Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקרתי בתערוכת מוטוריקס וזה מה שיש לי לספר ....

BoSs28
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הייתי היום בתערוכת מוטוריקס במרכז הקונגרסים בחיפה ומאד נהנתי :D:D

הכניסה עלתה 25 שזה לא נורא בכלל... ואני גם ממליץ להצטייד במצלמה והרבה פילים לצילומים

באולם הראשון היו פורש קאררה, בוקסטר וקאיין וגם מיצובישי 3000 גיטי מדהימה ביופיה !

באולם השני של הענתיקות יש המון מכוניות עתיקות יפות מאד ומעוררות תאבון :)

ובאולם השלישי היו הרבה מכוניות מחברות שונות, במבחר תמצאו, מבחר ג'יפים גדולים ועוצמתיים, שני יגוארים מפוארות, הונדה טייפ אר שתגרום לכם להזיל דמעה, וכמובן גולת הכותרת פיג'ו 307 סיסי בבכורה בארץ! וחוץ מזה יש עוד הרבה מכוניות של חברות שונות שלחלקן תוכלו להיכנס ולבחון אותם.

מחוץ לאולמות יש גם אזור של מכוניות יד שנייה למכירה וגם תצוגת משאיות ובערך מתי שנכנסתי לשם ב 5 וחצי בערך התקיים מופע של באגי מפלצתי נוסע בעפרץ

אני ממליץ מאד לבקר שם היה נחמד מאד.

נ.ב: נמכרו שם גם מערכות לרכב ועוד כל מיני דברים שימושיים

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי ראיתי את הטייפ אר החדשה

ות'אמת לא הזלתי דמעה אחת אפילו...

לפי הלחיצה שיצא לי לראות יום אחד בזהב VR6 נתנה לה רכבות לא מהעולם...

ד"א איזה עוד דברם מוכרים שם חוץ ממערכות אודיו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא מאד התרשמתי מהטייפ אר......

ובנוגע לשאלה שלך ראיתי שם הרבה ג'אנטים אבל אני לא יודע אם זה למכירה או סתם לתצוגה.

לידור.

שרוצה טייפ אר :cry:

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...