Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית תמיד מתחשק לרדת, לתקוע להם סכין בגלגל, ולברוח. אבל זה תמיד נראה לי נורא מסוכן - לך תדע על איזה ערס משוגע תיפול.

לכן, חשבתי (טוב, לא בדיוק חשבתי) היום (טוב, לא בדיוק היום - יותר לפני שנייה), על רעיון חדש: רובי צבע. מה דעתכם על להסתובב עם רובה צבע, וכל אידיוט שחותך אותך או משהו, פשוט להביא בו איזה כדור לשימשה?

לי זה נשמע מעולה: גם לא מסוכן מדי, גם יורד בשטיפה, גם משפיל, וגם מוציא קצת אגרסיות...

(ולפני שאנשים יתחילו להתבכיין לי שזה יגרום לתאונה/ישבור לבן זונה את השימשה/ לא יודע מה - כל העניין די בצחוק, לא צריך לקחת את זה כסטארט-אפ).

נ.ב

לאופנוענים, לעומת זאת, זה נשמע לי רעיון מעולה באמת - שני רובים (אחד מכל צד), שמופעלים על ידי סיבוב הידית השמאלית, מפנים מהדרך כל אידיוט. אה, איך זה?

פורסם

:screwy:

אולי במקום לחפש דרכים לבטא את הכעס שלך חפש דרכים להרגיע את עצמך.

הדברים האלה קורים לכולנו, וזה מאוד מעצבן, ואין מה לעשות עם זה, אנשים פשוט דפוקים פה במדינה, ירי כדורי צבע לא יחנכו את ההוא שכרגע חתך אותך, נולד דפוק ימות דפוק.

אל תהפוך להיות דפוק כמוהם.

פורסם
לי אישית תמיד מתחשק לרדת, לתקוע להם סכין בגלגל, ולברוח. אבל זה תמיד נראה לי נורא מסוכן - לך תדע על איזה ערס משוגע תיפול.

לכן, חשבתי (טוב, לא בדיוק חשבתי) היום (טוב, לא בדיוק היום - יותר לפני שנייה), על רעיון חדש: רובי צבע. מה דעתכם על להסתובב עם רובה צבע, וכל אידיוט שחותך אותך או משהו, פשוט להביא בו איזה כדור לשימשה?

לי זה נשמע מעולה: גם לא מסוכן מדי, גם יורד בשטיפה, גם משפיל, וגם מוציא קצת אגרסיות...

(ולפני שאנשים יתחילו להתבכיין לי שזה יגרום לתאונה/ישבור לבן זונה את השימשה/ לא יודע מה - כל העניין די בצחוק, לא צריך לקחת את זה כסטארט-אפ).

נ.ב

לאופנוענים, לעומת זאת, זה נשמע לי רעיון מעולה באמת - שני רובים (אחד מכל צד), שמופעלים על ידי סיבוב הידית השמאלית, מפנים מהדרך כל אידיוט. אה, איך זה?

מוזר תמד חשבתי רק על כדורים חיים...אבל דרך יותר טובה זה להסתכל ולהגיד לעצמך המממ אני נותן לו עד 25 לחיות עד אז הוא בטח ימות באיזה תאונה...(כמובן יש בעיה אם הוא עבר תגיל)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

חחח רעיון נחמד

נראה לי אבל השוטרים לא כ"כ יאהבו את זה. אם יעצור אותך שוטר מה תגיד לו? "אבל הוא חתך אותי"? מעניין את ה-#@% שלו. וגם אנשים יבלבלו את זה עם פיגועים לדעתי אם כבר אתה רוצה אז תצטייד בביצים צבועות בגואש... זה סטרט אפ.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אולי הדבר שהכי כדאי זה לצלם אותם....

אם הם חתכו אותך סביר להניח שהם יעשו זאת שוב,עד אז אתה תהייה מוכן עם המצלמה.

אם אני לא טועה זה קביל בבית המשפט.

זה אם אתה לבד.

אם אתה עם עוד חברה באוטו בגודל שלי או של לאון........אפשר פשוט לרדת ולהביא להם מכות :twisted:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

זה אם אתה לבד.

אם אתה עם עוד חברה באוטו בגודל שלי או של לאון........אפשר פשוט לרדת ולהביא להם מכות :twisted:

מה שמזכיר לי סיפור...

בנאדם לא נחמד, בלשון המעטה, שחבר שלי מכיר נסע בכביש החוף עם חברה שלו, כשפתאום 4 פרחחים באוטו אחד התחילו לחתוך ולקלל אותו ולהתחיל עם החברה שלו. הוא סימן להם לעצור בצד, מן הסתם הם עצרו, מה כבר הוא לבד יכול לעשות מול ארבעתם?!.

