Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה, באמת היינו חסרי חיים בזמן ההוא.

האמת שבמקור לא נסענו לים בשביל לעשות את זה, זה עלה מתוך שיעמום.

שתבינו, אני לא גאה במה שעשיתי. מבחינתנו לא חפשנו שירדפו אחרינו. דבר אחד זה להיות ח**ות ולהציק קצת לאנשים בצחוק ודבר אחר זה לרדוף אחרי מישהו במטרה לגרום לו נזק גופני. כשברחנו ממנו לא צחקקנו לנו. זה לא היה מצחיק. עשינו את זה מתוך הגנה עצמית, אבל לא עברנו על החוק, הוא כן. אומנם עשינו שטות, אבל זה לא משהו שאנחנו צריכים לשלם עליו בחיים שלנו, אז בבקשה תבדילו אלפי הבדלות בין המקרים.

אדם שבריא בנפשו יכול להבחין בין צוחק ובין רדיפות אחרי מכוניות. לא רצינו להעתמת איתו. היינו הרבה יותר אנשים. תבינו, אנחנו אולי משועמים, אבל לא פראי אדם. יש מעשי קונדס ויש מעשה פלילי.

הערה: בתוך העיר לא נסענו יותר מהר מ55-60. אני דברתי על 80 בכביש של ראשון מהים. שם מותר לנסוע 90.

השמות גם כמובן בדויים.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור למדתי את הלקח. זה ממש לא יחזור על עצמו. אני אהיה ילד טוב מעתה והלאה.

ד"א: כשהגענו לבית לא התחלנו להציק לאנשים. סתם חנינו. אני החנתי ולא ידעתי שיש שם מישהו בפנים בכלל. הריי בראשון יש מלא מכוניות של אנשים שבאים סתם לחופש. אין בזה משהו רע. הוא פתח את הדלת והתחיל לקלל אותי ומילים מאוד גסות.

פורסם

לאונן התורן שלום !

רואים שעוד לא הגעת לבגרות מינית אבסלוטית , וכמו כן , בתוליותך נוטפת ממך ( ואף מסריחה ארנבות ! ) .

אני מאחל לך שבו ביום שתמצא לך את המסכנה אשר תגאל אותך מיסורייך ( או ביום שבו תבצע אקט מיני סטנדרטי ) , יצוץ לו אותו פוחז , טיפש , בתול וצעיר אשר יצפצף לך ויפריע לך בתפעול התורן , ואני מקווה מאוד , שהבחורה תתעצבן וילך לך אחלה של ז*#ן !!

:twisted: הפעם זה אתה שמציק ... אני מאחל לך את היום שבו אתה תהיה הקורבן .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

האמת היא שאתה שגית בדיאגנוסטיקה שלך. אני אומנם מבין יחידי הסגולה שלא היו בטולים שם. את יכול להגיד שהיו הרבה, אבל לא הייתי אחד מהם.

מצטער לאכזב אותך. עכשיו כתבת את התיאור לחינם. לא נורא. אני אשייך אותו לאנשים האחרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...