אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,365 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כבר זמן מה מחפש סאונדים שונים מעולם המוטוריקה אומנם אני מוצא אבל לא את מה שאני מחפש . בראש ובראשנה אני מחפש צלילי פריקה ( dump valve ) צלילים של אגזוזים שונים וכו.. האם יש מישהו שיכול לכוון אותי ולעזור לי , אגב בתוכנות השיתוף לא מצאתי צלילי פריקה אחרי אין ספור פעמים. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 12 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
למי שלא מכיר בכלל: http://www.smartphone.co.il/article.php?sid=262 אבל אני מחפש דיעות בעד/נגד ממישהו שמכיר את המכשיר. בעיקר נגד - את הבעד אני מכיר ממכונת התעמולה של פלאפון... אפשר לפרק אותו בכלל או שהוא דבוק לברזל?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפעמים החיות פשוט יותר חכמות מאיתנו...
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה למישהו שמבין בהתקנת מערכות קולנוע ביתיות להרכיב את הרמקולים למגבר זה לא בעיה לחבר את הדי וי די למגבר גם לא בעיה עכשיו בנוגע לחיבור של הדי וי די עם הטלויזיה חוץ מהחיבור rca {אדום צהוב לבן} עכשיו ממה שאני יודע החיבור הצהוב מעביר את הוידאו והשניים את האודיו השאלה שלי היא מה עושה הכבל ה-s.video? ואם הטלויזיה ישנה ואין בה לא כניסת s.video ולא 21 פינים אלא רק יציאות rca וכניסה לאנטנה האם ה rca הצהוב מספיק כדי להעביר וידאו מהדיוידי למסך הטלויזיה?? תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש דחוף!!!!
הודעה אחרונה מאת Neo, -
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הסרט בחורים רעים 2 Bad Boys שחקנים:וויל סמית,מרטין לורנס המשך של הסרט הראשון בסדרה הסרט הזה לא מאכזב לרגע אחד , בד"כ אומרים שההמשך פחות טוב מהמקור אז פה זה ממש לא נכון ! עוד סרט מעולה מבית היוצר של ג'רי ברוקהיימר (קון אייר,הפריצה לאלקטרז ועוד מיליון ואחד סרטים מעולים) בסרט קיימים מינונים מאוד טובים של צחוק והרבה קטעי פעולה משובחים שמשלימים אחד את השני בצורה מעולה! לא משעמם לרגע אחד בסרט ופשוט הנאה לצפות בו. לכו לראות בהמוניכם !!!!! 9 בסולם מישר. מומלץ ביותר תשרשרו את דיעותיכם על הסרט (מי שראה אותו)
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נקודות זאת אומרת. יצאתי עם חבר, נהננו, בילינו, הקפצתי אותו הביתה, ואז בדרך בכביש 443, היה מחסום משטרתי וסימנו לי לעצור. רציתי לעצור אחרי הניידת כדי לא לחרוק בלמים. אבל מה לעשות על הכביש היה מין צ'קלקה שהתעקשה להכנס לי לגלגלים. שעה התווכחתי איתם, בסוף רשמו לי דו"ח על נהיגה בחוסר זהירות. אני מסכים שזאת טעות אנוש שלי, אני שמח שלא פגעתי בשוטר(משפט מוזר - בע"מ!) או בכל דבר אחר שלא הייתי שם לב אליו. בהתחלה רצו לתת לי זימון למשפט, התחננתי שלא יתנו, שיוותרו, בסוף דו"ח על נהיגה בחוסר זהירות. אפילו לא קראתי את הדו"ח, וזה מצטרף לעשר נקודות שיש לי, קורס נהיגה (אעלק) מונעת - הנה אני בא.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
הנה הנה מתקרב לו ראש השנה העברי (27/9/2003) ואיתו מסיבת ענק ושווה מאוד (לדעתי האישית) אני אקצר ואגיע לעיניין מקום: גני התערוכה ת"א , המבנה החדש. תאריך: 27/9/03 הפקה של: TLV מי יהיה שם? DJ TIESTO מספר 1 בעולם, יש לציין עוד? ובעבודה. ועוד DJ מצויין אשר מגיע מבלגיה JOHAN GIELEN ובעבודה ועוד 3 חאפרים. DJ ROEI FLINER DJ OMRI SILVER DJ ERAN BARNEA . מחיר:100 שקל במכירה מוקדמת. כ120-140 בקופות (אם ישאיר ) גילאים: מסיבת נוער = 17+ עכשיו. ידוע לי שעוד כמה הולכים ווכאלה שיהלכו... רציתי לדעת אם עוד מישהו מעוניין להגיע + להפגש שם. בתודה אלי
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
ספרים רבותיי ספרים 1 2
