לחניון עם אורות מכובים, לאחר מכן נכתיר אותו ואז נעשה את ההליך המקובל. הכול מתנהל כשורה, רק שהפעם הוא בכלל לא הגיב לנו. לאחר כחצי דקה של התעלמות טוטאלית מאיתנו החלטנו להתקפל משם אל יעדים חדשים. אנחנו יוצאים מהחניון נוסעים מערבה כ-50 מטר לכיוון הפרסה. כולנו מסתובבים ומתחילים לנסוע. פתאום קורה דבר איום ונורא: מאותה ירידה נראה רכב לבן הדומה בצורה מפתיעה לאותו הרכב שאנחנו הצקנו לו בנחרצות לפני דקה או שתיים. מחשבה בראשי: בטח נמאס לו והוא רוצה הביתה. נחרדתי לגלות שההנחה שלי הייתי טעות קולוסאלית. במקום לנסוע ימינה, כמקובל היא התחיל לנסוע במהירות שמאלה, נגד כיוון התנועה. אז הבנתי שמשהו רע הולך לקרות, רע מאוד.

*בשלב זה אני אקרה לבחור(מטורף) באותו השני "בחורון". כאומר בחורון הנכנס לנתיב הנגדי. הוא התחיל לנסוע מאוד מהר. אנחנו בהתאמה התחלנו לנסוע מהר, כדי להימלט ממנו. המרחק בין היציאה מהחנייה למקום החיבור הראשון היה בערך 100-150מטרים שבהם עלינו למהירות גבוהה למדיי. זה נראה כאילו הוא הולך לעלות על הגדר שמפרידה בין הנתיבים, לשמחתנו הוא לא עשה זאת. במקום הוא נכנס במפגש הראשון בין הכבישים ועבר לצד שלנו. אני שנסעתי אחרון נאלצתי לקבל החלטה גורלית: הוא פשוט חתך לכביש שלנו, עבר חצי נתיב ובא כאילו לחסום לי את הכביש בשביל שאני אעצור. אתם צודקים אם אתם חושבים שאני הייתי בן האנשים שלא היו רוצים להתעמת איתו ברגעים אילו, במיוחד כאשר כל החברים היקרים שלי מלפני ואני לבדי. בהחלטה נועזת\משוגעת אני לחצתי על הרכב המסחרי המסכן שלי. המנוע נהם. אני לא חושב הרבה מדיי מלבד: אני לא רוצה לעצור, אני לא רוצה לעצור. הוא כנראה ראה שאני הולך לנגח אותו קיבינימט משם, אז הוא בלם בחוזקה.

כצפוי זה לא נגמר כאן. בחורון התחיל לרדוף אחינו. ברגעים הללו חשבתי לעצמי: הבחור ללא ספק רציני. היה מספיק לראות מה שהוא עשה מקודם בשביל להבין. הנסיעה ברחבי בת ים מעורפלת למדיי. 10 דקות של נסיעה מהירה מאוד. בתים מתחלפים מהר, צמתים, מעברי חצייה. אני נוסע וחושב לעצמי: רק שלא יהיה אדום רק שלא יהיה אדום. כולם עברו, אני מאחוריהם. מאיץ בפרעות, הוא מנסה לעקוף.

למזלי אני נסעתי בסוף. לי אין מושג איך יוצאים מבת ים. זהו יצאנו. אנחנו בחוף ראשון (בכביש שמוביל אליו). פונים בחדות ממשיכים לנסוע. הוא אחרינו. אני חושב לעצמי: מתי הוא יעזוב אותנו? אם נכנס לראשון, לא יהיה טוב, ממש לא יהיה טוב. הצטערתי באותם רגעים שלא הייתה דרך לתקשר עם החברים. מלבד כמה צעקות בדרך לא היינו מאורגנים יותר מדיי.

בחזרה לסיפור: אנחנו נוסעים. כביש ישר. אני לא יודע למה, אבל החלטתי שאני לא נוסע כמו משוגע. הוא עקף אותי באיזה שהוא שלב והתחיל לשחק איתו במשחקים תוך כדי ניסיון לעצור אותי (כנראה שלי הוא רכש חיבה מיוחדת). הוא התחיל לנסוע בזיגזג בין הנתבים. לי זה לא כ"כ הפריע כי אני לא ניסיתי לעקוף את בחורון. הוא הוריד את המהירות כל הזמן. לבסוף פשוט עצרנו. ברגע שהוא עצר אני נתתי גז חזק ועקפתי מהר. למזלי הגדול, מישה חברי, חיכה לי בצומת. הוא לקח אותי תחת חסותו ונתן לי לעבור כאשר הוא נשאר מאחורי ומאחוריו. המשכתי כך מעט כשאר שאני רואה שהוא עזב ממני אז פניתי בפנייה לא.ת חדש (הפנייה לאייס). הם המשיכו עם בחורון עוד כמה רמזורים. הוא הפעיל אורות כגבוהים והתחיל להאיץ. כאשר הוא חלף על פני דימה הוא נראה אוחז סכין ועושה סימנים של "אתה מת". למזלי אני לא הסתכלתי עליו במשך כל נסיעה. למעשה את התעלמתי ממנו כל הזמן. הוא לא המשיך איתנו הרבה זמן עוד. בקרוב הוא פשוט עקף את דימה. הוא המשיך קדימה והם פנו במהירות. מייד התקשרתי אליהם בשביל לבדוק מה המצב. הם אמרו שהכול בסדר וקבענו להיפגש במקום מסוים. כאשר סוף כל סוף עצרתי להירגע בא.ת חדש דיי רעדו מעט. הרגשתי כאילו היה לי כדור באולינג בתוך הבטן. הדרך בחזרה אף פעם לא הייתה יותר מסובכת ממה שאני עשיתי אותה (רציתי להימנע מכבישים מרכזיים).

זה היה מאוד מפחיד. מאוד.

כמה הערות, מסקנות ותודות:

א.) אני ממש מודה לך, מישה, שלקחת אותו ממני. אני לא הייתי מצליח לברוח ממנו לבד. גלית נאמנות רבה מאוד. באמת תודה.

ב.) למרות שנסענו מהר (האחרים הגיעו אפילו ל-160), אני אף פעם לא עליתי מעל ל-80~, כלומר לא הייתי בהילוך חמישי. באמת מוזר. אני לא יודע למה. חשבתי לעצמי שאני אעשה בטוח תאונה חזקה ואז זה יהיה הרבה יותר גרוע. מן אי של שפיות בים של שיגעון.

ג.) למרבה בפלא עברנו לפחות 7 רמזורים וכולם היו ירוקים. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם זה לא היה כך.

ד.) המסקנה היא כדלקמן: בחיים בחיים לא להקשיב לדימה ולרעיונות המפגרים שלו ולא לנסוע לבת ים בשביל להרגיז ערסים.

That was a hell of a ride.

בקצב הזה, אם לא תתבגרו, לא תזיינו עוד הרבה זמן... (וגם זה בספק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...