אז הם עוצרים והבחור ה"לא נחמד" יוצא מהאוטו שולף אקדח, דורך אותו ומכוון אותו לראש של הנהג (ד"א, האקדח ברישיון)

חבר שלי אמר ש"נפלו להם הביצים" במילים שלו.

האמת, אני לא מצדיק אותו אבל גם לא מתנגד למה שהוא עשה

יש חראות על הכביש שצריכים אירוע טראומתי כזה כדי "להרגע"

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

זה אם אתה לבד.

מה שמזכיר לי סיפור...

בנאדם לא נחמד, בלשון המעטה, שחבר שלי מכיר נסע בכביש החוף עם חברה שלו, כשפתאום 4 פרחחים באוטו אחד התחילו לחתוך ולקלל אותו ולהתחיל עם החברה שלו. הוא סימן להם לעצור בצד, מן הסתם הם עצרו, מה כבר הוא לבד יכול לעשות מול ארבעתם?!.

אז הם עוצרים והבחור ה"לא נחמד" יוצא מהאוטו שולף אקדח, דורך אותו ומכוון אותו לראש של הנהג (ד"א, האקדח ברישיון)

חבר שלי אמר ש"נפלו להם הביצים" במילים שלו.

האמת, אני לא מצדיק אותו אבל גם לא מתנגד למה שהוא עשה

יש חראות על הכביש שצריכים אירוע טראומתי כזה כדי "להרגע"

מגניב פשוט מגניב!!! כמה שאני הייתי רוצה להיות הוא! איזה חלום לכוון אקדח לראש של איזה ערס מניאק.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

מה שיותר מגניב זה לראות איך כדור נפלט בטעות ואת המוח שלו נמרח על שאר הרכב והחברים הערסים שלו.... :nono:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני חושב שרובה צבע ראיון בהחלט מבריק :lol: אך לא טוב מבחינה משפטית 8)

אני חושב שעדיף להכין טבלאות עם כל מני קללות .. לדוגמא : דביל , דפקט , פלגמט , מיקרוב , נעל , מצאת רשיון בביצת קינדר ... ? ואז לעקוף , למשוך תשומת לב ולהראות לו את השלט . 8)

מה הוא יכול לעסות רק :mad:

פורסם

נ.ב

אתה משוגע זה רק יכול לחמם עוד יותר את המצב ולגרום למירדף

אתה משוגע :?:

פורסם

חחחח אהבתי את הרעיון אבל לא ניראה לי שזה יהיה כל כך קל :p תמיד אפשר להחביא באוטו אקדח מים..ערסים הם עם מפגר הם לא יבחינו שזה לא אקדח אמיתי :evil:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
אתה משוגע?

בד"כ לא, רק לפעמים. ואל תדאג, אין מצב שאני עושה את זה (מישהו יודע בכלל איפה קונים רובה צבע? :lol: )

בכל מקרה, רק שיחררתי קצת קיטור. תירגעו.

פורסם

נ.ב

אתה משוגע זה רק יכול לחמם עוד יותר את המצב ולגרום למירדף

אתה משוגע :?:

נו מה רע? להאכיל אותו קצת אבק

פורסם

ואללה. אתם פשוט דפוקים בראש.

ואני לא אומר את זה בחביבות או כמחמאה למגניבותכם. אתם פשוט דפוקים בראש. דיאגנוזה פסיכיאטרית.

על מה מנסים להלחם פה בפורום? על תרבות, לא?

וההצעות שהועלו פה הם ההיפך הגמור מתרבות.

נכון, גם אני לפעמים מתעצבן נורא על הכביש, אבל כובש את יצרי (כי אני גיבור). אלימות היא לא פתרון, ולא רק בגלל ש"אתם לא יודעים איזה ערס עם סכין יש באוטו השני". היא לא פתרון נקודה.

אז אני יודע שזה נורא מתסכל לראות חתיכת אפס מסכן אתכם ועוד מלגלג עליכם. אבל הדבר הנכון באמת הוא לא לנסות לחנך אותו באלימות. את מה שהוריו הפושעים הביאו לעולם כבר לא תצליחו לתקן.

סעו לדרככם, ותאחלו לו בליבכם שיסבול את מיטב ייסורי הגיהנום כשיבער בתעלה לצד הדרך.

ואת רובי הצבע המיותרים שלכם תכוונו למולטנובות ולא לאנשים.

פורסם

נ.ב

אחי,יש לי פתרון בשבילך:

רגיעון של הדס,פעמיים ביום לאחר ארוחה.

יעשה לך רק טוב...... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...