מאת RS6- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אוקיי, ת'רד זה נפתח במקור מכיוון שאני מרגיש שאני מתחיל לשכוח חלקים נכבדים מהאנגלית שלי, ורוצה להפסיק את הנסיגה ואף להשתפר, ולכן ההיתי רוצה המלצות על ספרים ברמה מקורית באנגלית, רצוי מעל 400 עמודים. כדי לקבל קצת אינדיקציה לגבי הרמה, קראתי את שרה טבעות ותכשיטים (שר הטבעות) באנגלית לפני שראיתי את הסרט (1200עמודים), שכתוב ברמה מאד קשה והסתדרתי, אבל אני רוצה המלצות על עוד ספרים בסגנון, לא הארי פוטר. לאחר שאגיע אל סיפוקי התרבותי, תוכלו אתם מזרחיים ריקים ופוחזים, לעבור להמלצות על ספרים בעברית. בתיאבון לכולם
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר של חבר שלי אמר לו שהבלנו שלו עושה 8.6 מ 0-100 עכשיו הבלנו שלו זה 1600 הילוכים והוא אומר שהוא שם לה צ'יפ לי זה ממש לא נראה הקטע הזה שהיא עושה 8.6 למרות שעוד לא יצא לי לראות את האוטו... השאלה שלי אליכם אם זה הגיוני בכלל שהאוטו הזה יעשה תוצאה כזו???
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת aortal19, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל, אני מודע לעובדה שכבר הועלה נושא כזה בדיוק, אבל זה כבר לא אקטואלי שם, אז אני אנסה שוב - מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הגירסה המלאה? וחוץ מזה, מישהו ניסה להריץ על P3 700 MHZ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אולי לא שמעתם ממני די הרבה כי הייתי עסוק במשחק... מי שאוהב רייסים ואין לו את האומץ להתחרות במציאות ...זה הזמן לשחק במחשב! יש הרבה אופציות לשיפורים של המנוע(ניטרו,מגדשים,מנועי V8),השלדה, צבעים מיחדים לרכב ועוד... אני ממליץ בחום להוריד אותו אלעד.
הודעה אחרונה מאת SPL, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אין כל ספק שמבחינה סובייקטיבית,הדיסציפלינה החברתית שלירן מציג עונה על קביעות א-פוליטות (ואנטי סוציאל-היררכיות) מסויימות אשר נשמעות בפורום זה השכם והערב ופוגעות בסולידאריות החברתית בחברה שגם ככה ,כתוצאה מהיותה ערב רב של מירקמים סוציאליים (מעיין מיקרוקוסמוס אקספרמנטאלי) נוטה לאי הסכמה עקרונית באשר לטיבעה המדוייק של הדיסציפלינה האמורה.
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- 8 תגובות
- 5 אלף צפיות
אני מיואש-בשום מקום לא כתוב לי..
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחת המסיבות הכי טובות שהייתי אי פעם אם לא הטובה ביותר למרות שלא היה מקום לזוז אבל רקדנו על החוף... תמונות:
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מישהו מכיר? תודה מראש, שיר קטלני לא?
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שידור חוזר של הפרק הראשון מתוך הטרילוגיה המדהימה. בסרט תראו תנועות ידיים זריזות ותרגילים מיוחדים של חיים הכט. ומשפטים שהפכו למשפטי יום יום. ותכונית פעולה מדהימה ועוד, כולל הפתעות לאנשים בבית כוכבים :'חיים "המשיגנע' הכט- חיים הכט. המשטרה-דרדסים כחולים, וטרורסטים -אתם בסולם הדמוגוגיה התוכנית קיבלת 10/10
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 63 תגובות
- 17.9 אלף צפיות
אוקי .. אז אני חיפשתי אם היה משהו כזה בפורום פה ולא ממש מצאתי .. החיפוש היה " רקע " .. לא יצא לי משהו כזה... אז בכל מקרה... אני אשים פה כמה מהתמונות הכי יפות שיש לי לרקע המחשב... תגידו לי מה דעתכם .. ותנו עוד כמה אם יש לכם ויי זה לקח הרבה זמן ועדיין לא סיימתי .... זה נתקע משום מה אז אני אסתפק באלה ... ההמשך יבוא עוד היום בתקווה
הודעה אחרונה מאת makc, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנחנו מחפשים עוד כמה אנשים לקארטינג היום הקארטינג פתוח עד 12 כך שאפשר להספיק בקלות. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית או יפנה אלי באיי סי קיו מהר ככל האפשר.
