Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהלוח אם שלי נשרף(INTEL D845BG), אני צריך לקבל לוח אם מאינטל, אמרו לי שצריך לפרמט את ההארד דיסק, השאלה שלי זה האם בכלל צריך לפרמט? ואם כן אז צריך לפרמט רק את C או את כל ההארדיסק?

באינטל יחליפו לי לאותו לוח אם בדיוק? או שהם מחליפים למשהו יותר טוב?

ובכלל בחנות אמרו לי, שלוקח ללוח אם להגיע מאינטל משהו כמו שבועיים, דבר שנשמע לי מאוד תמוהה, אם מישהו פה שהחליף לוח אם של אינטל ,יכול לומר כמה זמן זה בערך לוקח?

תודה רבה לכל העונים.

פורסם

אני אגיב רק לפי הנסיון שהיה לי עם החלפת הלוח שלי.

אתה צריך לפרמט-רק את :C

הם תמיד מחליפים לסוג יותר טוב,אלא אם שלך עדיין לא יצא מקו היצור(נראה לי ששלך יצא).

לגבי זמן-הם עושים מה שבא להם,יכול להיות שאתה תקבל את זה אחרי שבועים ויכול להיות שאחרי חודש(נידנודים יכולים לעזור בקטנה).

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
לא צריך לפרמט. פשוט המחשב יזהה את כל הרכיבים החדשים של הלוח (בקרים, כרטיסים מובנים אם יש ועוד..).

מה זה בדיחה?

בשביל שהמחשב יעבוד אתה צריך להתקין WINDOWS מחדש.

או שהוא לא יזהה את הלוח.

אייל

פורסם

ה WINDOWS יזהה את כל ההתקנים החדשים, אבל בגלל שהוא מכיר גם כאלה ישנים

שחלקם לא קיימים , זה עלול ליצור התנגשויות , בלאגן, מסכים כחולים.

לכן עדיף להתקין WINDOWS מחדש, זאת הכוונה של INTEL

ולפרמט רק את הכונן ש WINDOWS היה מותקן עליו ©

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...