אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,365 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכתובת היא: http://www.pbase.com/toyota15/inbox&page=1 יש שמה תמונות של gif אם תגדילו אותם הם יזוזו לא רובם ויש גם של סמלים מכוניות... בקרוב אני יעשה גלריה של פוטושופ .. בדף 6 יש תפוטושופ תגיבו פה איך הגלריה..
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו אצלכם בצד הכוונה למצוירים כמו האימפרזה הכחולה שיש למישהו אם יש אתר או משהו יביא כתובת..
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם שמח לחזור לארץ הקודש, ארץ זבת חלב ודבש, הארץ המובטחת...ומצד שני..השארתי שם כמה פיסות מהנשמה שלי, באמריקה הגדולה... נסעתי על כמה מכוניות שראיתי עד היום רק בתמונות ובחלומות... (וייפר, טסטהרוסה, שלבי קוברה, לוטוס ועוד כל מיני, תמונות יגיעו בקרוב אחרי שהם יחזרו מהפיתוח)... הייתי במרוצי מכוניות מטורפים, נסעתי אלפי אלפי מיילים בפורד מוסטאנג גי-טי חדשה מדהימה ( מהשכרה..) למקומות נידחים ומדהימים לנהיגה..ומה אני אגיד לכם?.. חבל לי כל כך לחזור לארץ שבה התרבות המטורית היא כל כך עגומה...ואני אפילו לא אכנס לסיבות למה ( יש הרבה, וכולכם כבר מכירים אותן). על חלק מהמכוניות שנסעתי עשיתי נסיעות מבחן של יום יומיים והן יתפרסמו במגאזין אוטו הקרוב ובזה שאחריו, כמו כ…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני כמה ימים הורדתי את הסרט מאטריקס , עכשיו הסרט הוא שני דיסקים באי מיול והורדתי את שניהם. הדיסק הראשון היה כמה מגה אחרונים לפני סיום , אך כנראה שסגרתי את האי מיול ביטלתי את ההורדה שלו . לסרט חסר כמה מגה מועטים , אבל הוא לא מופיע ברשימה של ההורדות באי מיול מה שכן הוא מופיע בספריה temp של האי מיול וניתן לראות אותו חוץ מקטע של 3 דקות חסרות בגלל המידע שחסר. מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את הקובץ TEMP הזה לתוך רשימת ההורדה ושיוכל להמשיך מהמקום בו הוא הפסיק . אתם יודעים להוריד באי מיול זה כמה ימים ואין לי ראש לזה... תודה
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נכון שלרובנו נמאס מה - MSN המשעמם שלנו ? מצאתי אתר שיש בו המון המון דברים נחמדים כגון : הבעות פנים, תמונות, טיפים לפריצה ועוד... http://www.mess.be תהנו. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול,במסגרת מבצע "שרידים מהבית הקודם" עשיתי עוד ניקוי בארונות שלי ומצאתי ספר שחשבתי שאיבדתי מזמן. זה ספר על 205 לדורותיה. בניגוד ל IMPROVE AND MODIFY של היינס שהיה מאוד נפוץ בארץ באוטו דיפו ולימד בעיקר איך להתקין פסי מגן בפגוש,מדובר בספר הרבה יותר מקיף. הוא כולל את כל גירסאות ה205 GTI שיצאו אי פעם,כולל מספרים (ידעתם כמה 1900 עם הגה ימני יש בעולם?),כל הסדרות המיוחדות (1991- 30 מכוניות עם מנוע 1900 של 405 ותיבה אוטומטית.נמכרו רק ביפן ורק בצבע כחול),פרקים טכניים שלמים על שיפורים ועוד הרבה דברים מעניינים על המכוניות האלה. אז למי שיש שליטה טובה באנגלית (וסתם עיניין)-מצאתי את הספר הזה בזמנו באמאזון - ואני מצרף לינק. לאוהבי המכונית זה ספר חובה!!! …
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי שהלוח אם שלי נשרף(INTEL D845BG), אני צריך לקבל לוח אם מאינטל, אמרו לי שצריך לפרמט את ההארד דיסק, השאלה שלי זה האם בכלל צריך לפרמט? ואם כן אז צריך לפרמט רק את C או את כל ההארדיסק? באינטל יחליפו לי לאותו לוח אם בדיוק? או שהם מחליפים למשהו יותר טוב? ובכלל בחנות אמרו לי, שלוקח ללוח אם להגיע מאינטל משהו כמו שבועיים, דבר שנשמע לי מאוד תמוהה, אם מישהו פה שהחליף לוח אם של אינטל ,יכול לומר כמה זמן זה בערך לוקח? תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
פשוט לחצו על הפתורים (יש הרבה אפשרויות וקומבינציות) http://www.hot.ee/toonela/2.swf