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן ושנה טובה. קניתי לי פלייסטישן לכבוד החגים מתנה (מה אסור ) יש לי את המשחק WRC 2 ואני פשוט מהלם מהמשחק הזה, פשוט שום משחק ראלי אחר לא מתקרב אליו גם מקריי במחשב לא .זה המשחק הכי מציאותי שראיתי. מישהו רק יודע איפה אני יכול לקנות משחקים בנתיים אני רוצה לשתמש רק באורגנלים בגלל האחריות. אני יודע שהמשחקים עולים המון אבל אני אוהב רק מרוצים ובעיקר ראלי,אז אני רוצה לקנות בנתיים 2 3 מישחקים. מישהו יודע איפה יש חנות שיש מיבחר גדול של משחקים אשמח לקבל תגובות
הודעה אחרונה מאת GiLz, -
YNET במיטבו
מאת שלומי- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שימו לב להודעה הבאה בקשר ל YNET, מבדר ... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2771135,00.html ולהיות יותר ספציפי : במכבי נתניה לא הופתעו מהודעת העזיבה של עוזר המאמן, זאת לאור מאבק המנהיגות עם גילי לנדאו. שחקן בקבוצה: "לא פלא שמכבי חיפה לא השאירה את הסמל שלה. פיסקה אחת אחרי זה : במכבי נתניה היו מופתעים מאוד מהודעתו של ראובן עטר כי יעזוב את תפקיד עוזר המאמן בחודש דצמבר נו.....
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקי ... מאתמול מתכנינים שהיום יוצאים לטבריה לחוץ גולני עם בירות וכאלה .. כך לעשות חיים... שתי מכוניות היינו ... אני הייתי עם עוד 2 בבמוו קבריולט שנראית פצצות .. והשניה ביתה סיאט איביזה עם עוד 4 חברה... הכל טוב .. נכנסים לחוף משלמים כדי להיכנס לפסטיבל .. נכנסים לחוף כדי למצוא מקום לחניה .. ואילו אחד מהחברה במכונית השניה בא אלינו בריצה שהם לא מסכימים להכניס אותם .. כי הפסטיבל רק ל "אנשים מסויימים" !!! אוקי חזרתנו לכניסה וניסינו לברר .. לא יודע איך אבל 2 דקות וגם משטרה היתה שם ..! לא ממש הבננו מה קורה שם ....! אולי המכונית לא ממש היתה לטעמם ?!?@ אולי הם ראו שהם ערבים ולא הכנסו ....!!! לשומר וכולם שם לא היה מה להגיד לנו.... ביקשנו הסבר והם התחיל…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
דיסק מדהים לנהיגה . 1 2
מאת תומR- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לאחרונה יש כאן הרבה ת'רדים בנוגע לדיסקים שאנשים אוהבים לשמוע בזמן שהם נוהגים- אז אני חולק איתכם משהו שאני גיליתי לאחרונה: ביום חמישי אחותי חזרה משלושה שבועות בלונדון.אחרי שלב הברכות ("אה.את בארץ.איזה יופי,מעניין לי את התחת") הגיע שלב המתנות. לא כ"כ ביקשתי-אבל אחותי,מתוך התחשבות,הביאה לי די וי די של MAX,כמה חוברות ודיסק. (היתי בסדר.פעם קודמת היא נסעה בשבילי 3 שעות בשביל קוויקשיפט וזרועות רדיוס...) בד"כ אני לא מבקש דיסקים,כי אני אוהב לבחור לבד,אבל הפעם אחותי קלעה בול. במקרה היא נכנסה לחנות וראתה שם דיסק עם תמונה של פיז'ו משופר "קופץ באויר" (ציטוט) וקנתה אותו.אחרי שהסרתי את העטיפה ראיתי שמדובר בפסקול "טקסי". אני לא כ"כ מתלהב משאנסונ…
שירשור השנות הטובות !!! 1 2 3
מאת תומR- 40 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם! "קארזפורום"(והעולם שותק...) חוגג שנה יהודית חדשה בעוד מספר ימים. אז ע"מ למנוע שלל ברכות שנה טובה רנדומאליות לחלוטין שיצוצו ב"קניה ומכירה" ועוד כל מיני מקומות-בואו נעשה את זה מסודר. אז כולם מוזמנים להתפקד ולאחל שנה טובה ליקיריהם,עמיתיהם לפורום,אויבים עיסקיים, אהבות עתידיות,הורים,קטועי גפיים ,נהגים אחרים בכביש ושאר חיידקים. אני,תומר 106 ראלי מאחל לכל חברי בפורום ומחוצה לו שנה טובה,שנת שיגשוג כלכלי למשק הישראלי-גם במישור הגלובאלי וגם אישית לכולנו (מישהו צריך לשלם במוסך,לא?) שנה של צבירת נכסים חומרית וגם נפשית ואקדמית, שנה של הרבה אהבה-חדשה וישנה,שנה של הרבה מוטוריקה וקצת הורדת לחץ מצד גורמי החוק השונים,שנה של חידושים והתנסויות חדשות בכל תחום …
