Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין את חוסר המעש שיש לאנשים, אך אני מגנה את הבחור שרדף אחריהם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

אני לא מגנה אותו , שילמדו לקח .

לא מתעסקים סתם עם אנשים.. וכמובן שאם עושים דברים לא במקום מקבלים בראש.

פורסם

שמוליק

נו באמת לירן, אז נגיד שהבחור היה תופס אותו והיה מחסל אותו.

עכשיו אתה עדיין לא מגנה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה?!

זה היה אתה והחברים שלך שם שהציקו לי??? $#%^#@%^#^

סתם...

מקווה שלמדת את הלקח.

לי גם היתה פעם שחבורה של ילדים הפריעה לי לבצע את זממי באוטו (לא באוטו - בתוך האוטו עם בחורה...).

אבל הם עשו את זה בצורה פחות מעצבנת, הם סתם עמדו יחסית קרוב לאוטו (10 מ'), ודיברו בקול רם.

תמצא חיים, יובל.

פורסם

1. יש לי פין ענק.

2. מנירוסטה.

3. אומנם אתם טמבלים (חפיף, כולם עברו את השלב הזה בחיים) אבל ממש לא הייתי מאחל לכם שידקרו אותכם. טוב שהצלחתם לברוח. להבא תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים שטויות.

4. אמרתי כבר שיש לי פין ענק מנירוסטה?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

שמוליק

נו באמת לירן, אז נגיד שהבחור היה תופס אותו והיה מחסל אותו.

עכשיו אתה עדיין לא מגנה ?

שמוליק

לא מגנה ולא מגנה ננה בננהה.... מה תעשה?!! :p

נו באמת מה זאת אומרת לגנות , מה אנחנו ערפת והרשות ?

"אנחנו מגנים בתוקף..... בלה בלה בלה.."

לא אני לא מגנה.

אגב לישי יש פין ענק מנירוסטה , מתכוונן.....

:puzzled:

פורסם

וואלה אני לא יגיד לך שידקרו אותך ואני מקווה שלמדתה מהמקרה לקח

ושלהבא לא תטריד אנשים שעסוקים בשלהם כי אחרי הכל אתה לא היית רוצה שיפריעו לך שאתה באמצע עם מישהי..... ובוא נגיד וגם אם הצקת אחי אז יש גבול זה מצחיק ונחמד בהתחלה אבל יש גבול.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לפני כמה ימים לקחתי רנו אקספרס מקרוב משפחה והלכתי לים עם חברה שלי ועם אוסף הבולים שלנו, רצינו לעבור על הבולים לפני פ"ת , בקיצר ברגע שחיפשתי בול ישן של רוסיה בא מישהו וסינוור אותי אז התעצבנתי והסתכלתי אליו , אחר כך יצאתי מהאוטו ואחזתי בול מיוחד ממלחמת ויאטנם ועוד פעם סינוורו אותי והבול עף לי מהידיים ונדבק לאיזו C15 מאעפנה , אני התבאסתי ונכנסתי לאוטו, בכיתי איזה 10 דקות ופתאום הC15 סימנה לי עם האורות אז הבנתי שהנהג רוצה שאני אקח את הבול אז אמרתי שאני אסע אליו, הנעתי ונסעתי בעקבותיו, הדמעות בעיניים והלחץ ולא שמתי לב שזה אין כניסה אז המשכתי לנסוע מהר כדי לצאת מהסכנה שכרוכה בדבר והC15 פנתה אז פניתי אחריה וככה עד ראשון ואז הוא נעלם לי והבול עימו, בדרך נחנקתי מהדמעות ולא ממש יכולתי לאחוז בהגה אז נסעתי בזיגזג כמו מטומטם....

בקיצר לבחור עם הC15 , לבול הזה יש ערך רגשי מאוד גדול בשבילי, במפגש הקודם רציתי להציג את הבול לכולם לפני שהמשטקה תגיע ותהרוס את הכיף שבאסיפת הבולים,

אנא ממך תביא את הבול למפגש בקניון הזהב אני ממש מתגעגע אליו...

בת'כלס, אני לא רק שהייתי רודף אחריך אלא גם הייתי רושם את מספר הרכב ובא אליך הביתה.... והייתי דואג שאבא שלך לא יתן לך לגעת באוטו לעולם....

haters will hate

פורסם

לומר מה?"

שהוא וחברים שלו ילדותיים? טרם התבגרו? לא מביאים בנות? מה?

כל הסיפור הזה רק מראה דבר אחד, שחבל שבישראל 2003 עוד יש אנשים כאלה.

גם מהסוג שלך - שכנראה סובל מעודף זמן פנוי ומעט מאוד ידע על דרכים להטיב לנצל אותו

וגם מהסוג של האדיוט שרדף אחריך (ואני לא סגור על זה שאני מצטער שלא תפס אותך או את החברים שלך...) בעיקר לאור החדשות שמככבות בעיתונים בימים האחרונים...

רון.

-ובאמת. אני מקווה בשבילכם שלמדת את הלקח.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דבר ראשון תמצאו מה לעשות...דחוף

תתרמו לקהילה או משהו

דבר שני גם אם הייתם עוצרים באדום

סוגרים חלון דלתות וזהו אתם מוגנים מה הוא יכול לעשות אם הוא עושה משהו תנו גז

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

לא ממש אכפת לי כרגע מהסיפור.....

אבל אם אתה( Hyperion)אוהב ומחפש שאנשים יגידו לך כמה שאתה ילד קטן,בא אלינו לנתניה ותגיד: "אני אשכנזי מפוצץ ואני גם שונה קווקאזים" אם יתמזל מזלך אולי גם תקבל קצת יותר מקללות.

המסקנה,אל תנסה להוכיח לאנשים שאתה מפגר.....זה לא בריא.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...