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התברר לי כי אותו הרכב מוסיקלי שחיבר את פס הקול המדהים של הסרט "dune" (הישן, מ-1984), באופן מוזר למדי, הוא האחראי לשיר "africa" הזכור לטובה. מישהו יכול להמליץ על עוד שירים מוצלחים שלהם?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מערכת קולנוע בחדר, של LG. עכשיו קיבלתי איZה דיסק שאמור להפוך את ה DVD למולטי זון, ומשום מה, שאני מכניס את הדיסק זה רושם DISK ERROR מישהו יודע מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חג סוכות שמח לכם אני וחברים שלי החלטנו שעכשיו, סוף סוף יש חופש, אז אנחנו לוקחים לנו חופשה קטנה... רק שאנחנו בהתלבטות... לאיפה כדאי לנסוע? לצפון - לטבריה... לישון על החוף באוהלים מעולים שיש לחבר שלי.....או לנסוע לאילת, ולישון בדירה שיש לחבר אחר שלי. הנסיעה היא ספונטנית, יומיים\שלושה\ארבעה או לא יודע מה... מה לדעתכם עדיף? והאם הנסיעה לאילת באמת מסוכנת כ"כ כמו שאומרים למי שזו הפעם הראשונה שלו? (זה בעצם הכי מפחיד אותי...אז קודם כל תענו על זה, זה הכי חשוב). תודה על התשובות.
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראית על כמה רכבים כיסוי כזה: על גולף, הונדה וכו...? יש לו שימוש?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
הדיסק החדש של a.f.i 1 2 3
מאת kobyiso- 37 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב אנשים יקרים כרגיל אני אוהב לזבל בשכל על סוגי המוזיקה שאני אוהב אבל... יצא לי היום להאזין לדיסק של AFI החדש ורציתי להמליץ בחום. קצת על AFI A fire Inside היא להקת הרדקור פאנק דיי ותיקה ששנים ישבה בסצנת ההרד קור פאנק האמרקאית לבעלי הפליסטישן הלהקה תרמהשיר לטוני הוק 3 למי שמכיר. ללהקה סגנון וסאונד מיוחד שבעבר היה קשה ללעיסה (נגדיר כצריך להתרגל לשבירות קצב המטורפות ולסגנון שירה) אך לתדהמתי ברגע שנכנסו לאולפן עם מפיק מקצועי קיבלנו תוצר של שירים ממש אנרגטים ויוצרי אוירה ... הדיסק החדש נשמע מעולה מבחינת סאונד ובחינת קצב הכל יושב במקום. יש כמה שירים ששמש נידבקים לראש והמלודיה שלהם פשוט גאונית. קיצור שווה בדיקה שם האלבום Sing The Sorrow שירי…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא יודע למה אבל חשבתי שיהיו פה אנשים שאולי יעניין אותם הסיפור הבא שלשום אחרי שכנועים של שנה ומשהו מצד חברים שלי אני מתחבר לאיסיקיו (מסתבר שחברים שלי מתנהגים כמו ילדים) אתמול בשעה 23:45 אני שואל שתי חברים באיסיקיו שאלה סתמים ובחצות כבר ידענו אם אנחנו לא יכולים לטוס לסופיה למשחק של הפועל רמת גן (בעיות כלכליות ושל דילים בעיתיים בגלל החג) לפחות ניסע ב2 בלילה לאחל לשחקנים בהצלחה ב00:30 כבר היו חמישה אנשים +חבר שבא בכל מקרה כי אבא שלו טס עם הקבוצה 1:20 אני אוסף את החבר האחרון גהה איילון בלילה וסביבות 1:30 אנחנו בחניה חיכינו קצת עד שכולם יגיעו ב2 שכל הקבוצה הייתה דיברנו קצת עם השחקנים איחלנו להם בהצלחה שיראו שיש להם בשביל לשחק שיש אנשים שיושבים בבית ומחזי…
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני נוסע למספר ימים לברצלונה. מישהו מכיר איזה אירוע/תערוכה/סתם משהו נחמד שקשור במוטוריקה?
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נסיתי למשוך לנירו את הסרט כשאני במצב של VCD והוא הראה לי שהסרט יותר מדי גדול לדיסק, האם יש אפשרות לחלק את הסרט לשניים ולצרוב? איך אני אוכל לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת nim®0d, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני אתחיל. רק שניים לטעמי. הראשון : benny benassi-satisfaction חובה בכל בית. לכל שעה, לכל מצב. יעורר ויעשה טוב לכל צופה באשר הוא. והשני: אמנותי יותר, נוגע ללב, ועדיין, בן זוXXX.... UNKLE - Eye for an Eye אם תתקשו למצוא את הקליפים הנ"ל ברשת.... מממ.... רון.