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לי אישית תמיד מתחשק לרדת, לתקוע להם סכין בגלגל, ולברוח. אבל זה תמיד נראה לי נורא מסוכן - לך תדע על איזה ערס משוגע תיפול. לכן, חשבתי (טוב, לא בדיוק חשבתי) היום (טוב, לא בדיוק היום - יותר לפני שנייה), על רעיון חדש: רובי צבע. מה דעתכם על להסתובב עם רובה צבע, וכל אידיוט שחותך אותך או משהו, פשוט להביא בו איזה כדור לשימשה? לי זה נשמע מעולה: גם לא מסוכן מדי, גם יורד בשטיפה, גם משפיל, וגם מוציא קצת אגרסיות... (ולפני שאנשים יתחילו להתבכיין לי שזה יגרום לתאונה/ישבור לבן זונה את השימשה/ לא יודע מה - כל העניין די בצחוק, לא צריך לקחת את זה כסטארט-אפ). נ.ב לאופנוענים, לעומת זאת, זה נשמע לי רעיון מעולה באמת - שני רובים (אחד מכל צד), שמופעלים על ידי סיבוב הידית השמ…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 14 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שאני פוגש את ה"מילה" הבאה במספר מקומות מה בכלל הפרוש שלה?! ט.ל.ח בתודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בשעה 24:00 החניה של ביג רגבה התחילה להתמלות במכוניות. רוב המוחלט של המכוניות היו ספורטיביות ומשופרות כולן מאיזור הצפון... איזה חוויה זה היה .. כל אחד בא עם הפוזה שלו , חלקם על נאונים חלקם עם הפוזה של הרעש... פשוט חוויה !!!. על ארגון המפגש היתה אחראית משהיא ... שהבטיחה שיהיה מפגש מצוין לכבוד ראש השנה ואכן הביקורות היו חיוביות.... כמובן שערב כל כך מהנה חייב להסתיים באיזו ניידת שפיזרה את כלום. אבל עדין היא ל א יכולה לקחת את הכיף והנאה שהיה באותו ערב בנהריה. אני מצרף לינק של תמונות האיכות על הפנים אבל עדין אפשר לראות שם משהוא. http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=FE17FAAB7E934466880FD8A245B61522&alid=9180&page=1&dspmode=1
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
האם יש evo בארץ?
מאת djor- 6 תגובות
- 933 צפיות
הייתי בטיול בצפון באתמול (יום שישי) ראיתי בכביש של הבניאס מיצובישי בצבע אדום בורדו מנופחת שדומה לevo. יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יכול לתת אולי פרטים על האירוע שהיה שמעתי היו כמה ראלי וכמה גיי טיי איי ועשו תחרות יש פרטים נוספים ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יומולדת שמח, וכעת היא מצטרפת למועדון החטיארים של יאשה, ומחליפה ספרה שמאל מ-1 ל-2. שתרווי נחת, ותשירי במקלחת. החלטתי לחבר לכבודך שיר: הו חלי רחלי, מתי כבר תחלי, את קריירת הדוגמנות, מחכים לך בסוכנות. היום את בת 20, ועוד 20 בת 40, עוד עשרים כבר בת 60, ועוד 20 כבר בת 80 הבייבי שלך - 106, אותי זה ממש מרגש, אם את הXN טיפה נתשטש, 106 ראלי לך יש!!! טזל"מ שיהיה לך!
הודעה אחרונה מאת firebird, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,471 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- Night Driver
- Tal7
- sperial
- Alloytoy
- אורי מ.
- rashkana1
- ברווז
- משה אלפא
- יובל .מ.
- SlowRide
- Renaultrap