הודעה אחרונה מאת RaLLyE_Mk1, -
- 38 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן ציקאנוס למי שמבין במערכות קולנוע ביתיות יש לי שאלה. חבר שלי רוצה למכור מגבר של ימאהה דגם AV800 לפי מה שהבנתי זה מגבר בין המוצלחים שיצאו. ועוד שני רמקולים של JBL ששכחתי את הדגם אבל אני סגור על הרמקולים כי שומעים בהם פצצות ולא מעניין אותי הדגם שלהם. בעיקרון אני לא מכיר את המגבר הזה ככה שאם מישהו יודע עליו משהו שיגיד לי שאני ידע שעשיתי עיסקה טובה. דרך אגב הוא רוצה על המגבר ושני הרמקולים 3500 שח,ויש לי בחדר עוד 4 רמקולים שאני יחבר למגבר ואז ישמעו פצצות בטירוף יאללה אני כבר מת לשמוע DTS או דולבי דיגטל כמו שצריך מה אתם אומרים עסקה טובה ומה נחשב המגבר הזה בשוק
הודעה אחרונה מאת Lythos, -
[עזרה]windows xp
מאת אורן- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התקנתי windows xp לאחר מאז הורדות עדכונים קריטים למערכת לאחר כיבוי המחשב ,המחשב לא נכבה וכאילו מבצע restart ולא shurdown ,מישהו אולי יודע איזה עידכון גורם לבעיה?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שהורדתי סרט , אז פתחתי מדיה פליר ואז תסרט והוא אומר לי שאין קודאק או משהו כזה אבל בכל הסרטים אחרים עובדים.. ויש לי DIVX וכל השטויות האלו מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת toyota man, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://kazaainfo.6x.to/ באתר הזה אתם תימצוא מדריך לקאזה קישורים להורדת הסרטים הכי חדשים, משחקים... והכי חשוב יש שם תרגומים לכל הסרטים הכי חדשים צריך תוכנה בשביל הפעלת התרגום מי שמעוניין יכול ליפנות אליי באייסייקי ואני ישלח לו את התוכנה.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום התקנתי תוכנה GOLIVE במחשב ואני לא כול להסיר אותה. בהסרה/הוספה תוכניות היא מופיעה וכשאני מסמן אותה ובוחר בהסר תוכנית שום דבר לא זז. חיפשתי בספרייה של התוכנה קובץ הסרה אבל אין כזה. מישהו יודע איך אפשר להסיר אותה?
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יום שבת הקרוב יש ביס את הסרטים טקסי 1 ו-2,אני לא זוכר באיזו שעה בדיוק, אבל מי שמעוניין אני אבדוק לו. עידן.
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
סרטון נחמד
מאת vorlon- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני חדש פה. http://bulgod.com/finalbird.htm כדאי לחכות, פרסומת מצחיקה למכונית
הודעה אחרונה מאת kompy, -
מצ"ב קישור לסרט אופנועים, תהנו. http://www.teamx-treem.net/Video/JD2Promo.wmv
הודעה אחרונה מאת תומר אוזן, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטתי מרוב שעמום לקחת מצלמה לשבת על החלון בבית ולהסתכל על המכוניות,ולצלם מכוניות משופרות או יפות.. אז אני יפתח אותם זה יעבור על החוק או על משהו שצילמתי מכוניות בלי הסכמה או משהו כזה..?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך אני צורב סרט VCD עם תרגום? {התרגום בא בנפרד}... 10X
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים איזה תוכנת divx אתם ממלצים ? ואם כן מאיפה אפשר להשיג? ומאיפה אתם מורידים בעיקר סרטים? תודה אנשים
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לאיזו מדרגה הגעתם ולכמה נקודות? אני הגעתי למדרגה 367 ול 7448 נקודות לירן
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
נהריה בענק
מאת fiesta-1.3- 5 תגובות
- 934 צפיות
היה אתמול מפגש סוף הדרך , רמה הרבה יותר גבוהה מרמת גן... ושוב תודה למארגנת ענבל על הארגון , הסדר והכל מסביב ! מצורף לינק של צלם מסיבות שהיה במקום. מבטיח עוד לינק של תמונות. http://www.haifa-night.co.il/newnight/gallery/big101003/index.htm
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,471 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- Night Driver
- Tal7
- sperial
- Alloytoy
- אורי מ.
- rashkana1
- ברווז
- משה אלפא
- יובל .מ.
- SlowRide
- Renaultrap